Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Warhammer Online
 Warhammer Online - General
 war se sam vypina
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 21/10/2008 :  14:45:37  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
nevim ale dneska se mne priblizne po 20+ minutach sam vypne uz nevim co to je pred MT to bylo priblizne po 3hodinach hrani nechapu vubec cim to je. nevi nahodou nekdo co to muze delat ? hraju na vistach AMd phenom 9950 BE pretaktovanej na 2.9gb , 4095mb ram,grafika asus eah4850series 510mb procesor uplne stabilni a vsechno ale proste ta hra se porad do kola ted vypina a nevim co a zadnej test na ramku nemuzu najit nevim jestli je to ni nebo proste uz nechapu

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 21/10/2008 :  15:10:10  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
ano po poslednim hotbugu (opravda mail systemu u ktereho jsem zadny bug osobne nikdy nezaznamenal) ktery hodily na server mi do 5ti minut taky spadne hra na desktop, resi to docela hodne lidi, tezko rict jestli to dela kazdemu nebo treba jen v 64bit vistach.

u me to ma zhruba exponencionalni krivku, zapnu a hraju tak 2 hodiny po restartu systemu, pak spadne, potom vydrzi rekneme 20 minut a spadne, no po zhruba 5ti padech lognu a ihned spadne. kdyz k tomu pripoctu to ze mi nejde subscribnout na dalsi mesic tak to moji spokojenost s warem krapet schladilo.

lastfm

Edited by - Rashaverak on 21/10/2008 15:14:42
Go to Top of Page

Dibone
Starting Member

97 Posts

Posted - 21/10/2008 :  20:55:52  Show Profile  Send Dibone an ICQ Message Send Dibone a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

ano po poslednim hotbugu (opravda mail systemu u ktereho jsem zadny bug osobne nikdy nezaznamenal) ktery hodily na server mi do 5ti minut taky spadne hra na desktop, resi to docela hodne lidi, tezko rict jestli to dela kazdemu nebo treba jen v 64bit vistach.

u me to ma zhruba exponencionalni krivku, zapnu a hraju tak 2 hodiny po restartu systemu, pak spadne, potom vydrzi rekneme 20 minut a spadne, no po zhruba 5ti padech lognu a ihned spadne. kdyz k tomu pripoctu to ze mi nejde subscribnout na dalsi mesic tak to moji spokojenost s warem krapet schladilo.

ten samy problem.. mam visty x64 :( Achjo..

o_O

Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 21/10/2008 :  21:25:23  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
Vedu WARa taktéž přes x64 Visty, ale až takové padání už nezaznamenávám. Dříve mi to padalo co chvíli, ale po aktualizaci driveru na grafiku, zvukovku apod... to vcelku utichlo, teď mi to spadne tak 1x do týdne výhradně pouze při zónování do jiné zóny.

to Rash=> S tou platbou, máš kartu VISU? Zkoušel jsem si prodloužit WARa tento víkend a vždy platby skončily s hláškou unsuccessfull. Psal jsem jim a jednoduše mě odkazují na banku.

Edited by - Pramen on 21/10/2008 21:25:56
Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 21/10/2008 :  21:28:41  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pramen
S tou platbou, máš kartu VISU? Zkoušel jsem si prodloužit WARa tento víkend a vždy platby skončily s hláškou unsuccessfull. Psal jsem jim a jednoduše mě odkazují na banku.

Me to Visu, se kterou bezne platim a nikdy jsem s placenim nemel problemy, take nebralo. Nakonec jsem musel zaplatit MC. Zvlastni.

DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1
AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1
----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

lozes
New Member

143 Posts

Posted - 22/10/2008 :  08:11:43  Show Profile Send lozes a Private Message  Reply with Quote
po posledním hotfixu mi to včera hodilo CTD víckrát než za poslední 2 týdny hraní. Nahodil jsem 180.42 betu drivery, defragmentoval disky, vyhodil druhou nefunkční zvukovku (SB pod vistama no) a dneska to otestuji co a jak.

- lozka(Unimpressed) - rune priest r25/rr23
- orhori(Unimpressed) - ironbreaker r31/rr26
- Heldo(Unimpressed) - bright wizard r26/r25
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 22/10/2008 :  09:00:05  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Začalo mi to včera dělat taky. Zvlášť, když jsem přestupoval mezi zónama a na keep raidu
Obecně mě nevyladěnost enginu začíná docela štvát. Ve scénáriích nemůžu pokládat ani runu na zem bez toho, aby to na konci nebylo nehratelný-
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 22/10/2008 :  09:29:49  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
jo vcera to zacalo padat jaxvina a hrozny cukani hry bylo kdyz jsme zapichli standartu do zeme. Kdyz jsi ji neslo slo to, ale jak byla v zemi skoro nehratelny
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 22/10/2008 :  09:38:57  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

jo vcera to zacalo padat jaxvina a hrozny cukani hry bylo kdyz jsme zapichli standartu do zeme. Kdyz jsi ji neslo slo to, ale jak byla v zemi skoro nehratelny

to vypada na podobnej problem co meli ve VG kde meli obrovsky problemy pri raidu z AOE buffu kdy 2 bardi s rozdinejma songama udelali z raidu lagfest - prej to tenkrat bylo server based problem kdy nestihla prepocitavat co ma kdo v dany chvili za buff

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 22/10/2008 :  09:40:00  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Je to bug a Mythic to řeší. Někomu to padá častěji někomu méně ale padá to teď všem.

Ninjagon
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 22/10/2008 :  09:53:42  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
ano mam visu se kterou jsem platil zhruba 15 ruznych mmorpg her a vzdy bez problemu, pokud to nepujde tak s warem hold koncim, urcite si kvuli jejich neschopnosti nebudu porizovat jinou kartu

lastfm

Edited by - Rashaverak on 22/10/2008 09:55:19
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 22/10/2008 :  10:00:17  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:

ano mam visu se kterou jsem platil zhruba 15 ruznych mmorpg her a vzdy bez problemu, pokud to nepujde tak s warem hold koncim, urcite si kvuli jejich neschopnosti nebudu porizovat jinou kartu

platil jsem VISA od KB a v pohode (classic embosovana)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 22/10/2008 :  10:11:43  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Já jěště neplatil, ale mám internet kartu Mastercardm, takže problémy neočekávám. Pokud ano a GOA mne odkáže na banku, tak je odkážu do prd..
Go to Top of Page

huhla
New Member

163 Posts

Posted - 22/10/2008 :  10:36:58  Show Profile  Send huhla an ICQ Message Send huhla a Private Message  Reply with Quote
quote:
zadnej test na ramku nemuzu najit nevim jestli je to ni nebo proste uz nechapu

trochu off topic: test ramky je uz v samotnych vistach, nekde v systemovych nastrojich(zrovna nesedim u vist tak presne nevim) si to najdi, samo te to pak navede -> restart -> nabootuje to do toho testovaciho nastroje a muzes testovat do aleluja :-)
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 22/10/2008 :  10:54:23  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Hot Fixes - 10/21/2008
Client Update
We have made changes to the client that may improve stability for some players. As always, we welcome feedback from the players on how these changes have affected client stability.

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 22/10/2008 :  13:11:35  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
tak me to, jak se doposud zda, pomohlo .. edit, prave to spadlo :(

lastfm

Edited by - Rashaverak on 22/10/2008 13:13:15
Go to Top of Page

Dibone
Starting Member

97 Posts

Posted - 22/10/2008 :  13:20:59  Show Profile  Send Dibone an ICQ Message Send Dibone a Private Message  Reply with Quote
ted uz mi to pada do 40 sekund od loginu, takze dokud se to nezlepsi nejakou zaplatou, mam alespon cas delat neco do skoly :)

o_O

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 22/10/2008 :  13:53:48  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak me to, jak se doposud zda, pomohlo .. edit, prave to spadlo :(

user error
Go to Top of Page

Vali.
New Member

108 Posts

Posted - 22/10/2008 :  14:55:42  Show Profile Send Vali. a Private Message  Reply with Quote
quote:

S tou platbou, máš kartu VISU? Zkoušel jsem si prodloužit WARa tento víkend a vždy platby skončily s hláškou unsuccessfull. Psal jsem jim a jednoduše mě odkazují na banku.

Jeste do vcera to melo s Visa kartama problemy pisou to v FAQ mam Visa partner zkouseno asi 4 tu treti hodku uz me neba cekat a nic....dneska uz v pohode.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 22/10/2008 :  15:19:13  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vali.

quote:

Jeste do vcera to melo s Visa kartama problemy pisou to v FAQ mam Visa partner zkouseno asi 4 tu treti hodku uz me neba cekat a nic....dneska uz v pohode.

ja platil VISA kartou v patek a problem jsem nemel

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 22/10/2008 :  15:36:00  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
me stale nejde zaplatit visa kartou, dalsi moznost je game card z xzone ale ta je na 2 mesice coz me s ohledem na datum vydani chronicles of spellborn trochu vadi.

lastfm
Go to Top of Page

lozes
New Member

143 Posts

Posted - 23/10/2008 :  08:19:53  Show Profile Send lozes a Private Message  Reply with Quote
po včerejším *patchi*. Jednou to spadlo a to dokonce vista zahlásila, že aplikace hodila chybu a musí ji stopnout. To se mi ještě u WHO nestalo :) Takže zase jsem spokojený, že prostě problémy řeší promptně a nebo se o to alespoň snaží a uznají je.

- lozka(Unimpressed) - rune priest r25/rr23
- orhori(Unimpressed) - ironbreaker r31/rr26
- Heldo(Unimpressed) - bright wizard r26/r25
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 23/10/2008 :  08:42:25  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Po včerejšku už problém s padáním nemám. Je fakt, že jsem nedělal ni náročnýho ale, jen farmu Tome Unlocků v T2.
Go to Top of Page

Dibone
Starting Member

97 Posts

Posted - 23/10/2008 :  10:57:22  Show Profile  Send Dibone an ICQ Message Send Dibone a Private Message  Reply with Quote
jojo, uz to nepada.. mam je zse rad

o_O

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 23/10/2008 :  12:09:11  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
uz to nepada, nicmene porad to nejde zaplatit pres visu, jejich help mi vtipne poradil ze abych mohl zaplatit musim si nejdrive zalozit ucet, pritom z popisu bylo pomerne zjevne ze ucet musim mit zalozeny kdyz me to vyzve k zadani infa o karte.

lastfm
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 1,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000