Author |
Topic  |
|
Orm
Average Member

1591 Posts |
Posted - 22/12/2008 : 10:25:52
|
Zdar, pred par dny jsem si poridil LOTRO ve verzi "special edition", takze zacinam jako novacek i s nainstalovanou Morii a mam nasledujici 2 problemy: 1) Ztrata konektivity se serverem - zda se, ze nahodne a pri zcela funkcim pripojeni k netu (wifi router+adsl), se mi najednou postavicka sekne a muzu tak akorat otacet kameru a to je vse :( - resim klasickym "vystup/nastup" 2) Animovane sekvence bezi uplne v pohode, ale tak po cca 5 vterinach vypadne mluvene slovo a az do konce animace se ozve jen sem tam nejaky utrzek/zapraskani, pritom hudba na pozadi dal hraje v pohode :(
Chtel bych se zeptat, zda se to nahodou nekomu taky nestava, protoze zatim u sebe hledam chybu neuspesne... Zvlast bod 1) je velmi otravny a instancich muze byt celkem kriticky... (stary Athlon 3000+, WinXp, 3650 AGP - u jinych her zadne potize nepozoruji a lotro jinak slape v pohode na stredni az vyssi detaily)
Dik za pripadne info/odkaz/cokoliv... Orm
|
Ormwulf - LOTRO (Laurelin) |
|
| |
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 22/12/2008 : 11:17:15
|
Já myslím, že můžeš být vůbec rád, že to na takové sestavě spustíš  zkoušel jsi to bez toho wifi routeru? jestli to nejede ani bez něj normálně, tak jedině upgrade počítače, ale kompletní. |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 22/12/2008 : 11:27:26
|
To zaseknuti postavy se obcas deje pri prechodu mezi zonama, normalne jsou plynule, takze ani nevis, ze si v jine zone. Mohlo by pomoci vice pameti. Ale tohle se mi uz dlouho nestalo. Se zvukem je obcas problem, rozhodne bych checknul novou verzi driveru a zkusil bych ve hre pouzivat softwarove misto hardwaroveho zpracovani zvuku. Treba audigy s oblibou seknou celej comp do BSD pri hardwarovem nastaveni. |
 |
|
Meddy
Moderator

5760 Posts |
Posted - 22/12/2008 : 11:30:16
|
Morie predstavuje hodne velky zasah do hry a od jejiho spusteni jsou problemy se stabilitou. Nekdo je ma od pocatku, nekomu po patchi zmizely, nekomu pribyly, nekdo je uplne v pohode. Ja mel problemy az do posledni udrzby, od ni mam klid. Turbine na tom pracuji a vyladuji to, casem bude vse ok. Vec dalsi, ze Lotro je skutecne postupme casu hezci a hezci a tudiz taky narocnejsi na hardware takze se lehce muze stat (stalo se mi to na starem pocitaci) ze ackoliv jsem mel nastavene stejne detaily tak uz to comp nezvladal a bylo treba je zase poladit. |
STS Chvojkovice-Brod |
 |
|
Orm
Average Member

1591 Posts |
Posted - 22/12/2008 : 11:35:12
|
No kdyz ja uz moc neparim, abych kvuli hram menil scot 
Normalne to jede v pohode (tj. 35+ fps), lotro neni moc narocny pokud clovek nechce mit vse na "ultrahigh", a sestavu mam snad celkem vyladenou... k tomu zaseku dochazi ojedinele, zhruba 1-2x za 3-5 hodin hrani a mam takovy pocit, ze se to stava v momente interakce s NPC - treba kliknu pravym mysitkem na obchodnika nebo zamerim cil utoku a... nic - stojim zamrzlej na miste, zadna errorova hlaska, jen proste prestavam reagovat na okoli a muzu akorat tak otacet kameru a kdyz pak dam logout tak se to obcas vzpamatuje (obcas ne a musim vypadnout az do woken). |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 22/12/2008 : 13:49:22
|
Od "obecných rad" k jedné praktické.. Zasekávání s nutným restartem mi začalo dělat také, po tom co jsem přešel k UPC a doma na WIFI. (Předtím CDMA) Osobně si myslím, že na vině není UPC ale WIFI. Začal bych tím, připojit se přes klasický kabel a zkoušet. |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 22/12/2008 : 15:59:51
|
pred Morii sem hral lotro na A3200+, x1950Pro 2GB RAM a nemel jsem se hrou jeden jediny technicky problem.. takze bych to nevidel na stari konfigurace, pokud vylozene tou Morii neco neposrali.
To stou konektivitou - kdyz sem prave mel jeste stare AMD a mel jsem nforce3 chipset s integrovanou sitovkou, tak tam byla zapnuta nejaka funkce ktera si nerozumela s nekterejma hrama.. konkretne u me to bylo kdysi Lineage2 Chronicle3, a delo se mi to same co tobe. ztrata koneketivity. clovek stal a moh se akorat otacet.. tak zkus vlizt do nastaveni sitovky a tam to zkus proklikat.. par veci se tam menit da.. nejaky ty flow.. a cpu.. a tak |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Orm
Average Member

1591 Posts |
Posted - 22/12/2008 : 21:05:23
|
Tak cerstve aktuality po 3 hodinach nimrani v systemu a restartech :) ad 1) ano, mam nforce3, ale jedu pres wifi stick/usb a ne pres sitovku, Nicmene Olusrielovi to dela tez - @ Olusriel nemas nahodou taky nForce 3, pripadne 4? To by mozna byla cesta kudy se vydat... Zitra vezmu kabel a zkusim, jestli to neco zmeni. ad 2) @ almych - dik za tip, ale bohuzel nepomohlo. Nasel jsem konflikt ve spravci zarizeni a to: "Toto zařízení nenalezlo dostatek prostředků, které by mohlo použít. (Kód 12)" u ovladace MS UAA pro sbernici high definition audio. Standardni rada u teto hlasky je upgrade biosu na posledni verzi, ale to mam a nepomaha a jestli je zrovna tohle ten problem netusim :(. Jakakoliv idea nadale vitana :) |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 23/12/2008 : 11:41:04
|
UAA je nějaká šílenost, universal audio něco... Sráč. Zkusil bych v BIOSU povypínat co nepotřebuješ, tzn. případný Firewire, COM a LPT porty. Občas to pomůže. |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 25/12/2008 : 13:37:35
|
nn, mám Intel P35 chipset od ASUSu a CPU Intel 2180. |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
Edited by - Olusriel on 25/12/2008 13:38:39 |
 |
|
Meddy
Moderator

5760 Posts |
Posted - 26/12/2008 : 18:44:02
|
Po poslednim patchovani mi Morie beha hladce a bez padani. |
STS Chvojkovice-Brod |
 |
|
Orm
Average Member

1591 Posts |
Posted - 30/12/2008 : 10:07:49
|
Diky vsem za reakce :), aktualne to vypada takto:
ad 1) padani wifi po kabelu zadny vypadek => problem je v bezdratu. Zkousel jsem to ted chvili sledovat a objevil obcasne (a dost prudke) kolisani signalu - cerstva teorie je, ze si nejaky soused k Vanocum poridil tutez sluzbu a zacali jsme se vzajemne rusit, tudiz jsem preladil na jiny kanal (ze me to nenapadlo driv ) a od te doby zatim zadny vypadek - pokud to tak 14 dni pojede, tak zedituju topic a budu povazovat za vyreseno  ... no, snad to pomuze i nekomu dalsimu...
ad 2) potize se zvukem stale bloudim v temnem lese . Vypada to na hadku mezi audio chipem na desce a na grafarne (ano, je tam - kvuli hdmi) a doposud vyguglene rady a tipy zatim nepomohly.. Spatne chodi i hlasova komuniakce v lotro - at to nastavuji jak chci, tak ja nejsem slyset vubec a spoluhraci obcas a strasne potichu. |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 30/12/2008 : 10:58:03
|
Neda se ten audio chip na te Atine nejak vypnout? |
 |
|
Werrtigo
Starting Member
24 Posts |
Posted - 08/05/2009 : 18:58:40
|
Zdar tak mam taky nejake problemy se zvukem . Zacal jsem hrat dnes , hudba v pohode , ale zvuky pouze obcas . Sice nic kvuli cemu bych prestal hrat ale neprijemne to opravdu je. Tak uz OK stacilo si precist rady a dat softwarove.Teda abych to nezakrikl. |
Edited by - Werrtigo on 08/05/2009 20:56:43 |
 |
|
|
Topic  |
|