Author |
Topic |
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 13/07/2008 : 12:46:35
|
Zdravím, po delší době jsem navštívil SWG a docela mě zaujal systém badgů/collections. Takže bych rád zkusil nadýl, ovšem na nějaké lepší galaxii než Eclipse (za tři hodiny hraní v sobotu večer jsem potkal tři rebely a jednoho impa (Coronet, Theed, Bestine, Aurelia!!!)
Proto bych se rád zeptal na zkušenosti s Character Transfer with items (Koudyho) např. na Chimaeru. Co mi zůstane a o co přijdu? Co sbalené domečky v datapadu? Neztratí se věci uvnitř? Ofiko popis je docela fádní, řeší biolinked věci, ale už třeba ne elder profession badge, elder jedi robe, přenos věcí, co už ve hře tři roky nejsou získatelné, apod.
Prosím o rady.
|
|
| |
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 13/07/2008 : 19:28:01
|
co já vím, tak minimálně příjdeš o všechny surovin. to mi stačilo abych nepřesouval :) |
jůůz d fóós |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 13/07/2008 : 20:56:57
|
Koudy, opravdu chceš trávit měsíce grinděním potvor, aby ti padnul ňákej předmět, protože má prostě RARE drop rate a potřebuješ jich x do nějaké kolekce? Máš tohle zapotřebí? |
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 14/07/2008 : 06:52:14
|
Systém kolekcí je zajímavej když se o tom čte,ale jakmile je začneš dávat dohromady ve hře,tak zjistíš že to je grind nejhrubšího zrna a kupovat rare itemy za 300 mil cr,to si moc z nás dovolit nemůže
|
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 14/07/2008 : 07:25:35
|
Mno zapotřebí zrovna ne, ale LOTRo jsem dotáhl do padesátky, kromě grup questů už tam nic na dělání není a cvičit jinou postavu na stejných qestech (i když zajímavých), to už není ono. AoC mi udělali NGE hned po měsíci hraní, můj styl hraní je úplně k ho... teď a ten nový mi nevyhovuje. Do omalovánky chodit nehodlám a First Decade, které jsem znovu nainstaloval, jsem zjistil že pod Vistama chodí jen Red Alert a žádná jiná. A čučet na Solitair mě nebaví.
Btw co všechno se bere jako suroviny? i DNA? Hydrolase a další??? |
|
|
robiwan
Moderator
1035 Posts |
Posted - 14/07/2008 : 12:52:35
|
no, podla mna, kedze sa pri transfere bez predmetov vyslovne pise, ze sa neprenasaju "items, pets, credits, badges, etc.", tak predpokladam, ze v pripade transferu s vecami sa "items, pets, credits, badges, etc." prenasaju (len by ma zaujimalo, ci aj s badgom za prvu kolekciu na serveri :)
neprenasaju sa len suroviny (tie, ktore sa tazia harvestermi, ktore su pre kazdy server jedinecne) a "factory crates" vyrobene v tovarnach
imo enzymy a DNA nie su jedinecne, a na kazdom serveri padaju rovnake, tak by sa mali dat preniest
domy vratane ich obsahu sa daju preniest, ak su v datapade, a mas zaplateny transfer s vecami
veci sa pri transfere urcite stratit mozu, v navode na transfer je to vyslovne napisane
najlepsie by asi bolo napisat ticket s otazkami, ktore niesu v oficialnom navode riesene
Character Transfer Service FAQ |
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
|
|
|
dawwwid
Starting Member
32 Posts |
Posted - 14/07/2008 : 14:09:30
|
mne pri transfere zmizli vsetky holopets ale poslal som ticket a vsetky mi vratili... a ako uz bolo pisane... samozrejme resources a factory crates... |
|
|
|
Topic |
|
|
|