Author |
Topic |
|
Aenstrius
New Member
101 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 09:38:24
|
Neviem, ci sa to tu uz niekde objavilo, ale rad by som upozornil na jeden topic, kde je kopia postu jedneho z ex-developerov Vanguardu. Myslim, ze je to celkom zaujimave citanie: http://www.silkyvenom.com/forums/showthread.php?t=17791
Dost vyrazne vidno to, co hovori o art studiu a designeroch. Zaroven je to jedna z veci, pre ktoru este stale nehram Vanguard. Chcel by som sa preto opytat, ci sa od oficialneho releasu hry uz znatelne vylepsili lokacie. Tym nemyslim questy, predmety a tak, ale cisto graficky a designovo - ci uz aspon trochu ziju. Sledujem patche a viem, ze sa uz tusim dvakrat pridavali nejake art assets, ale neviem, co v nich bolo obsiahnute. Moj problem s grafikou som pomerne podrobne popisal tu.
|
|
| |
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 10:26:11
|
Ne, obecne to vypada porad stejne (navazovani textur mozna tu a tam upravili, zapnuti travy docela resi "bumpovanou zem" a ostre hrany), ale celkove styl nezmenili. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
Milan
Junior Member
777 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 11:57:56
|
Napriklad po patchi se me obycejny stit potahl nejakym logem.Drive to byl jen sedej plat a ted tam je sachovnice ci neco podobneho. |
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 17:36:23
|
co se tyce graficky stranky, tak toho fixnuli hodne a zatim jsem nic spatnyho nevidel.. ale po technicky strance, maj jeste co delat =) |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 18:52:37
|
zatim upravuji jen design itemu to jsou ty "arty". V kazdem pripade mi prijde to co si psal ze zalezi spis na lokaci. Nektere jsou chudsi, nektere mne prijdou pekne osvetlene.. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
Morpheus.cz
New Member
216 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 20:38:37
|
Nektery jsou dost strasny a musel je delat absolutni magor. |
Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie) Hrombobyj (EQ2) |
|
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 03/04/2007 : 09:37:12
|
quote: Originally posted by paja2000
hral si nekdo z nastavovanim grafickych prvku, aby vylepsil celkovy vykon hry?
Ja vypinam travu, protoze mi vadi pri targetovani, taky stiny protoze mi proste nesednou a oboji zvedne vykon dost.
Ostatni nechavam jak je protoze mi to masina v pohode 'utankuje'
Na raidy pocitam s prepnutim do modu High performacne nebo jak rika Brtnik 'plastelinove vojacky'
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
Edited by - Atronach on 03/04/2007 09:38:09 |
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
Posted - 03/04/2007 : 10:37:07
|
Tak ja hraju za "pantera" (kurashaa) dread knighta a provedeni lokaci do lvl 10 zatim 10/10. Ale mam tam velkej bug u racialky, po vyprseni buffu mi to da uplne jinej skin nez ten mnou vybranej a az relog pomuze. Jinak bottenanna za mnou procestoval 76km a moji lokaci chvalil. Docela me mrzi, ze zrovna tahle hra je predkrmem pred Warhammerem, asi z duvodu narocnosti na HW to hraje malo lidi zatim. Ja osobne se ted rozhoduju jestli budu hrat wow dal nebo si necham frozen acc a vyplnit cas pred Warhammerem Vanguardem, musim si ale taky koupit ramky, 1gb je uz dost malo, budou stacit 2gb? Karta / proc mam uz dobry. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
Edited by - Shatteren on 03/04/2007 10:41:21 |
|
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
Bottenanna
Junior Member
511 Posts |
Posted - 03/04/2007 : 13:37:24
|
predpokladam ze mate all 2gb ramky ?? mam intel 2,14gb 2gb ramek grafika Ati radeon X1900 256mb ... a hraju to na balance a s travou se vsim bez stinu a obcas se to trhne no |
Ctím a dodržuji pravidla tohoto fóra |
|
|
Jewel
Starting Member
13 Posts |
Posted - 03/04/2007 : 17:27:09
|
Trengal Keep - taky máte 8-17 FPS ? ...sakra práce |
Marsala Malinovska, HE Hyler, Frengrot |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 10/04/2007 : 13:03:42
|
no jakmile je nekde full parta + 5-6 mobu tak mam kolem 10fps ad na high kvality nebo balanced..
vetsinou hraju HQ ale bez stinu, travu 20% a sem kolem 30 fps.. amd64 3200+, 2gbram (upgrade z 1 na 2 dost pomohl) x1950pro agp8x 512mbddr3 |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
Sanix
Junior Member
899 Posts |
Posted - 12/04/2007 : 21:53:00
|
pro me se grafika hodne zlepsila tim ze sem si ji lip nastavil...
vypnul sem nedulezity stiny a dal uplne na maximum vykreslovani sveta do dalky vcetne travy a stromu a detailu mobu a postav...
pohledy do dalky sou ted celkem uzasny a i driv prazdna poust se v dalce meni v prostredi ktery je plny objektu...
jedu na balanced ale high textury (takovej checkbox defaultne zapnutej sem vypnul)...
zacinam si na to zvykat a opravdu se mi grafika libi vic a vic... kazdopadne je to hodne o zvyku...
(jinak pohyby postav sou opravdu jedny z nejhorsich co se kde videl)...
---------------- suma sumarum:
krajina 10/10 (driv 5/10) postavy vykresleni 8/10 (driv 7/10) postavy pohyb 1/10 (driv 1/10) |
WoW: Axgri |
|
|
|
Topic |
|