Author |
Topic |
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 06/10/2009 : 21:27:28
|
Tak jak jsem cekal, pro pritelkyni neni opravdu hrani online her to prave:-) Ale tak zatim u tehle vydrzela nejdele :-))) (no co no dalsi hru s ni uz asi zkouset nebudu)
Takze ja tu samozrejme zustavam, me se jen tak lehce nezbavite, ale druhy ucet prodavam, protoze mi jeden ucet na hrani staci.
Tak kdyby jste se nekdo chystal do hry a mel zajem o celozivotni ucet (bez nutnosti dalsich poplatku), ktere se uz neprodavaji tak mi napiste na a.taborik@seznam.cz nabidku. (ke klici nalezi jeste dalsi 3 buddy key umoznujici hrani zdarma na 14 dni pro vase kamarady a samozrejme pristup do closed bety STAR TREK ONLINE v prvni vlne, ktera zacne uz tento rok) Tento ucet ma take moznost zalozit dalsich 8 bonusovych charakteru. Celkovy pocet postav, ktere si muzete tedy zalozit je 16!!!
|
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
Edited by - antarian on 08/10/2009 08:04:03
|
|
| |
Filda LNL
Junior Member
723 Posts |
Posted - 06/10/2009 : 21:47:54
|
Pardon, zájem o koupi nemám, ale měl bych jednu OT otázku: Těch 14 dní z buddy key už zprovoznili, nebo je to do budoucnosti? Celkem rád bych si CO zkusil, ale zas se mi nechce kupovat novou hru, protože u WARa budu zaseklej asi ještě dlouhou dobu (tedy dokud nezrušej poslední evroamerickej server). |
Troll lepší fanboie. |
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 08/10/2009 : 08:02:57
|
filda: uz by to melo bejt aktivni :-) Ty klice uz prisli na mail, respektive mozna jsou spis nekde v user account managementu (nezkoumal jsem to nejake do podrobna) |
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
|
|
Filda LNL
Junior Member
723 Posts |
Posted - 08/10/2009 : 11:27:39
|
Jéé, a moh bych o jeden poprosit? Kdyžtak mejl filda.p@seznam.cz |
Troll lepší fanboie. |
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 08/10/2009 : 16:05:06
|
poslal jsem ti ho :-) |
|
|
|
Filda LNL
Junior Member
723 Posts |
Posted - 08/10/2009 : 18:13:09
|
Děkuju moc, už sosám, tak večer vás možná začnu otravovat na Cz kanále ;) |
Troll lepší fanboie. |
|
|
DarkFace
Junior Member
700 Posts |
Posted - 26/10/2009 : 16:31:27
|
Mozes prosimta poslat jeden buddy key aj mne?
mortai@azet.sk
Dakujem! |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 27/10/2009 : 08:35:11
|
to vis ze jo ... obavam se ale ze uz zbejva po tom co poslu ted klic tobe .... posledni klic :-D |
|
|
|
Starker
Starting Member
69 Posts |
Posted - 30/11/2009 : 16:22:58
|
pardom, ale kolik stoji celozivotni ucet i se hrou? nejak to nemuzu dohledat |
WoW sux, Failhammer sux, Aiongrind online sux, darkfallnotrial sux
Champions online - pure fun |
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 30/11/2009 : 22:45:02
|
Starker: celozivotni ucet se hrou jiz nelze zakoupit, byla to jen omezena nabidka.
Jinak to stalo cca 4500 :-) |
|
|
|
|
Topic |
|
|
|