Author |
Topic  |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 03/08/2009 : 19:21:58
|
chci se zeptat co se stalo s PvMP??? Ja jsem se zkousel lognou pred cca mesicem a pul a tam nebyl nikde nikdo... Zadny freepove nic, lidi to prestali hrat nebo jsem mel jen takovou smulu?
Jo byl jsem na snowbournu...
diky za info
|
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
|
| |
Lucas
New Member

117 Posts |
Posted - 04/08/2009 : 08:25:50
|
nic,je to porad stejny, pokud se domluvi obe strany tak velmi zridka se kona slusny boj. Ale jinak porad sama farma,vsichni priposrane sedi mezi strazema obcas nekoho ganknou.A kdyz se nahodou sejde lidi moc 2 vs 2 raidy tak to nechutne laguje a server se div neslozi. |
Sludig - Dwarf - Guardian (LOTRO) Dageorn - Man - captain(LOTRO) czlucas - WWII online, Czechoslovak PanzerBrigade Lucas -kdysi davno UO Maniak
|
 |
|
Avriga
Starting Member
8 Posts |
Posted - 05/08/2009 : 01:30:32
|
co kde? ja som v PvMP s huntou stale a cely den sa nieco deje iba obcas sa stane ze 1 - 2 hodky je pauza inaksie sa rezeme cele dni.. co ake lagy? nedavno sme mali fight 3v3 raidy a ziadne lagy neboli... mozno je problem u teba...
ano hovorim o severy snowbourn... |
Edited by - Avriga on 05/08/2009 01:32:23 |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 06/08/2009 : 23:45:01
|
awriga: hmmm ja slysel a obecne i ted nedavno rikal znamej ze na snowbournu je to spatne ale ze je jiny server a ted si nemuzu vzpomenout na jmeno a tam to jede prej imrvere nonstop a nikdy neni pauza. Premejslim ze bych si ucet obnovil za tech 75 liber na furt to je pekna cena no :-) |
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
 |
|
Avriga
Starting Member
8 Posts |
Posted - 07/08/2009 : 18:39:30
|
quote: Originally posted by antarian
awriga: hmmm ja slysel a obecne i ted nedavno rikal znamej ze na snowbournu je to spatne ale ze je jiny server a ted si nemuzu vzpomenout na jmeno a tam to jede prej imrvere nonstop a nikdy neni pauza. Premejslim ze bych si ucet obnovil za tech 75 liber na furt to je pekna cena no :-)
jojo takych mam najradsej to tam vlezu raz do tyzdna a povedia ze to stoji za hovno... a ten server mozno myslel Eldar... co sa tyka PvMP tak upadlo trosku a to kvoli novemu booku.... ale inac stale je dobre a ja sa bavim ... |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 08/08/2009 : 23:09:49
|
A jak to vlasně vypadá s clasama v pvm? Když jsem hrával tak si to hodně dával Hunter a Burglar. Teda hlavně proto, že hunter uměl v pravý čas utéct a burglar se schovat :o)
Jak je to ted? Co ten novej runekeeper? |
 |
|
Avriga
Starting Member
8 Posts |
Posted - 09/08/2009 : 14:42:05
|
quote: Originally posted by Azkaban
A jak to vlasně vypadá s clasama v pvm? Když jsem hrával tak si to hodně dával Hunter a Burglar. Teda hlavně proto, že hunter uměl v pravý čas utéct a burglar se schovat :o)
Jak je to ted? Co ten novej runekeeper?
podla mna je to balanced, huntera nerfli takze uz nie je taky powered ako kedysi, buglar no ten sa skor zdrzuje v skupinkach ako na solo a radsej si pocka kym niekto s low HP nezacne utekat aspon tak ja to vidim ked sme v raide. A RK no neviem raz to healuje, raz to dpskuje :D a obcas to resuje :D |
 |
|
|
Topic  |
|