Author |
Topic  |
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 25/07/2007 : 13:04:45
|
lol  vole ale pro jistotu bych to prubnul na nakym mikrometru  |
88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 26/07/2007 : 14:25:53
|
 |
 |
|
Inco
New Member

421 Posts |
Posted - 27/07/2007 : 14:37:18
|
v lft axp
[Stealmyams]: did you know axp in latin means inf sk ?^^
|
In other news, icecream no longer a rare commodity in Hell. |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
|
Inco
New Member

421 Posts |
Posted - 31/07/2007 : 19:02:50
|
owned |
In other news, icecream no longer a rare commodity in Hell. |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 03/08/2007 : 07:06:46
|
Po smrti v Albu bezim pres Pen sanctuary zase tam, do gardenu prave zazonovalo MPcko....
Willma: cms plx; ) Metavestral: cant even hide in sancs anymore.... |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 03/08/2007 : 10:35:00
|
quote: Originally posted by Inco
owned
owned |
 |
|
Chcipak
Junior Member

582 Posts |
Posted - 03/08/2007 : 12:26:50
|
[Team] Sunlight: give me a tell if an nt drops :) [Team] Achromatium: pshr u slacker :P [Team] Examinator: say that again ! [Team] Sunlight: all out? [Team] Achromatium: its wat rep keeps saying :D [Team] Achromatium: yup [Team] Achromatium: open says me! [Team] Examinator: i now knows what michael jackson meant with leave me alone [Team] Achromatium: wat? [Team] Examinator: he was probably playin ao when he wrote that [Team] Achromatium: ewww [Team] Achromatium: mj plays ao= very bad :P [Team] Danathos: hecknoob prolly [Team] Pshr: mj plays WoW...more kids [Team] Danathos: lol |
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76 |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 07/08/2007 : 23:11:53
|
 |
 |
|
Chcipak
Junior Member

582 Posts |
Posted - 08/08/2007 : 14:28:01
|
Zatím co je DT se můžete uklidňovat : http://svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/hestekor.swf 
edit: zapnout repráky ,klikat na koně  |
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76 |
Edited by - Chcipak on 08/08/2007 14:32:03 |
 |
|
Xix
New Member

279 Posts |
|
Xix
New Member

279 Posts |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 10:33:21
|
Doctorzhor (10:29 AM) : to je peklo Will (10:29 AM) : no vidim to tak, ze si doma dam zase MythWar :-) Doctorzhor (10:30 AM) : no vidim to tak ze si doma pustim zilou :-D Will (10:31 AM) : hehe Will (10:31 AM) : jo tak ve stredoveku tim lecili, treba si tim vylecis zavislost na AO ;-)
|
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 12:45:08
|
 |
Andanthe of Czech Anarchy |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 12:51:02
|
Pro ty, co znaji Steam (Half-Life, CS, ...)
Vážení parní uživatel (účet jméno: xxxxxxxx), To je automatizovaná zpráva vygenerovaný parou účet administrativa. Pára objevila že vaše kopie Red Orchestry Retail již byl registrovaný další parní uživatel. Vaše týkající se produktu-ovo CD-klíč ( číslo tištěný na CD případu kterém vy byli pozvat vepsat po instalaci hra) zápasy jeden již v naší databázi. CD-klíč vy jste vstoupili je: xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxxx-xxxxx Nebudete schopní hrát Red Orchestru Retail pokud vy ne- poskytnete netvrzený CD-klíč. Pro poskytnout netvrzený CD-klíč, vy budete potřebovat kopie Red Orchestry Retail který ne již nebyl registrovaný na páře. Dvojklik-na jménu z hry v páře-ovo "Hry" okno a pak uposlechne dát instrukce. Pro další pomoc nebo týkající se produktu podpora, prosím navštívíte http://support.steampowered.com Podepsal,
|
Andanthe of Czech Anarchy |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 13:27:36
|
quote: Originally posted by commanche
Vážení parní uživatel (účet jméno: xxxxxxxx), To je automatizovaná zpráva vygenerovaný parou účet administrativa. Pára objevila že vaše kopie Red Orchestry Retail již byl registrovaný další parní uživatel. Vaše týkající se produktu-ovo CD-klíč ( číslo tištěný na CD případu kterém vy byli pozvat vepsat po instalaci hra) zápasy jeden již v naší databázi. CD-klíč vy jste vstoupili je: xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxxx-xxxxx Nebudete schopní hrát Red Orchestru Retail pokud vy ne- poskytnete netvrzený CD-klíč. Pro poskytnout netvrzený CD-klíč, vy budete potřebovat kopie Red Orchestry Retail který ne již nebyl registrovaný na páře. Dvojklik-na jménu z hry v páře-ovo "Hry" okno a pak uposlechne dát instrukce. Pro další pomoc nebo týkající se produktu podpora, prosím navštívíte http://support.steampowered.com Podepsal,
hehe maj to porad stejny... kvuli tomu jsme prestal parit counter, pac mi to zablokovalo moje tri originalni klice kdyz do toho steam vstoupil na 1.6ku, krabice nekde doma mam, presto mi to dycky tvrdilo ze ty moje origose jsou k prdu... Po dlouhem dopisovani se stejne nikdy nic nevyresilo... CS 1.5 rulezzZZzz /hamachi^^/ |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 16:40:26
|
quote: Originally posted by commanche
lmao  |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 16:51:17
|
quote: Originally posted by AnpetuWi
[quote]Originally posted by commanche hehe maj to porad stejny... kvuli tomu jsme prestal parit counter, pac mi to zablokovalo moje tri originalni klice kdyz do toho steam vstoupil na 1.6ku, krabice nekde doma mam, presto mi to dycky tvrdilo ze ty moje origose jsou k prdu... Po dlouhem dopisovani se stejne nikdy nic nevyresilo... CS 1.5 rulezzZZzz /hamachi^^/
No ja nemel problem s jedinym klicem a to sem jich mel par z blue shiftu z levnejch knih. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 18:25:47
|
abych pravdu rekl, taky jsem nikdy nemel problem se steam cd-keyema ;) |
|
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 20:29:02
|
NJ tak maj na me pifku kuy :) Stale jim to nemohu zapomenout! NO a chyba ve mne nemohla bejt! :) |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 10/08/2007 : 08:54:25
|
Neco pro Jana. BTW slovenstina je krasny jazyk .
Raz som prisiel k ocnemu, ze slabo vidim do dialky. Zobral ma k oknu, ze co tam vidim. Ja, ze slnko. On mi na to, ze a kam do pice dalej by som este chcel vidiet.. |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
revi
New Member

450 Posts |
|
Chcipak
Junior Member

582 Posts |
Posted - 10/08/2007 : 18:47:43
|
[Team] Gonewild: new Hot plz [Team] Chcipaczek: Wait for current nano program execution to finish. [Team] Chcipaczek: wtf? [Team] Vigilantelee: hehe roll a doc mate =) thats all you see the 50 first times u press heal
|
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 11/08/2007 : 19:55:15
|
quote: Originally posted by Chcipak
[Team] Chcipaczek: Wait for current nano program execution to finish. [Team] Chcipaczek: wtf?
To mi neříkejte, že tenhle bug je pořád ještě ingame  |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 12/08/2007 : 10:56:57
|
quote: Originally posted by Firian
[Team] Chcipaczek: Wait for current nano program execution to finish. [Team] Chcipaczek: wtf?
To mi neříkejte, že tenhle bug je pořád ještě ingame 
bez nej by to nebylo ao  |
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 12/08/2007 : 19:29:01
|
[Czabot] Tojejedno: Napr nebidovat veci ktery nejsou pro tebe. Neninjovat veci ktery nejsou pro tebe a tak [Czabot] Revi: to nebyl czaraid |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 13/08/2007 : 00:00:52
|
quote: Originally posted by tojejedno
[Czabot] Tojejedno: Napr nebidovat veci ktery nejsou pro tebe. Neninjovat veci ktery nejsou pro tebe a tak [Czabot] Revi: to nebyl czaraid
The powah of loot!  |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
 |
|
revi
New Member

450 Posts |
Posted - 13/08/2007 : 07:38:13
|
[Czabot] Tojejedno: Napr nebidovat veci ktery nejsou pro tebe. Neninjovat veci ktery nejsou pro tebe a tak [Czabot] Revi: to nebyl czaraid
už jsem vyměnil ten combat za melee s ufanem |
AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939 WAR - Etharion - Order - Bohemia |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 13/08/2007 : 08:12:49
|
quote: Originally posted by revi
už jsem vyměnil ten combat za melee s ufanem
mno a to bylo czaraid?  |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 14/08/2007 : 11:00:35
|
[Skocdozdicz]: cau To [Skocdozdicz]: cau [Skocdozdicz]: ty jeste nejses revizor??? To [Skocdozdicz]: jakej revizor? ;) [Skocdozdicz]: ale revizor [Skocdozdicz]: ten co dava do CZA To [Skocdozdicz]: advisor myslis ne?:) |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 14/08/2007 : 11:21:00
|
quote: Originally posted by Wilda
[Skocdozdicz]: cau To [Skocdozdicz]: cau [Skocdozdicz]: ty jeste nejses revizor??? To [Skocdozdicz]: jakej revizor? ;) [Skocdozdicz]: ale revizor [Skocdozdicz]: ten co dava do CZA To [Skocdozdicz]: advisor myslis ne?:)
ehehehe, to je mile :) |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 14/08/2007 : 12:56:22
|
quote: Originally posted by Wilda
[Skocdozdicz]: cau To [Skocdozdicz]: cau [Skocdozdicz]: ty jeste nejses revizor??? To [Skocdozdicz]: jakej revizor? ;) [Skocdozdicz]: ale revizor [Skocdozdicz]: ten co dava do CZA To [Skocdozdicz]: advisor myslis ne?:)
omg, to je teda nick |
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 14/08/2007 : 20:17:42
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
omg, to je teda nick
no on mel opifex NT tak jsem mu rikal ze je spis skocdozdi :) tak si zalozil enfa troxe ;) |
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 14/08/2007 : 21:24:23
|
Kdyz to nejde v jednom tymu zdrhnu jinam :) Revi zase v akci :)))
[Czabot] Pajja: Haj! nejaka akce?! . . [Czabot] Pajja: kdo jde DB? [Czabot] Snezofix: sme tam>| [Czabot] Snezofix: :) [Czabot] Pajja: ok 4 mista! [Czabot] Soecz: ja bych sel [Czabot] Pajja: 3 . [Czabot] Revi: jdu db [Czabot] Cekotank: hahahaha . . [Czabot] Pajja: furt 3 . . [Czabot] Revi: :) [Czabot] Stilgarr: ty snad jsi v tymu ne? [Czabot] Ufan: -< [Czabot] Ufan: <- [Czabot] Pajja: 2 [Czabot] Revi: bez tanka to nedáme ani omylem [Czabot] Petrcrat: lol [Czabot] Petrcrat: takze ty ses v tymu ale sel bys jinam? [Czabot] Stilgarr: to ani nema cenu komentovat
|
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
lonillen
Moderator

739 Posts |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 15/08/2007 : 11:37:21
|
quote: Originally posted by lonillen
http://www.youtube.com/watch?v=yIPGXc7EjF4
lol, to je namakane jak prase :)) |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
axel999
New Member

324 Posts |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 16/08/2007 : 15:52:28
|
quote: Originally posted by lonillen
http://www.youtube.com/watch?v=yIPGXc7EjF4
to je trailer k tomu novemu ao mech packu? |
|
Edited by - nekrotyrael on 16/08/2007 15:53:19 |
 |
|
Chcipak
Junior Member

582 Posts |
Posted - 21/08/2007 : 09:48:56
|
blondýna v akci : http://www.videotube.sk/video/1183465290-801-autoskola |
 |
|
lonillen
Moderator

739 Posts |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 21/08/2007 : 14:54:03
|
Hlavne, ze je privazana jak pilot WRC |
88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
|
Unforgettible
New Member

263 Posts |
|
Chcipak
Junior Member

582 Posts |
Posted - 21/08/2007 : 21:39:06
|
quote: Originally posted by Unforgettible
blondýna v akci : http://www.videotube.sk/video/1183465290-801-autoskola
to je hraný... to neni možný jinak  
toho instruktora fakt lituju...  |
 |
|
Topic  |
|