Author |
Topic  |
Greydawn
New Member

409 Posts |
Posted - 28/04/2009 : 08:52:47
|
quote: Originally posted by Lupus
Jinak ještě k tomu patchi 1.2.1 ten je spíš dobrý než špatný,mnohem více bych měl spíš výhrady k 1.2 ohledně career,kde nabourat např. mechaniku sorcky,že v jednom stromu top mastery skill nemůže kritnout(u charu který na tohle právě má jet,celkem s podivem),nebo prakticky likvidace CoV aury u doka,nicméně u obou stran je toho celkem dost ohledně úprav,které jdou roztodivnou cestou.
Hmm ktory strom u sorcky ak sa mozem opytat ? A myslis moralku ? Nikdy sa mi nepodarilo s moralkou kritnut u sorcky ?
A co sa stalo s Covenant of Vitality (ak mas na mysli to) ? Nevsimol som si rozdiel ...
Inac vsimol som si urcite zmeny, ktore urcite neboli v patch notes (cital som ich, ale mozno nejaku "inu" verziu), ale o tych vecia, co pises, som nic nevidel. |
MMO traveller |
 |
|
Lupus
Starting Member
47 Posts |
Posted - 28/04/2009 : 10:39:48
|
So sorcky napriklad shades of death(agony) nema bonus ze statu ani nemuze critnout,jen ma o neco zvyseny dmg.Nicmene to je patchnotes a sorcku na takovem lvlu nemam abych to mohl potvrdit.
Jinak CoV..ucinnost klesa kvuli resitovani,tzn ze nejen dmg jde dolu ale i heal.Navic ma tento skill vlastni cd na proc nezkousel jsem zatim sam kolik,od jinych 3-5sec,nema davat dmg pokud nemuze healnout od 1.2.1 tohle mozna nefunguje.
Btw greyi nejsem blb a nedelej ho ze me moc dobre vim jak funguji moralky:).Ale kdyz jsi do toho rypnul,taky nekouzelnicka rdps maji explosive shots jako m3 ten od jiste doby muze kritnou a navic je mitigovan:) Btw to same plno taktik co ma naspano nemuze trigernout vic jak jednou behem tri sekund,trigeruje porad:) |
Edited by - Lupus on 28/04/2009 10:40:40 |
 |
|
Greydawn
New Member

409 Posts |
Posted - 28/04/2009 : 11:01:28
|
So sorcky napriklad shades of death(agony) nema bonus ze statu ani nemuze critnout,jen ma o neco zvyseny dmg.Nicmene to je patchnotes a sorcku na takovem lvlu nemam abych to mohl potvrdit.
Jinak CoV..ucinnost klesa kvuli resitovani,tzn ze nejen dmg jde dolu ale i heal.Navic ma tento skill vlastni cd na proc nezkousel jsem zatim sam kolik,od jinych 3-5sec,nema davat dmg pokud nemuze healnout od 1.2.1 tohle mozna nefunguje.
Btw greyi nejsem blb a nedelej ho ze me moc dobre vim jak funguji moralky:).Ale kdyz jsi do toho rypnul,taky nekouzelnicka rdps maji explosive shots jako m3 ten od jiste doby muze kritnou a navic je mitigovan:) Btw to same plno taktik co ma naspano nemuze trigernout vic jak jednou behem tri sekund,trigeruje porad:)
To by som si nikdy nedovolil, praveze je vidno, ze sa vyznas Ja som sa len pytal, a dakujem za vysvetlenie. Ja az tak do hlbky nejdem, na ten CoV by som pravdepodobne nikdy neprisiel.
A na agony tak akurat prdiet, neverim, ze existuje sorc, ktory by isiel tak vysoko... |
MMO traveller |
 |
|
Greydawn
New Member

409 Posts |
|
Lupus
Starting Member
47 Posts |
Posted - 28/04/2009 : 13:46:44
|
To je mozny jen si uz nevybavuju k cemu to presne bylo to s tim vyrovnanym.
Jinak ty keepy to je psycho,ale bylo to uz i driv jen je to vic videt.Na to CoV jsem neprisel ale blbnul jsem si s DoKem a moc jsem o tom charu nevedel jako napriklad jak funguji nektere healy apod navic se par veci zmenilo co jsem nehral tak jsem prolizal WHA.
Ta agony byla dobra driv pokud to slo v premadu apod,nicmene to nebylo pro lidi co chteji videt sebe nahore v dmg apod pripadne prijit na to ze sorka neni uplna kopie BW.
Technicky vzato sorcka s timto a vylepsene buffovani dmg v parte plus taktika na zvyseni dmg a aspon jeden dok co nahodi CoV s lepsim procem.Zbytek fast attack chary.Ted uz tohle moc nejde jsou efektivnejsi jine cesty.Dalo by se rict ze je to uprava z jedne taktik jak efektivne vyuzit SW coby rdps nez aby ti hraci rerolnuli na neco jineho:)
|
 |
|
Lupus
Starting Member
47 Posts |
Posted - 28/04/2009 : 13:48:17
|
Vidis ale muzu se zeptat,jde vyuzit ta taktika co pridava moralku s restore essence na sebe a pripadne nejak efektivne? |
 |
|
Greydawn
New Member

409 Posts |
Posted - 28/04/2009 : 14:18:08
|
Vidis ale muzu se zeptat,jde vyuzit ta taktika co pridava moralku s restore essence na sebe a pripadne nejak efektivne?
Do PvE to je vyborna taktika, 2x restore essence a si na polceste k morale rank3.
Ale pouzivam ju aj v PvP, ci uz kvoli tomu, aby som sa co najrychlejsie dostal na 1001 blessings (a 30 sekund nesmrtelnost ), alebo kvoli ludom, ktorych healujem, pretoze restore essence je podla mna velmi kvalitny heal a pouzivam ho stale. |
MMO traveller |
 |
|
Lupus
Starting Member
47 Posts |
Posted - 28/04/2009 : 15:00:29
|
Ja jsem o tom prave taky takhle uvazoval.Jinak kvalitni heal celkem jo zvlast po uprave a navic pro healera s regenem,kdyz jsem healoval lidi z gildy s AM kdyz byla knight manie.Tak jsem tenhle heal moc nepouzival protoze to obvykle koncilo mrtvym healovanym a OOAP u me.Tam spis hotku a pomale healy.
Ikdyz dobry kombo bylo 3s single/group heal s focused mind a plnym AP barem:D |
 |
|
Greydawn
New Member

409 Posts |
Posted - 08/05/2009 : 12:47:12
|
Vie niekto, kto to je Wladimir ? Videl som ho v Bohemii, asi nejaky imigrant z DBM, nikdy predtym som ho nestretol. Ak ho poznate, ze dakujem za Royal Crest a brutalnych 1360 renown (on snad je rr 80 ???)
http://img5.imageshack.us/my.php?image=angina015.jpg
P.S. Sacrifice disciple je super. |
MMO traveller |
Edited by - Greydawn on 11/05/2009 20:40:41 |
 |
|
Lupus
Starting Member
47 Posts |
Posted - 11/05/2009 : 11:37:15
|
Je z bohemky rr nema 80 pokud vim.Nicmene na chatu na forum bohemky mu muzes klidne podekovat,jiste to oceni:) |
 |
|
NINJA
Junior Member

509 Posts |
Posted - 20/05/2009 : 10:09:33
|
jojo, on ti poděkuje - bambitkou  |
Ninjagon, Thorlander,Carnow, Akandor, Velmirez |
 |
|
Cru4l
Starting Member
13 Posts |
Posted - 20/05/2009 : 20:59:57
|
Zdravím pánové, je tu nějaká česká guilda na Karak-Nornu? Myslím pouze Order. O Destru vím :) Díkes |
 |
|
Filda LNL
Junior Member

723 Posts |
Posted - 21/05/2009 : 14:45:59
|
To netušim, ale jestli jsi nováček a měl bys zájem o českou gildu kdekoliv, mrkni do sekce nábor na Tears of Asur, jsme stále aktivní. |
Troll lepší fanboie. |
 |
|
Cru4l
Starting Member
13 Posts |
Posted - 21/05/2009 : 18:27:08
|
Nováček nejsem, hraju už víc jak 6 měsíců a v guildě jsem.Akorát už mi lezou ty briťáci krkem ;) :D
|
 |
|
revi
New Member

450 Posts |
Posted - 25/05/2009 : 09:44:06
|
quote: Originally posted by Cru4l
Nováček nejsem, hraju už víc jak 6 měsíců a v guildě jsem.Akorát už mi lezou ty briťáci krkem ;) :D
hm jako nováček ale vypadáš když sis nezjistil kde ostatní češi hrají. Kdyžtak migruj: core - karak azgal (Tears of Asur) pvp - etharion (Bohemia) |
AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939 WAR - Etharion - Order - Bohemia |
Edited by - revi on 25/05/2009 09:45:01 |
 |
|
Cru4l
Starting Member
13 Posts |
Posted - 27/05/2009 : 18:13:15
|
Chtěl jsem si to zkusit s čechama, to přiznávám. Byl jsem spokojenej s britskou guildou a čechům se záměrně vyhýbal. A pokud soudíš "nováčkovství" podle zjišťování populace daného národa, jsi "prudce" inteligentní člověk :) Děkuji za upozornění :)Edit. Otázka zněla: Nevíte o českých guildách na Karak Nornu? Jiné servery mě taktéž nezajímají. Na Eltharionu je to samej čech a na Karaku jsem spokojenej. Btw. Z Karaku se nedá migrovat nikam a ani není možné migrovat z jednoho druhu serverů na druhý. |
Edited by - Cru4l on 27/05/2009 18:37:45 |
 |
|
Jelente
New Member

100 Posts |
Posted - 28/05/2009 : 09:50:23
|
quote: Originally posted by Cru4l
Chtěl jsem si to zkusit s čechama, to přiznávám. Byl jsem spokojenej s britskou guildou a čechům se záměrně vyhýbal. A pokud soudíš "nováčkovství" podle zjišťování populace daného národa, jsi "prudce" inteligentní člověk :) Děkuji za upozornění :)Edit. Otázka zněla: Nevíte o českých guildách na Karak Nornu? Jiné servery mě taktéž nezajímají. Na Eltharionu je to samej čech a na Karaku jsem spokojenej. Btw. Z Karaku se nedá migrovat nikam a ani není možné migrovat z jednoho druhu serverů na druhý.
a to sem myslel, že sem orientace-na-forech-neschopnej jen já! koukni se o pár sekcí nahoru, truhlíku. http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29431 pokud tam nenajdeš nic na Karak Nornu, zajdi si do altdorfu a zařvi do jedničky, že hledáš nějaký čechy. z lidí, co tu píšou se mi zdá, že hrajou jen asi 2-3 a ti ti neporaděj. |
 |
|
Filda LNL
Junior Member

723 Posts |
Posted - 28/05/2009 : 10:45:42
|
No náborovej topic je totálně k prdu, skoro žádná z gild co tam je už nehraje. |
Troll lepší fanboie. |
 |
|
Cru4l
Starting Member
13 Posts |
Posted - 28/05/2009 : 13:47:04
|
Přesně tak, ten topic jsem projel od shora až dolu a prakticky nikdo nehraje. A právěže žádná z uvedených není Order na Karak Nornu. Bohužel. |
 |
|
neogen
Starting Member
21 Posts |
Posted - 16/06/2009 : 22:25:53
|
Laguje to porad? |
 |
|
Filda LNL
Junior Member

723 Posts |
Posted - 16/06/2009 : 23:28:41
|
Jo. |
Troll lepší fanboie. |
 |
|
Dolf
Starting Member
41 Posts |
Posted - 17/06/2009 : 09:53:53
|
Nechci se dohadovat , ale lagy zrovna moc nemívám, problemy jsou tak jednou do týdne, když je zona opravdu přeplněná. Klasická fortresa s plnou obranou a utokem bez problemu. |
 |
|
revi
New Member

450 Posts |
Posted - 17/06/2009 : 13:45:05
|
Lagy jsou ale málo, normální rvr kdy to je 2wb vs. 2wb (čili 100 lidi) je bez probémů, lagy jsou až když je lidí fakt moc, klasicky 150+ lidí ve fortě a nejmín 100 uvnitř. |
AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939 WAR - Etharion - Order - Bohemia |
 |
|
Clavius
Starting Member
46 Posts |
Posted - 20/06/2009 : 00:04:56
|
Čistě ze zvedavosti bych se vás chtěl zeptat, jak se WAR ještě s populací drží? Které/kolik servery/ů jsou ještě Med:Med. Už to od nového roku nehraji, ale zajímalo by mě, jestli ta hra postupně upadá, nebo se teď nějak stabilně drží. |
Edited by - Clavius on 20/06/2009 00:09:30 |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 20/06/2009 : 00:10:40
|
quote: Originally posted by Clavius
Čistě ze zvedavosti bych se vás chtěl zeptat, jak se WAR ještě s populací drží? Které/kolik servery/ů jsou ještě Med:Med. Už to od nového roku nehraji, ale zajímalo by mě, jestli ta hra postupně upadá, nebo se teď nějak stabilně drží.
hehe je otazka jestli vubec zbyl nekdo kdo ti odpovi ;-) |
no mmo
|
 |
|
Topic  |
|