Author |
Topic |
|
Kaellcz
Starting Member
3 Posts |
Posted - 17/08/2011 : 11:11:25
|
Ahoj. Chci se zeptat, jestli mi nekdo muze poradit s nejakou ceskou guildou, ke ktere bych se mohl pripojit a na kterem servru ji najdu. A mel bych jeste jeden dotaz ohledne zmeny servru.Mam zaplacenou gold verzi a zatim hraji na freeportu, ale nemuzu zmenit servr, protoze tam zadny jiny na vyber nemam. Takze otazka zni, co mam udelat, abych mohl menit servry?
|
|
| |
TDK
Junior Member
533 Posts |
Posted - 18/08/2011 : 18:52:52
|
quote: Originally posted by Kaellcz
Ahoj. Chci se zeptat, jestli mi nekdo muze poradit s nejakou ceskou guildou, ke ktere bych se mohl pripojit a na kterem servru ji najdu. A mel bych jeste jeden dotaz ohledne zmeny servru.Mam zaplacenou gold verzi a zatim hraji na freeportu, ale nemuzu zmenit servr, protoze tam zadny jiny na vyber nemam. Takze otazka zni, co mam udelat, abych mohl menit servry?
Cítíš ten divnej smrad ? To je tím, že tahle hra už chcípla......těch pár posledních zoufalců už to nezachrání. Pokud chceš opravdu hrát MMORPG poohlédni se po nějakém současném plnokrevníku a neinvestuj čas do prázdného světa. Ale je to tvůj boj.....GL
Lidi dělaj hru a né hra lidi,ale to v SOE zřejmě úplně nechápou. Možná to je ode mě divná rada,ale je to nejlepší co můžeš zadarmo dostat. SOE mě stálo 5 let života, že já nešel radši na WoW mohl jsem být druhej Prandur a nebo jak se ten šulin jmenuje. |
Originally posted by Lewi: Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
|
Edited by - TDK on 18/08/2011 18:54:50 |
|
|
Wuuduu
Junior Member
544 Posts |
Posted - 23/08/2011 : 10:36:01
|
naozaj je uz neskoro, zacinat s EQ2. Ak teda, nemas rad solo hry :-) |
EVE: H00d – [RG] / [-RZR-] – R.I.P. WAR: Klingac – Causa Justa / Karak Azgal – R.I.P. EQ2: Silwia Luisa – Undead / Runnyeye – R.I.P. GW: Luisa de Silwa – R.I.P. |
|
|
Kaz
Moderator
901 Posts |
Posted - 23/08/2011 : 14:41:28
|
eq2 se porad da v pohode hrat, akorat ne s cz komunitou (ta je rozpadla), lidi jsou, content taky... na druhou stranu pro me je porad lepsi hrat eq, nez co pul rok-rok zkouset novou gamesu protoze bude desne imba :-D |
EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen R.I.P. Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye |
|
|
TDK
Junior Member
533 Posts |
Posted - 24/08/2011 : 18:51:40
|
quote: Originally posted by Kaz
eq2 se porad da v pohode hrat, akorat ne s cz komunitou (ta je rozpadla), lidi jsou, content taky... na druhou stranu pro me je porad lepsi hrat eq, nez co pul rok-rok zkouset novou gamesu protoze bude desne imba :-D
...napsal poslední žijí čech v EQ2 |
Originally posted by Lewi: Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
|
|
|
ehivar
Junior Member
530 Posts |
Posted - 04/10/2011 : 13:40:06
|
Tuhle jsem někde viděl nějaké poslední marketingové video na EQ2, které mělo lidi nalákat do hry. Maník tam byl ve starter zóně a úplně děsně a nesmyslně přehnaně tam vychvaloval úplně základní úkony.
Něco jako. Kliknul na quest-givera a začal. Je tu naprosto super že tu vlastně takhle jednoduše kliknu na NPC a to mě dá quest. To je fakt super ne ? Nebo: Teď se hodím do stealthu .. takhle ... no neni to naprosto cooool ? No a potom se připlížim ze zadu v mobovi a můžu ho zničit zezadu. No neni to fakt coool ? Všude můžu na zemi nacházet různé věci, které kdyz seberu, tak se můžu dozvědět něco o místní fauně. To je fakt naprosto super věc!
Dost mě to pobavilo. :-) |
|
|
|
Topic |
|