Author |
Topic  |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 11:24:44
|
Mythic reopnul accounty na 10 dni, tak se muzete zkusit lognout na Mordred (Dorlas, Kallath, Dema, Aramir etc.) )
|
Edited by - VT on 23/11/2006 11:32:51
|
|
| |
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 11:42:37
|
to jako vsechny neaktivni accounty co lidi maji? hm hm... to bych se mozna mohl juknout co tam jeste mam |
no mmo
|
 |
|
Ta-Ro
Starting Member

81 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 12:02:05
|
jojo taky mi to doslo :) want uber cleric ?  |
Now... ?
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 12:02:15
|
quote: Originally posted by celdric
to jako vsechny neaktivni accounty co lidi maji?
Jj presne tak. |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 12:48:59
|
quote: Originally posted by Ta-Ro
want uber cleric ? 
V tedle vete nerozumim slovum "uber" a "cleric". Teda pokud ji rikas ty.   |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 12:53:53
|
tak jsem na to juknul...nevim jedinou vec...dostupny obsah hry bude podle toho jaky jsi mel statut pri freeznuti accountu? (tedy v mem pripade posledni datadisk co jsem mel jsou catacomby, takze ocekavam ze neuvidim nic z tech 2 dalsich co mezitim vysli) dival jsem se na heraldu a vnboardech a zatim to nevypada, ze by napadla nekoho stejna otazka jako me ;-)... tedy chapu to spravne, ze je to spis jen takova nabidka na 10 dni hrani zdarma nez nalakani na novy obsah datadisku?
ps: pozitivni vec, ze to udajne nechce cislo kreditky :-D ted uz jen najit instalacky catacomb a asi juknu :-D |
no mmo
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 13:26:07
|
quote: Originally posted by celdric ty dalsi 2 klienty by me bezeli i kdyz nemam acc. aktivovanej s temahle datadiskama?
Ne to ne. Musel by jsi je koupit (spolu je koupis asi za 20 dolaru). |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 13:30:21
|
quote: Originally posted by Van Tassel
quote: Originally posted by celdric ty dalsi 2 klienty by me bezeli i kdyz nemam acc. aktivovanej s temahle datadiskama?
Ne to ne. Musel by jsi je koupit (spolu je koupis asi za 20 dolaru).
ok dikes za infos.... no vicemene bych se spis jen tak juknul co noveho v daocu...o nejakym serioznejsim navratu z me strany ani rec nebyla/nemohla byt :-) |
no mmo
|
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 14:40:06
|
Ne to ne. Musel by jsi je koupit.
Tim si nejsem az tak moc jistej Veldo... Myslim/domnivam se, ze nekteri lidi hrali v Catacombs/DR clientu aniz by odpovidajici datadisk meli koupeny. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 15:14:59
|
quote: Originally posted by Deimnia
Ne to ne. Musel by jsi je koupit.
Tim si nejsem az tak moc jistej Veldo... Myslim/domnivam se, ze nekteri lidi hrali v Catacombs/DR clientu aniz by odpovidajici datadisk meli koupeny.
Ja jsem rozhodne nemohl hrat v DR clientu, kdyz jsem mel na logujicim se accountu pouze catacomby. Mozna to uz zmenili.
Obracene to jde; napr. hrat v DR a pritom mit koupeny Labyrinth - ovsem nebudes ziskavat expu pro CL6-10, nebudes mit pristup do Labu atd. |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 15:23:20
|
Ja jsem rozhodne nemohl hrat v DR clientu, kdyz jsem mel na logujicim se accountu pouze catacomby. Mozna to uz zmenili.
Obracene to jde; napr. hrat v DR a pritom mit koupeny Labyrinth - ovsem nebudes ziskavat expu pro CL6-10, nebudes mit pristup do Labu atd.
obraceny postup uz jsem vicemene provozoval kdyz jsem mel starsi PC nez mam ted ...cata jsem mel na expeni a battlegroundy jsem provozoval v SI klientu...ale tak otazka nestala ;-)
spis me to tak zajimalo, ze bych treba okouk grafiku a jak me to prip. beha na PCdle... treba by se z toho dalo odvodit jak bude narocnej warhammer :-D |
no mmo
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 15:29:47
|
quote: Originally posted by celdric spis me to tak zajimalo, ze bych treba okouk grafiku a jak me to prip. beha na PCdle... treba by se z toho dalo odvodit jak bude narocnej warhammer :-D
Grafika se moc od catacombs nezmenila a pokud ano (mesta, vesnice kolem hlavnich mest, nejake drobnosti) tak je zdarma ke stazeni (ted uz i v ramci standardnich patchu). |
Edited by - VT on 23/11/2006 15:30:34 |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 16:20:54
|
Což mi připomíná jestli někdo sleduje nějaké zlepšení po těch proklamovaných optimalizacích posledního klienta. Osobně pvp hrávám s neCatacombs modely (vyjma své postavy), což mne s novým datadiskem trochu zaskočilo, bo jsem viděl minotaury bez armoru... v jednu chvíli jsem myslel, že mám špatnou instalaci :) |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 16:30:29
|
quote: Originally posted by Nat
Což mi připomíná jestli někdo sleduje nějaké zlepšení po těch proklamovaných optimalizacích posledního klienta. Osobně pvp hrávám s neCatacombs modely (vyjma své postavy), což mne s novým datadiskem trochu zaskočilo, bo jsem viděl minotaury bez armoru... v jednu chvíli jsem myslel, že mám špatnou instalaci :)
Nevim jestli za to muze LOTM client, ale Labyrinth dung je na mem starsim kompu temer nehratelny. Ale asi to bude tema stovkama hracu co tam na rvr serveru behaji.
Na mem novem compu nepoznam vubec nic, pac mam v Lotm vse naprosto plynule - a je jedno jestli je to Lab dung nebo cam hills.
|
 |
|
Ta-Ro
Starting Member

81 Posts |
Posted - 24/11/2006 : 00:47:02
|
quote: Originally posted by Deimnia
quote: Originally posted by Ta-Ro
want uber cleric ? 
V tedle vete nerozumim slovum "uber" a "cleric". Teda pokud ji rikas ty.  
Samozřejmě jsem to myslel víš jak :) já jsem starý gimper .P Ale uvažuju že bych zasejc jednou nakouk :) |
Now... ?
|
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 24/11/2006 : 10:12:23
|
^^ Sak ja vim, sak ja vim... Klidne dojdete pane Lajk e rýkord ! |
 |