Author |
Topic  |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 25/01/2006 : 14:48:09
|
Pomalu se blíží LU20 tak jsem začal uvažovat co provedu s PvP serverem. Dospěl jsem k tomu, že si na něm udělám postavu a alespoň to zkusím. Podle SOE fora, to vypadá, že většina lidí bude hrát za Evil stranu, takže pravděpodobně budu hrát za Good. Kdo se ještě chystáte udělat twinka na PvP serveru, případně za jakou stranu? POkud vím, tak Kuzma se chystá hrát Rangera.
|
|
| |
Danilsson
Starting Member
34 Posts |
Posted - 25/01/2006 : 14:54:24
|
Ja to prubnu taky, videl bych to na nejakyho healera, zatim u me vede fury (nejspis zustanu u good strany) |
Magsson - ilusionista <Rytíři lva>
|
Edited by - Danilsson on 25/01/2006 14:55:02 |
 |
|
Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts |
Posted - 25/01/2006 : 14:55:48
|
Jo, presne tak. Chystam se udelat rangera (takze taky GOOD), coz bude zajimavejsi s ohledem na to co predpovida SOE. Taky jsem premejslel (spis sem rozhodnutej), ze bych hral na PvP serveru, na kterym SOE podporuje platby za real money. |
"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!" |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 25/01/2006 : 21:27:25
|
No Kuzmo a z jakeho duvodu chces jit na ten placeny server? Chces nakupovat nebo prodavat? Pokud prodavat, tak to asi bude problem, jelikoz zijeme v ČR. Pro prodej je totiž nutný PayPal, který jaksi v ČR nepodporuje získávání peněz, pouze placení. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts |
Posted - 25/01/2006 : 22:12:17
|
No co se tyka nakupu/prodeje, tak chci spis prodavat, kdyz uz neco k prodeji bude. O nakupovani neuvazuju. Jakym zpusobem sem ti psal po ICQ, takze no problem. Ale co se tyka nejakyho velkyho hrani tam, videl bych to spis jako twinkovani k main charu na Runnyeye. Rozhodne tam nekoncim, ale nez si delat twinka na stejnem serveru, udelam si ho na PvP exchange serveru.... je to proste zmena a chci si to ozkouset.. jinej styl hrani, jina ekonomika a tak. Zaklad bude proste udelat si jednu nebo dve stale grupy, ktere se sejdou treba 2x tydne a budou na PvP chvilku relaxovat a bavit se, treba kdyz se na Runny neraiduje. To ze neco pujde prodat, je jen bonus na vic... ne muj cil. |
"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!" |
 |
|
Raady
New Member

396 Posts |
Posted - 26/01/2006 : 08:59:35
|
Mam v planu to taky vyzkouset. V zasade je mi jedno na jakym serveru budeme hrat, hlavne kdyz budem pohromade. |
Cleos aka Toodle Noodle <Pohodari> - Everquest II (Nagafen) Cleos <Temp> - Age of Conan (Fury) Sir Zotikus Alexius <Mor do Kuli> - Everquest II (Runnyeye) - retired |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 28/01/2006 : 22:44:59
|
PvP , to zni dobre urcite zkusim. Muzete nedko doporucit nejaky char?  |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
Brtnik
Starting Member
79 Posts |
Posted - 29/01/2006 : 14:55:55
|
taky bych to rad zkusil,asi si zahraju zerka abych mel srovnani pokud by jsme se dohodli a hrali za good 2x tydne bylo by to idealni |
 |
|
Kaz
Moderator

901 Posts |
Posted - 29/01/2006 : 18:05:09
|
asi zkusim iluzi  |
EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen R.I.P. Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 29/01/2006 : 19:21:50
|
Co udělat guildu jenom trpaslíků? |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 29/01/2006 : 20:40:17
|
quote: Originally posted by Tibor
Co udělat guildu jenom trpaslíků?
Ja trpose rad :) |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 23/02/2006 : 11:11:20
|
Zkusím to pokud bude to PvP smysluplný. Každopádně budu hrát healera na 90% Inquisitora good strana mi vyhovuje dwarf je moje volba |
Noe
|
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 23/02/2006 : 11:12:18
|
quote: Originally posted by Noe
Zkusím to pokud bude to PvP smysluplný. Každopádně budu hrát healera na 90% Inquisitora good strana mi vyhovuje dwarf je moje volba
Inquisitor je pouze Evil, takže si zbal saky paky a těšíme se na tebe ve Free Portu. 
Jenom update toho mého prvního postu. Nakonec jsem udělal Evil postavu. |
 |
|
Lekarnik
New Member

280 Posts |
Posted - 28/02/2006 : 10:24:35
|
Už tam mám za dobro jednu Furii...   |
Karotka 65 Dwarf Guardian LOTRO - Gilrain - Heroes of Bohemia
|
 |