Author |
Topic |
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 12:59:20
|
silna slova ale presne tak ta grafika na me pusobi, videt tohle na mim kompu pri 30 fps, zvlast kdyz to muzu porovnat s grafikou wow, eq2 nebo uz prakticky staricke ffxi ktera vypada mnohem lepe je proste otresne zvlast kdyz si vzpomenu na slova o 3ti generaci mmorpg.
grafika pro me neni primarni, nedavno jsem se vratil k uo a par mesicu se u ni opet bavil ale tohle je pro me velke zklamani
je to sice jen obrazek ale i presto o necem vypovida
http://www.volny.cz/rdrr/vg.jpg
pro porovnani prvni obrazek co jsem nasel v google images z daocu
http://www.dewarim.de/pics/sshot145.jpg
me to proste prijde podobne |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 13/01/2007 13:02:43 |
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
|
Black
Moderator
2371 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 13:17:15
|
quote: Originally posted by Rashaverak ....me to proste prijde podobne
No vidis a me zase naprosto jine a o tom to je |
Black |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 14:01:12
|
vt: ano ty obrazky co jsi postnul jsou krasne to uznavam i kdyz pokud nekdo udela screenshot v 1600x1200 a pak ho zmensi na 1024x768 tak to take pomuze :) ale jo vypada to dobre, no necham se prekvapit jestli se podari jeste nejaka optimalizace do releasu.
Samozrejme bych si mohl zvednout detaily a hrat na 20 fps s lagama k 10 fps ale to je pro me neprijatelne.
Jeste k tem postavickam ono samozrejme spousta postavicek vypada debilne ale to je spis kvuli lidem kteri si je vzali a divne nastavili, kdyz pribehnu blizko k postavice a kouknu treba na detaily obliceje tak mi prijdou docela hezke a podrobne. |
lastfm |
|
|
Rebeka
Starting Member
73 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 14:21:41
|
Urgh na ten název se nedá koukat, to si to ten cz ignorant který to založil nemůže opravit?
Dojmy "s" bety... opravdu dojemné. |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 15:22:04
|
Mno, ono jde spis o to, ze ty obrazky z mmmorpg.com jsou takzvane "lziobrazky".. oficialni screeny upravene v buhvi cem.. takovehle vydavali vyvojari uz od prvnich betatestu presto, ze hra vypadala mnohem hure.
Zatim jsem nevidel jedinej hracskej screen z bety ktery by se mohl rovnat tem lzi screnum co vydava Sigil na mmorpg.com ci svuj vlastni web. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 16:15:15
|
quote: Originally posted by Rodier
Mno, ono jde spis o to, ze ty obrazky z mmmorpg.com jsou takzvane "lziobrazky".. oficialni screeny upravene v buhvi cem..
Kecy - mám přesně takovou grafiku jak ukazují zmíněné screeny. |
Noe
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 16:37:44
|
quote: Originally posted by Noe
quote: Originally posted by Rodier
Mno, ono jde spis o to, ze ty obrazky z mmmorpg.com jsou takzvane "lziobrazky".. oficialni screeny upravene v buhvi cem..
Kecy - mám přesně takovou grafiku jak ukazují zmíněné screeny.
Nejlepší je jak to porovnává někdo, kdo má starou sračkovou grafiku, že mu to nesedí s tím co viděl na obrázcích, že |
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 17:11:47
|
Tak jsem se dneska poprvé lognul do hry a každejch 5 minut se mě rozeserou skoro všechny textury,já mám sakra pech |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 17:14:37
|
No nic, 1100Kč v prdeli, běda jak mě to nebude bavit :D Noe : takže s GTX nemáš žádné chybky v zobrazení NPC? Marwyn dřív tuším psal že viděl jenom část postav či co, se mi to už nechce hledat. |
|
|
Aenstrius
New Member
101 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 17:28:50
|
Osobne si myslim, ze grafika je velka slabina tejto hry. Nie som clovek, co grafiku vyvysuje nad samotnu hru (gameplay), ale casom som zistil, ze je to velmi podstatna vec na navodenie spravnej atmosfery a pocitu z hry.
Zoberme si napriklad tento obrazok. Ako past na oko. Dokonaly model, ktory vobec nepasuje do svojho prostredia. Ziadne praskliny na kamenoch, ziadna spina od hliny, ziadne znamky vplyvu pocasia, ani opadane listy zo stromov. Takychto veci je v hre viac, co proste nepasuju.
Dalsi priklad dokonalosti v grafike je tu, obrazok. Vsimnite si mur na pravej strane. Perfektna rovna stena, pod nou perfektna rovna hlina ako doska. Ten stlp ci co to je v strede muru vobec nepasuje k zbytku steny. Nikde ziadne buriny co by rastli medzi skarami, hrboly, kamene na zemi, nikde nejake vplyvy pocasia, alebo cosi take. Samotna dokonalost textur, 90° uhly, zem podla pravitka.
Iny pohlad, klik. Dve textury co vobec nepasuju k sebe, jedna az prilis pre-bumpmapovana. Osobne by mi stacila ta "horsia" textura nalavo.
Dalsi problem presne tu. Bump mapping vo svete... hnusny. Svet bez tienov. Hory (skaly) su kreslene asi takym stylom, ze textura je skoro jedna farba (vela jej k tomu nechyba) a o 90% "textury" sa stara bump mapping. Vyzera to hnusne. Skusili ste si v nastaveniach vypnut Normal Mapping? Hory potom vyzeraju nejako takto.
A to nehovorim o ohnoch, svieckach, ktore su vlastne len particle efekt a vobec nevydavaju ziadne svetlo. Preco v noci nemoze byt v meste vidno kopec zltych svetielok z dialky, zem vonku osvetlena lampou vo vnutri a podobne? Takisto tiene nikde, jedine tiene vrhaju snad stromy a postavy. Vypnite si Normal Mapping v hre. Kazda textura zeme je vykreslena tak 50 metrov pre vas a potom uz je to len jedna obumpmapovana farba.
Ne ne, grafika je velmi pekna miestami (obloha, niektore pohlady na svet), ale rozhodne nie je atmosfericka a perfektna.
PS: Nie som Vanguard-basher, planujem si kupit collector's ediciu a hrat to ako moju novu mmorpg. Mam Radeon X1900XT. |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 17:35:45
|
quote: Originally posted by Aenstrius Ne ne, grafika je velmi pekna miestami (obloha, niektore pohlady na svet), ale rozhodne nie je atmosfericka a perfektna.
Zkus si startovni lokaci high elfu. Na mne to teda udelalo hodne velky dojem i atmosferou. SPis mam pocit, ze ty screeny jsou z jeste nerewampovanych lokaci+tam chybi "trava", ta to hodne zmeni (ne dokonalost baraku, ale krajinu) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
Aenstrius
New Member
101 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 18:10:39
|
Skusal som vselijake zaciatocne lokacie. Bohuzial ani high elfovia na zaciatku to nemaju uzasne... Ide mi o to, ze to proste nema atmosferu. Vsade rovnaka zelena trava (ktora je sice pekna, ale ma chyby, nepasuje k zemi, inak osvetlena a vidno cez nu hranu zeme na kopci napriklad), nikde ziadne farebne kvetinky, svietiace stromy, proste volaco carovne, svetielkujuce... mrtvy svet. A tie stromy s polmesiacovymi listami co sa ani nepohnu, su uplne uzasne. Neviem, ci je nejaky problem tam pridat aspon 3 dalsie druhy rastlin... jednu s modrym kvetom, nejako naklonenu, druhu so zltym kvetom, inak vysoku, inak naklonenu, no a poslednu, dajme tomu svetielkujucu jemne a dohora by z toho isli svetielkujuce gulicky, ktore by postupne zanikali. Hned by to inak vyzeralo. Pacia sa mi tam akurat pri tom uuplne najvacsom prvom strome, ako padaju listy na zem.
Samozrejme chapem, ze maju 2 tyzdne pred releasom, a teda musia dokoncit omnoho podstatnejsie veci, avsak dufam, ze toto nie je konecny stav grafiky a napriklad 1 mesiac po release sa to PODSTATNE zlepsi a ozivi. |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 18:28:25
|
To chce ženskou ať tomu přidá estetiku, která chybí i v Everquest II .. no ta startovní Fae lokace je už lepší, ale pořád to není vončo a už ani nebude |
|
|
Marigold
Senior Member
3590 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 19:26:00
|
Sorry za offtopic, tuhle diskusi s velkým zájmem sleduju, ale musím se zeptat...
Kdo jsou to ti BETOVÉ?
Ne fakt, tomu se nedá odolat |
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 19:29:08
|
Neměl někdo problém s tím rozpadáním textur ? Už jsem zkusil hafo věcí ale pořád to blbne |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 20:03:23
|
co myslí tímhle?
In the works - Short Term:
- Polish passes for: Western Plains, Mekalia, Bordinar's Cleft, Martok, Dahknarg, Temple of Dailuk, Ca'ial Brael, Vault of Heroes, Elder's Grove, Infineum Plateau, Lomshir, Lomshir Plain, Hag Coast and others.
In the works - Mid Range:
- Polish passes for: Skrillen Point, Strands of the Ancients, Tanvu, Eastern North Plains, Oni, River Palace, River Valley, Hathor Zhi, Jharru Flats and others. - Passive Racial Abilities - Polish pass on special ability animations - Polish pass on special ability sounds - Polish pass on special ability particle effects
myslí tím grafické ztvárnění prostředí? aby ladilo? (myslím ty místa, né ability)
Yurekk : napiš co máš za sestavu a ovladače na grafiku jaké máš. |
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 20:23:04
|
AMD Athlon 2800+,1GB ram ,GF 7600 GS,drivery 84.63, sice plečka,ale když se okolí nahraje tek je to hratelný,ale pak se rozeserou ty textury a pomuže jen skočit na plochu a vrátit se z5,pak se to nahraje zase vše ok |
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 20:43:30
|
zkoušels novější ovladače? |
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 20:46:57
|
quote: Originally posted by spajdr Noe : takže s GTX nemáš žádné chybky v zobrazení NPC? Marwyn dřív tuším psal že viděl jenom část postav či co, se mi to už nechce hledat.
Už nemám - Black někde vyčetl, že musíš v ovladačích grafiky nastavit že Antialiasing a Asintropní filtrování přiděluje hra - tak jsem to tak nastavil a vše je OK. |
Noe
|
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 23:26:13
|
quote: Originally posted by Rashaverak vubec animace a udrzeni se nad hladinou je problem.
Opraveno:
01673 - You will no longer jump when swimming along the surface of water.
|
|
|
Tragedy
Moderator
2637 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 08:00:05
|
quote: Originally posted by Aenstrius
Myslím, že si celkem detailně popsal problémy grafiky. Není problém v enginu, ale v práci grafiků, kteří patrně nemají žádné vedení. Ostatně tohoto trendu si všímám u hodně nových her... naplácáme tam co nejvíc efetů a bude to vypadat super... hlavně co nejvíc bumpmappingu. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
|
|
Pedro
Negr
1450 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 08:56:19
|
quote: Originally posted by Van Tassel
quote: Originally posted by Rashaverak vubec animace a udrzeni se nad hladinou je problem.
Opraveno:
Neopraveno... porad vyskakuju. |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 09:07:05
|
quote: Originally posted by Pedro
quote: Originally posted by Van Tassel
Opraveno:
Neopraveno... porad vyskakuju.
Jo moje postava taky, uz jsem to /bugnul (stejne asi jako ty). |
Edited by - VT on 14/01/2007 09:10:17 |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 11:11:09
|
jak velky je svet ? vybral jsem si orka a prebehl jsem ten jejich ostrov za par minut, jestli to je cely ze 3 kontinentu a zacinaji na nem i vsechny ostatni rasy daneho kontinentu coz je pomerne logicke :) tak je plny startovnich lokaci a je tam jeste vubec neco jineho ? kde jsou mista pro vyssi levely a hlavne nezda se vam ten svet docela maly ?
myslim ze mi to mohlo trvat tak 15 minut prebehnout od jednoho pobrezi ke druhemu |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 14/01/2007 11:12:11 |
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 11:21:26
|
zrovna uzemi kde startuje orc, je velikosti asi jako kdyz plivnes
edit: odhaduju, ze velikosti je to tak 1,5x wow mozna az 2x... |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
Edited by - Dorlas on 14/01/2007 11:24:12 |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 11:36:01
|
quote: Originally posted by Dorlas
zrovna uzemi kde startuje orc, je velikosti asi jako kdyz plivnes
edit: odhaduju, ze velikosti je to tak 1,5x wow mozna az 2x...
aha tak to je fajn, cili ten ostrov neni 1/3 kontinentu ? |
lastfm |
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 11:47:48
|
mam pocit ze Kojan je oproti thestre i qualii fakt mensi a to treba ze je to 1/5... |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
|
|
Kaz
Moderator
901 Posts |
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 12:08:29
|
to vypada lepe uz jsem se lekl, protoze kdyz otevru mapu tak jsem videl jen svuj kontinent a nepodarilo se mi zjistit jak prepnu na jiny, zrejme na nem musim stat |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 14/01/2007 13:14:20 |
|
|
cimrek
Starting Member
94 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 13:08:15
|
http://www.joinvanguard.com/ založka world a můžete se podívat, jak velké jsou jednotlivé kontinenty v porovnání s druhými. Řekl bych, že Kojan je tak 6x menší než Thestra a Qalia |
Lotro - Gilmaren/Minstrel Level 60 EQ2 - Cimrek/Wizard (RL) Level 69 |
|
|
cimrek
Starting Member
94 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 13:09:32
|
quote: Originally posted by Rashaverak
jak velky je svet ? vybral jsem si orka a prebehl jsem ten jejich ostrov za par minut, jestli to je cely ze 3 kontinentu a zacinaji na nem i vsechny ostatni rasy daneho kontinentu coz je pomerne logicke :) tak je plny startovnich lokaci a je tam jeste vubec neco jineho ? kde jsou mista pro vyssi levely a hlavne nezda se vam ten svet docela maly ?
myslim ze mi to mohlo trvat tak 15 minut prebehnout od jednoho pobrezi ke druhemu
Thestru neprebehnes ani za hodinu :-) |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 13:15:42
|
quote: Originally posted by cimrek
http://www.joinvanguard.com/ založka world a můžete se podívat, jak velké jsou jednotlivé kontinenty v porovnání s druhými. Řekl bych, že Kojan je tak 6x menší než Thestra a Qalia
no lol tak to jsem probehl opravdu skoro ten nejmensi ostruvek ve hre :)
zacinam se na to tesit s novou grafarnou by to mohlo byt zajimave |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 14/01/2007 13:17:42 |
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 22:14:25
|
quote: Originally posted by cimrek
http://www.joinvanguard.com/ založka world a můžete se podívat, jak velké jsou jednotlivé kontinenty v porovnání s druhými. Řekl bych, že Kojan je tak 6x menší než Thestra a Qalia
boha jeho, takovyho mista na ty mape pro datadisky... To zas tuhle hru dohraju az na 100lvl |
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 06:45:47
|
Hmm na první pohled se mi vanguard líbí , až na to že u mě všechny postavy neměly vlasy, takže to byla z počátku menší fantomas show. |
|
|
WanargiMort
Junior Member
831 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 10:05:00
|
Mam nekolik otazek, pokud by se nasla dobra duse, ktera je zodpovi budu rad
1) Lze nastavit Mouse-look ? Rad bych se rozhlizel pohybem mysitka a nechce se mi drzet prave tlacitko porad.
2) Lze nejak zmenit UI ve smyslu pridani druhe rady do hotbaru pro ability ?
Diky |
|
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 10:13:16
|
quote: Originally posted by WanargiMort
Mam nekolik otazek, pokud by se nasla dobra duse, ktera je zodpovi budu rad
1) Lze nastavit Mouse-look ? Rad bych se rozhlizel pohybem mysitka a nechce se mi drzet prave tlacitko porad.
2) Lze nejak zmenit UI ve smyslu pridani druhe rady do hotbaru pro ability ?
Diky
1) Nemam bohuzel tuseni
2) Settings - Interface - Additional Hotbars |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 10:15:51
|
Cau, uz tu ma nekdo nejaky vymakany triky, jak si zalozit chary na ruznych svetadilech, ale questit od levelu 1 pohromade?
BTW: Na tom Kojanu to po go live nechci videt:-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 22:15:52
|
Ať dělám co dělám, prostě mi v některých místech, buď v dálce nebo před ksichtem problikávají textury, do světle modra, když tam stojím, tak se minutu třeba nic neděje a pak to pár sekund bliká a zase nic
|
Edited by - spajdr on 15/01/2007 22:27:48 |
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 23:04:26
|
2Spajdr: jaký máš rozlišení? to vypadá na 1600x1200 nebo máš zmenšený UI?
Tohle se mě vůbec nestavá. Jediné v čem mám problém je voda ... na Highess kvalitu u 1280x1024 (díky monitoru u mě max. rozlišení) mě voda zblbne když nastavím její kvalitu nad 90%.
edit: můj typ je, že ti to dělá přetaktovaná grafika ... btw proč vůbec přetaktováváš grafiku když ani její základní výkon nejsi schopen plně využít? |
Noe
|
Edited by - Noe on 15/01/2007 23:10:09 |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 23:58:15
|
Tohle se mě vůbec nestavá. Jediné v čem mám problém je voda ... na Highess kvalitu u 1280x1024 (díky monitoru u mě max. rozlišení) mě voda zblbne když nastavím její kvalitu nad 90%.
edit: můj typ je, že ti to dělá přetaktovaná grafika ... btw proč vůbec přetaktováváš grafiku když ani její základní výkon nejsi schopen plně využít?
To co mám v popisu napsáno je jenom max. takt karty kdy je stabilní, jinak jedu samo na default, zkoušel jsem i underclock 400/1200, nedělá to všude, to je právě to divné, no jsem zvědav jestli to někdy pořeší, už jsem našel někoho dalšího co mu to dělá to samé, jenomže má 7800GTX. Rozlišení mám 1680x1050, jenom jsem to zmenšil. |
|
|
cimrek
Starting Member
94 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 08:48:55
|
quote: Originally posted by spajdr
edit: můj typ je, že ti to dělá přetaktovaná grafika ... btw proč vůbec přetaktováváš grafiku když ani její základní výkon nejsi schopen plně využít?
To co mám v popisu napsáno je jenom max. takt karty kdy je stabilní, jinak jedu samo na default, zkoušel jsem i underclock 400/1200, nedělá to všude, to je právě to divné, no jsem zvědav jestli to někdy pořeší, už jsem našel někoho dalšího co mu to dělá to samé, jenomže má 7800GTX. Rozlišení mám 1680x1050, jenom jsem to zmenšil.
podle mě to dělá zapnutá volba hardware occ. v nastavení. Píšou, že to může urychlit výkon, ale že se mohou vyskytnou grafické anomálie. Když tu volbu zapnu já, zrychlí se mi to cca o 10 procent, ale občas problikne textura. Nebo zkus nejnovější ovladače, na mé 7950GT se mi vůbec s orig. ovladači nezobrazovala voda. |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 09:28:05
|
tak jsem chvilku hrál a musím říct docela zklamání ... je to pomalé jak .. ehm, vypadá to celkem otřesně - jak dort od pejska a kočičky - jednotlivosti jsou v poho, ale vůbec to neladí, bugy v questech a podobně, pochybuju že za těch 14 dní to bude odladěná hra |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 09:44:43
|
quote: Originally posted by SNowie
tak jsem chvilku hrál a musím říct docela zklamání ... je to pomalé jak .. ehm, vypadá to celkem otřesně - jak dort od pejska a kočičky - jednotlivosti jsou v poho, ale vůbec to neladí, bugy v questech a podobně, pochybuju že za těch 14 dní to bude odladěná hra
No ja jsem do levelu 11 nasel jedinej bug v questu, 10 questu u kterych sem se fakt pobavil, +- 100 smrti a pomerne slusnou zabavu:-) Ale musim uznat, ze skoro na 100% pocitam, ze do 3 mesicu od go live udelaji neco s obtiznosti:( Ta obtiznost neni o tom, ze by neco neslo, akorat to da set sakra prace, smrt a xp loss na dennim poradku, levely lezou pomalu. ´Mne to bavi, ale mam pocit ze na to nepritahnou dost lidi (pokud se tedy nesoustredi na "dospelej" segment trhu).
BTW jakou doporucite strategii az to otevrou? Vzhledme k tomu, jak je to udelany tam asi nebude k hnuti. |
|
|
|
Black
Moderator
2371 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 09:49:04
|
quote: Originally posted by tojejedno BTW jakou doporucite strategii az to otevrou? Vzhledme k tomu, jak je to udelany tam asi nebude k hnuti.
Silny HW a rychly powerlvl do dalsich zon |
Black |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 09:54:25
|
quote: Originally posted by Black Silny HW a rychly powerlvl do dalsich zon
O lagy mi nejde, ale jelikoz leveling je tu pomerne drsne zavislej na questech, tak questy typu zabij 10 scorpionu, 10 much, 10 zab, 10 mravencu budou trochu problem. |
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 09:56:43
|
Pomalé to není, jenom to chce lepší sestavu :) Ale těch CHYB je opravdu moc na to aby to včas dali dohromady. No hlavně že GM oznámil přes broadcast včera, že všem srdečně děkuje za moře nahlášených bugů Připomnělo mi to betu Horizons a začátky no a jak to dopadlo do roka víme všichni |
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 09:58:55
|
no na pvp serveru to bude chtít za každou cenu se rychle dostat na vrchol potravního řetězce a nebo z někým takovým kamarádit kdo z tebou bude chodit nakupovat do města |
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 10:03:50
|
quote: Originally posted by Yurekk
no na pvp serveru to bude chtít za každou cenu se rychle dostat na vrchol potravního řetězce a nebo z někým takovým kamarádit kdo z tebou bude chodit nakupovat do města
No pokud rychle neopraví ty chyby s terénem, tak se doslova možná hambou propadneš pod zem |
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 10:18:28
|
Je to teda zvlastni... ja sam jsem kritizoval jak je VG nedodelany, ale s tim co vy to popisujete jsem se teda nepotkal.
Potkavam kiksy v questech. Animace postav jsou osklive. Ability/classy nevyladene. Mapa stoji za prd (ale ted uz pridavaji questy waypointy takze jde jakztakz pouzivat). UI je osklivy. Hra je pomala (na c2d a X1950 bezi pomalejs nez EQ2 - ale zase je pravda ze jedu v 1900*1200 na 24' monitoru) ale ta pomalost neni nehratelna - spis proste vidim jak to neni uplne OK. Douifam ze tohle poladi (a mozna pomuze az vypnou debug mod).
Nesetkal jsem se s chybama v grafice ani jsem se nepropadnul terenem. Nebortej se mne textury.
Uz jsem videl hry co pri ostrem startu meli horsi problemy. |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
|
|
Topic |
|