Author |
Topic |
|
SmokeXXL
Starting Member
1 Posts |
Posted - 02/05/2012 : 19:13:32
|
Ahoj, nedavno jsem prestal kourit a tak hledam nejaky zpusob jak "zabit" moji zavislost a tak me napadlo, ze bych se mohl zkusit vratit ke hrani Riftu. Hral jsem ho nekdy v teto dobe minuly rok cca 3 mesice. Pusobil jsem v guilde Dark Legion. Mam na Whitefallu maga s low EQ lvl 50 na ktereho jsem se ted lognul a koukam jak blazen. Poradne zadny hrac, nuda a k tomu jakysi trial do levelu 20.
Tak se tedy ptam: Ma vubec cenu hrat Rift a je tam jeste nejaka ceska komunita, ktera by chodila raidy ?! (jsem prevazne PVE hrac, ale nevadi mi i PVP)
Poradte mi prosim server, na kterem je aspon par CZ hracu(pokud takovy jeste vubec existuje).
Cetl jsem zde nekolik prispevku, ale bohuzel vsechny maji stare datum a tak netusim, zda plati ci nikoli.
PS: Vazne maji slevnit ty predplatne na 8Euro na 3 mesice ?!
|
|
| |
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 03/05/2012 : 07:30:16
|
Na Blightweald pusobi Ceska Legie, ktera raiduje aktualne i ID. Lidi mame +- tak akorad, ted pres skoro-leto je to vetsinou presne 20 lidi.
Podle me je atm CL nejvetsi CZ komunita na PVE urcite.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
|
|
mlzik
Starting Member
10 Posts |
Posted - 11/05/2012 : 00:39:15
|
Tak Komunita je celkem rozstrkana. jak uz psal Kasicka za Guardians PvE jsou na Blightwealdu Ceska Legie. Na Riptalonu jedna vetsi a dve mensi guildy: Czech Crusaders a Sanctum Guardians. Nove od 11.5. i guilda Golden Circle.
Dale pak je tu za Defianty Dark Legion na serveru Bloodiron.
|
Střízliví nás nedostanou... už v tom zase lítáme |
|
|
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 06/06/2012 : 06:50:51
|
Na Icewatch pusobi Ceska Legie, ktera raiduje aktualne i ID. Lidi mame +- tak akorad, ted pres skoro-leto je to vetsinou presne 20 lidi.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
|
|
Neku
Starting Member
29 Posts |
Posted - 19/06/2012 : 18:29:52
|
Taky jsem nedavno uvažoval že hru pustim a kouknu co nového.. hezky že čechů pár hraje ale spíše mě zajímá jaká je populace na servrech jestli je mrtvo nebo se aspon i něco dějě i v pvp. |
|
|
smajlik02
New Member
329 Posts |
Posted - 30/06/2012 : 07:30:53
|
tak jediny pve server, ktery je vice nez obstojne obsazeny je icewatch. imho jsme se tam slezly vsechny cz/sk guildy. tam staci /join CZ-SK |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
|
|
Drewinek
Advanced Member
814 Posts |
Posted - 30/06/2012 : 14:48:19
|
quote: Originally posted by smajlik02
tak jediny pve server, ktery je vice nez obstojne obsazeny je icewatch. imho jsme se tam slezly vsechny cz/sk guildy. tam staci /join CZ-SK
Zdar Karlosi.Par lidi je stale na Bloodironu DarkLegion.Hraje se hlavne pvp pac na raid neni dost lidi. |
RL Fishing |
|
|
smajlik02
New Member
329 Posts |
Posted - 04/07/2012 : 14:52:45
|
Nejsou DarkLegion defianti?
Jinak počet lidí je problém všude, boužel.
Tak teď v CQ se museli vyPVPčkovat řádně ne? :-) |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
|
|
Azkaban
Moderator
1990 Posts |
Posted - 11/12/2012 : 09:43:00
|
Hraje nějaká větši pohodová skupina na nějakém z PvE serverů? Jsem starší pán a otáčet se při expení pořád na všechny strany mě už nebaví od toho mám BF3 a WoT :) |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
|
Edison
Starting Member
33 Posts |
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 03/04/2013 : 13:22:52
|
quote: Originally posted by Atronach
Na Icewatch pusobi Ceska Legie, ktera raiduje aktualne i ID. Lidi mame +- tak akorad, ted pres skoro-leto je to vetsinou presne 20 lidi.
Stále platí. Progres FT - 4/4, EE 4/5 |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
|
Topic |
|