Author |
Topic |
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 07/02/2011 : 12:34:43
|
oznamujeme, že existuje na PvP serveru guilda Multa Nocent Jedná se o guildu složenou z lidí, kteří hráli v jiných hrách pod hlavičkou Mor Do Kuli, Pohodari, Reservoir Dogs, Rytíři Lva atd...
V tutu chvíli je nás skupina 40+ co jdou do ostré verze. Startujeme na: EU PvP serveru Whitefall za Guardiany
Přihlášky/fórum na: http://www.multanocent.cz/ dovolujeme si ale upozornit, že se jedná o uzavřenejší guildu ověřených lidí, nicméně přijmutí rozumného člověka se nebráníme. Známost a doporučení již nějakého člena rozhodně není na škodu.
Nábor otevřen
ps: Leader nemá rád elfy, tedy pokud nejste v silné pozici vůči leaderovi tak elf bude mírně řečeno problém
Kontakty ingame: Lastboy, Perthak, Dorlas, Dusei, Imaziel, Sombrero (/who multa nocent)
|
Noe
|
Edited by - Kuzmik on 19/04/2011 09:59:57
|
|
| |
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 08/06/2011 : 10:39:44
|
3x jsem udělal registraci na Vašich forech, ale ani jednou mi nedošel aktivační e-mail. Může to někdo odeslat znovu, případně aktivovat jeden z těchto účtů?
gorf gorfhag takhi
Dik |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 08/06/2011 : 11:20:10
|
quote: Originally posted by Mandorallen
3x jsem udělal registraci na Vašich forech, ale ani jednou mi nedošel aktivační e-mail. Může to někdo odeslat znovu, případně aktivovat jeden z těchto účtů?
gorf gorfhag takhi
Dik
gorfa jsem aktivoval, zbyle dva smazal |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
|
Topic |
|
|
|