AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
Philty už to taky nehul. Jestli věta "Fuck the patch" není komentář, tak jsem zhulenej asi já. Když napíšu komentář a k tomu, že není, tak jsem bud na drogách nebo Philty :/.
Philty už to taky nehul. Jestli věta "Fuck the patch" není komentář, tak jsem zhulenej asi já. Když napíšu komentář a k tomu, že není, tak jsem bud na drogách nebo Philty :/.
Si na drogach. to nebyl komentář, ale kletba
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
1) první sraz dopadl tak, že já stojím mezi Scheolem a Ado a on přišel mezi Ely a Scheol :)
2) Druhej sraz dopadl tak, že já stále čekám na stejném místě a on mě hledá mezi Ado a Pen
3) Když muřeknu aby z Ado proplaval ten kousek zpátky k portálu ze Scheolu, plave od Erga u Pen přes celý Ado
4) Když už konečně píše za chilku jsem tam, stane se tohle: [Beeman]: dej si v klidu cigo To [Beeman]: přestal jsem kouřit před rokem a půl :( To [Beeman]: žvejkám víčko od láhve :) [Beeman]: tak si kousej nehty pac ja si zahal pro okurku a spadnul na RK :o) [Beeman]: hehe To [Beeman]: :))
[Czabot] Vaflicka: ani nevis jak bych ti rad predvedl solo postranich bosu s docem ale musim jit makat, vafle je tu [Czabot] Willemek: to to je takova drina Peto? ;-)) [Czabot] Vaflicka: no podle toho jakou vybojuju pozici, kdyz si lehnu prvni tak to de :-P
[Czabot] Vaflicka: ani nevis jak bych ti rad predvedl solo postranich bosu s docem ale musim jit makat, vafle je tu [Czabot] Willemek: to to je takova drina Peto? ;-)) [Czabot] Vaflicka: no podle toho jakou vybojuju pozici, kdyz si lehnu prvni tak to de :-P
[Team] Nerfman: nah aliens warped me to insert a anal probe in my colon [Team] Nerfman: and no i aint drunk or under the influence of drugs [Team] Nerfman: not yet [Team] Magarac: warping u [Team] Nerfman: ok im ready
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76
Mno, sice to nema nic spolecneho s AO, ale mozna vam, to udela radost.
PROČ PIVO PÍTI?
pivaři, pivníci, pivovarníci, pívodlaci pijte pívo, polykejte pomalu, požívejte pravidelně pivo pochutinu pivovarem připravenou, pípou podávanou, po pullitrech popíjenou. Pívo prospěšná pochutina pomáhající proti problémům, požíti piva přináší prozření, pívo problémy potopí.
Pij pro potěšení , propij se putikou, pivnicí, pivovarem, proběhni parkem polem, popadni pivo pod peřinu, pod postel, po práci pochoď po putikách, pij pivo pár panáčků, promluv pří pívu v pivnici s pivaři, popíjej polykej penězi plať. Pivovarníci pívo přináší pivařům pro radost pro požitek pro peníze.
Poseď v pivnici s přáteli , po požití prvních piv přichází pocit, potěšení, popovídej poklábos, polkni pět piv, pro památku přátel pět panáčků, pro příchozí přitelkyni přiobjednej pívo, pro pivnici poruč panáčky. Plať penězi! Pokuřuj, potrap prokouřené plíce...
Pronajmi si pivnici, popadni pullitry pootoč pípou popusť pívo po pulitrech, podej pivařům pulitry pív, pozdrav pivní přátele a pívodlaky, proveď putikou i pivovarem pivního prince, Poslechni povídku o pohromě Proč pívodlaci poblili pisoáry? Polkli příliš piv, pět piv pro potěšení postačí, padesát piv připomíná pohromu,příliš promile poznačí pomatení plus pohřeb.
[Czabot] Goreniss: [Clan shopping 1-50] Mountainking: looking for cze org [Czabot] Petrdoc: chce hhab nebo co? :P . [Czabot] Goreniss: hehe [Czabot] Paja: asi stale zakaznik :P . [Czabot] Paja: pise mu nekdo? [Czabot] Goreniss: [Janosik]: i'm from cza [Czabot] Goreniss: :D:D:D [Czabot] Janosik: ja [Czabot] Paja: haha [Czabot] Goreniss: Janosiku ale ne mne :) [Czabot] Janosik: saso si ma dostal :D [Czabot] Petrdoc: omg [Czabot] Paja: rofl [Czabot] Willemek: looool [Czabot] Janosik: jaj ty tam co predavas :) [Czabot] Petrdoc: :) [Czabot] Goreniss: ja nic..napis tomu typkovi [Czabot] Janosik: asi chce na veze ist [Czabot] Goreniss: lolec [Czabot] Janosik: uz je off [Czabot] Willemek: hahahaha . [Czabot] Janosik: co to za jpg obrazky dnes predavate, cely den to bezi na shope ([Clan shopping 1-50] Goreniss: wtb JPGPP pst) . [Czabot] Willemek: gore ty se janovi moc netlem :)) [Czabot] Goreniss: hehe :) [Czabot] Willemek: [Clan shopping 1-50] Goreniss: [Janosik]: i'm from cza . .. ... [Czabot] Goreniss: !logon [Czabot] Janosik: co to za jpg obrazky dnes predavate, cely den to bezi na shope [Czabot] Czabot: Thank you Goreniss. Your personal log-on message has been set. [Czabot] Petrdoc: ted me to doslo :) [Czabot] Janosik: nie vazne co je to to jpg pp
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
Offline message from Petrdoc (Fri 05 May 2006 12:41 GMT) [Petrdoc]: To [Kraskacz]: omg na tom nic neni byt nahe ne?? [Kraskacz]: no to ne .. ale potom to posílat někomu ... nechápu že jsi myslíš že ti pošlu svojí fotku jak jsem nahá aby jsi si moch při tom mastit pokud chceš P tak jsi dej www.freevideo.com a je to
Emilko, ja to nepsal, nekdo me mel puceneho. Ale jo, je tu ted sama zenska. mmm
Hmm, kdo tak jen to mluvi timhle zpusobem hmmm, jako nake moravak...
[Team] Koprak: ja su v pohode, uz mam 1 perk v coconu [Team] Koprak: You died of nano program damage! The mine was sprung! You failed disarming the mine!
[Team] Koprak: ja su v pohode, uz mam 1 perk v coconu [Team] Koprak: You died of nano program damage! The mine was sprung! You failed disarming the mine!
Na Loniho nikdo nemame, i na lokalnim kompu jede AO cas:-)
14:44:46 tojejedno: Dela nekdo bista?:-) 14:45:08 lonillen: zatial nie, teda aspon podla grafu :) 14:45:32 tojejedno: pac popne az v 16:00 moulo:-) 14:45:51 lonillen: bah! 14:46:04 lonillen: tak to oprav na fore plz 14:46:10 tojejedno: TOD-6:-)Takova pomucka 14:46:28 tojejedno: Neboj, uz sem si te vychutnal:-) 14:46:31 lonillen: nj, tie prevody medzi EST/GMT/CET mi moc nejdu 14:46:48 tojejedno: Mne taky ne, ale uz vim ze graf je +6:-) 14:47:18 lonillen: aha, tak uz viem, kde bola chyba ;) 14:47:35 lonillen: na kompe mam UTC cas, co je CET-2 :) 14:47:47 tojejedno: rofl 14:48:02 tojejedno: Je videt ze nejdi moc spojenej s realitou:-) 14:48:07 lonillen: tjn
Na Loniho nikdo nemame, i na lokalnim kompu jede AO cas:-)
14:44:46 tojejedno: Dela nekdo bista?:-) 14:45:08 lonillen: zatial nie, teda aspon podla grafu :) 14:45:32 tojejedno: pac popne az v 16:00 moulo:-) 14:45:51 lonillen: bah! 14:46:04 lonillen: tak to oprav na fore plz 14:46:10 tojejedno: TOD-6:-)Takova pomucka 14:46:28 tojejedno: Neboj, uz sem si te vychutnal:-) 14:46:31 lonillen: nj, tie prevody medzi EST/GMT/CET mi moc nejdu 14:46:48 tojejedno: Mne taky ne, ale uz vim ze graf je +6:-) 14:47:18 lonillen: aha, tak uz viem, kde bola chyba ;) 14:47:35 lonillen: na kompe mam UTC cas, co je CET-2 :) 14:47:47 tojejedno: rofl 14:48:02 tojejedno: Je videt ze nejdi moc spojenej s realitou:-) 14:48:07 lonillen: tjn
ten cas tam mam z inych dovodov a mal som ho tam taky uz dlho pred tym nez som zacal v ao