Author |
Topic |
|
sailord
Starting Member
2 Posts |
Posted - 04/04/2013 : 11:07:04
|
Chtěl bych touto formou představit quildu Atlantis Seekers. Jsme malá pohodová quilda na serveru GELIDRA (PvE) - Guardians. Pokud hledáte podobnou skupinu hráčů, rádi vás mezi sebou uvítáme.
V případě zájmu můžete navštívit naše fórum.
Fórum : http://atlantis-seekers.mrako.sk/forum/index.php
Kontakty ve hře : Thodur, Ilis.
|
Edited by - spajdr on 18/06/2013 14:40:56
|
|
| |
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 14/06/2013 : 22:59:30
|
Icewatch už je jenom jako trial server, tak pak napište, kde máte guildu |
|
|
Jaffa
Junior Member
982 Posts |
Posted - 17/06/2013 : 09:17:12
|
quote: Originally posted by spajdr
Icewatch už je jenom jako trial server, tak pak napište, kde máte guildu
Aneb tohle mi zajistilo špičkovou zábavu se suportem. Jako 60 lvl. se mi postava zasekla v gohost city Tempest Bay a nemůžu transferovat protože to píše.... máte mail ve vaší schránce, nejde provést transfer. Když chce člověk vybrat mail tak to nejde protože Trion vypnul všechny NPC, služby, schránky kdekoliv mimo trial zonu ani transport přes soul nejde.
Well done... next fail. Takže snad večer pujde suport přes live chat jinak postava k vyhození. Jo a to tam bylo pár dalších nešťastníků.
A to tahle firma dostala k provozování Arch Age .... no bezva. |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
|
|
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 17/06/2013 : 09:23:38
|
Prevadel jsem 6 charu uz po nahozeni trial statusu u serveru. U dvou jsem mel maily ve schrance ktere jsem bez problemu precetl a smazal.
Netusim, co mas za problem.
btw: Spajde, Ceska legie je na GELIDRA serveru
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
Edited by - Atronach on 17/06/2013 09:24:28 |
|
|
Jaffa
Junior Member
982 Posts |
Posted - 17/06/2013 : 09:26:29
|
quote: Originally posted by Atronach
Prevadel jsem 6 charu uz po nahozeni trial statusu u serveru. U dvou jsem mel maily ve schrance ktere jsem bez problemu precetl a smazal.
Netusim, co mas za problem.
btw: Spajde, Ceska legie je na GELIDRA serveru
kdysi jsem už taky transferoval neboj ale teď prostě transport nejde. Není vidět jediné NPC nebo mail schránka ve hře. |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 17/06/2013 : 09:51:09
|
Zkus se nějakým způsobem dostat do Sanctumu/Meridianu. Ano posrali to, prvni den ale TB jeste jelo, takze to nebyl takovej pruser. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
Havran
New Member
305 Posts |
Posted - 17/06/2013 : 11:34:39
|
Já jsem našel v patron abilitách portable mailbox, takže jsem nakonec mail v TB vybral... |
|
|
Jaffa
Junior Member
982 Posts |
|
|
Topic |
|