Author |
Topic |
Octopuss
rumový kanál
2749 Posts |
Posted - 20/11/2010 : 07:12:16
|
Buď na ně nedostaneš nárok nebo je dostaneš až později. Já mám lifetime a blbosti neřeším :) |
|
|
Shigi
New Member
165 Posts |
Posted - 28/11/2010 : 08:16:51
|
Koupil jsem expanzi Mines of Moria. Po instalaci se aktualizuje, ale aktualizace se nedokončí. Dojede k balíčku, kde je cca 16000 soubourů, jakoby pokračuje v aktualizaci (přibývají stažené soubory), ale procentuélní ukazatel zůstává na nule. Po dokončení, žádá restart klienta a ten se po restartu znovu spustí bez instalované expanze.
Má někdo podobný problém? |
WoW/Drak´thul/Shigolas,Srugrug -offline WAR/Eltharion/Shigi -offline AION/Gorgos/Shigi -offline RIFT/Imperium/Shigi -OFFline
|
|
|
Filda LNL
Junior Member
723 Posts |
Posted - 28/11/2010 : 11:20:48
|
Jaffa: Tady se prej body dostávaj až po vypršení měsíce. A kdyby sis zaplatil třeba měsíce 2, tak dostaneš 2x500, pokaždý zvlášť.
Shigi: Nic neinstaluj! F2P klient obsahuje sám o sobě veškerý data, MoM sis koupil jen kvůli klíči, kterym si ten obsah odemkneš na svym účtu. |
Troll lepší fanboie. |
|
|
Milan
Junior Member
777 Posts |
Posted - 08/12/2010 : 11:17:00
|
Asi 2 měsíce před free verzí jsem si založil 10denní zkušební účet. Postavu jsem dotáhnul asi na 20lvl a nechal toho. Ted jsem se připojil do hry a měl jsem v lotru store 1000 bodíku. Kromě koupě jednoho test Qestu za 10 bodu hned v úvodu, jsem utratil 50 bodíků za Quest Pack: Lone-lands. Momentálně jsem na lvl 22 v quest booku mám více než 30questů A to jsemještě nebyl v Shrine av té oblasti napravo od Brise. Tam jsem viděl questy pro lvl 25+. Uvidíme kdy ty Q dojdou. Ale zatím se mi to zdá hratelné i bez incestic. Snad kromě koně. Ale když je to zadara tak vlastně není kam spěchat. :-) |
|
|
brygadyr
Starting Member
1 Posts |
Posted - 16/12/2011 : 20:38:16
|
Cau, velmi se omlouvam za OT, tady to snad nebude tak moc vadit.. Chtel bych se zbavit lotra - lifetime uctu s 8000 turbinaky (hra je i s krabici). Dejte vedet, kdo by jste meli zajem nebo o nekom vedeli. Jen Seriozne a radeji osobne. Dik. brygadyr@gmail.com |
|
|
Topic |
|