Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Obecný Pokec o LOTRO
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 25/04/2007 :  14:39:03  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
ja skocim na chvilku do woken, pamet se vysype a pak se prepnu zpet
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 25/04/2007 :  14:49:23  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

ja skocim na chvilku do woken, pamet se vysype a pak se prepnu zpet
No ja nevim, me se nic nesype, netrha ani nekouse.

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 25/04/2007 :  17:12:29  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
tak to jsi šťastný člověk..

Já doufám, že je to zpraví nějakej ten path, protže není normální, abych jednou přílítnul do Bree a vše bylo v pohodě a druhej den z toho měl slide-show:))
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 25/04/2007 :  18:34:31  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
nejakej ten PATCH, path je neco uplne jineho
Go to Top of Page

mass
Starting Member

77 Posts

Posted - 25/04/2007 :  20:01:05  Show Profile  Send mass an ICQ Message Send mass a Private Message  Reply with Quote
mam 4gb ram a disky sataII v raidu 0 a opravdu nepoznam zadny rozdil kdyz vbehnu do mesta. Snizim to na 2gb a uvidime , podle mne je ale 2gb tak tak.
Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 25/04/2007 :  20:24:52  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
Já mam 1gb ramky a hra mi běhá naprosto v pohodě, ve městě se to malilinko trhá ale proti Everquestu 2 třeba to jde superhladce!
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 25/04/2007 :  21:05:27  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Mne Lotro client zabira v ramce max 1gb. 1,5 giga by stacilo uplne v pohode; LOTRO <> VG.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 25/04/2007 :  22:53:06  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

nejakej ten PATCH, path je neco uplne jineho

Detaily ;)

Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 26/04/2007 :  09:46:20  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
mne sa netrha uz nic bo mi vcera v noci odisiel disk

Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off
LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito
Go to Top of Page

Kaldo
Starting Member

36 Posts

Posted - 26/04/2007 :  10:36:46  Show Profile Send Kaldo a Private Message  Reply with Quote
Co se tyce toho zpomalovani, mam mplne stejny problem. Nastavim na Ultra details a vse v pohode. Po chvilce hrani mi to skoci do Slideshow rezimu :), pomuze kdyz altabnu do woken a back do hry (pak to zase jede treba 10minut v pohode).Jinak sekani neni "swapovaciho" typu. Je to jakoby nestihala grafika, proste se to akorat strasne zpomali... Pomuze kdyz snizim textury z very high(dodatecne jsem si je stahoval) na high, pak to uz nedela (jen malokdy)..

Kdyby si chtel nekdo rejpnout, ze mam urcite slabe PC, ktere to neutahne tak : x2 5200+,2GB pameti,8800gts...
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 26/04/2007 :  10:56:34  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tenebrae

Já mam 1gb ramky a hra mi běhá naprosto v pohodě, ve městě se to malilinko trhá ale proti Everquestu 2 třeba to jde superhladce!

Ultra high ?
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 26/04/2007 :  10:57:46  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kaldo

Co se tyce toho zpomalovani, mam mplne stejny problem. Nastavim na Ultra details a vse v pohode. Po chvilce hrani mi to skoci do Slideshow rezimu :), pomuze kdyz altabnu do woken a back do hry (pak to zase jede treba 10minut v pohode).Jinak sekani neni "swapovaciho" typu. Je to jakoby nestihala grafika, proste se to akorat strasne zpomali... Pomuze kdyz snizim textury z very high(dodatecne jsem si je stahoval) na high, pak to uz nedela (jen malokdy)..

Kdyby si chtel nekdo rejpnout, ze mam urcite slabe PC, ktere to neutahne tak : x2 5200+,2GB pameti,8800gts...

Mne to dela to, ze pokud jedu v okne, tak to samovolne meni nastaveni grafiky jak se mu zlibi. Nastavim ultra high a po pul hodine hrani koukam, ze tam je custom :-0 Ale dela to jen v okne.
Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 26/04/2007 :  11:22:44  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
a som v haji, instalujem z DVD a pri subore client_surface.dat zahlasi *An error occurred while trying to copy a file. The source file is corrupted.* asi vadne DVD Nepomohol ani preskocenie suboru pri instalacii, ani repair po instalacii. Do hry mi dovoli sa zalogovat, vybrat server a potom to spadne z inou hlaskou ze nevie otvorit data files

LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito
Go to Top of Page

Kaldo
Starting Member

36 Posts

Posted - 26/04/2007 :  11:41:44  Show Profile Send Kaldo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel
Mne to dela to, ze pokud jedu v okne, tak to samovolne meni nastaveni grafiky jak se mu zlibi. Nastavim ultra high a po pul hodine hrani koukam, ze tam je custom :-0 Ale dela to jen v okne.

Mas stahovanyho klienta?. Ja tak nejak doufam, ze se problemy vyresi tim,kdyz nainstaluju Krabicovou verzi :)(az mi dojde)
Go to Top of Page

Vali.
New Member

108 Posts

Posted - 26/04/2007 :  13:05:10  Show Profile Send Vali. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Duncan

a som v haji, instalujem z DVD a pri subore client_surface.dat zahlasi *An error occurred while trying to copy a file. The source file is corrupted.* asi vadne DVD

Podobnej problem sem mel asi u tri her---jedno znich bylo i cerstve rozbaleny.Resil sem to prez alcohol 120% s max opravou,image dela strasne dlouho ale pokud to neni uplne extremni problem(skrabanec na venkovni strane atp. tak ho vyresi.
(http://www.alcohol-soft.com/ nebo soft co ma podobne funkce.)
Ps:Lepsi full verze ale to si urco poradis

Edited by - Vali. on 26/04/2007 13:06:55
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 26/04/2007 :  19:29:33  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
"Bringing the worlds back online issues 26-Apr-2007

We have been experiencing problems with characters unable to enter game worlds due to their character getting stuck while zoning. While we trace this issue for a permanent fix, rolling restarts were conducted to free up any characters with this problem.

Following the server rolling restarts this afternoon we are experiencing unanticipated problems bringing all worlds back online. Our Net Ops engineers are investigating the issue intensively; however the current cause is unknown. We do not anticipate this being a load issue, following the billing performance earlier this week we have increased server capacity in areas related to authentication, and those servers are not under duress.

We continue to work on the issue at full pace and hope to have a resolution shortly. As ever, your patience and support are appreciated.

aneb LOTRO zase v píči
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 26/04/2007 :  19:50:25  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Snad si na tyto počáteční problémi v budoucnu už ani nevzpomeneme.

Takže pánové a dámy.. servery nejdou tak je načase:

Hobit
Společenstvo prstenů
Dvě věže
Návrat krále

Tak doplňte znalosti!! :))

Edited by - Azkaban on 26/04/2007 20:01:50
Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 27/04/2007 :  12:19:17  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
hm, mne to stale nejde a prito mpisu ze servre su online

For the Masurito
Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 27/04/2007 :  13:15:52  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
Takže bohužel u Xzone krabice dnes není a nebude....

Dostupnost zboží:
Odesíláme do: 2. května 2007
Prodejna v Praze: 2. května 2007
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/04/2007 :  13:19:46  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tenebrae

Takže bohužel u Xzone krabice dnes není a nebude....

Dostupnost zboží:
Odesíláme do: 2. května 2007
Prodejna v Praze: 2. května 2007

Po bitve je kazdy generalem, ale presne toto jsem cekal a poslal jsem Xzone do nekam. Neveril jsem jim, ze budou mit clienty v cas a objednal jsem si u lepsich obchodniku ...

Nechutny. I v US uz maji EU verze, ktere pro nas rozbaluji ...

Edited by - VT on 27/04/2007 13:20:27
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 27/04/2007 :  13:36:19  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT
....I v US uz maji EU verze, ktere pro nas rozbaluji ...

Co to znamená lepších? Z hlediska obchodního je lepší objednat méně než, aby ti něco hnilo na skladě. Navíc se to dost špatně odhaduje kolik toho máš objednat u hry o které se skoro nic neví¨.

Navíc by mě zajímala jedna věc a to ta jestli ti lidé, kteří si hru v čas objednali svou krabici obdrželi. Pokud ano tak v tom nevidím problém, že se na kameném obchodě nedostalo.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/04/2007 :  13:58:22  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

quote:
Originally posted by VT
....I v US uz maji EU verze, ktere pro nas rozbaluji ...

Co to znamená lepších? Z hlediska obchodního je lepší objednat méně než, aby ti něco hnilo na skladě. Navíc se to dost špatně odhaduje kolik toho máš objednat u hry o které se skoro nic neví¨.

Navíc by mě zajímala jedna věc a to ta jestli ti lidé, kteří si hru v čas objednali svou krabici obdrželi. Pokud ano tak v tom nevidím problém, že se na kameném obchodě nedostalo.

'Lepsi/ch' je ten kdo doda zakaznikum zbozi v cas. Jake jsou duvody pozdniho dodani mne bohouzel nezajimaji; a to presto, ze pro ne muzu mit pochopeni.

Edited by - VT on 27/04/2007 13:58:46
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 27/04/2007 :  14:06:41  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT
..pochopeni.

A ty jsi to měl objednáno přez internet nebo jsi šel na blind do obchodu? Jestli neměli dost krabic pro ty co zaplatili preoder převodem tak je to pěknej hnus.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/04/2007 :  14:17:25  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by VT
..pochopeni.

A ty jsi to měl objednáno přez internet nebo jsi šel na blind do obchodu? Jestli neměli dost krabic pro ty co zaplatili preoder převodem tak je to pěknej hnus.

Nemaji zadne krabice. Pro nikoho. Ani pro preorder clienty, ani pro ostatni. O to jde ...

Lotra zacne CD projekt rozesilat pristi tyden ve stredu. Ve ctvrtek bude u Xzone, v (snad) patek u hracu. Nechtel bych byt zakaznikem Xzone, ktery si diky jejich neschopnosti nezhraje tyden.

Btw podobne problemy ma jizni afrika, kde bude hra k dostani pravdepodobne az po druhem kvetnu. Ale my jsme evropa, kde ma Codemasters sidlo ... heh.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 27/04/2007 :  14:23:19  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

quote:

quote:
Originally posted by VT
..pochopeni.

Nemaji zadne krabice. Pro nikoho. Ani pro preorder clienty, ani pro ostatni. O to jde ...

Lotra zacne CD projekt rozesilat pristi tyden ve stredu. Ve ctvrtek bude u Xzone, v (snad) patek u hracu. Nechtel bych byt zakaznikem Xzone, ktery si diky jejich neschopnosti nezhraje tyden.

Btw podobne problemy ma jizni afrika, kde bude hra k dostani pravdepodobne az po druhem kvetnu. Ale my jsme evropa, kde ma Codemasters sidlo ... heh.

Plno zemí v evropě má stejný problém, jsou toho plná fóra. Moje special edice se toulá někde už přes týden, česká pošta je taky pěkný unikát.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/04/2007 :  14:25:17  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Plno zemí v evropě má stejný problém, jsou toho plná fóra. Moje special edice se toulá někde už přes týden, česká pošta je taky pěkný unikát.

Pocitam, ze protahnou preorder klice alespon do pondelka do vecera. Ale i tak to asi nebude stacit.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 27/04/2007 :  14:43:35  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

quote:

Pocitam, ze protahnou preorder klice alespon do pondelka do vecera. Ale i tak to asi nebude stacit.

Taky v to doufám. V mém subscription plánu je napsán next billing date 30. 4. a to mám jen early acces tak doufám že to bude pravda :-)
Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 27/04/2007 :  14:45:14  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
Já si koupil pre-order u Gameexpres.cz, ted jsem s nimi mluvil a prý během dneška full krabka bude. No nevim, nevim...
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 27/04/2007 :  15:19:40  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
česká pošta je taky pěkný unikát.

Dneska podáte,...zítra dodáme tak to znám moc dobře proto sem si taky krabku zamluvil v Praze na pobočce, bohužel codemasters se mnou pěkne vejmrdli, 8 dní z toho co mam volno a moh bych zapařit budu čekat na krabku.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/04/2007 :  15:22:34  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa
Dneska podáte,...zítra dodáme tak to znám moc dobře proto sem si taky krabku zamluvil v Praze na pobočce, bohužel codemasters se mnou pěkne vejmrdli, 8 dní z toho co mam volno a moh bych zapařit budu čekat na krabku.

Nechapu proc si to neobjednate na offgamers.com? Za par minut mate k dispozici full cd key.

Edited by - VT on 27/04/2007 15:23:21
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 27/04/2007 :  15:25:27  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

quote:

Nechapu proc si to neobjednate na offgamers.com? Za par minut mate k dispozici full cd key.

Protože nemam na kreditce ze ktery platim "net" platby peníze mam tam only 450 Kč a dneska tam už jiny peníze převest nestačim.

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 27/04/2007 :  15:26:07  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

quote:

To jsem udělal, platba prošla, napsali mi že mají nějaký drobný problém se mnou a že mám použít jejich 24/7 live chat, kde jsou všichni offline. Tak jsem zvědavý jak tahle adventura dopadne.
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 27/04/2007 :  15:30:36  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Tak zase mě to tak moc nesere přes víkend program už mam, co mě sere víc je ten svátek v utery ve kterej asi CD projekt nemaká a kterej to všechno zbrzdí.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/04/2007 :  15:30:48  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
To jsem udělal, platba prošla, napsali mi že mají nějaký drobný problém se mnou a že mám použít jejich 24/7 live chat, kde jsou všichni offline. Tak jsem zvědavý jak tahle adventura dopadne.

Mne volali do auta, kdyz jsem projizdel kolem nejaky nechutny bouracky na magistrale, takze jsem to nezvednul.

Doma jsem jointnul ten jejich chat, za chvili zareagoval jejich operator, rekl mi, ze si chce neco overit a ze mi cinkne na telefon. Po telefonu si u mne overili adresu, paypal adresu atd. Rekli, ze je vse ok a poslali mi cd key.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/04/2007 :  15:33:02  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak zase mě to tak moc nesere přes víkend program už mam, co mě sere víc je ten svátek v utery ve kterej asi CD projekt nemaká a kterej to všechno zbrzdí.

Realita spise bude takova, ze hra k vam dorazi az za cca 10 dni. Tedy az po dalsim vikendu.

Vypada to, ze CD projekt moc neveri, ze hru dostane v pondeli, vypada to na stredu+ (viz. ruzna prohlaseni Gremlina/Schovance). Pak musi provest distribuci obchodum jako Xzone atd. a Xzone to musi distribuovat vam.

Edited by - VT on 27/04/2007 15:34:20
Go to Top of Page

Trimanius
Moderator

6302 Posts

Posted - 27/04/2007 :  15:34:14  Show Profile  Send Trimanius an ICQ Message Send Trimanius a Private Message  Reply with Quote
Jaffo, snad bys nechtel, aby lide, kterym mas dat svoje penize (avizovane dopredu objednavkou) pracovali v pondeli, kdyz je v utery svatek! Ze se nestydis!

Human Guardian Markethia - leader kinshipu SeY (The Lord of the Rings Online na serveru Laurelin)
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 27/04/2007 :  15:38:55  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

quote:

Realita spise bude takova, ze hra k vam dorazi az za cca 10 dni. Tedy az po dalsim vikendu.

Vypada to, ze CD projekt moc neveri, ze hru dostane v pondeli, vypada to na stredu+ (viz. ruzna prohlaseni Gremlina/Schovance). Pak musi provest distribuci obchodum jako Xzone atd. a Xzone to musi distribuovat vam.

jo ale jakmile to bude mít Xzone v ruce tak to hodí během hodinky do Prahy na pobočku a pohoda a pozdějš než příští čtvrtek to nebude, takže že by to bylo až po příštím víkendu toho se nebojím a do Prahy to mam 20 min. autem.

Tady to prostě posrali Codemasters.

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 27/04/2007 :  16:38:01  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
To jo asi upřednostili lidi co si to objednali od nich na ukor ostatních.. to by vysvětlovalo to, proč mi krabice došla 24. a objednána byla 20tého v pátek.
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 27/04/2007 :  19:29:39  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
Ze nam to ale Schovanec poslal peknej mail co? :)

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/04/2007 :  21:23:00  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Ted jsem dva dny nehral a koukam, ze jeden z mych charu neprezil vcerejsi vypadek serveru ) Proste zmizel :) Jeste, ze to neni main.

Nectu ted nijak aktivne fora; je to nejaky znamy bug - jsou dalsi lide co prisli o postavy?
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 28/04/2007 :  07:38:12  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Zaslechl jsem neověřenou informaci, že je to úmyslné zdržování CDProjektu. Chtějí prodávat kartičky pro WoW a tohle tak nenápadně utlumovat - žádná reklama, zastrčené krabice, pozdní dodání a tak.
Ale jak říkám, neověřené.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 28/04/2007 :  07:45:08  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Zaslechl jsem neověřenou informaci, že je to úmyslné zdržování CDProjektu. Chtějí prodávat kartičky pro WoW a tohle tak nenápadně utlumovat - žádná reklama, zastrčené krabice, pozdní dodání a tak.
Ale jak říkám, neověřené.

hm, to se mi nezda, business jako business
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 28/04/2007 :  08:01:41  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

Ted jsem dva dny nehral a koukam, ze jeden z mych charu neprezil vcerejsi vypadek serveru ) Proste zmizel :) Jeste, ze to neni main.

Nectu ted nijak aktivne fora; je to nejaky znamy bug - jsou dalsi lide co prisli o postavy?

Hmm, tak nic. Ted se mi VT junior sveril, ze ten char smaznul (byl jeho) ... ... ...
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 28/04/2007 :  08:30:04  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

quote:
Originally posted by VT

Hmm, tak nic. Ted se mi VT junior sveril, ze ten char smaznul (byl jeho) ... ... ...

taková rodinná idylka ... táta se synkem paří do tří do rána LOTRO
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 28/04/2007 :  09:40:32  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie
taková rodinná idylka ... táta se synkem paří do tří do rána LOTRO

IMHO lol

To já pařím singl
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 02/05/2007 :  20:47:20  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Už jsou někde predběžné odhady jak si LOTRO vede? Myslím jestli jsou nějaké odhady prodeje, nárustu lidí, a jestli tu je náznak že by mohlo mít do par měsícu, statisíce nebo milion předplatitelu a KONEČNĚ by jedna hra dokázala zasadit "škrábanec" když ne pořadnou ránu WoWku?

Edited by - Jaffa on 02/05/2007 20:47:55
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 02/05/2007 :  21:17:51  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Už jsou někde predběžné odhady jak si LOTRO vede? Myslím jestli jsou nějaké odhady prodeje, nárustu lidí, a jestli tu je náznak že by mohlo mít do par měsícu, statisíce nebo milion předplatitelu a KONEČNĚ by jedna hra dokázala zasadit "škrábanec" když ne pořadnou ránu WoWku?

Odhad je, že budou mít milion lidí. Až to Codemasters přestanou srát tak si myslím, že by se na 1,2 až 1,3 mohli dostat.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 02/05/2007 :  21:56:05  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
No tak tohle mě po dlouhé době fakt pobavilo :-)

Je známý fakt, že pokud máte VISTY tak LOTRO na very high a ultra very high pravidelně po nějaké době crashne. A je jedno jak máte silnou mašinu. A teď sledujte jak tento problém TURBINE vyřešilo v dnešním patchi:

Miscellaneous:

* For Windows Vista users, Texture Detail is now set to High when overall graphics settings are set to Very High or Ultra High. Previously (and still true for non-Vista machines), these graphics settings would set Texture Detail to very high. People will still be able to manually set their Texture Detail to Very High, but it won't ever default that high on Vista.

Edited by - Gabriel on 02/05/2007 21:56:32
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 02/05/2007 :  23:29:27  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:

Je známý fakt, že pokud máte VISTY tak LOTRO na very high a ultra very high pravidelně po nějaké době crashne. A je jedno jak máte silnou mašinu. A teď sledujte jak tento problém TURBINE vyřešilo v dnešním patchi:

Miscellaneous:

* For Windows Vista users, Texture Detail is now set to High when overall graphics settings are set to Very High or Ultra High. Previously (and still true for non-Vista machines), these graphics settings would set Texture Detail to very high. People will still be able to manually set their Texture Detail to Very High, but it won't ever default that high on Vista.

trošku mi to řekni česky je to nějak moc zamotaný

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 02/05/2007 :  23:41:46  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Miscellaneous:

trošku mi to řekni česky je to nějak moc zamotaný

Pro windows vista uživatele, texture detail je nastaveno na HIGH když je overall graphic settins (celkové nastavení grafiky) nastaveno na Very nebo Ultra High. Předtím (a to platí pořád pro né-vista PC), tyto grafické nastavení nastavily Texture Detail na Very High. Lidi ale stále mohou nastavit svoje Texture Detail na Very High, ale nikdy to nebude jako základ na vistách větší než HIGH.

Edited by - spajdr on 02/05/2007 23:43:05
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000