Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 optimalni template na PvP (po CU)
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 07/06/2005 :  15:13:24  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
cilem je postava, ktera je schopna ucasti na dnesni pvp, ktere se vyznacuje prevahou jediu..
(jedna se samozrejme o bezny char, nikoli jedi..)

muze to byt jak melee, tak ranged, osobne bych uprednostnoval ranged

bohuzel mi FS zabiraji 29 SP (finalne 32, mam m. combat prowes a dodelavam m. reflexes)

predpokladam, ze mit alespon cast z doktora je zakladni nutnost, nejspise rovnou mastra

mazec, s moji postavou uz experimentovat nemuzu, ale o vikendu jsme reaktivovali sithlukaslivar, takze mam pokusneho kralika

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 07/06/2005 15:39:03

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 07/06/2005 :  15:50:59  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
no, sice nasledujici kombinace v 1vs1 nebude mit asi zadny efekt ale v group pvp teoreticky ano, tedy samozrejem jen jako support char :
- Marksman 0 0 4 4
- Carabineer 0 1 3 0
- Doctor Master
- Combat Medic Master
- Medic 4 4 4 0

Dneska to nahodim na jednom uctu a jsem zvedav :)

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 07/06/2005 :  18:10:11  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
ROFL ROFL.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 07/06/2005 :  20:34:42  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

ROFL ROFL.

smich ? prejde..

elor: no zrovna support char jsem nemel na mysli

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 07/06/2005 :  20:44:41  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG
smich ? prejde..

PvP => ROFL ROFL.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 07/06/2005 :  20:59:31  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:
smich ? prejde..

PvP => ROFL ROFL.

jo tak to mas recht.. pred CU urcite, po CU jsem si moc pral, aby tomu tak nebylo, ale v tuhle chvili jsem na 95% presvedcen, ze toje opet ROFL..
ale porad tam jeste nepatrna nadeje zustava a jeste to budu zkouset..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 08/06/2005 :  04:09:45  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sagger

no, sice nasledujici kombinace v 1vs1 nebude mit asi zadny efekt ale v group pvp teoreticky ano, tedy samozrejem jen jako support char :
- Marksman 0 0 4 4
- Carabineer 0 1 3 0
- Doctor Master
- Combat Medic Master
- Medic 4 4 4 0

Dneska to nahodim na jednom uctu a jsem zvedav :)

ono lze mit Doc / CM bez Master Medika ? (kdyz sem hral ja tak to neslo)

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 08/06/2005 :  08:12:59  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:
elor: no zrovna support char jsem nemel na mysli

rifleman/doc (nemusis byt master), dobra by byla carabine 0 0 1 0 (kvuli KD)

stilgar : ano

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 08/06/2005 :  11:16:41  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
tak jsem vcera respecnul sithlukasa na Mdoktor Mrifle a carbina xx4x dal duely s tremi jedi knighty:

jednoho jsme po asi 20 minutach incapnul
druhy po asi 20 minutach incapnul me
s tretim jsme se na to po asi 20 minutach vykaslali..

doktor je proste neuveritelne overpowered, jeste vic, nez jsem si myslel..

jeste budu zkouset druhou moznost Mdoktor MBH - ta by se mi libila vice, hlavne kvuli scoutovi a taky je u nej pekne, ze muze mit pistol, carbinu i rifli, ale zase BH nema tak pekne specky, jako rifleman,

akorat me sere, ze u jerzee mi to nevyjde se SP kvuli FS - vyjde mi jedine Mdoktor a Mrifle - ale nebudu mit KD, leda ten na blizko, co ma marksman..
jeste kdybych nebyl M doc, mel bych jen cast a radeji udelal KD z carbiny.. ale vice se mi libi byt master doc, tak nevim

tak honem honem, sypejte nazory, ja uz to otestovat nestihnu a podle pocitani skillu u povolani se mi to moc delat nechce..

co je dle vas nejlepsi varianta pro postavu, co ma volnych 250 SP
1) Mdoc a Mrifle a Carbina xx3x
2) Mdoc a MBH
3) novice doc a Mrifle a MBH

a co je nejlepsi pro postavu, co ma volnych 220 SP:
1) Mdoc a Mrifle
2) doc 4044 a M BH
3) doc 4033 a Mrifle a Carbina OO1O

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 08/06/2005 11:58:44
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 08/06/2005 :  12:01:12  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:
co ma volnych 250 SP
1) Mdoc a Mrifle a Carbina xx3x

co ma volnych 220 SP:
3) doc 4033 a Mrifle a Carbina OO1O

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 08/06/2005 :  12:22:49  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
no musim uznat že sejmout Jerzeeho včera bylo takřka nemožné.. Horacovi se to povedlo spiše nahodou, že se jerzee nestačil zahealovat. Taky jsem občas měl na jerzeem tak malo health ze jsem myslel ze uz zarve a dycky se healnul. Shrnul bych to takto : Nebojim se že by mě tenhle templ zabil, ale zároveň nezabiju ani ja jeho, prostě se healuje a je to v pr.. zkoušel jsem dizzy, kd, armor breaky wave, root, atd... bez ucinku. Taky me to docela překvapuje ze když měl dizzy tak padal uplne stejne jako bez dizzy, přitom dizzy přece znamena mít závrať tak by kruci v tom KD mohl aspon chvili zustat a ne se hned postavit jako by se nic nedelo... to ale podle mě ještě určitě dodělají, jinak specky na dizzy nemaji smysl a jsou uplně zbytečny a k nicemu. Stejne jako ostatni states, ktery taky se mi zda nemaj ten efekt jakej by měly mít. Možná dělám chybu že to částečně srovnávám se starým systemem ale nemužu si pomoct. a nebavi mě jen delat furt dokola nejsilnějsi specku jen proto ze nejvice bere, bavi me taktizovat ale to ted nejde. S templem ti jerzee neporadim, to musi rangeři, ale pokud něco změníš, rád to zase s tebou prubnu. Od takovyho BH mohu totiž rovnou utyct protože by to byla jen ztrata času a force. Opět mě to ale vede k zamyšlení jestli to tak není schválně, prostě proto aby lidi i na pvp chodili v grupách. protože 2BH s jerzeeho včerejším templem by mě asi dost prohnali, nikoho bych nesejmul, to ani nahodou, a šlo by jen o to kdy mi dosde force.. takže jedi bez FR je v prdeli vlastně i proti jednomu BH/docovi.. takže opět pěkně nevybalancované.
Apeluji na jedi aby při posledním Respec-u zvážili možnost si udělat LS na lance, ty area specky se mi jeví jako ideální na vřavy proti vice lidem najednou. Já osobně do toho jdu...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 08/06/2005 :  12:39:42  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
no ja du do MBH/MD, zbyde jeste 23 bodu na FS

doufam, ze budu moct s timhle templem aspon trochu solovat
Go to Top of Page

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 08/06/2005 :  12:39:43  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
Neskusal nekdo CM + Mrifle ? By ma zaujimalo jak je na tom, oproti Doc + rifle?
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 08/06/2005 :  14:07:53  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
Celou dobu rikam, ze jerzeeho dojem, ze jedi je uber je trosku zcestny :-) (pred CU byl)

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

Azeroth
New Member

167 Posts

Posted - 08/06/2005 :  15:24:39  Show Profile  Send Azeroth an ICQ Message Send Azeroth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

Apeluji na jedi aby při posledním Respec-u zvážili možnost si udělat LS na lance, ty area specky se mi jeví jako ideální na vřavy proti vice lidem najednou. Já osobně do toho jdu...

Mno takze Jediove by mely valit do tycky misto mece?
Hmm ja sem o tom uvazoval, ale mam dojem ze tyc ma kazdej.

The siths shall rule again.
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 08/06/2005 :  15:52:57  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
Tyc je hnusna. Mam 2h LS. To je zbran jedie. Problem je ze co sem si vsimnul tak lance 4 gen. Ma zaklad dmg 430 a 2h 2 gen ma 180. Aspon u tech mych to tak je. nevim jestli to 2h dozene (sem linej vyrabet. rychlost je vicemene stejna.

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 08/06/2005 :  20:26:53  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giltanas

Celou dobu rikam, ze jerzeeho dojem, ze jedi je uber je trosku zcestny :-) (pred CU byl)

je videt, ze tomu ted po CU moc nerozumis.. (narozdil od doby pred CU, kdy jsem si jisty, ze jsi to mel zmaknute naprosto dokonale)

JEDI JE UBER - to plati..

ale dale plati ze DOKTOR JE UBER..

takze nam tady nevycniva z 15 moznych povolani jedno, ale cele dve..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 08/06/2005 :  21:07:44  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
tak ani s docem BS nedam, chjo
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 11/06/2005 :  16:32:32  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
mate link na nejaky aktualni char builder?

ja zkousel ten hodne znamy

http://swgcb.yogn.net/
ale tam proste Mdoc a MBH
nevychazi body. jako MBH + novice doc a uz jsem -1
protoze tam cpe master medica.

kdyz oznacim MDOC a MBH, tak to hodi -58 bodu.

Jinak co je lepsi do PvP, byt rifleman (bez karabin) nebo master rifleman nebo BountyHunter? myslim kvuli dmg. kdo dava vic.. kdo ma lepsi specky a tak.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 11/06/2005 :  19:57:03  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

mate link na nejaky aktualni char builder?

ja zkousel ten hodne znamy

http://swgcb.yogn.net/
ale tam proste Mdoc a MBH
nevychazi body. jako MBH + novice doc a uz jsem -1
protoze tam cpe master medica.

kdyz oznacim MDOC a MBH, tak to hodi -58 bodu.

Jinak co je lepsi do PvP, byt rifleman (bez karabin) nebo master rifleman nebo BountyHunter? myslim kvuli dmg. kdo dava vic.. kdo ma lepsi specky a tak.

jestli to hrajes tak musis jasne videt ze to neni aktualni ... vzdyt co sem ted koukal tak ty povolani na sebe navazujou trosku jinak ... na doktora treba staci 4x4x a ne master medic jak je to na tech strankach ... apodobne
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 12/06/2005 :  05:03:09  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
no ja jsem na ty skilly zatim moc nekoukal..teprf se rozkoukavam.. navic ve hre si to clovek prece nemuze naplanovat takze to tam tak moc dobre videt neni a pocitat se mi nechtelo :))

Jinak zajimalo by mne porovnani Rifleman vs BH. Vcem jsou tak rozdilni na co se hodi rifleman a na co spis BH. Nebo spis konkretne rifles vs karabiny. Co jako rifleman pouzivat..karabiny? kdyz je ma i BH?

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 12/06/2005 :  08:58:29  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem si myslel ze zalezi hlavne jake mas skili ale to az tak moc neni pravda.
Musis umet za nej dost dobre hrat.
Vcera jsem mel dostavenicko s nekolika Imp BH.

a pak vecer jsem trenil fight.....
1)boj
-1 na 1 docela OK
2)boj
-1 na 2 docela OK
3)boj
-1 na 3 z toho jeden DOC docela to slo... ale da se to udelat
4)boj
-1 na 2 oba dva DOC, strasnej mazec... JEDi nema sanci musi utikat
5)boj
-1 na 1 JEDi Duel, nejdulezitejsi je dostat jediho na 0 force... a to se da zaridit take i bez pouziti force drainu. Staci kombinovat speckys nejakym jednoduchym utokem ktery nestoji zadnou force.

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Azeroth
New Member

167 Posts

Posted - 12/06/2005 :  13:11:58  Show Profile  Send Azeroth an ICQ Message Send Azeroth a Private Message  Reply with Quote
Doatz muze mi nekdo vysvetlit vyhody a nevyhody
one handed, two handed a double bladed LS.

The siths shall rule again.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/06/2005 :  13:30:25  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azeroth

Doatz muze mi nekdo vysvetlit vyhody a nevyhody
one handed, two handed a double bladed LS.

no to mozna nejaky jedi muze, ale k cemu ti to bude, kdyz tohle pro tebe bude aktualni tak za pul roku od zacatku hrani a do te doby se to muze jeste 3x zmenit..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 12/06/2005 13:30:58
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 12/06/2005 :  14:07:41  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
myslite ze je lepsi MBH/MDoc nebo MRif/MDoc (pripadne MCar/MDoc) ... nekdo psal ze jako MBH furt missuje protoze ma malej hit thx

Edited by - SNowie on 12/06/2005 14:08:18
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 12/06/2005 :  19:00:33  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
mno co se mě týče, tak čím dál tím více považuju pvp system jako že je uplně k hovnu... (bohužel), ale bude to určitě způsobeno tím že hra ještě není totálně dodělaná. Je to ve fázi kdy fakt nemám ani chut neco zkoušet.. nefungují states, bio oblečení, žrádla a pití nedělají co by měly, jedi specky nefungují jak by měly a mohl bych dlouho pokračovat, prostě chyb jak máku.. zatím je to prostě uplně na nic a pokud to neopraví tak můžou počítat s úbytkem hráčů včetně mě.. (btw je to jeden z důvodů proč začínám craftit a hledám jiný možnosti ve hře než úplně zanevřu..)
Jedi vs 1 Jedi : tydle duely jsou uplně o ničem. Nezáleží vůbec na tom, jaký používají hráči specky, na taktice nebo snad na dmg kterou udělují. Meč má sice jako všechny zbraně dmg specifikovanou určítým rozsahem (třeba 600 - 700) ale výsledná dmg je u stejný specky furt stejná. (tohle se musí dodělat) Celej duel končí tím, že jednomu z hráčů dojde force. pak zbývá bud sežrat holocron, nebo zařvat nebo utýct. Enni možná namítne, že je potřeba specky kombinovat abych ušetřil force a prokládat silné specky těma co nežerou force (saber hit), ale to už bych rovnou mohl stát, dělat že bojuju a jenom se healovat a šetřit force... vyšlo by to úplně nastejno. Počkám až se protivník sám vycucá z force, popř. mu pomůžu sifonem (drain force) a pak když začne utíkat tak ho dorazím.. ale po takovým souboji bych se ja osobně styděl říct že jsem vyhrál... Zkoušel jsem úplně všechno, dávat armor break, stun, dizzy... jedi si zahealuje damage a nic se vlastne nedeje, muže hrat s prstem v nose a použivat jen heal dmg, KD recovery a libovolnou specku popř drain. Dle combat logu jsem daval Ennimu cca o 200 vetsi dmg, a podle toho jaky mi napsal staty tak mam mec o tridu lepsi ale je mi to pri soucasnych podminkach uplne k nicemu dik tomu co jsem vyse popsal. Enni počkal až se "vyblbnu", v klidu se healoval, občas specka aby to nevypadalo blbě a když jsem se vysal z force a ukončil duel, tak mi vitězně oznamil, že ma ještě 2000, což by mu jistě stačilo na to aby mě dorazil a ja s nim bohužel musím souhlasit. Zvažuju nakup attachmentu co mi zvedne accuracy na LS ale když o tom tak přemyslim tak to neni ani třeba, protože jediho stejne jinak nez na force nesejmu.. je to hrozně nedodělaný a starýmu systému, kde musel mít hráč i taktiku, to nesahá ani po paty, a ja jsem z toho fakt znechucen, a doufam že Američtí kolegové vývojáře bombarduji stížnostma protože takhle je to death. Pamatuji si na doby kdy jsem skutečně zvažoval každej kamen co do meče dám, měl jsem přesně připravený jídla a pití co použiju proti BH, proti jedimu, proti silnym NPC atd, učil jsem se hospodařit s force, vím že se každá i menší změna na meči projevila a mohla mít rozhodující vliv v boji ale dnes je to omezeno na pár pravidel které bych spočítal na prstech jedné ruky a nazdar bazar.. fuuj, hnus... takovou hru hrát nechci a nebudu. Pokud si dobře pamatuju tak sami vývojáři před revampem psali, že novej system bude mnohem jednodušší ale jestli je tohle cesta... nevim, nevim.
Jedi vs non-Jedi : zde je situace dle meho nazoru obdobná. Opět udělali uber pvp povolani což je doktor, a pak už je to celkem jedno s čím ho hráč zkombinuje (rifle, BH, karabina..) Duely proti Jereze jsou toho živým důkazem. Stejný scénář : řežu do něj, heal, řežu – heal, řežu – heal... 15 min to samý, končí force, útěk. I když konečně takto můžeš Jerzee jedimu konečně vzdorovat, nevěřím že by tě to takhle bavilo. Nebojím se že bych mohl být takovým templem zabit normálně (myslím tím jinak než na force) a zároveň díky nevyváženýmu poměru dmg/heal prostě nezabiju ani ja jeho, pokud to umí a Jereze to umí Pozor, k tomu jsem zkoušel mít bio-hadry co maj ranged defence, vypil jsem drink co jsem koupil co dava +99 rang def a tipněte si s jakým výsledkem – vubec nic se v inkasovany dmg nezměnilo kromě toho že jsem měl plny žaludek… atd, atd, atd, atd…. prostě hafo nedodělávek který mi berou chut hrát. K SWG mám hodně silný vztah ale současnej systém mi bere totálně vítr z plachet a to jsem ho ještě donedávna obhajoval… Kdyby mi dnes někdo dal na stul onu petici proti novymu systemu, tak bych se pod ni za současnych podminek na 100% podepsal. Hráču sice přibývá, ale pokud systém rychle nevyladí tak budou zase stejně rychle ubývat.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/06/2005 :  20:14:02  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
kravka - a ja to rikal pred par dny taky.. uplne na zacatku jsem CU neustale obhajoval az do te chvile pred asi tydnem..

pak jsem nakonec z tech 3 variant (jedi/nonpvp/nonswg) vybral ctvrtou a udelal si doktora, s kterym jsem i proti jedimu vysmaty, ale skutecne, jak rikas, nemam z toho radost..

zase na druhou stranu, ty duely docela zkreslujou... se sebevedomim az nekde mezi mraky po tech duelech jsme slavne vyrazili na to pvp do theedu v patek (nebo sobotu ted nevim)

a ....... dostali jsme zase na prdel od grupy jediu..

a kdopak rikal, ze tam jsou 4 ? nebudeme na nikoho ukazovat, ze carmaxi ?
rijedem tam jako SF a jedi je tam kolik ? 6 nebo 7 a k tomu jeste asi 2 nejedi.. a nas bylo 6 z toho 3 jedi

tomu, ze nas zabili, bych se nedivil.. duvody:
prijeli jsme po castech, sice jen v rozmezi nekolika sekund, ale to je celkem zasadni
chovali jsme se naprosto chaoticky
a pak hlavne ta jejich presila

ale udivilo me, ze v jednu chvili se name obratil, podle meho pozorovani (kontrola combat chatu) jen JEDEN jedi a nevim, jak je to mozne, ale nestacil jsem se hilovat.. proste jsem dostal smik smik smik 6x cca 600 dmg za sebou behem asi 2 sekund !!
behem toho jsem kliknul na heal - vylecim 1K dmg, pak druhou specku - 500 heal jsem snad ani nestihl..
opakuje se smik smik dalsi dve rany a jsem mrkev.. (pokud si pamatuju dobre, tak nikdo z nasich jedi, mi v duelech tak velky dmg nedaval)

protoze se podobna situace opakovala pozdeji, kdyz jsem se prilis brzy deklaroval, abych sel pomoct nekomu od nas a jak jsem videl, ze uz je v podstate mrtev, tak jsem ryyyyychle bezel do spaceportu a modlil se, at tech 30 sekund trva co nejdyl..
sice jsem to stihl, ale nejak si me museli vsimnout, protoze za chvili se za mnou vydali 2
sice jsem vyskocil oknem pro lode, ale trochu jsem neuvazil ciny, protoze jsem videl, ze po me jde jen omnipotent (jedi) tak jsem nebral swoopa, ani burst run, jen jsem bezel do vody a na druhy breh, kde jsem po nem zacal palit (to uz byl asi 5 m od me)
rikal jsem si, uvidime jak to bude 1na1..
a velky hovno zlata rybko, akvarko se nekonalo..
zase jsem dostal par tafek, na ktere jsem nestacil zareagovat hilnutim a byl jsem mrkev..
bohuzel jsem si zapomnel pak projit combat chat..
ale on snad musel mit uber mec, jinak nevim, jak me mohl behem tech par sekund zabit, aniz bych se stacil vice nez 1-2 hilnout

co me jeste napada, jediny dalsi duvod, proc me tak svacili, je lag lag lag.. (on asi ten ping 700, ktery jsem v theedu mel, neni moc ono na PvP)

sice jsem za tu chvili asi 5x zhebl, ale potesila me situace, kdy jsem naopak sam zabil jediho, kdyz jsem ho nacapal s kalhoty dole
opet me ale udivilo, ze pro zmenu zase on tak rychle zasel.. leda ze to laglo pro zmenu jemu ..
to bylo zpocatku, kdyz jsem zhebl poprve, tak jsem se po naklonovani sel dat do combatanta a jak jsem videl, ze jsou nekde pryc daleko a jen jediny jedi rezal kousek od me NPC stormtrupika, tak jsem se dal do SF a bezel k nemu.. stal jsem hned vedle nej snad 10 sekund, koukal jak kydli toho npc a cekal az zcervena, pak jsem mu dal KD startle headshot startle..
on se sebral a bezel pryc, ale neutek..
jeste asi 2 rany a lezel, tak jsem bezel k nemu a zurive na nej klikal na DB a modlil se, at me ta grupa asi 3-4 rebelu, co mu prisli mezitim na pomoc, nezabije drive, nez dobehne DB.. stihl jsem to a dal burstrun pryc, ale po asi 10m jsem zarval taky

kurva to tu pisu romany, snad se to bude nekomu chtit cist

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 12/06/2005 :  20:46:31  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
nj nevim co, ale asi neco delame blbe... myslim si ze mam dost uber mec, myslim ze jsem ti bral jerzee kolem 600.. mozna se pletu. Fakt je ten ze lagy delaj strasne moc, taky obcas kdyz mam spatnej ping tak mlatim, chvili nic a pak naraz nekolik hitu naraz.. tezko rict.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 12/06/2005 :  22:29:34  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
Jerzee - dneska me behem chvilky (20 vterin) rozsekal jeden jedi, proste jsem ho neulecil a pritom proti vsem ostatnim jedium bud vyhraju, nebo remiza a velmi zridka smrt ..... cim to muze byt ?

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 12/06/2005 :  22:55:49  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

kravka - a ja to rikal pred par dny taky.. uplne na zacatku jsem CU neustale obhajoval az do te chvile pred asi tydnem..

pak jsem nakonec z tech 3 variant (jedi/nonpvp/nonswg) vybral ctvrtou a udelal si doktora, s kterym jsem i proti jedimu vysmaty, ale skutecne, jak rikas, nemam z toho radost..

zase na druhou stranu, ty duely docela zkreslujou... se sebevedomim az nekde mezi mraky po tech duelech jsme slavne vyrazili na to pvp do theedu v patek (nebo sobotu ted nevim)

a ....... dostali jsme zase na prdel od grupy jediu..

a kdopak rikal, ze tam jsou 4 ? nebudeme na nikoho ukazovat, ze carmaxi ?
rijedem tam jako SF a jedi je tam kolik ? 6 nebo 7 a k tomu jeste asi 2 nejedi.. a nas bylo 6 z toho 3 jedi

...

no tak zaprve jsem rikal ze ASI ze ja vidim jen ctyri a za druhe jste tam prijeli asi minut po tom co jste se ptali..

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 12/06/2005 22:56:48
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/06/2005 :  23:26:20  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jerzee - dneska me behem chvilky (20 vterin) rozsekal jeden jedi, proste jsem ho neulecil a pritom proti vsem ostatnim jedium bud vyhraju, nebo remiza a velmi zridka smrt ..... cim to muze byt ?

to jo, ale 20 vterin je jeste dlouho proti tem mym asi 5 vterinam

to "cim to muze byt" je recnicky otazka, nebo se ptas ?
pokud prvni, tak to vysyp, pokud druhe tak taky nevim

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/06/2005 :  23:29:31  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

no tak zaprve jsem rikal ze ASI ze ja vidim jen ctyri a za druhe jste tam prijeli asi minut po tom co jste se ptali..

no na nekoho se to hodit musi ne ?

klid carmaxi, to da rozum, ze to neni ani v nejmensim tvoje chyba.. jen si delam srandicku

naopak diky za info, v kazdem pripade to stalo za to, zase dalsi zkusenost..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 12/06/2005 :  23:41:09  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Carmax

no na nekoho se to hodit musi ne ?

klid carmaxi, to da rozum, ze to neni ani v nejmensim tvoje chyba.. jen si delam srandicku

naopak diky za info, v kazdem pripade to stalo za to, zase dalsi zkusenost..

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 13/06/2005 09:53:02
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 13/06/2005 :  09:52:38  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:

Příště až se to stane tak report a podezření na to že podvádí. :-)

možná mají nějaej exploit a už jedou o 107

Quartax Xarys - SWG.Eclipse
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 13/06/2005 :  13:57:02  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Quartax

quote:

Příště až se to stane tak report a podezření na to že podvádí. :-)

možná mají nějaej exploit a už jedou o 106

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000