Author |
Topic |
Azkaban
Moderator
1990 Posts |
|
| |
Shemiramoth
Moderator
4339 Posts |
Posted - 19/03/2009 : 14:28:12
|
To patri do neco pro zasmani ne? Ted me mozna ukamenujete, ale me pamet neklame goldy vzdycky prodaval, takze si to zaslouzi. Bych ho necancelnul, ale uplne smazal. Treba se zase vrati do reality. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
|
|
vlkodlak
Junior Member
556 Posts |
Posted - 19/03/2009 : 16:15:58
|
Dobry kripl, jak se z toho snaži vylhat... Doufam že se najdou lidi co budou naopak GMkam bonzovat jak keca. |
|
|
qsubt
Junior Member
601 Posts |
Posted - 19/03/2009 : 16:30:06
|
tak tak, napraskat jeste zbytek a bude klid |
|
|
Meddy
Moderator
5760 Posts |
Posted - 19/03/2009 : 16:55:11
|
Me ten post zarazi celkove nemluve o nabadani jinych hracu aby poskytovali provozovatelum umyslne nepravdive informace. |
STS Chvojkovice-Brod |
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 19/03/2009 : 17:35:30
|
Rekl bych ze pokud mu to chce nekdo pojistit tak staci ten screenshot pripojit s hrubym prekladem k dalsimu ticketu :D |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 19/03/2009 : 18:05:56
|
No kdyby mi jako GM poslalo 10 lidí z jedné guildy ten navrhovaný text jako ticket, tak si řeknu, že je to banda retardu z Východní Evropy a seru na ně :) |
Edited by - Isac on 19/03/2009 18:06:46 |
|
|
Johny
Junior Member
681 Posts |
Posted - 19/03/2009 : 20:56:09
|
No more spamming! |
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
now - HotS
Inc - POE : Awakening |
|
|
terawatt
Junior Member
916 Posts |
Posted - 19/03/2009 : 22:44:22
|
Chudák Prandur patrně zvažuje sebevraždu a vy ho v tom klidně necháte.
Prandure, věnuji ti účet s lvl 80 undead mágem. Má titul Warlord, který už nelze získat:) |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
|
|
celdric
Average Member
1613 Posts |
Posted - 19/03/2009 : 23:03:41
|
hmm tak ze by na nej prisli?
ono se rika, ze lez ma kratke nohy a s poctivosti nejdal dojdes, ale tady to trvalo kapanek dyl nez melo... |
no mmo
|
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 19/03/2009 : 23:28:02
|
to mu vsichni tak moc zavidite ? nebo mate nejaky jiny konkretni duvod proc vas cizi nestesti tak tesi ? |
lastfm |
|
|
Rahman
Moderator
4368 Posts |
Posted - 20/03/2009 : 00:31:01
|
quote: Originally posted by Rashaverak
to mu vsichni tak moc zavidite ? nebo mate nejaky jiny konkretni duvod proc vas cizi nestesti tak tesi ?
Spis je pozoruhodne jak funguje Blizzard. Prekvapive je jak ze k tomu nakonec doslo, tak ze to trvalo tak dlouho. |
|
|
vlkodlak
Junior Member
556 Posts |
Posted - 20/03/2009 : 00:35:10
|
quote: Originally posted by Rashaverak
to mu vsichni tak moc zavidite ? nebo mate nejaky jiny konkretni duvod proc vas cizi nestesti tak tesi ?
neštěstí = ban omylem, neoprávněně, vykradeny acc atp. tohle = spravedlnost |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 20/03/2009 : 00:55:20
|
nechapu ze zabanuji zrovna nejakyho cecha... nejdriv bych banoval vsecky ty cinancky criply co tam spamujou + farmi afk.. a az potom nejaky goldsellery co obcas nekomu neco prodaj.. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 20/03/2009 : 01:19:48
|
a ja jsem prekvapil sam sebe, protoze na to jak prandura nemusim a delal jsem si z nej dycky srandu a byt dostal ten ban pravem, tak mi ho je prece jen trochu lito.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 20/03/2009 : 07:30:21
|
Gratz |
|
|
pompo
Average Member
1142 Posts |
Posted - 20/03/2009 : 08:20:43
|
No pravda je, ze to je egoisticky magor, ale na druhou stranu s BD neco dokazal...
No nic, nebudu lhat sam sobe, od srdce jsem se zasmal. |
WoW-Crista <Fluffy Bunnies> Sarkasticka sova |
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 20/03/2009 : 10:49:40
|
quote: Originally posted by JerzeeG
a ja jsem prekvapil sam sebe, protoze na to jak prandura nemusim a delal jsem si z nej dycky srandu a byt dostal ten ban pravem, tak mi ho je prece jen trochu lito..
Nejak se vylze. :] |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
|
|
PRIBOO
Average Member
1602 Posts |
Posted - 20/03/2009 : 11:15:11
|
Tak jako clovek, ktery rok spamuje denne na foru co ctvrt hodiny ... "Prodam goldy, již 3 roky uspešného prodeje, stovky spokojenych zakazniku /tell Prandur" je bud uplnej idiot a nebo nekdo, kdo naprosto ztratil veskerou soudnost. |
|
|
terawatt
Junior Member
916 Posts |
Posted - 20/03/2009 : 12:11:07
|
Tak sledovat lidi, jak serou na hlavu ostatním a nakonec se v těch sračkách sami utopí, je nejohranější a paradoxně i nejoriginálnější komedie v dějinách lidstva a kdo tvrdí, že nikdy nehrál hlavní roli padoucha, má hodně mizernou paměť. |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
|
|
Lekarnik
New Member
280 Posts |
Posted - 20/03/2009 : 13:02:53
|
Pochybuju,že se vylže...co se týče hacknutí acc....mají logy IP adres,ze kterých se člověk logoval na účet... Mají logy na maily...a tam ty love najdou... Na vše co ve hře postava udělá existuje log v databázi..takže.. Je sice drsný,že zrovna takhle čecha,přitom s tím obchoduje tuna lidí. Ale přece je to jen porušení pravidel :)
A pokud se bude ošívat,nesmí zapomenout,že vlastně prodával licencovaný majetek bez vlastnictví licence + znehodnocení registrované značky... to už by bylo na pěknejch pár let za mřížema.. :):):)
|
Karotka 65 Dwarf Guardian LOTRO - Gilrain - Heroes of Bohemia
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 20/03/2009 : 15:27:11
|
quote: Originally posted by Lekarnik
Pochybuju,že se vylže...co se týče hacknutí acc....mají logy IP adres,ze kterých se člověk logoval na účet... Mají logy na maily...a tam ty love najdou... Na vše co ve hře postava udělá existuje log v databázi..takže.. Je sice drsný,že zrovna takhle čecha,přitom s tím obchoduje tuna lidí. Ale přece je to jen porušení pravidel :)
A pokud se bude ošívat,nesmí zapomenout,že vlastně prodával licencovaný majetek bez vlastnictví licence + znehodnocení registrované značky... to už by bylo na pěknejch pár let za mřížema.. :):):)
Asi tak, lepší být bez účtu, než jít sedět a přemýšlet jestli tam budu hrát taťku nebo mamku prandurku. |
|
|
Lekarnik
New Member
280 Posts |
Posted - 20/03/2009 : 15:33:41
|
Nejvíc mě ale zhnusilo (ať si to prodává jak chce...ve wow člověk nafarmí goldy ani neví jak), že nabádá další lidi aby lhali...Přitom by to mohli schytat taky... prostě je vidět jak moc mu záleží na ostatních... |
|
|
|
Azkaban
Moderator
1990 Posts |
Posted - 20/03/2009 : 15:46:15
|
Hlavně asi neodvadí daně no :o) |
|
|
Lekarnik
New Member
280 Posts |
Posted - 20/03/2009 : 20:09:19
|
jojo to kdyby zjistil berňák,tak by mu pěkně hořelo za prdelkou... |
|
|
|
Stilgar
Average Member
1971 Posts |
Posted - 21/03/2009 : 08:26:30
|
Koukam, ze je to tu samej Mirek Dusin (pritom o tom kolik z pritomnych nekdy abusovalo policies, byt treba mene vyznamne radsi pomlcime), ale sirit informace z NEverejne casti fora nikomu nemoralni neprijde. (Ten clovek coten screenshot udelal a pustil dal k tomu urcite souhlas nemel.) - To je zcela ekvivalentni tomu, ze si nekdo bez vaseho vedomi nahraje nejaky soukromy rozhovor a pak ho zverejni.
To jen tak na okraj. A aby bylo jasno, nijak neobhajuju co prandur delal, dela nebo delat bude ... ono je mi po tom totiz burt. nazor na to samozrejme mam, ale nevidim jedinej duvod ho verejne ventilovat na public foru. (A uprimne me krom zavisti nenapada moc duvodu co k tomu vede ostatni.)
(Zbytek vykriku do tmy, kor tech, u kterych je zrejmy, ze si to snad ani neprecetli, asi nema smysl moc komentovat.)
EDIT: a jeste jedna vec (trochu OT). Goldselling tu neni kvuli tomu, ze by byli jedinci co prodavaji gold, ale protoze sou tu tydyti, co jsou ochotny to kupovat. Takze za spam neblamujte (jenom) sellery, ale predevsim ty hnupy co to od nich kupuji.
|
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
Edited by - Stilgar on 21/03/2009 08:39:26 |
|
|
Azkaban
Moderator
1990 Posts |
Posted - 21/03/2009 : 09:13:16
|
Upřímně mít goldy navíc tak je také prodám :o) Bohužel jsem spíš ten co je "kupuje". Kamarád mi farmí a já mu za to posílám game kupony. |
|
|
Luka
New Member
448 Posts |
Posted - 21/03/2009 : 09:51:56
|
Taky sem tam kupuju, tak se všem omlouvám za to že mi to prodávají. |
|
|
terawatt
Junior Member
916 Posts |
Posted - 21/03/2009 : 14:57:52
|
Po 5ti týdnech hraní WotLK, jsem měl mága na lvl 80 se 450 Herb+Alchemy a 15k géček navíc, těch za opravy po bitkách o jeden Dreamfoil nelituju. Na vánoce jsem to zabail, majetek rozdal guildě s vědomím, že nebudu součást většiny, která po 4ech letech a 2ou datadiscích udělala z WoW přesně to, čím je dnes: "otvírač instancí kombinovaný s grafickým chatem" <trefná charakteristika by Isac>.
Existuje ještě jednodušší varianta, jak získat géčka a to někoho okrást. Nelze si nevšimnout, jak mnoho mají společného.
|
|
|
|
Stilgar
Average Member
1971 Posts |
Posted - 21/03/2009 : 15:00:55
|
/care |
|
|
|
Kořka
Average Member
1466 Posts |
Posted - 21/03/2009 : 17:34:44
|
No konečně pořádný topic!
Hlavně jste ale na DT přišli o brouka :( Úsměvné je, jak tady už někdo psal, že se z toho pořád snaží vylhat. Řekl bych, že GMs nebudou zase takoví dementi a mají nějaké "důkazy", asi nerozdávají bany jen tak. |
Arokh Estarioll |
|
|
sleglik
Average Member
1779 Posts |
Posted - 21/03/2009 : 18:00:49
|
Prandur strikes back aneb jak se z toho vylhat.
Osobně gold selling je to nejmenší co mi na něm vadí, ale věta
"I kdybychom zabíjeli malé děti, tak to prostě nikomu říkat nemáš"
přepis jejich guild chatu |
- |
|
|
Stilgar
Average Member
1971 Posts |
Posted - 21/03/2009 : 18:19:38
|
quote: Originally posted by Kořka
Hlavně jste ale na DT přišli o brouka :( Úsměvné je, jak tady už někdo psal, že se z toho pořád snaží vylhat. Řekl bych, že GMs nebudou zase takoví dementi a mají nějaké "důkazy", asi nerozdávají bany jen tak.
Think again. |
|
|
|
terawatt
Junior Member
916 Posts |
Posted - 21/03/2009 : 18:31:19
|
Prandur není první ani poslední, dostal jen lekci, kterou si zasloužil, tak už ho nechte. Jinak téma věčně aktuální to určitě je, blbost a chamtivost jsou nerozluční kumpáni > http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/164474-amerika-zuri-manazeri-aig-si-z-baliku-na-zachranu-vyplatili-jeste-vic-milionu.html |
|
|
|
Kořka
Average Member
1466 Posts |
Posted - 21/03/2009 : 18:34:30
|
quote: Originally posted by Stilgar
quote: Originally posted by Kořka
Hlavně jste ale na DT přišli o brouka :( Úsměvné je, jak tady už někdo psal, že se z toho pořád snaží vylhat. Řekl bych, že GMs nebudou zase takoví dementi a mají nějaké "důkazy", asi nerozdávají bany jen tak.
Think again.
Pořád nic... |
Arokh Estarioll |
|
|
DarkFace
Junior Member
700 Posts |
Posted - 21/03/2009 : 20:31:55
|
Stilgarr sorry, ale dovolim si s tebou nesuhlasit. Niekto to vyniesol z internych for, ale neznamena to, ze teraz sa k tomu vobec vyjadrovat nemozme. Prandurovi ban neprajem. Nie som skodoradostny a jeho uspechy mu nezavidim. Poznam ho uz z cias War3 ale WoW ho dost zmenil. Avsak: Je velmi znamou postavou nielen na DT. Predaval goldy na forach (staci trosku googlit a odkazov najdes niekolko), inzeroval predaj v trade chate. Podvadzal v arenach. Netusim preco si myslel, ze sa na to casom nepride. Zrazu je vsak velmi prekvapeny z toho, ze aj na neho si Blizzard dovolil vztiahnut ruku. Pokus nahovorit ludi, aby v jeho prospech klamali je uplne lame. Chrbtova kost asi nepatri k jeho vybave o com som sa znovu presvedcil nielen v uz spominanej debate o arenach.
Long story short. Ban si zasluzil. Nie preto, ze by som mu zavidel. Ale preto, ze porusoval ToS dlhodobo a bol na to hrdy/urobil z toho business.
Edit: Unbannli ho a dostal Final Warning. Spravodlivost asi neexistuje. |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
Edited by - DarkFace on 21/03/2009 20:38:16 |
|
|
Miso
Starting Member
38 Posts |
Posted - 22/03/2009 : 09:52:35
|
Černej brouk is back |
Vsetci ste blazni, len ja som lietadlo |
|
|
beldor5
Average Member
1144 Posts |
Posted - 23/03/2009 : 22:54:40
|
Rofl ted si bude muset udelat druhej account aby mel pres co prodavat Jinak otazecka:Kolik ted stoji 1 Gold ve wow? :) ja pamatuju casy 1G = 2kc ..jo to byla nadhera
Aspon ze v eve ted muzu nakupovat isky legalne... pokrok nezastavis :D |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
|
|
Johny
Junior Member
681 Posts |
Posted - 24/03/2009 : 01:15:31
|
Lhani se evidentne vyplatilo pac to ma z5 |
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
now - HotS
Inc - POE : Awakening |
|
|
Eagle
Average Member
2225 Posts |
Posted - 24/03/2009 : 10:08:56
|
s poctivosti nejdriv pojdes
|
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
|
|
sleglik
Average Member
1779 Posts |
Posted - 24/03/2009 : 11:51:09
|
quote: Originally posted by Eagle
bohužel ano :-) |
- |
|
|
Vlada
New Member
230 Posts |
Posted - 28/03/2009 : 11:04:15
|
quote: Originally posted by sleglik
quote: Originally posted by Eagle
bohužel ano :-)
Nejveselejsi topic co jsem kdy cetl, ne proto ze se jednalo o cizi nestesti , ale pro ten dejovy vyvoj, komentare, zvraty a konecne rozuzleni A opetovne potvrzeni ze spravedlnost je slepa. (nikoho z Vas neznam , WoW jsem hral +- 3 dny , cili muj vyrok pokladam jen z komentaru ktere jsem si precetl a ze kterych usuzuji ze ten clovicek opravdu delal neco co nemel) |
LOTRO - [EN-RP] Laurelin Miranori GRD Miranel LM Miraniwen CPT
SWG - Europe-Chimaera - Miran' , Miranis |
|
|
SAS1939
New Member
222 Posts |
Posted - 28/03/2009 : 21:24:17
|
Po 5ti týdnech hraní WotLK, jsem měl mága na lvl 80 se 450 Herb+Alchemy a 15k géček navíc, těch za opravy po bitkách o jeden Dreamfoil nelituju. Na vánoce jsem to zabail, majetek rozdal guildě s vědomím, že nebudu součást většiny, která po 4ech letech a 2ou datadiscích udělala z WoW přesně to, čím je dnes: "otvírač instancí kombinovaný s grafickým chatem"
|
https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8 |
|
|
Gurrshael
Average Member
1888 Posts |
Posted - 28/03/2009 : 23:12:29
|
quote: Originally posted by SAS1939
Po 5ti týdnech hraní WotLK, jsem měl mága na lvl 80 se 450 Herb+Alchemy a 15k géček navíc, těch za opravy po bitkách o jeden Dreamfoil nelituju. Na vánoce jsem to zabail, majetek rozdal guildě s vědomím, že nebudu součást většiny, která po 4ech letech a 2ou datadiscích udělala z WoW přesně to, čím je dnes: "otvírač instancí kombinovaný s grafickým chatem"
Tak to ses fakt dobrej!
S Prandurem to souvisi jak? |
|
|
Eagle
Average Member
2225 Posts |
Posted - 29/03/2009 : 00:18:56
|
nijak jen se chlubi :) |
|
|
|
Sho
New Member
242 Posts |
Posted - 30/03/2009 : 15:39:06
|
On to eště někdo hraje? :) |
Hloupému člověku nejvíce prospívá, když mlčí. Kdyby to však věděl, nebyl by už hloupý.
DotA - This Way
|
|
|
sleglik
Average Member
1779 Posts |
Posted - 30/03/2009 : 15:49:05
|
Neposuzuj hru dle aktivitu na fóru... lidí pořád přibývá :)
Jenom nejsou spameři a já se nudím v práci :) |
- |
|
|
Seth
Senior Member
2564 Posts |
Posted - 31/03/2009 : 08:48:36
|
ti kdo hraji nemaji cas postovat |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
|
|
Eagle
Average Member
2225 Posts |
Posted - 31/03/2009 : 09:06:04
|
quote: Originally posted by Sho
On to eště někdo hraje? :)
no je to porad nejhranejsi a nejlepsi hra pro deti ... napadu je kolem plno ale vsechny jsou hotovy tak nak napul :) |
|
|
|
sleglik
Average Member
1779 Posts |
Posted - 31/03/2009 : 15:56:21
|
quote: Originally posted by Seth
ti kdo hraji nemaji cas postovat
no jo... ty si chytrej, ale jsou tací, kteří hrajou, ale občas se vyskytují i v práci...
téhle skupince (tam patřím i já) docela ti spameři chybí, protože nemají co číst :) |
- |
|
|
Luka
New Member
448 Posts |
Posted - 31/03/2009 : 17:47:24
|
takže to teď vypadá, že ti co měli plnou hubu keců už to nehrají, a ti co hrají, těm je tohle fórum u prdele |
|
|
Topic |
|