Author |
Topic |
|
Mik_czech
Starting Member
79 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 10:04:06
|
Zdravim pri pondelku...
Mam dotaz. Nevite jak dostat do profilu na vgplayers screen lodi a domu... cetl sem o prikazu /blog ale ten na to nejak nefacha... prikazem /portrait to take nejde... Nejake dalsi napady? :)
|
L2,WoW,AO,VG,EQ2,AoC,WAR,Rift,nyní SW:TOR |
|
| |
Eskel
New Member
390 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 12:19:31
|
quote: Originally posted by Mik_czech
Zdravim pri pondelku...
Mam dotaz. Nevite jak dostat do profilu na vgplayers screen lodi a domu... cetl sem o prikazu /blog ale ten na to nejak nefacha... prikazem /portrait to take nejde... Nejake dalsi napady? :)
Ahoj :) prihlas se na vgplayers.com. Napravo si vyber postavu, kterou chces. Nahore vyber polozku media a potom upload. Potom akorat vyberes odkud screen nahrajes do ktere kategorie. Ale musis to mit nejdriv vyfocene jako screen. |
Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR) Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO) Dark Templar of Xanadu (AoC) Brigand of Xanadu (EQ2)
|
|
|
Mik_czech
Starting Member
79 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 13:17:44
|
Cau esku...
Tam mam prave jen hlasku o prikazu /blog jinak nic :) |
L2,WoW,AO,VG,EQ2,AoC,WAR,Rift,nyní SW:TOR |
|
|
Xantus
Moderator
504 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 14:28:33
|
Že by obrazky domu a lodi byly pouze přes ty placené features? Já tam upload mám a ty věci navíc mám placený. |
|
|
minuteman
Starting Member
9 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 14:50:53
|
hmm, no zda se, ze je nejakej problem se serverem, pac na strankach charakteru i guildy to ukazuje staty z doby tesne pred patchem (cca 10 dni zpet), taky nemuzu zaktualizovat portrety, a neni tam ani "adventuring lvl 20 screenshot", ktereho jsem v mezicase nedopatrenim dosahl (promin diplomacie) a kteryzto hra sama poridila a cervenym pismem mi napsala, ze jej na stranky sama umisti. |
Vanguard Hob Gammidge, Galenia (EU PvE server) |
|
|
Dr.Krychlin
Moderator
654 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 15:20:28
|
Jo, profily se od patche neupdatují, ale blog ano |
Imaziel
|
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 21/04/2007 : 14:19:03
|
musis /potrait yes /mount yes
nejak tak sem to delal |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
|
Topic |
|