Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Crature Handler a diskuze milovniku zvirat
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/06/2005 :  14:43:40  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Tendle topic bych chtel venovat crature handlerovi, dotazi na toto povolani a diskuzi o zviratkach v SWG a SW. Taky mi sem muzete napsat objednavku kdyby nejaky non-CH chtel neco chytit (zvire ne kladelko) a nebo naucit.

A zacneme s ostra. Vypada to ze se v SWG zacli objevovat vzacne barevne odrudy zvirat. A TO VAZENI JSOU SUPER ULTRA RARE! Nekdo pry na naboo videl zeleneho peko peko. A jeden typek todle na danthomiru:
1.) http://67.18.37.17/570/37/upload/p1102288.jpg
2.) http://67.18.37.17/570/37/upload/p1102290.jpg
Normalni reptilian fliers jsou tmave rudi az hnedi. Kdyby nekdo videl neco podobneho nebo dokonce samotne baby (mlade ne zenskou) tak me okamzite kontaktujte!

Edited by - Jorssk on 02/06/2005 14:44:10

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 02/06/2005 :  15:00:52  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
hele takovej dotaz CH ty zvirata prodava a ochocujeje jestli spravne chapu? a potom druhej jorkssi ty mas CH ?? :)

Edited by - Drakchen on 02/06/2005 15:01:03
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 02/06/2005 :  15:02:29  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drakchen

hele takovej dotaz CH ty zvirata prodava a ochocujeje jestli spravne chapu? a potom druhej jorkssi ty mas CH ?? :)

Jo, Jorssk je ještěrka zkřížená s BH a CH
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 02/06/2005 :  15:03:49  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
sezeneme jorkss baby:)
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 02/06/2005 :  15:05:58  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drakchen

sezeneme jorkss baby:)

No, prostě jednou nevymetu ze skladu všechny ještěrky, co tam pravidelně naklade Jorsskina, ale pár ti jich schovám
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 02/06/2005 :  15:32:54  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
Znate film pavucina snu? Tam byly taky povedene vajicka od tech kousajicich potvor:)
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 02/06/2005 :  16:13:35  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
Na CH me stve to, ze CU mu zaseklo max. lvl peta na 70, pricemz petum snizilo vlastnosti (a Publish 17 je pak snizil jeste jednou). Mam lvl 70 graula, ktery pred CU byl killer, zatimco ted lvl 79+ postavy jen lehce polechta (vypustim ho na zdraveho rebela a nez ho protivnik incapne, sebere mu tak maximalne 10% zivotu)

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 02/06/2005 :  16:16:49  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
lol, toho modreho z dathomiru som videl aj ja ked som bol naposledy na dathomire

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 02/06/2005 :  17:44:10  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hosty

lol, toho modreho z dathomiru som videl aj ja ked som bol naposledy na dathomire

Pred 3 tydny co si naposled hral?

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/06/2005 :  19:31:19  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Baron - Naopak po pub 17 jim opet o neco zvisili dmg atd. zvirata maji ted vyhodu kdyz maji vysokou regeneraci HP. Jde jen o to chytit si ted ta spravna.

Drakchen - Ano jsem master BH a master CH - chytam a ochocuju zver.

Edited by - Jorssk on 02/06/2005 19:31:50
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 02/06/2005 :  19:50:28  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Werrevlk

quote:
Originally posted by Hosty

Pred 3 tydny co si naposled hral?

lol, davnejsie(asi) ale ked hram WoW... :)

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-

Edited by - Hosty on 02/06/2005 19:50:49
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 03/06/2005 :  07:58:51  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Baron - Naopak po pub 17 jim opet o neco zvisili dmg atd. zvirata maji ted vyhodu kdyz maji vysokou regeneraci HP. Jde jen o to chytit si ted ta spravna.

Naopak. Publish 17 me jeste jednou donutil k uprave vlastnosti/lvl zvirat, pricemz jim SNIZIL health a dmg (nebo zvysil lvl). U zvirete se slusnou regeneraci mi znatelne zasekl armor a health ...

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 03/06/2005 :  08:23:07  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
No prave upravil zvirata o neco lepe a pridal jim dmg, kdyz si nechas u sveho zvirete zvisit level tak ti system namicha obcas celkem dobreho bijce, jako me udelal napr. lepsiho bijce ze zelvika .
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 03/06/2005 :  08:46:03  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Tak Gábinka se hlásí do klubu CH
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 03/06/2005 :  09:06:48  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Koudy - Super .

Jinak vcera sem mel stejne neprijemny bug jako minule a uz me to sere. Snazil sem se tamnou Kamurita na Dathomir a asi po 6 marnych pokusech, utekach a bojich. Mi proste prestalo jit tamovat a zaclo to psat "you can't tame that". Jo bral bych to ze je to schvalne ze mam nekolik pokusu na tamnuti jedne potvory, jenze me pak uz nejde tamnout vubec nic.
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 03/06/2005 :  09:18:57  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

No prave upravil zvirata o neco lepe a pridal jim dmg, kdyz si nechas u sveho zvirete zvisit level tak ti system namicha obcas celkem dobreho bijce, jako me udelal napr. lepsiho bijce ze zelvika .

Promin, ale to je blbost. Mi petove maji lvl 70, takze level jim zvetsit nemuzu a vlastnosti se jim mohou JENOM zhorsit. BTW pokud uz system dela respec vlastnosti peta, tak bych rad mel sanci nejak to (co zustane, co zmizi, co se zlepsi, co zhorsi) ovlivnit ...

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 03/06/2005 :  09:21:37  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by baron432

quote:

Promin, ale to je blbost. Mi petove maji lvl 70, takze level jim zvetsit nemuzu a vlastnosti se jim mohou JENOM zhorsit. BTW pokud uz system dela respec vlastnosti peta, tak bych rad mel sanci nejak to (co zustane, co zmizi, co se zlepsi, co zhorsi) ovlivnit ...

Nebreč, si chytíš nové - já bych chtěl získat ty speciální zvířátka, jako je třeba Alpha Bolma, nebo Giant Veermok. Už jsem viděl geniální BE vycraftěné zvířata (mrkni do vendorů přes bazar), mají na lvl 70 kolem 10k HAM, docela slušný dmg, ale chtějí za ně od 500k do 1,2 mega.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 03/06/2005 :  09:42:40  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
takze maximalni pet ma 70 L ? a pry ze CH bude combat povolani.. rofl..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 03/06/2005 :  10:19:56  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nebreč, si chytíš nové - já bych chtěl získat ty speciální zvířátka, jako je třeba Alpha Bolma, nebo Giant Veermok. Už jsem viděl geniální BE vycraftěné zvířata (mrkni do vendorů přes bazar), mají na lvl 70 kolem 10k HAM, docela slušný dmg, ale chtějí za ně od 500k do 1,2 mega.

Jj, uz jsem se na ne dival. Ale zatim mam strach si neco takoveho poridit - prijde dalsi publish, kde bud znovu oriznou zvirata nebo v dobre vire je zvednou na lvl 80 a jsem tam, kde jsem byl, jenom chudsi Ja klidne takovou castku za dobre zvire utratim, nerad ji ale vyhodim
quote:
Originally posted by JerzeeG

Jojo, jenom 70 a jakmile ses uz v boji, pak peta nevyvolas (vyvolani trva klasickych 15 vterin, ulozeni nejakych 45 vterin po boji), takze ta "silna zbran" CH neni ani silna, ani pohotova ...

Edited by - baron432 on 03/06/2005 10:22:11
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 03/06/2005 :  10:28:20  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by JerzeeG

Jojo, jenom 70 a jakmile ses uz v boji, pak peta nevyvolas (vyvolani trva klasickych 15 vterin, ulozeni nejakych 45 vterin po boji), takze ta "silna zbran" CH neni ani silna, ani pohotova ...

proc me to vubec neprekvapuje ??

ani jsem nepocital, ze by, jak soe tvrdilo, byl CH po CU skutecne combat, nerku-li PvP enabled char..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 03/06/2005 :  11:42:15  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
No ale nekoho by si s tim mozna ujebal . Nerikam ze je CH ted silne, taky sem cekal ze bude silnejsi ale napr. me mile prekvapilo ze si ted zvirata sama doplnuji healt a nemusim je lecit.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 04/06/2005 :  10:15:04  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Takze tedko shanim:

Khamurity (jestera na dathomiru)
rhoa kwi pack hunter (dathomir)
Giant Pharple (lok)

Edited by - Jorssk on 04/06/2005 10:15:15
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 04/06/2005 :  10:23:13  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

Takze tedko shanim:

Khamurity (jestera na dathomiru)
rhoa kwi pack hunter (dathomir)
Giant Pharple (lok)

Zkus chvíli jezdit po Dathomiru, dřív nebo později narazíš na nějaké baby - já si tam včera asi zahodinku chytil jednoho Khamurity (lvl 65), jednoho toho obrněného velblouda (lvl 60) a jednoho Rancora (lvl 50) a jednu Pipinu (už nevím level, ale asi 60). I když na tu ještěrku jsem musel půl hodiny tamovat - zabil jsem dvě ještěrky co se poblíž spawnovaly, nahodil jsem mask scent, poblíž jsem měl swoopa. Pak jsem zkoušel tamovat, málokdy se to povedlo - když mě nové ještěrky prokoukly, nebo když mi spadnul mask scent, tak jsem skočil na swoopa, poodjel jsem, zabil ještěrky a znovu zkoušel tamovat baby. Asi po 15. tamování bylo moje.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 04/06/2005 :  10:25:05  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
By me zajimalo kde sehnat to pharple baby, na www.swgcreatures.com ale pisi ze existuje.
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 04/06/2005 :  10:30:50  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

By me zajimalo kde sehnat to pharple baby, na www.swgcreatures.com ale pisi ze existuje.

No asi není tak běžné. Že já až po půlhodině lítání po Loku narazil teprve na první hnízdo Pharplů, znamená, že asi bude pěkně rare, pokud se baby vyskytuje v každém desátém hnízdě (a to ještě nemusí být mládě giant pharpla, ale třeba jen obyčejného)
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 04/06/2005 :  10:50:46  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
wow koukejte na todle! Jedine zvire co ma baby a MEDIUM armor!
http://www.swgcreatures.com/detail.asp?creatureID=858
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 04/06/2005 :  11:05:46  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

wow koukejte na todle! Jedine zvire co ma baby a MEDIUM armor!
http://www.swgcreatures.com/detail.asp?creatureID=858

No, přečti si ten komentář pod tím...
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 05/06/2005 :  12:02:08  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jinak quest pro master CH se zacina v tom malem rodian hunting campu na kashyyyku. U toho rodiana u ktereho stoji varactyl.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 06/06/2005 :  01:49:45  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Stalo by za to, udelat takovou ceskou guide "jak na to.."
Kdyz jsem to pred rokem zkousel podle nejakeho navodu na netu, vubec sem to nechapal. Sice jsem po nejake dobe neco tamnul, ale vubec mne to neposlouchalo. V te guide tenkrat psali ze mu mam psat prikazy v urcitem formatu spolu s jmenem a tim ho donutit aby si zapamatoval sve nove jmeno a poslouchal..ale vubec to nereagovalo ;-(

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/06/2005 :  02:09:55  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

Stalo by za to, udelat takovou ceskou guide "jak na to.."
Kdyz jsem to pred rokem zkousel podle nejakeho navodu na netu, vubec sem to nechapal. Sice jsem po nejake dobe neco tamnul, ale vubec mne to neposlouchalo. V te guide tenkrat psali ze mu mam psat prikazy v urcitem formatu spolu s jmenem a tim ho donutit aby si zapamatoval sve nove jmeno a poslouchal..ale vubec to nereagovalo ;-(

das si mask scent, prijdes k mladeti, das na nej tame a zkousis tak dlouho, dokud se to nepodari.. pak ho naucis prikazy, co uz muzes ucit, a kdyz muzes ucit alepson 4 prikazy, tak ho ty prikazy naucis znovu, s tim, ze pred prikaz das jmeno..
po ctvrtem prikazu si jmeno zapamatuje a pak muzes zase predelat zneni tech prikazu zpet na variantu bez jmena, abys pokazde nemusel psat jeho jmeno..

nevim, co je na tom tak sloziteho, prisel jsem na to zcela sam, jen s pomoci manualu a ctenim popisku UI (no mozna mi trosku napovidal jorssk ci koudy)

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 06/06/2005 02:15:07
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 06/06/2005 :  02:21:02  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
jo takhle nejak sem to delal a vubec to neslo ;] no nic no.. tak priste ;-DD Kcemu teda pouzivas potvory kdyz jsou podle vas ted do boje celkem slaby? Moc lidi jsem nevidel ze by na nich jezdili ;-( a to jsem myslel ze bude vyhodnejsi nez na swoopu..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 06/06/2005 :  08:59:40  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:
V te guide tenkrat psali ze mu mam psat prikazy v urcitem formatu spolu s jmenem a tim ho donutit aby si zapamatoval sve nove jmeno a poslouchal..ale vubec to nereagovalo

To funguje bez problemu, ale musis znat a s tim jmenem pouzit/naucit 4 ruzne prikazy (napriklad "bobek attack", "bobek follow", "bobek trick1" a "bobek store" - povely uvadim v originalnim zneni jen pro prehlednost, klidne misto nich muze byt "a", "f", "t" a "ss").

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 06/06/2005 :  09:28:17  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Rodier - Na kashyyyku si na potvorach zajezdis celkem dost. Jinak jsou dobre kdyz solujes proti NPC protoze ti celkem pomuzou. A jinak na co treba pouzivas doma psa? No odpovez si sam, jsou to proste moji mazlicci .
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 06/06/2005 :  10:56:24  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
jorssk, prosím Ťa, potreboval by som pre Evku nejakú ochranku. Evka je novice CH, ale inak je len WS a BE, takže je chúďatko bezbranná, keď ide skontrolovať harvestre. Chcelo by to nejakého peta pre novice CH. Máš niečo na sklade?
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/06/2005 :  11:50:44  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by erdisk

jorssk, prosím Ťa, potreboval by som pre Evku nejakú ochranku. Evka je novice CH, ale inak je len WS a BE, takže je chúďatko bezbranná, keď ide skontrolovať harvestre. Chcelo by to nejakého peta pre novice CH. Máš niečo na sklade?

spise nez zvize by to chtelo sehnat od rangera ty kamuflaze.. taky bych je potreboval pro yerzee.. asi budu muset mrknout do bazaru, snad tam neco bude, protoze ja zadneho rangera neznam..

(jinak ja zvizata nepouzivam, sice jich mam plny datapad, ale to mi jen zustalo z dob, kdy jsem zacinal a blahove si myslel, ze si muzu udelat jakekoliv povolani.. - az po par tydnech jsem pochopil, ze jedine mozne je byt def. stacker, nebo rifleman/CM )

a dnes po CU jsem moc rad.. skutecne prisla zmena.. dneska musis byt rifleman/doc, nebo TKM/doc (nebo jedi samozrejme)..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 06/06/2005 :  12:03:06  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

Novice CH zvládne tuším zvíře do úrovně 14-15 (nejsem si jistý). Takové zvíře má HAM maximálně do 450, to ti dají NPC 1-2 ranama. Možná by bylo lepší si pořídit útočného Probot droida (můj má HAM přes 4000, docela slušný dmg.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/06/2005 :  12:07:25  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

quote:

Novice CH zvládne tuším zvíře do úrovně 14-15 (nejsem si jistý). Takové zvíře má HAM maximálně do 450, to ti dají NPC 1-2 ranama. Možná by bylo lepší si pořídit útočného Probot droida (můj má HAM přes 4000, docela slušný dmg.

jo, ale droid ma level nejak 18 a vetsina potvor kolem tezaku maji level tak 2x vetsi.. takze zase jsi v prdeli..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 06/06/2005 :  12:34:28  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
Ne-CH zvladne max. lvl 10 (mam takovou kocku s cca 1400 health, malou dmg). Novice CH zvladne jen max. lvl 12, a to neni zadnej velkej narust. A pokud kolem tebe budou potvory lvl 40 a vic, tak si takovyho "ochrance" daj na par zasahu.
BTW ja jako "master CH" muzu mit jen lvl 70 potvoru, pricemz kdyz jsem sam lvl 80 a expim na lvl 80+, pak si o nejake "ochrane" nebo "tankovani" petem muzu maximlane tak nechat zdat

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 06/06/2005 :  14:24:00  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne-CH zvladne max. lvl 10 (mam takovou kocku s cca 1400 health, malou dmg). Novice CH zvladne jen max. lvl 12, a to neni zadnej velkej narust. A pokud kolem tebe budou potvory lvl 40 a vic, tak si takovyho "ochrance" daj na par zasahu.
BTW ja jako "master CH" muzu mit jen lvl 70 potvoru, pricemz kdyz jsem sam lvl 80 a expim na lvl 80+, pak si o nejake "ochrane" nebo "tankovani" petem muzu maximlane tak nechat zdat

A to už nemluvím o tom, že lvl 70 peta neseženeš, já nejlepší co jsem si ulovil, mělo lvl 68.
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 06/06/2005 :  14:32:44  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:
A to už nemluvím o tom, že lvl 70 peta neseženeš, já nejlepší co jsem si ulovil, mělo lvl 68.

No, jak jsou ti petove relativne slabi, tak tech par lvl rozdilu zas tolik neznamena. Rozdil lvl 68 a 70 je tak "70 je o vlasek lepsi shit"

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 06/06/2005 :  14:35:41  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Jo, kdyby přidali možnost tamnout si pety až do levelu 85, pak by Jorsskova kombinace BH/CH byla docela smrtici....
Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 06/06/2005 :  15:21:59  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
oni zvireta posrali , pred cu som mal racorna cca 12k ham a to bol kiler a ted z nehoho sece je lvl 79 ale ne uz taka masina jak predtim
predtim v pohode sa maznal s ns potvorami mal zaujimavu vyzbroj
srong diseasy a poison taky strong (made in ocogak)

kludne by ch mohlo mat lvl 100 zver ked neni ch do boja tak at zver za to stoji
Go to Top of Page

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 06/06/2005 :  15:32:30  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
no nejake rancorny mi ostaly mam tam jedneho z 13,4k healt 500-600 dmg CL 51, pred CU mal ligt 60 armor ale neviem jak to je teraz. A tez mam este nejake 16-20 CL mice z 6-10k healt,
Tiez som predal varactila lebo sa mi vobec nepacil a zabereral miesto, pouzivam banthu CL5 8,3k healt :)
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 06/06/2005 :  15:48:09  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Whom

no nejake rancorny mi ostaly mam tam jedneho z 13,4k healt 500-600 dmg CL 51, pred CU mal ligt 60 armor ale neviem jak to je teraz. A tez mam este nejake 16-20 CL mice z 6-10k healt,
Tiez som predal varactila lebo sa mi vobec nepacil a zabereral miesto, pouzivam banthu CL5 8,3k healt :)

Jenomze kdyz si ho nechas tamnout, tak ti to rekne, ze by mel mit lvl 159 a srazi mu health na 5000 a dmg na 400.
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 06/06/2005 :  16:55:31  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jenomze kdyz si ho nechas tamnout, tak ti to rekne, ze by mel mit lvl 159 a srazi mu health na 5000 a dmg na 400.

Presne tak. Muj "super-rancorn" byl srazen na lvl 70, nejakych 6600 health, 4200 brnko a 390 utok. Proti jednomu lvl 80 protivnikovi vydrzi tak minutu a sam mu da mozna 15% woundu ...

Go to Top of Page

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 06/06/2005 :  17:04:06  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
To je mozne ja ich mam stale jako deed ... CH som zrusil uz davnesie a odvtedy co nejsom BE sa o pety vobec nezaujimam ... Neviem jak teraz funguje BE, ale predtim bolo najzabavnejsie hladat tu kombinaciu DNA aby bol vysoky healt, armor a maly CL .
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 07/06/2005 :  20:52:44  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Mno ja mam chyceneho pavouka lvl 69. A reknu vam ze peti jsou na NPC celkem ucini. Na hrace sem to po CR jeste netestoval . Nerikam ze necham zver aby se s NPC jebala sama delam jim jako BH podporu a peti mi slouzi jako tank kdyz hraji solo.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 07/06/2005 :  20:56:09  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Problém neni s petama (ten systém lvl 70 max je imho vyhovující), ale v Combat Levelu samotném - ten potřebuje přepracovat.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 08/06/2005 :  05:40:30  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
jednoducha otazka: jakto?
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 08/06/2005 :  08:14:41  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Mno ja mam chyceneho pavouka lvl 69. A reknu vam ze peti jsou na NPC celkem ucini. Na hrace sem to po CR jeste netestoval . Nerikam ze necham zver aby se s NPC jebala sama delam jim jako BH podporu a peti mi slouzi jako tank kdyz hraji solo.

Jaky ma vlastnosti? Mam 2 pavouky lvl 65 a 68 (jeden s regeneraci, jeden bez), a jako tank jsou nepouzitelni - kdyz nedavam specky, tak to trva dlouho a jeden lvl 82 protivnik mi peta staci spolehlive incapnout , kdyz je davam, tak si cil pavouka hned prestane vsimat (jeho dmg 93-377 je proti mym speckam smesna) a jde po mne = o tankovani nemuze byt ani rec ...

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 08/06/2005 :  13:35:58  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

Rodier - Na kashyyyku si na potvorach zajezdis celkem dost. Jinak jsou dobre kdyz solujes proti NPC protoze ti celkem pomuzou. A jinak na co treba pouzivas doma psa? No odpovez si sam, jsou to proste moji mazlicci .

v swg je povolen sex se zviraty?

hehe jo, na to solovani jsem myslel ze by to bylo good. chci bejt rifleman takze idealni tank zvire :) ale zase na druhou stranu bych bral i PvP no a rifleman+ch+cm = nestaci body..tak nevim jak to udelat :(

Edited by - Rodier on 08/06/2005 13:49:16
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,25 seconds. on eygor Snitz Forums 2000