Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 POMOC
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Leif
Starting Member

9 Posts

Posted - 13/01/2007 :  19:24:11  Show Profile Send Leif a Private Message  Reply with Quote
Dobrý den, jsem studentem Fakulty sociálních studií Masarykovy university v Brně. Rád bych vás požádal o pár minut Vašeho času, pokud máte zájem mi pomoci s výzkumem pro mou diplomovou práci v oboru psychologie. Tématem výzkumu je závislost na hrách na hrdiny a identitou hráčů. Dotazník umístěný na http://www.digimark.cz/mmorpg by neměl zabrat více jak deset minut Vašeho času. Bližší informace najdete na výše uvedené stránce. Velmi Vám děkuji za Váš čas.

jakuza
New Member

209 Posts

Posted - 15/01/2007 :  16:31:12  Show Profile  Send jakuza an ICQ Message Send jakuza a Private Message  Reply with Quote
spise 15min :)
Go to Top of Page

Gunhead
Starting Member

69 Posts

Posted - 16/01/2007 :  10:30:11  Show Profile  Send Gunhead an ICQ Message Send Gunhead a Private Message  Reply with Quote
Taky jsem vyplnil.
Doufam ze se zde objevi i odkaz na vysledky, ci na celou praci, muze to byt dost zajimave.

EQ2: Gunhead, Patmat
EVE: Firelash
Go to Top of Page

Kojot
New Member

165 Posts

Posted - 23/05/2007 :  01:17:07  Show Profile  Send Kojot an ICQ Message Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Sice sem asi moje otazky nepatria, no nebudem kvoli svojej neznalosti zakladat novy topic a tento mi prisiel najvystiznejsie, takze k veci :-). Otazky :

- Kde mozem odovzdat kolekcie najroznejsieho druhu ? Zrovna som vyplnil kolekciu peria, no neviem kam s nou zamierit pre odmenu.

- Sice som sa snazil, no doteraz som nepochopil logiku fungovania utocnej sily mobov. Je mi jasne ze mob s oznacenim heroic asi nebude obycajny, tzn. lahky :-) No nejde mi do hlavy fakt ze obcas narazim na moby toho isteho lvlu ako som ja a mam problem zabit jedneho. Naopak obcas nemam problem zabit 4 mobov naraz (hovorim o moboch toho isteho lvlu aj "rasi"). Ako funguje oznacovanie sily mobov a ako mam rozoznat na ktoreho moba si mozem trufnut a ktoreho radsej obist ked samotny lvl je velmi zdanlivym faktorom ? :-)

- Existuje moznost vyzdvihnut si na niakom mieste guildovny plast ? Existuje vobec nieco ako guildovny plast (po vzoru Wow).

- Akym sposobom mozem postovat questy v mojom Q logu priamo do chatu ? Opet po vzoru WoW :-)

- Existuje high end content aj pre grupy (nie raidy) s patricnymi rewardami, alebo plati rovnica maximalny lvl + nemoznost pravidelneho raidovania = nemoznost dalej rozvijat svoj charakter ? A podotazka - Kolko cca dni hrania zaberie priemernemu hracovy lvl 1-70 ?

- Pri plneni roznych Q dostavam "reputacne body" ktore sa mi pricitaju k najroznejsim frakciam. Vyuzijem zlepsenu reputaciu s tymito frakciamu aj k niakemu hodnotnemu rewardu, alebo je to skor len "symbolicka" zalezitost ?

Dakujem za odpovede :-)

EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC,
EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard
------------------------
Active Age of Conan (Hatatitla)
Go to Top of Page

tempest
New Member

229 Posts

Posted - 23/05/2007 :  03:18:26  Show Profile  Send tempest an ICQ Message Send tempest a Private Message  Reply with Quote
kolekce odevzdas ve dreeportu v east freeport a v queynosu v north queynos

na faction se vybodni nestoji za to /asi sis vzal WRIT questy/

na lvl 70 to trva celkem dlouho, rek bych 2-3 mesice

ano na top lvl se da z grupovejch instanci poridit solidni veci... tankove to nemaj nic moc ale magove a priesti se muzou perfektne vyzbrojit v group style hre. muj druid na pve byl celej v eof legendary kouscich s obstojnejma spellama a v nicem si nezadal s fabled healerama

mobove maji heroic tag, ale taky sipky nahoru a dolu, cim vic sipek nahoru tim tezsi a naopak, nezapomen ze nektery classy maji solovani mnohem tezsi nej jiny
Go to Top of Page

Snek
New Member

129 Posts

Posted - 23/05/2007 :  09:24:03  Show Profile Send Snek a Private Message  Reply with Quote
guildovni plast existuje, ale vyzaduje urcity level guildy a stoji asi 20 platin (pro guildu). ve chvili, kdy ho guilda ma, tak (skoro) kazdy plast funguje jako guildovni, tzn. zmeni se mu vzhled na ten guildovni.

o kopirovani questu do chatu nevim. vidis do quest logu ostatnich v grupe a muzes sdilet questy.

se slusnou grupou se na lvl 70 dostanes o hooodne driv nez za 2-3 mesice (pokud se bavime o dnech hrani). ale pokud je to tvoje prvni postava a nebudes mit kolem sebe zkusene hrace, tak to byl imho vcelku slusny odhad.

factions jsou dobre spis jen na drobnosti - z tech mestskych muzes ziskat tituly, nakupovat nejake veci, z jinych jine tituly, pristup ke questum a instancim (napr. v MD lze takhle ziskat teleport do mesta). a samozrejme to ovlivnuje aggro, takze frakce, se kterymi mas +50k na tebe rozhodne neutoci, zatimco hodne mobu je od -40k agresivnich, i kdyz driv nebyli.
Go to Top of Page

WB
Starting Member

13 Posts

Posted - 23/05/2007 :  13:12:26  Show Profile Send WB a Private Message  Reply with Quote
grupove instancie su pristupne takmer na kazdom leveli zacianju odlvl 20 myslim, alebo som v 10-20 instanciach moc nebol. v instanciach su namedi a final boss z nich moze padnut treasure, legendary alebo fabled bedna. fabled moze padnut aj z trash moba ale z nameda je sanca omnoho vacsia. po dokonceni instancie mas lock na Xhodin. low lvl raid instancie su asi len city raidy ktore scaluju podla lvl priemeru grup. v zakladnom EQ nieje moc cistych raid-instancii myslim ze viac je tu contested epicov ktory su "hodeny" priamo v zonach a nie instanciach.V datadiskoch uz je raid instancii viac a vacsinou su 4 grupove a zostali aj epici rozhodeny po zonach. Samozrejme raidy niesu nutne na prezitie v EQ ale zase ho robia zabavnejsim a s dobrym ekvipom aj sanca na prezitie stupa
Faction okrem toho ze ovplyvnuje agresivitu mobov ako napisal Snek ale aj kvesty ktore dostanes pretoze ak mas +faction tak ti budu davat questy, ak - tak si kos a kvesty nedostanes. tym ze ti jedna fakcia stupne tak ine dve ti klesnu, su vinimky kedy ti neklesne ani jedna.

mobovia z Heroic tagom su urceny pre grupy a je za nich viac XP. Solo maju tag Weaka Avg v zakladnom UI. sipky ^^ oznacuju aky je mob "tuhy"

ale som sa rozpisal.... nuda v praci

Edited by - WB on 23/05/2007 13:13:46
Go to Top of Page

Gunhead
Starting Member

69 Posts

Posted - 23/05/2007 :  13:38:26  Show Profile  Send Gunhead an ICQ Message Send Gunhead a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WB

V zakladnom EQ nieje moc cistych raid-instancii myslim ze viac je tu contested epicov ktory su "hodeny" priamo v zonach a nie instanciach.V datadiskoch uz je raid instancii viac a vacsinou su 4 grupove a zostali aj epici rozhodeny po zonach.


No tady bych si dovolil nesouhlasit...v originalnim EQ2 je (pokud si vzpominam na vsechny) 9 raid instanci a dalsi ktere jsou pristupne v ramci prismatic 1 questu, zatimco v kazde z expanzi je 4-5 zon. Nicmene s vyjimkou Spirits of the Lost jsou prtavy (trash + 1-2 namedi) a solidnimu raidu neda problemy obejit 3 za vecer.
Ale jetli ti jde o to rychle vylevelovat na lvl 70, tak te to ani moc nemusi zajimat, protoze jsou vsechny designovany pro lvl 50.

EQ2: Gunhead, Patmat
EVE: Firelash
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000