Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 EQ 2- problemy grafika
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

matesk
Starting Member

19 Posts

Posted - 04/08/2006 :  09:47:07  Show Profile  Send matesk an ICQ Message Send matesk a Private Message  Reply with Quote
caute chlapi..tak jsem si rekl,ze po dlouhe pauze zkusim EQ2..drive EQ1 -Homolka,mozna nekdo pamatujete..no to je jedno..jde o to,ze ,poprve jsem EQ v pohode spustil.i v dalsich pripadech bylo spusteni uspesne..jenze vcera ,kdyz jsem se vratil z prace a chtel si spustit EQ(jde o trial verzi),hodilo mi to grafiku viz. screeny,jeden by mel byt ze hry a jeden jako uvodni obrazovka..co me napadlo hned z kraje bylo preinstalovat graficke ovladace,to jsem taky udelal,problem se spravil,ale jen na chvili,primo ve hre mi najednou zcernala obrazovka a pak se opet vyskytl naprosto stejny problem s obrazem..uz jsem fakt zoufalej..zkuste poradit :( Jinak to bezi na Athlon XP 1800+,1GB tam,Geforce FX 5200,HDD 250 GB WD..diky moc..

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 04/08/2006 :  10:09:33  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
Tak takove EQ2 bych si nekoupil, ja bych se v tom neorientoval

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 04/08/2006 :  10:17:00  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaris

Tak takove EQ2 bych si nekoupil, ja bych se v tom neorientoval

Mno o5 si nezklamal... tvoje kostruktivni posty je opravdu radost cist .

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 04/08/2006 :  10:17:51  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
* Pokud přetaktováváš, tak to vrať všechno zpátky
* Koukni jestli ti všechno chladí jak má - nejen grafika, ale i chipset, proc, zdroj, výfukový větráky z bedny atp.
* Vyndej grafiku, ofoukej prach, (ogumuj kontakty), zandej grafiku - pokud má sekundární napájení tak zkus jestli je ten šlahoun živej (třeba na něj zapij disk).
* vyfoukej prach z bedny obecně - silnej fuk, obrácenej vysavač (nedotýkej se součástek hadicí), nebo vzduch ve spreji co prodávaj v kancelářskejch potřebách (neobracej hrdlem dolu - stříká potom zkalapnělej plyn).
* Zkus nějakej 3D benchmark jestli ti proběhne celej - pokud po chvilce stejně zatuhne tak problém v HW.
* pokud si dělal nějaký změny v HW (přepojování kabelů apod) zkus to rollbacknout.

IMO to neni ovladačema, ale buď máš v pr**** paměti na grafárně, ale spíš se ti trošku přehřejvá.

Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink
Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer
Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot
Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník
Go to Top of Page

fedaikin
New Member

380 Posts

Posted - 04/08/2006 :  10:23:16  Show Profile Send fedaikin a Private Message  Reply with Quote
Takle to u mě skoro vypada taky od te chvile, co hraju EQ na 3D brýlích.
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 04/08/2006 :  10:27:32  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fedaikin

Offtopic ... to sou ty zatmívací s tekutejma krystalama?

Go to Top of Page

matesk
Starting Member

19 Posts

Posted - 04/08/2006 :  10:51:33  Show Profile  Send matesk an ICQ Message Send matesk a Private Message  Reply with Quote
to je zajimave..to me ani nenapadlo,ze by se mohla grafika prehrivat..no dobre,urcite to zkusim..zvlastni ze po tom preinstalovani ovladacu a restartu to chvili fungovalo..proto me to utvrdilo,ze by to mohl byt softwarovy problem...kazdopadne zkusim a pak napisu vysledek..diky moc :)
Go to Top of Page

fedaikin
New Member

380 Posts

Posted - 04/08/2006 :  11:14:44  Show Profile Send fedaikin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vtmar6n

quote:
Originally posted by fedaikin

Offtopic ... to sou ty zatmívací s tekutejma krystalama?

Myslim ze jo.
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 04/08/2006 :  11:43:28  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by matesk

to je zajimave..to me ani nenapadlo,ze by se mohla grafika prehrivat..no dobre,urcite to zkusim..zvlastni ze po tom preinstalovani ovladacu a restartu to chvili fungovalo..proto me to utvrdilo,ze by to mohl byt softwarovy problem...kazdopadne zkusim a pak napisu vysledek..diky moc :)

No, pokud je chvíli tak to bylo tim že si tu grafiku tu chvíli nezatěžoval - žádné 3D, jen instalace driveru ve windows.
Ale to cojsem napsal je jen odhad - operace prostaty po telefonu - nic víc z těch symptomů prostě nevykoukám.

Go to Top of Page

matesk
Starting Member

19 Posts

Posted - 04/08/2006 :  12:32:05  Show Profile  Send matesk an ICQ Message Send matesk a Private Message  Reply with Quote
je mi to naprosto jasne..vim o cem mluvis..jak rikam,odpoledne napisu..zjistim co a jak s tou grafikou.. :)
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 04/08/2006 :  12:38:27  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
podle mě jsou ramky na grafice fakt v prdeli.
Případně odchází zdroj.

Edited by - spajdr on 04/08/2006 12:39:19
Go to Top of Page

Dr.Krychlin
Moderator

Inquisitor

654 Posts

Posted - 04/08/2006 :  13:13:26  Show Profile Send Dr.Krychlin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

podle mě jsou ramky na grafice fakt v prdeli.
Případně odchází zdroj.

Nemyslím si, kdysi dávno mi grafa po delší době hraní dělala skoro to samý, měl jsem 6500@6700 a dost přehulenou bez přídavnejch chladičů, řek bych, že se spíš jen klasicky přehřívá (nebo aspoň Mateskově zájmu v to doufám)

Imaziel

Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 04/08/2006 :  15:07:32  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
tohle jsou typický fragmenty vznikající po velkym přetaktování/přehřátí karty, takhle vypadal 3d mark když jsem přetaktoval z 500 za 800 mhz :-D

Go to Top of Page

Zuzug
New Member

229 Posts

Posted - 04/08/2006 :  19:37:15  Show Profile  Send Zuzug an ICQ Message Send Zuzug a Private Message  Reply with Quote
no tyhle sestave muzes hrat tak tetris, tu grafiku rovnou vyhod
kazdej vi ze tahle rada GF stala za... a 5200 je to nejslabsi z teto rady a jestli 64 bit tak to klobouk dolu

Zuzug the conjuror - lvl 70 (Mor do Kuli) EQ2 PvE Runnyeye EU (retired)
Ajeto V'Prdeli the conjuror - lvl 80 (Pohodari) EQ2 PvP Nagafen US
Smell the assassin - lvl 90 (Pohodari) EQ2 PvP Nagafen US

Go to Top of Page

matesk
Starting Member

19 Posts

Posted - 05/08/2006 :  12:31:28  Show Profile  Send matesk an ICQ Message Send matesk a Private Message  Reply with Quote
takze..preinstaloval jsem opet ovladacce...dale jsem "pridal" chlazeni..a vysledek?jede to,ale kdyz je horsi,slozitejsi scenerie,ma to tendenci se vracet zpet do puvodniho stavu,treba kdyz je voda,tak cela krajina je pekna,jen voda je prehulena (jak na tech obrazcich)..takze koupim novou kartu..diky moc
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000