Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Zběsilá odezva na Eclipse
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Kozomrd
Starting Member

68 Posts

Posted - 14/06/2005 :  19:46:43  Show Profile Send Kozomrd a Private Message  Reply with Quote
Potřeboval bych se vás zeptat, jestli je normální, že na Eclipse (jiné servery jsem zatím nezkoušel) má všechno odezvu 2-5 minut, někdy i víc. Pro přesnost uvedu, že jsem se právě (značně nasrán) odpojil. Nebyl třeba v tuhle dobu (cca 19:30) nějaký event, který by způsoboval tyhle *@^#*&né lagy?

SWG: Semir Ferhis (Eclipse)
Ich möchte Knedel mit Kaugummi.

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 14/06/2005 :  22:23:20  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
Ne chyba bude asi na tvy strane protoze Eclipse mi jela uplne v pohode.Jinak mas debilni jmeno

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 14/06/2005 :  22:40:20  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
to meno je fakt hodne husty
Go to Top of Page

lordmike
Starting Member

40 Posts

Posted - 14/06/2005 :  22:43:27  Show Profile Send lordmike a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kozomrd

Potřeboval bych se vás zeptat, jestli je normální, že na Eclipse (jiné servery jsem zatím nezkoušel) má všechno odezvu 2-5 minut, někdy i víc. Pro přesnost uvedu, že jsem se právě (značně nasrán) odpojil. Nebyl třeba v tuhle dobu (cca 19:30) nějaký event, který by způsoboval tyhle *@^#*&né lagy?

hele mel jsem podobny problem jak na eclipse, tak na chimere...a celkově na spouste www stranek v zahranici..obrovsky ztraty i 5O%..zrejme byl problem nekde na ceste z republiky ven ale kde kdoví :) nastesti to vecer ustalo
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 14/06/2005 :  23:25:27  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Ja to mam na eclipse ok.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 14/06/2005 :  23:41:59  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
no obcas se mi stava, treba na tatoo, ze mam lag nekolik (i desitek) sekund..

ale vetsinou je to v pohode.. ping kolem 170 a hra reaguje okamzite..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

lordmike
Starting Member

40 Posts

Posted - 15/06/2005 :  06:25:00  Show Profile Send lordmike a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Ja to mam na eclipse ok.

jasne že máš, protože ten problém byl mnohem mnohem dřív a potvrdilo mi to více lidí, prostě problém někde na páteři ven z republiky... nebylo to vůbec příjemné uf :)
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 15/06/2005 :  08:31:56  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
Jj, vcera to bylo dost spatny, ale to ylo za tech 5 mesicu co hraju snad oprve nebo podruhe (padani serveru na strane SOE nepocitam ). Vetsinu casu se me pripojeni pohybuje mezi 120-170 ms a bez ztrat packetu (tedy krom vecernich lovu okolo MO, kde je prelidneno a lagy obcas presahnou unosnou uroven ).

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 15/06/2005 :  10:22:37  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
A navic pokud ses lognul v Mos Eisley, kde je ted newbies hromada, tak je potreba pocitat s trochu horsi odezvou, treba Bestine je v pohode.

Podobne lagy az 15 minut jsem zazil jen u Wrenpire, to clovek cekal 10 minut nez se mu otevrelo okno na koupi listku, 10 minut nez se listek koupil a 10 minut clovek cekal nez nastoupi do shuttlu (horsi kdyz se trefil do momentu, kdy tam zrovna shuttle nebyl) Ja sel radsi pres celou planetu pesky (speederem to neslo, to me furt warpovalo zpet), a dosel jsem az po konci akce
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 15/06/2005 :  10:23:48  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
ja mam jinej problem, nebo spiše postřeh. Ping mam stabilně okolo 150ms, ale občas mi to vylitne třeba až na 750, tam se ping zastavi a už se třeba nehne další dve hodiny, i když vím že už ho mám zase nižší. Prostě vidím furt 750 ale chová se to dávno jako 150...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 15/06/2005 :  10:24:24  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
to Kozomrd : nebylo by už lepší Mezikozomrd ??

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 15/06/2005 :  10:28:00  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

ja mam jinej problem, nebo spiše postřeh. Ping mam stabilně okolo 150ms, ale občas mi to vylitne třeba až na 750, tam se ping zastavi a už se třeba nehne další dve hodiny, i když vím že už ho mám zase nižší. Prostě vidím furt 750 ale chová se to dávno jako 150...

Jo, ja mam ping 170 a pritom neco napisu a cekam pul minuty nez se to zobrazi - ale vetsinou se to za chvili ustali...
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 15/06/2005 :  11:33:43  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

na to je stara finta - zapni ctrl+shift+g - tim se otevre podrobnejsi okno s informacemi a zamrzly ping odmrzne..

ja, abych rekl pravdu, uz s tim podrobnejsim oknem hraju skoro furt..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 15/06/2005 :  11:36:46  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

Mas ho prez celou obrazovku?

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 15/06/2005 :  11:42:11  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by baron432

quote:
Originally posted by JerzeeG

Mas ho prez celou obrazovku?

mam ho vlevo dole a zabira mi maly kousek .. asi jako radar..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000