Author |
Topic |
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 04:08:02
|
Jak vidno PS umira.. na rade je Huxley.. vyjde 1-2q 2008 http://www.youtube.com/watch?v=nUdEg0ULm5Q&mode=related&search= podobne jako PS je to scifi mmofps kde zalezi na skillu, budou tam take ruzne vozidla..akoratze neni jasny presny styl hry.. jak velky bude svet..atp (10K uctu na 1 svet)
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
| |
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 04:13:31
|
jinak tedy asi to nebude tak syrove jako PS .. ma tam bejt i PvE, questeni atp..ale hlavne je to o PvP ..ziskavani licenci na zbrane..vozidla.. o PvE se temer nic nevi.. vetsinou ukazuji jen PvP..takze tezko rict. Zda vubec bude zapotrebi.. nebo k cemu..ale aspon to nebude tak prazdne.
Jinak boje maji byt 100vs100 |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 12/10/2008 : 08:44:51
|
po roce reply ;-DD
Huxley porad nic :( ale ted mi hvezdosvit v jinem topicu v pripravovanejch online hrach prihral tohle
http://azuretwilight.org/index.php?welkin zatim jsem z toho tak mimo ze jsem to nedocetl ale ma to byt neco jako planetside 2 od cinanu nebo co ;-DDD
V kazdem pripade me stve, ze tu neni zadna solidni MMOFPS s vozitkama. Chysta se Metal Rage - ale tam je to jen o robotech a Project E - tam ale nevim zda budou vozidla stejne jako v Agende .. vsecko nove scifi strileci MMO.. |
|
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 12/10/2008 : 10:06:51
|
|
|
|
|
|
Topic |
|