Author |
Topic |
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 19/04/2007 : 10:32:41
|
Nějak nám to tu fórum umírá, tak to pojďte trochu provětrat! Který povolání je podle vás v tuhle chvíli nejlíp udělaný/nejvíc se vám líbí/chtěli byste ho hrát a uveďte tři důvody proč.
Bard!!! 1) Umí všechno (mezz, charm) 2) +-300% speed+invis+dýchání pod vodou+levitace 3) 15% mana cost reduction (i víc)+cca 10 mana regen/sec (i víc)-> 5 clericů chain heal a bard, omg nerf!
|
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
| |
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 19/04/2007 : 11:54:26
|
disciple, monk, druid
ostatni povolani sou totalne overpowered |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
|
|
Eskel
New Member
390 Posts |
Posted - 19/04/2007 : 12:34:54
|
Zatím jsem hrál 3 postavy trochu víc.
Blood Mage: Nejzajímavější healer, kterého jsem v MMORPG videl. Leceni pres health a i ten vlasti je super. Pokud pravidelne predelava HP na manu na navic je zapnuty BF, tak mu nemuze dojit power. Minusy ma, ze je trochu pomalejsi na zacatku boje, protoze potrebuje Blood Union a nejpouzivanejsi heal je pres moba, takze cim silnejsi mob, tim mene healuje HP.
Sorcerer: Docela klasika jako všude jinde. Hodně DD a hodně AoE, zadne utility pro group, zatím jsem neviděl tanka co by pořádně držel, když sorcerer začne AoE.
Druid: Zajímavé povolání, protože má od každýho něco. DoT, rooty, healy, buffy pro grp a hodne zabugovane pety. Skoda, ze nemuze ochocovat zvirata nebo neco takoveho. SUper jsou buffy na rychlost. Minus: forma vlka vypada jak stenatko :) |
Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR) Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO) Dark Templar of Xanadu (AoC) Brigand of Xanadu (EQ2)
|
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 21/04/2007 : 14:17:44
|
Ja bych spis napsal co se mi nejmin libi a nejvic je zmrvenej. A to je sorcerer. Nechapu k cemu mu jsou v tyhle hre aoe kdyz 70% contentu sou 4* a vic/group play... do ktereho se aoe moc nehodi. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
|
Topic |
|
|
|