Author |
Topic |
NoX
Moderator
1051 Posts |
Posted - 31/03/2008 : 08:20:33
|
Co se Clan CP týče, tak na tom se už pracuje.... "Clan Owned Control Points We’ve recently released some details on PvP improvements and Clan Owned Control Points. We feel improvements in this area will give a stronger reason to be in a clan, improving social ties and promoting competition. Also, this feature allows for re-playable content that is accessible by characters of in a large range of levels."
Ohledně dopravních prostředků s tebou ale nesouhlasim. Osobně mi nejpřijdou lokace natolik veliké, aby bylo nějaké přesouvadlo potřebné. |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 31/03/2008 : 14:12:54
|
to zni zajimave.. sem zvedavej jak to udelaji. Jen aby to zas nebylo ze 50tky budou ownit 30ky :_D |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 31/03/2008 : 17:22:21
|
quote: Originally posted by Rodier
to zni zajimave.. sem zvedavej jak to udelaji. Jen aby to zas nebylo ze 50tky budou ownit 30ky :_D
Nevím proč to řešíš, stejně za měsíc o TR nebudeš už vědět |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 31/03/2008 : 23:22:18
|
No pokud mi uz nebude met co nabidnout (tzn max level a no highlev content) tak je to snad logicky ne?
Fakt nenavidim retardy (deti z wowka) co hrajou 1 hru x let jen proto, ze nechtej opustit svuj nahrabanej majetek. Jakmile mam max level, nadstandardni vybavu a uz tam neni nic cobych mohl objevit, je pro me ta mmorpg dohrana.
takhle jsem uz dohral lotro, wowko, neocron a ted jedu TR. Zatim slyslim ze tam moc highlev content neni tak se tesim na to PvP. Ocekavam tak ze do 1-2 mes. uz nebudu mit co delat..tak snad tam neco pridaj. Lotro taky cekam datadisk, Wow taky.. Vyjde datadisk, zahraju, udelam levely, prolezu novej content, nasadim novej tier itemu a konec. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 31/03/2008 23:24:16 |
|
|
Topic |
|
|
|