Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 pomoztee miii
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

thomas_182
Starting Member

23 Posts

Posted - 30/09/2005 :  18:37:30  Show Profile  Send thomas_182 an ICQ Message Send thomas_182 a Private Message  Reply with Quote
chcel by som niekoho poziadat ci bi mi neporadil s EQ2
chistam sa ho kupit ale urcite to pobabrem...
takze sa chcem spytat..ked si objednam tie karticky mesacne za kolko pridu na Slovensko??na nich bude napiasny kod do hry??? alebo to pride mailom?? account je mozne vytvarat aj v hre? ci len na stranke?
a ako to zaplatim pleaseeeeeeeeeeeeeeee
Dakujem

atomiccz
Moderator

189 Posts

Posted - 30/09/2005 :  18:52:56  Show Profile Send atomiccz a Private Message  Reply with Quote
Nejlip kdyz si zalozis ucet u nejake banky ktera umoznuje platbu pres internet ( pozn.ted uz snad kazda ) a platis vse pres ten ucet a nepotrebujes zadne karticky :)
Go to Top of Page

thomas_182
Starting Member

23 Posts

Posted - 30/09/2005 :  18:55:26  Show Profile  Send thomas_182 an ICQ Message Send thomas_182 a Private Message  Reply with Quote
kua ked ja tomu nechapem.
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 12/12/2005 :  07:08:22  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
Nebudu zakládat nový topic,mám dotaz : Jak je to v EQII s koněm ?,jsem lvl 18 a nevím jestli na něho mám šetřit nebo je to reward z nějakého questu,popř. od jakého lvl ? Děkuji za případnou odpověď.

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

Shelaida
New Member

342 Posts

Posted - 12/12/2005 :  08:22:22  Show Profile  Send Shelaida an ICQ Message Send Shelaida a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yurekk

Nebudu zakládat nový topic,mám dotaz : Jak je to v EQII s koněm ?,jsem lvl 18 a nevím jestli na něho mám šetřit nebo je to reward z nějakého questu,popř. od jakého lvl ? Děkuji za případnou odpověď.

Prodávají se např. v South Qeynosu. Jsou tam stáje a stojí nějaký ty platiňáky a SP body. Prostě drahá sranda
Go to Top of Page

Shelaida
New Member

342 Posts

Posted - 12/12/2005 :  08:25:58  Show Profile  Send Shelaida an ICQ Message Send Shelaida a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by thomas_182

chcel by som niekoho poziadat ci bi mi neporadil s EQ2
chistam sa ho kupit ale urcite to pobabrem...
takze sa chcem spytat..ked si objednam tie karticky mesacne za kolko pridu na Slovensko??na nich bude napiasny kod do hry??? alebo to pride mailom?? account je mozne vytvarat aj v hre? ci len na stranke?
a ako to zaplatim pleaseeeeeeeeeeeeeeee
Dakujem

Mno s kartičkama je to tak že mailem pošleš na playmana žástot o kartičku. Oni ti pošlou proforma-fakturu a po uhrazení ti opět mailem pošlou kódy. Takže pokud není problém poslat peníze z účtu na slovensku na účet do čech tak v tom nevidím problém
více tady ...

http://everquest.oborsky.cz/popis.php#platba

Edited by - Shelaida on 12/12/2005 08:26:34
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 12/12/2005 :  08:59:57  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
OMG,no na to že mám 400 stříbrňáků se o to asi zajímám zbytečně brzo
PS:co jsou SP body ?

Edited by - Yurekk on 12/12/2005 09:01:48
Go to Top of Page

Krvezbrote
New Member

344 Posts

Posted - 12/12/2005 :  13:27:23  Show Profile  Send Krvezbrote an ICQ Message Send Krvezbrote a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ale snít o něm můžeš (a chodit se dívat do stájí) už teď

"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."
Roger Zelazny, Znamení Chaosu

Aktuálně jen Defiance
V alpha verzi: Landmark (Galerie)
pár poznámek z historie:
Krvezbrote, Stistko & spol - EQ, EQ2, Vanguard, Age of Conan, EVE .. (mimo craft v EQ2 a Vanguard vše pohřbeno)

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 12/12/2005 :  15:02:20  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
thomas 182 - zalozis si platebni kartu s moznosti platit pres internet. Ja ji mam u KB (e-card). Pak si koupis hru a nainstalujes a zaregistrujes se. Do tech udaju vypises cislo karty atd atd. Pak se ti zacnou stahovat patche az budou stazene muzes hrat. Prvni mesic mas zadarmo a dalsi si s tveho uctu strhnout poplatek (tedko nevim jaka casta je za EQ2 ale za SWG je to 450 Kc).
Go to Top of Page

Krvezbrote
New Member

344 Posts

Posted - 12/12/2005 :  15:43:58  Show Profile  Send Krvezbrote an ICQ Message Send Krvezbrote a Private Message  Reply with Quote
Tipl bych si, že se už thomas doptal, podívej se na datum dotazu.

"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."
Roger Zelazny, Znamení Chaosu

Aktuálně jen Defiance
V alpha verzi: Landmark (Galerie)
pár poznámek z historie:
Krvezbrote, Stistko & spol - EQ, EQ2, Vanguard, Age of Conan, EVE .. (mimo craft v EQ2 a Vanguard vše pohřbeno)

Go to Top of Page

Shelaida
New Member

342 Posts

Posted - 13/12/2005 :  09:56:43  Show Profile  Send Shelaida an ICQ Message Send Shelaida a Private Message  Reply with Quote
quote:

PS:co jsou SP body ?

SP body (Status Points) jsou takový speciální body který získáváš plněním heritage questů, prodáváním určitých věciček na správných místech (sosky NQ na schodech, mince NQ temple, kameny SQ tower, dokumenty v EG pod stromem) a plněním některých craft questů.

O gaming - heritage quest

Edited by - Shelaida on 13/12/2005 12:00:53
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 13/12/2005 :  12:16:00  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
ok ..dík za info.

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 14/12/2005 :  22:09:04  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Kde muzu zjistit aktualni stav SP bodu ktere mam?
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 16/12/2005 :  09:22:10  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Tady

OT: OMG Jorssk v EQ... we are doomed! A zase jesterka...

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Shelaida
New Member

342 Posts

Posted - 20/12/2005 :  12:30:48  Show Profile  Send Shelaida an ICQ Message Send Shelaida a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

V personal kartě. Ve hře zmáčkni P
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000