Author |
Topic  |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 18/03/2013 : 14:20:17
|
Zdravim lidi... Tak co chystá se na to někdo...
já už se chystám po tom dvou měsíčním grindu v Path of exile.
tak jsem zvedavej jestli budu jedinej cz/sk hráč (respektive jedinej nebudu kámoš,do toho sel taky a už máme pořízenou collectorku)
odkaz na hru zde: https://www.defiance.com/en/game
k seriálu se asi také proklikate kdo bude mít zajem
vychází ve spolupráci mezi trionem a televizním kanálem syfy.
hra: 2. Dubna seriál: 15. Dubna
|
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
|
| |
Irvine
Starting Member
43 Posts |
Posted - 18/03/2013 : 23:06:36
|
Cauko, ja tiez idem do toho z CE verziou, a 22heho je aj beta na PC tak uvidime ake to bude, ci som spravne investoval :) |
Warhammer online : Roxana Bright Wizard 40, Rohlik Squig Herder 40. FFXI 75WHM/75BLM/75BST/75SMN/75RNG WOW Mage,Priest,Hunter 3x70 EQ2 Cloudy Skydrake <TheBlackhand> Fae Wizard 70,Runnyeye - Retired
|
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 18/03/2013 : 23:55:19
|
myslim ze PvE bude fajn, ale PvP asi bude stat za hovno aspon z toho co jsem zkousel je to jak banda hopsajicich blaznu strilejicich raketometem :-(
skoda skoda no toho PvP :-( |
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
 |
|
Tisenka
Starting Member
20 Posts |
Posted - 26/03/2013 : 19:21:01
|
Odehrána beta 22-24 března. Po dvou třech hodinách hraní zakoupeno na Originu. Parádní hra, mise odsejpaj jak maj, minihry tak trošku návykové (kvůli jedné vteřině sem vytuhnul hned na první asi dvě hodiny), žádný trapný statistiky na oblečení, čtyřkolka hned na začátku, vylepšování zbraní a štítů a bejzbolová čepice (2 hodiny před koncem bety).
Prošel sem asi 20x ty Co-op mise pro 4 hráče a končej nějak divně je tam video a pak kick z instance, žádnej loot nic.
Co bych hře vytknul je tak trošku mizerná grafika, ale aspoň se to hejbe.
Končil sem s 240 EGO power (či co to je), fialovou útočnou flintou (222 fire dmg), bejzbolovou čepicí a v kalendáři zaškrtnutým datumem.
Mix Borderlands, Mass Effect, Crysis a možná ještě něčeho
 |
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 28/03/2013 : 13:34:32
|
kupuju jen nevím na co... jestli X360 nebo PC, jasně vím že konzole verze je pice of trash co se týká technologie |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 28/03/2013 : 17:46:14
|
pokud muzes i PC tak neni myslim co resit ... jde to navic myslim taky nastavit na gamepad :-D (I kdyz teda ja bych to na tom nehral :-D a nezkousel jsem to) |
|
 |
|
Tisenka
Starting Member
20 Posts |
Posted - 28/03/2013 : 18:08:02
|
Kdyz sem hral betu tak na zacatku mate na vyber neco jako 4 povolani , ale ve hre sem si nevsim rozdilu. Jsou tam vubec nejake? |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 28/03/2013 : 19:22:28
|
zadny rozdil mezi nimi neni myslim :-D max zbran kterou dostanes na zacatku :-D |
|
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 29/03/2013 : 15:04:10
|
internetova stranka .... male ceske komunity:
http://awesomenesscz.enjin.com/
a tady pomalu pripravovane fan stranky...
http://www.defiance-portal.cz/ |
|
 |
|
Tisenka
Starting Member
20 Posts |
Posted - 29/03/2013 : 18:48:12
|
Procital sem forum na ofiko strankach a docela casto se tam vyskytuje nazor ze je uplne jedno na jakou platformu si koupime hru. Klicem by sme se meli dostat do hry na vsech platformach (samozrejme pustena jen jedna kopie), ale je pravda ze to nepsal zadny moderator ani admin. Tak kdovi jak to bude.
Jinak par stranek: EGO kalkulacka: http://defiance-central.com/ego-calculator/
DEFIANCE Wiki: http://en.defiance-wiki.com/wiki/Defiance_Wiki zatim nic mnoho
DEFIANCE Arkfall Code: http://orcz.com/Defiance:_Arkfall_Codes
Jinak ze zacatku serial bude ovlivnovat dej hry, postupem by hra mela ovlivnovat dej serialu. Sem zvedavej jak tohle zvladnou. Doufam ze se ze hry nestane nehratelna zalezitost a ze serialu fraska. |
Edited by - Tisenka on 29/03/2013 18:50:51 |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 03/04/2013 : 10:36:44
|
Jde přepnout kamera na first person? Nějak tenhle trend "postava stojí bokem, běhá překroucená" nemusím :( Mapy jsou veliké jako třeba u Planetside2? Jde střílet vleže?
|
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
Posted - 03/04/2013 : 12:33:22
|
Zásadní otázka je, jestli je v online shooteru s open worldem taky open PvP, tedy jestli můžu jiný rasy, nebo frakce střílet na potkání, tak jak to má být. Nebo jestli to celý pokazej a z open worldu stáhnou PvP do arén. |
https://www.facebook.com/esqgame |
 |
|
Tisenka
Starting Member
20 Posts |
Posted - 04/04/2013 : 08:50:21
|
http://awesomenesscz.enjin.com v leže střílet nejde a kamera nejde taky přepnout. co se týče PvP viz odkaz nahoře, nezkoušel jsem. a mapa je obrovská  a žádný frakce nejsou, teda sou, ale pro ně jdou dělat jen kontrakty (obdoba reputace, ale tak nějak to de samo, při plnění normálních misí, jízdě autem a tak, kontrakt se vypisuje na dobu hodin až dní, to je čas do kdy ho musíte splnit) |
Edited by - Tisenka on 04/04/2013 08:54:18 |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 19/04/2013 : 10:12:02
|
Tak jaká je hra po 14ti dnech? A co říkáte na pilotní díl seriálu? Sex 2x za epizodu mne zaujal. To že hrdinové s sebou netahají nějaké malé haranty také. Představení hlavních špatňáků už v prvním díle mi přijde takové divné.. Bude to něco víc než další Terra Nova ?
|
 |
|
Dorlas
Moderator

2784 Posts |
Posted - 19/04/2013 : 10:59:58
|
jsem mirne optimisticky. Snad to nepujde do kelu jak terra nova nebo revolution  |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
 |
|
Edmund
New Member

332 Posts |
Posted - 19/04/2013 : 14:20:00
|
Hele, mají teda subscription nebo je to B2P? Uvažuju o tom, že bych to zkusil (teď jsem se znovu naladil na post-apo Falloutem...), ale na mojí starý herce (pentium dual core, gfx 9800gt) to asi nebude nic moc, co? |
Neziva - Healer of Uhni Kurva, Mordred Mrs Ironic - Reservoir Dogs, Darkfall |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 21/06/2013 : 00:39:05
|
Tak co hrajete ještě někdo? |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 21/06/2013 : 18:37:40
|
Já zrovna díky raptr získal kód na 30 procentní slevu na obě verze hry, tak uvažuju. |
 |
|
terawatt
Junior Member

916 Posts |
Posted - 22/06/2013 : 17:06:53
|
Vypadá to jako další pokračování nekonečného příběhu řídké stolice... |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 24/06/2013 : 15:56:38
|
Mě to přijde takové monotoní. Dungy dobré, ale nic moc výzva. Rifty, no.. řekněme, že klasika jako v RIFTU, první týden bavilo a ted se tomu vyhejbám. Jako za pětikilo neurazí, ale to už mě fakt víc baví hrát to BL2 v co-op. |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 14/07/2013 : 09:51:03
|
Jakej je rozdíl mezi pistol a pistol 79? Staty se mi zdají stejné. Kde seženu mody pro konkrétní zbraň? Padají mi jen pistol + sniper rifle, pro mne na nic.
Jak zlepším dmg? Mám kolem levlu 100 a cítím že mi pomalu začíná ujíždět vlak... Rvát potvoře do hlavy 40 nábojů mi přijde přehnané... Nebo jsou ve hře nějaké vyloženě slabé zbraně? |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 16/08/2013 : 09:47:05
|
tak se jim to pry rozjelo a ted za july maji + 105% narust populace. Kurna bych to zase zkusil, ale kde na to clovek ma brat cas :-D |
|
 |
|
|
Topic  |
|
|
|