Author |
Topic |
|
Mistrix
Starting Member
25 Posts |
Posted - 24/01/2007 : 16:46:20
|
Lidičky tušíte někdo kolik se bude měsíčně platit? Dneska jsem četl toto na mmorpg.com a nějak z toho nejsem moc moudrej... :(
The North American subscription fee for "Vanguard: Saga of Heroes" is $14.99 monthly with discounts offered for longer subscription commitments. For players who already have a Station Access subscription, "Vanguard: Saga of Heroes" is included in the $24.99 monthly fee. Players can now pre-order "Vanguard: Saga of Heroes" digitally and at retail. Additionally, gamers that pre-order the retail version will receive an exclusive endurance buff scroll that will allow their character to sprint for longer periods of time (one per account). Pre-order customers will need to complete their purchase of the full game in order to continue playing after the early access phase.
Kompletní znění je tady: http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/setView/news/gameID/147/showArticle/7041
Ten samej článek jsem viděl i někde na offic webu.
|
Vanguard - Gelenia EU PvE Mistrix - Sorcerer 27, Tailor 23 |
|
| |
Tragedy
Moderator
2637 Posts |
Posted - 24/01/2007 : 16:51:00
|
$14.99 a možný slevy při platbě na delší období. Pokud platíš Station Access, tak to už máš v ceně. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
|
|
Klattu
New Member
462 Posts |
Posted - 24/01/2007 : 16:52:26
|
quote: Originally posted by Mistrix
Lidičky tušíte někdo kolik se bude měsíčně platit? Dneska jsem četl toto na mmorpg.com a nějak z toho nejsem moc moudrej... :(
The North American subscription fee for "Vanguard: Saga of Heroes" is $14.99 monthly with discounts offered for longer subscription commitments. For players who already have a Station Access subscription, "Vanguard: Saga of Heroes" is included in the $24.99 monthly fee. Players can now pre-order "Vanguard: Saga of Heroes" digitally and at retail. Additionally, gamers that pre-order the retail version will receive an exclusive endurance buff scroll that will allow their character to sprint for longer periods of time (one per account). Pre-order customers will need to complete their purchase of the full game in order to continue playing after the early access phase.
Kompletní znění je tady: http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/setView/news/gameID/147/showArticle/7041
Ten samej článek jsem viděl i někde na offic webu.
Klasika, 15 dolacu za mesic, ze slevou kdyz zaplatis na delsi obdobi, nebo platis mesicne 25 dolacu a mas pristup do vsech her, co mas na accountu. Priklad, mam na SOE acc SWG, EQ2 a ted VG, kdyz dam 25 mesicne, muzu hrat co chci, kdyz dam jen 15, tak jen tu vybranou, kterou platim. |
Klattu, Runnyeye, EQ2 Klattu, Eclipse, SWG Klattusun, Atlantean, AO
|
|
|
Jaris
wannabe dictator
1545 Posts |
Posted - 24/01/2007 : 16:52:40
|
A v Evrope k tem 15 USD jeste 17% VAT (DPH) za elektronicke sluzby (EU smernice) |
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ
|
|
|
Mistrix
Starting Member
25 Posts |
Posted - 24/01/2007 : 16:58:17
|
Děkuji za vyčerpávající odpověď, jen jsem se lekl těch 25 doláčů, to se mi zdálo fakt moc a ono je to za vícero her najednou...
Díky moc.. 15 doláčů měsíčně je klasika, já ci pátééééék... :) |
|
|
Jaris
wannabe dictator
1545 Posts |
Posted - 24/01/2007 : 17:02:00
|
quote: Originally posted by Mistrix
Děkuji za vyčerpávající odpověď, jen jsem se lekl těch 25 doláčů, to se mi zdálo fakt moc a ono je to za vícero her najednou...
Díky moc.. 15 doláčů měsíčně je klasika, já ci pátééééék... :)
25 USD je cca 550 Kc, to neni tak moc, kdyz to prepoctes na piva |
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ
|
|
|
Mistrix
Starting Member
25 Posts |
Posted - 24/01/2007 : 17:11:07
|
quote: Originally posted by Jaris
25 USD je cca 550 Kc, to neni tak moc, kdyz to prepoctes na piva
No je fakt, že to tak strašné neni, zvláště kdybych to přepočetl na beama kterého piju já. Na druhou stranu se mi to nechce platit za online hru. |
|
|
Sadaamek
Starting Member
11 Posts |
Posted - 24/01/2007 : 17:37:36
|
Mno, a já bych měl ještě jeden dotaz ohledně plateb..... myslíte že půjdou použít klíče k EQ2 ? Dva mám navíc. Myslím že gamecard od SOE jde většinou použít na všechny jejich gamesy. Ale jestli se to teda bude týkat klíčů koupených před spuštěním VG to nevím. |
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 24/01/2007 : 17:48:52
|
Mno kupónem na EQII rozhodně nezaplatíš např. SWG,tudíž si myslím že ani VG,ale na beton to nevím |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
|
|
Sadaamek
Starting Member
11 Posts |
Posted - 25/01/2007 : 08:34:22
|
quote: Originally posted by Yurekk
Mno kupónem na EQII rozhodně nezaplatíš např. SWG,tudíž si myslím že ani VG,ale na beton to nevím
Sakryš, takhle neměla znít správná odpověď Ale taky se obávám... |
|
|
Tenebrae
New Member
167 Posts |
Posted - 25/01/2007 : 17:46:37
|
Ctěl jsem vědět zda Xzone nebo jiný obchod bude nabízet game cards pro Vanguard. Toto mi přišlo právě od Xzone:
Dobry den, vydavatel zaitm o kartach neuvazuje, takze bude zbyvat jedine kreditka.
Martin Schovanec manager obchodu
HS-TECHNIK (X)zone Husova 869 440 01 Louny
TEL: 415 652 090 GSM: 731 762 893 EMAIL: schovanec@xzone.cz WEB: http://www.xzone.cz
|
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 29/01/2007 : 07:24:08
|
xzone jsou stary lhari http://vanguardsoh.com/status.php#prerelease
# Can I buy game cards for Vanguard? # Yes |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 29/01/2007 : 11:29:12
|
nepochopil jsem jednu vec koukam do subscription list na station sony.. a mam tam jen vanguard saga of heroes a u toho neni moznost edit/view... nic.. zadat kreditku..nastavit mesicni poplatky.. jako to mam treba u swg hned nad tim...
mate to taky?? u swg i planetside sem to moh hned od zacatku.. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 29/01/2007 11:30:58 |
|
|
Marwyn
Junior Member
792 Posts |
Posted - 29/01/2007 : 12:22:17
|
vydrz jeste jeden den... |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
|
|
shadak
Starting Member
19 Posts |
Posted - 29/01/2007 : 12:30:54
|
presne tak, ted je teprv stav "preorder", takze takzvane subscription se jeste nepocitaji. Ja sem to koupil primo pres Sony Station (nebo co to je) a normalne mi to chodi, ale ten subscription jeste taky nemam. Dokonce v mailu pisou ze z CC si prachy za hru atd vemou az toho 30.1. |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 30/01/2007 : 19:04:18
|
Hm tak uz je to UP.. servers up to hlasi.. uz mne to pustilo dal, ale maj vtom desnej chaos. Na webu kdyz dam view/edit u vanguarda tak tam nemam vubec moznost zadat kreditku a mam tam account status :exempt a datum zakoupeni 13. zari 2006 :-DDD naopak kamarad tam uz kreditku zadat musel a vybrat si plan.. jinak ho to dal nepustilo |
|
|
|
Kuzmik
Ganja farmer
1328 Posts |
Posted - 30/01/2007 : 20:21:07
|
Rodiere, to honis posty nebo proc jedno a to samy das copy/paste do dvou ruznych topicu? Ja chapu ze si myslis, ze tu mas obdivovatele, co radi ctou tvoje posty, ale ber trosku ohledy na normalni lidi a usetri nas tohohle plz!
(EDIT: Do trech, omlouvam se, ale necekal sem ze si az takovej imbecil a to samy jsem nasel uz ve tretim topiku) |
"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!" |
Edited by - Kuzmik on 30/01/2007 20:22:52 |
|
|
Yennefer
mad kobold
1603 Posts |
|
|
Topic |
|