Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vanguard
 Vanguard General
 Rozhozena grafika
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

stoupa101
New Member

253 Posts

Posted - 30/01/2007 :  06:08:36  Show Profile Send stoupa101 a Private Message  Reply with Quote
Vcera se mi z nicehonic totalne rozhodilo UIcko a nasledne i grafika Vanguardu. Viz snad zde:

SKusil jsem fullscan, smazat default ui, a prikaz /flush trva vzdy jen chvilku, v boji uz ani neraguje.
Mam strasnou grafiku (budu mit novou) nVidia 6200.
Zacalo to z niceho nic do te doby zadny problem, uvidime jestli upgrade pomuze.

RIFT: Stoupa * Ceska Legie * Steampike PvE EU * Weaponsmith * Male Dwarf Guardian

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 30/01/2007 :  08:39:11  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Chlope a to si hrál EQII s touhle grafikou? to je hardcore teda
Zkoušels přes rivatuner přinutit aby shadery běžely na 2.0?
Občas jsem tohle viděl na tech. fóru, že s tímhle někdo má problémy, ale nic co by na 100% procent tam nebylo.
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 30/01/2007 :  08:42:29  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
Tohle se mi stavalo na stary grafice taky (R9600 128) a jediny co pomohlo (hral sem v okne) minimalizovat VG a zase zpetne maximalizovat, jinak doporucovali jeste promackat F10 (vypinani a zapinani komplet celyho GUI) ale to nepomahalo.

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 30/01/2007 :  09:06:04  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
Trápilo mě to v betě,na 7600 GS,pak to po nějakým patchi přestalo a po ostrým startu 19.01 se mě to zase vrátilo,pomáhá jen vždy něco změnit v grafickým nastaveni a změnu nechat načíst a hra zase 30 min jede v poho,jinak ale nevím co s tím,ale budu upgradovat kompl,tak už to moc neřeším.

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 30/01/2007 :  11:14:49  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
me se tohle delo s 7900 GTX kdyz se prehrejvala...

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 30/01/2007 :  12:57:47  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marwyn

me se tohle delo s 7900 GTX kdyz se prehrejvala...

No ale tady na té grafice se snad ani nemá co přehřívat
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000