Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 EVE Online
 EVE - General
 Otázky a odpovědi
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

drooper
Starting Member

11 Posts

Posted - 30/07/2008 :  09:38:03  Show Profile Send drooper a Private Message  Reply with Quote
Diky moc za odpovedi. Jeste mi vrta hlavou jedna vec, porad mi nejak neni dost jasny jak vlastne fungujou ty Skill pointy? vim ze ze zacatku jsem mel nejakych 800k a cim vic skillu se ucim tim to pribiva ale ovlivnuje to neco? muzou mi nejaky ty body dojit ze se pak nebudu moct dal ucit nebo neco podobnyho? zatim jediny smysluplny duvod co jsem z toho pochytil byl ten ze si je treba porizovat stale vyssi a vyssi level sveho klona aby se vam prebyvajici SP neztratili kdyz zarvete, ale jestli to je vse a na nejake upresneni ohledne toho se chci zeptat vas ,jo a jeste dotaz co to je LP? taky se o tom nekde zminovalo, je to to same co SP?

Edited by - drooper on 30/07/2008 09:39:33
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 30/07/2008 :  10:35:17  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Body ti nedojdou, ale můžeš je ztratit, pokud ti smahnou loď a pak i tvůj pod. Od toho jsou právě klony, které slouží jako takový save tvých skill pointů.
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 30/07/2008 :  11:04:37  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
SP - skill pointy, o tom se bavis :)
LP - loyal pointy, dostanes kdyz udelas u nakyho agenta misi, az jich budes mit dost, tak si za ne muzes neco koupit, co u date korpi maji v LP store

SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT
Go to Top of Page

drooper
Starting Member

11 Posts

Posted - 30/07/2008 :  11:47:38  Show Profile Send drooper a Private Message  Reply with Quote
Diky mockrat To je snad zatim vse co jsem potreboval vedet, mozna jeste kdyby byl nekdo tak laskav a vypsal mi skilly ktere jsou celkove dulezite a nebo je proste urcite dobre mit a nevynechat je a to jak pro obchod/tezeni a i npc bitvy/pvp vseobecne. Vim ze toho je hodne a kazdy ma jiny styl hrani a preferuje jine skilly a strategie ale jen aspon tak priblizne abych neztracel cas nejakyma zbytecnostma ktery muzou byt good tak maximalne ze zacatku nebo podobne, proste kdyby se to nejdulezitejsi co je dobre vseobecne mit a nevynechat a pripadne v jakem poradi trenovat, nejak sepsalo byl bych moc rad
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 30/07/2008 :  12:11:11  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Tak určitě se vyplatí vytahat skilly:

Analytical Mind
Learning
Instant Recall
Logic
Eidetic Memory

Tyhle ti zvyšují Inteligenci a Memory - skilly se pak rychleji učí. Další skilly podle toho, co chceš dělat.
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 30/07/2008 :  23:14:21  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Když už jsme u toho, nevíte, kde se dá najít max control range dronů? Nikde jsem to nenašel :)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 30/07/2008 :  23:43:40  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Neni to zo zaciatku 15 km + 5km za kazdy skill scout drone operation ? ja myslel ze to ma kazdy rovnako
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 31/07/2008 :  00:11:11  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
No, já mám ještě nějaký moduly, kde je to procentuálně, tak jsem chtěl vědět, jestli to někde není přepočítaný, ale asi není :)
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 31/07/2008 :  09:03:31  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
ten modul, neni procentne, ale +20km ... a kazdy zacina s 20km a +5km/skill, takze, skill na V -> 45km, modul -> 65km

mozna je na to jeste nakej rig ...

a nejvic co se da dosahnout bude 250km ... neboly cap na targeting range :)

SWGEmu - Pavell Chaal

Edited by - Pavel1269 on 31/07/2008 09:04:43
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 31/07/2008 :  10:03:12  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem to počítal. Drone operations mám na 5 = 45 km, pak mám modul, který přidává 20 = 65 km a další, který má max range multiplier x1.2, což by znamenalo, že max range dronů je 78 km. :)
Pokud jsem ten multiplier pochopil správně :)

Edited by - Aramir on 31/07/2008 10:03:59
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 31/07/2008 :  10:38:35  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
njn ted jde o to jestli to je 45 + 20% + 20km = 74km nebo 65 + 20% = 78km ... ale jsou to "jen" 4km

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 31/07/2008 :  10:46:12  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Stále je to víc, než můj max. targeting range
Edit: Tak je to jen 65 km. Ten multiplier je na dosah dronů a ne na control range :D

Edited by - Aramir on 31/07/2008 14:17:47
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 31/07/2008 :  20:51:12  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
V současnosti lítám s Vexorem (Gallente) a zajímalo by mne, jestli má cenu skillovat na T2 Ishtara nebo spíš se vytáhnout na battlecruisera, vzhledem k tomu, že nechce zase tolik skillů a pak teprve na tu T2.
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 31/07/2008 :  22:38:24  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
cenu to urcite ma, ale jde o to, co delas a co chces delat ... PVE -> BC ... PVP -> Ishtar ... asi nejlepsi ze zacatku je vytahnout se na BS, support skilly, t2 guny -> litat L4 mise "afk" a pak pekne na PVP

ja to sel tou tezsi cestou po cruiseru na HAC (munin) a teprve pak na BC ... az sem se naucil BS, tak sem zjistil jak sub-BS minmatarsky lode sou super a jak BS a asi i vetsi lode sux ... takze ted sem radovy farmar v CNR ale neva, aspon muzu na WC (nemyslim Worlds Collide) a nebojim se

EDIT: kdyztak pisni ve hre, zitra tam snad budu .... jmeno v podpisu ;)

SWGEmu - Pavell Chaal

Edited by - Pavel1269 on 31/07/2008 22:55:56
Go to Top of Page

drooper
Starting Member

11 Posts

Posted - 03/08/2008 :  15:16:19  Show Profile Send drooper a Private Message  Reply with Quote
Zdar ve spolek, mel bych dalsi otazecku:p Chci koupit cruiser Caracal a chcel bych poradit co tam mam nahodit za zbrane/launchery a co by jsmte mi poradili i do ostatnich slotu?
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 04/08/2008 :  11:07:52  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Sice hraju Gallente, ale co se dívám na popisek toho Cruiseru, tak bych na něj aso nabalil 3 missile launchery a 2 turrety. Med a low sloty záleží, co máš k dispozici nebo podle stylu, jakým by jsi chtěl toho cruisera lítat. Ale podrobněji by ti to určitě vypsali zasvěcenější :)

Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 04/08/2008 :  11:22:28  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
ta lod ma bonusy jen na misilky, tak proc tam sakra rves ty guny?

asi takhle: http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=288297

jinak, urcite
5x heavy

10mn ab (afterburner)
1-2x hardenery, ikdyz na l2 mise bude stacit bohate 1
0-1x extender
medium/large sb (shield booster) - doporucoval bych vetsi pokud se ti ho tam poradi narvat
1x sba (shield booster amplifier)

2x bcu/pdu (ballistic control system/unit) (power diagnostic system/unit) - podle toho jestli mas problem s tankovanim nebo v poho
rigy do takhle levne lodi bych nerval :)

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 04/08/2008 :  11:22:57  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
na caracala zadny turety je to raketackej cruisr :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 04/08/2008 :  11:40:25  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Dyť jsem psal, že s raketama nemám zkušenost, tak jsem nevěděl, jestli se bez gunů obejde :)
Go to Top of Page

drooper
Starting Member

11 Posts

Posted - 04/08/2008 :  13:14:21  Show Profile Send drooper a Private Message  Reply with Quote
diky hosi! Jinak co myslite, do ceho jit po cruiseru? battlecruiser vyplati se? co T2 cruisery (Cerberus) nebo neco jinyho? je to sice jeste daleko ale abych aspon vedel dopredu do ceho jit a s cim pocitat:)
Jeste jsem myslel ze by se hodila nejaka Covert Ops fregata na pruzkum do nebezpecnych sektoru a tak, ale je to zatim pro me dost nakladny tak jestli se tahle hracka vubec vyplati..?
A jeste predposledni vec, nekde jsem cetl ze vam porad reputace u frakci kdyz pro ne nedelate mise klesa, a taky klesa i jinym hlavnim frakcim pokud delate jen s jednou, a pak na vas za to budou utocit, je to takhle pravda? ani neni moc chytry si znepratelit cely jiny narod co:p v tom pripade jak se to ma delat kdyz clovek chce mit vysokou reputaci rekneme s caldari navy a takhle mu bude u nejakych jinych klesat, to abych porad lital mezi nekolika jinymi a vyvazoval to nebo jak?
a uz konecne posledni otravna otazka:) kolik se da cca vydelavat misema L2,L3,L4(solo uz nejde ze:p)?
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 04/08/2008 :  13:28:29  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
No, já jsem šel do Battlecruisera. Je to docela znatelný zlepšení. T2 cruiser chce docela dost skillů na vysoké úrovni, což zabere nějaký čas na trénink. Na Battleship člověk zase potřebuje vycvičit i skilly okolo, aby se nesrážela efektivita.
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 04/08/2008 :  13:31:31  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
na mise po cruiseru jednoznacne BC
L4 jdou delat solo dost easy :) ... to je moje zivobiti ...

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 04/08/2008 :  13:43:56  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Na L4 už je asi potřeba BS co? Nebo se to ještě nechá dát BCčkem?
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 04/08/2008 :  17:59:10  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
ty lehci jo, kdyz to umis
treba command shipa je na to dobra taky

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 06/08/2008 :  10:43:33  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
chtel bych se jen zeptat za jak dlouho se clovek nauci skilly na nejakou rozumnou uroven aby prestal byt jen hmyzem :)

predpokladam ze zazacatku to pujde celkem dobre pak se to zpomali ... nepredpokladam ze by nejaky novacek mel sanci dohnat nekoho kdo hraje hru 5 let ale je nejaka obvykla doba za kterou se dotrenuji skilly aspon na nejakou slusnejsi lod a tak?

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 06/08/2008 :  11:05:14  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ja lietam lvl4 misie v drake a nemam zatial ziadny problem, len to ze si pri tom citam knizku, pretoze najskor vystrielam vsetko okolo a potom mi ostanu iba BSka a to uz trva dlhsie, tak je to trochu nuda a citam si pri tom
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 06/08/2008 :  11:06:31  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Potom máš neefektivní dmg a měl by jsi se vrátit k lvl 2 misím :)
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 06/08/2008 :  14:17:02  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
zajima me jestli a za jak dlouho se muze novacek nejak zapojit do deni v EVE

Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 06/08/2008 :  14:22:58  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Záleží, co chceš dělat :) Určitě se jako první vyplatí trénovat learning skilly, které ti zvýší atributy a tím i sníží čas na učení nových skillů. Tipnul bych, že do měsíce, pokud nebudeš trénovat těžší skilly - cvičí se dýl (třeba 5 dní atd.), jsi docela rozehrátej :)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 06/08/2008 :  15:25:54  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

Potom máš neefektivní dmg a měl by jsi se vrátit k lvl 2 misím :)

Tak zase netrva to pol hodinu, ale nejaku tu minutku uz hej. Ale tak mne Drake vyhovuje aj ked ma mensi dmg, nemusim sa bat o tank, zatial som to utankoval vsetko.
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 06/08/2008 :  18:08:02  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

chtel bych se jen zeptat za jak dlouho se clovek nauci skilly na nejakou rozumnou uroven aby prestal byt jen hmyzem :)

predpokladam ze zazacatku to pujde celkem dobre pak se to zpomali ... nepredpokladam ze by nejaky novacek mel sanci dohnat nekoho kdo hraje hru 5 let ale je nejaka obvykla doba za kterou se dotrenuji skilly aspon na nejakou slusnejsi lod a tak?

podle toho, jestli vseobecne nebo mas presnou roli, ... mesic, kdyz se venujes necemu specifickemu, vetsinou novacci jsou pouzivani jako tackleri

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 07/08/2008 :  09:09:09  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

zajima me jestli a za jak dlouho se muze novacek nejak zapojit do deni v EVE

novacek v pvp se muze zapojit za cca 3 dny... horsi spis je ze nemaji zadnou skusenos takze pak uz je to o tom jak rychle se dokazou ucit a pouzivat mozek.. u novacka neni dulezitej dmg, dmg daji stari hraci s velkejma lodma ale novacek by se mel naucit rychle taklit a pouzivat spickove scener coz je obcas pro novacka trosku problem

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7

Edited by - †… Havran …† on 07/08/2008 09:09:40
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 07/08/2008 :  11:45:55  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
dik moc to je skvela informace ... nepredpolkadam ze bych za 3 dny pochopil co presne mam delat ale tak ten mesic mi prijde ok pro to abych neco zacal .. diky

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 08/08/2008 :  11:29:11  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
mam za sebou prvnich par hodin v EVE a ...

postavu jsem nejak vytvorit zvladnul ... nevim esli uplne dobre ale to se da casem zmenit :) atributy jsem dal na 9 jen charismu na 3 a will na 11 ... no apak hura do vesmiru ... znicil jsem ty tutorial piraty .. neco natezil .. dokoncil celej tutorial koupil vetsi lod dal nani stity a rakety a hura hledat nepritele ... a tady bych mel par dotazu :)

jak najit nepritele ... chvili jsem lital mezi asteroidama a kdy mi nekdo neporadil ze v 1.0 je asi nenajdu tak tam litam doted :) takz ejsem letel nekam do 0.6 a konecne nejaky nepratele nasel ... ale at jsem pristal kdekoli tak mi nikdo nechtel dat zadnou misi ... asi delam neco spatne nevim nebo sem neco nekde prehlid :)

kazdopadne to vypada celkem hezky i hratelne :) uvidime co dal

Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 08/08/2008 :  11:42:49  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Jako nováček v EvE si budeš moci vzít mise jen od lvl 1 agentů s kvalitou nižší než 0. Jestli chceš najít dostupné agenty, tak stačí otevřít character sheet (je to vlevo nahoře v rohu), nakliknout standings (mám pocit) a pod corporacema máš rúzné odvětví. Když by jsi byl třeba Gallente, tak u Federation Navy by jsi kliknul na ikonku infa, a v tom novém okně vybral záložku "agents", kde jsou ještě různá odvětví (security, command atd. - každá má jinou skladbu misí - courier, kill, research atd.) - tam pak najdes agenty, který jsou ti schopni dávat mise.

Snad je to alespoň trochu srozumitelný :)
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 14/08/2008 :  11:42:20  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
dlsi dotaz :) k cemu jsou dobry caldarsky lode? :) vzdyt to ma nejmin energie a nic se do toho tim padem nevejde ...

Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 14/08/2008 :  12:53:48  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
quote:

dlsi dotaz :) k cemu jsou dobry caldarsky lode? :) vzdyt to ma nejmin energie a nic se do toho tim padem nevejde ...

No jsem taky newbie, ale některé zbraňové systémy zase tolik energie nepotřebují, ne? Třeba missile launchery, projectile turrety...
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 14/08/2008 :  15:12:38  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
no ... dam si na destroyer 7 del 1 rakety a skoncil sem s energii :)a zbyde mi spousta slotu na veci tery se mi tam diky maly energii nevejdou :)

tebe jsem tam Hammie videl :) ja jsem iluvien :)

Edited by - Eagle on 14/08/2008 15:49:14
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 14/08/2008 :  20:52:50  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
eagle: guny berou vsude hafec energie ... naskiluj AWU a bude to lepsi ... jinak PDS/RCU to resi ... na nektery lode nedas ani max pocet guny bez nakyho modulu na pridani energie ;)

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 14/08/2008 :  21:21:24  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jojo, nejake moduly a skilly robia vela, mas skilly co ti zvysia powergrid a skilly ktory ti znizia mnozstvo powergridu ktory potrebuju zbrane.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 27/08/2008 :  10:57:50  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
jaky jsou dobry zbrane do pvp? canony lasery nebo hybridy? nebo i rakety?

me prijde ze rakety jsou do pvp pomaly (na velky lode jsou dobry) ale co vybrat z tech turret zbrani? prijde mi ze na dalku jsou nejpresnejsi canony ale zase lasery lip miri lip na blizko ... co vyjde nakonec nejlip? jasne vsechno je pouzitelny ze ale kazdy se urcite hodi na neco ... vyznate se v tom nekdo?

Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 28/08/2008 :  01:37:22  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
ted de o to jaky pvp :)

solo pvp ... defakto neexistuje, ale tam sou dobry kanony(projektilky) > hybridy > lasery > missilky
pak jsou maly gangy ... hybridy > lasery > projektilky > misilky
a pak fleety ... lasery > misilky > hybridy > projektilky ...

nake dalsi dotazy?

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 28/08/2008 :  10:01:18  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
skvely :) jasnejsi odpoved si mi dat nemoh :)

hybridy + rakety :)

uz chapu proc je tolik caldaru :)

Edited by - Eagle on 28/08/2008 10:24:21
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 29/08/2008 :  10:16:13  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote

akorat, tolik kaldaru je spis, ze slysi, kdyz si vybiraj rasu, ze to je nejsilnejsi narod, tak sup na nej a vsici litaj v lodich s misilkama ...
pak si crosstraini na gallente ... maj moc pekny bonusy na drony a jen takova poznamka
armor tank > shield tank
a caldari tankujou vsechno stitem

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 29/08/2008 :  10:33:41  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
ja jsem si nejdriv rikal kdyz dojde stit bude jeste armor :) ale nevim no ... zrejme budes zkusenejsi nez ja :) on ten armor sam osobe bude asi na nic :) a sit ma i armortank :) ja zustanu u stitu :) uz mam potavu starou 20 dnu :) pak se crosstrainnu na gallente :) libi se mi jejich lodicky :)

Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 29/08/2008 :  10:53:17  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Tam jde hlavně o celkovou sílu štítu versus armoru. Gallente má víc HP v armoru, Caldari zase ve štítech. Možná tam budou hrát ještě roli resisty, ale na jsem se nedíval.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 29/08/2008 :  11:13:26  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja jsem si nejdriv rikal kdyz dojde stit bude jeste armor :) ale nevim no ... zrejme budes zkusenejsi nez ja :) on ten armor sam osobe bude asi na nic :) a sit ma i armortank :) ja zustanu u stitu :) uz mam potavu starou 20 dnu :) pak se crosstrainnu na gallente :) libi se mi jejich lodicky :)

Len priklad ked hras s Drake za caldari a dojde ti stit tak si za 3 sekundy mrtvy, asi tolko k armor tanku u caldari.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 29/08/2008 :  11:24:54  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
no a kdy ti u cehokoli jinyho dojde armor tak se ti to rozpadne za jak dlouho? to myslim je argument trochu mimo :)

je jedno esli mi dojde stit nebo armor pokazdy je to konecna :)

ale ja necim co se lip opravuje doplrnuje an co jsou lepsi reizsty kolik se ceho da naskladat na jakou lod kolik pridavaj specializovany lode co se vic nici a tak ... takze ja nevim ... moje predstava je zatim takova ze oboje je na stejny urovni :)

Edited by - Eagle on 29/08/2008 11:34:38
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 29/08/2008 :  11:52:12  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
quote:

no a kdy ti u cehokoli jinyho dojde armor tak se ti to rozpadne za jak dlouho? to myslim je argument trochu mimo :)

to mas pravdu, tenhle je mimo ... ale jde o to, ze armor tank mas v low-slotech zatimco shield tank mas v med-slotech .... a moduly jako scramble,web,jam,eccm,td kam je fitnes? do med-slotu takze asi tak ...

quote:
Originally posted by Aramir

Tam jde hlavně o celkovou sílu štítu versus armoru. Gallente má víc HP v armoru, Caldari zase ve štítech. Možná tam budou hrát ještě roli resisty, ale na jsem se nedíval.

resisty hrajou nejvetsi roli , pokud ovsem nejedes buffer tank

SWGEmu - Pavell Chaal

Edited by - Pavel1269 on 29/08/2008 11:53:10
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 29/08/2008 :  12:02:19  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
no pavlinko tohle u je jina :) poridim si gallente carrier :)

Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,19 seconds. on eygor Snitz Forums 2000