Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Nákup účtu?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Atonius
Starting Member

9 Posts

Posted - 02/02/2011 :  18:17:54  Show Profile Send Atonius a Private Message  Reply with Quote
Zdravím,

chtěl bych se zeptat, zda někdo nevíte o stránkách, které se ve větší míře věnují nákupu / prodeji wow accountů.

Na těchto stránkách je topic na tohle téma zamčený a odkazuje na http://online.emporiums.cz/, jenže tam je mrtvo už několik měsíců, takže nic.

Po několika leté pauze bych si chtěl zahrát wow, ale nechce se mi levlit od začátku, proto bych chtěl nějaký account koupit. Pokud víte, kam se mám obrátit, poraďte prosím.

Díky

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 02/02/2011 :  19:36:32  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
prodam ti 80 shamana kolik das? :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Atonius
Starting Member

9 Posts

Posted - 03/02/2011 :  00:20:18  Show Profile Send Atonius a Private Message  Reply with Quote
Sháním Hordu na Drakthulu.

lvl 78-85
povolání: Paladin, Druid, Warrior, nebo Warlock

Pokud máte někdo na prodej účet, který by mě mohl zajímat, napište sem prosím. Preferuji osobní předání v Praze.

Koupím i samotnou postavu, ale tady prosím při kalkulaci ceny vzít v úvahu, že budu platit ještě za transfer.

Edited by - Atonius on 03/02/2011 11:55:51
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 03/02/2011 :  08:43:27  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
to rozmezi levelu ti poradil kterej chytrak ? nebo jsi to vykoumal sam ?

lastfm
Go to Top of Page

Atonius
Starting Member

9 Posts

Posted - 03/02/2011 :  09:57:12  Show Profile Send Atonius a Private Message  Reply with Quote
Proč řešíš rozmezí lvl? Tohle je podle mě nepodstatné, nechce se mi levlit od začátku, nemám na to čas, pokud ale bude postava na 78, těch 7 lvl dodělám, aspoň si na postavu zvyknu.

Pokud máš na mysli, že postava na 79 lvl nebude mít reputaci, která je pro 80, potažmo 85 lvl, tak to bych taky neřešil. Reputace charu, stejně jako další vlastnosti prostě ocením výší ceny, kterou budu ochoten za postavu zaplatit...
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 03/02/2011 :  12:39:25  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
co jsi ochotny dat za ucet s postavama na Drakthulu
z tebou pozadovanych splnuje 80+lvl: druid a paladin
main je tam mag 85
k uctu pridam blizzard autentizator (ochrana uctu formou klicenky, zmacknes cudlik, vygeneruje ti to ciselny kod).
(logicky acc majici vsechny datadisky tzn nic nedokupujes)
Praha / osobni predani pochopitelne.

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]

Edited by - elidor on 03/02/2011 12:41:56
Go to Top of Page

Atonius
Starting Member

9 Posts

Posted - 05/02/2011 :  07:15:09  Show Profile Send Atonius a Private Message  Reply with Quote
odpověděl jsem ti soukromou zprávou, pokud máte ještě někdo nějakou nabídku, napište sem, nebo přes poštu, díky..
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000