Author |
Topic  |
|
jumperb
Starting Member
3 Posts |
Posted - 03/03/2014 : 18:34:11
|
Ahoj! Narazil jsem na krasnou hru delanou v CECHACH! Zatim je v alpha verzi, ale uplne nova Beta je na ceste..
Jmenuje se Nyrthos a muzete si ji primo zahrat na
https://apps.facebook.com/nyrthos/
A nebo ceknete jejich Facebook fanpage tam jsou informace o tom jak jim to jde
https://www.facebook.com/nyrthos
a nebo ofiko stranky (hezky, ale jsou tam stary informace)
http://nyrthos.com
Kazdopadne zajimava zalezitost!!!
|
I love games |
Edited by - jumperb on 03/03/2014 18:34:53
|
|
| |
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 04/03/2014 : 00:42:04
|
No ty vle sem s toho tak na vjetvi, 6e si azi šnupnu kečup a skočim z Mostu až do Pelhřimova.
Maj tam prej fajn KREMATORIUM! !! !!!!! !!!!!!!!§§!! |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 04/03/2014 : 00:53:57
|
Mimochodem zcela vážně. Tohle fórum existuje už pěkných pár let a většina čtenářů a přispěvatelů jsou veteráni, kteří v mnoha případech znají online hraní doslova od kolébky.
Informace o nových hrách určitě uvítáme, ale, snažně prosím, podávejte je alespoň trochu vážně. Postem formulovaným pro náctileté a mladší publikum a ještě navíc v hulvátsky prostoduchém business-speaku, tady drtivou většinu čtenářů zaručeně rovnou odradíte.
Pár tipů:
- V češtině používáme jeden vykčičník, a to v rozkazovacích větách. Tvůj příspěvek neobsahuje ani jednu rozkazovací větu, takže všechny použité vykřičníky jsou v něm navíc.
- Velká písmena píšeme na začátku věty nebo vlastního jména.
- Na konci věty se píše právě jedna tečka. Tedy ani dvě, ani žádná. Napsat všechny tečky za první větu s tím, že si s nimi čtenář vystačí i pro věty ostatní, opravdu nefunguje.
- Facebook fanpage checkují možná tak děti zdejších čtenářů. Tady si informace každý dokáže dohledat sám, pokud bude mít pocit, že o ně stojí.
- Což mě přivádí k dalšímu bodu: Tvůj příspěvek neobsahuje žádné přínosné informace. Zkus se podívat třeba na kickstarterový profil hry Kingdom come: Deliverance. Ten je naopak zajímavých a přínosných informací plný.
Vítej na fóru. |
Edited by - Rahman on 04/03/2014 00:55:27 |
 |
|
jumperb
Starting Member
3 Posts |
Posted - 05/03/2014 : 01:27:42
|
Máte pravdu. Omlouvám se. |
I love games |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 31/05/2014 : 16:55:40
|
naser mu :) jestli tohle forum neco tak neni.. tak misto pro grammar nebo nejake dalsi nazi :)
nyrthos vypada zajimave. Ale tezko rict jestli to bude neco noveho. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 01/06/2014 : 10:55:30
|
A Rodierovi ver! Toho ma kazdy (nejen tady) rad! :) |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 03/06/2014 : 11:04:50
|
Tak tenhle thread mě pobavil.
Jinak by mě vážně zajímalo, kolik lidí z tohohle fóra má možnost tu facebook fanpage checknout bez toho aniž by si museli zakládat účet :).
I když jak říkal Rahman můžou to udělat z účtu jejich dětí. Já si budu ale muset ještě počkat tak 2-3 roky. Ty moje jsou totiž ještě pořád dost malý na to aby měli facebook účet. |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 03/06/2014 : 12:26:33
|
quote: Originally posted by Mandorallen
Tak tenhle thread mě pobavil.
Jinak by mě vážně zajímalo, kolik lidí z tohohle fóra má možnost tu facebook fanpage checknout bez toho aniž by si museli zakládat účet :).
I když jak říkal Rahman můžou to udělat z účtu jejich dětí. Já si budu ale muset ještě počkat tak 2-3 roky. Ty moje jsou totiž ještě pořád dost malý na to aby měli facebook účet.
:) Mam pro tebe novinku, stranky na FB muzes prohlizet i bez uctu na FB |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 03/06/2014 : 14:26:56
|
Tak to je pro mě opravdu novinka. Pochybuju, že to ale někdy využiju. Přesto díky, neumřu blbej :D. |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
 |
|
jasonlgn
Starting Member
1 Posts |
Posted - 05/09/2014 : 11:02:16
|
Líbí se vám také líbí tyto hry založené na japonské manga ?? Chtěl bych vám doporučit novou bezplatnou RPG hra, s názvem Bleach online ? |
bleach online games at GoGames, http://www.gogames.me |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 09/09/2014 : 10:04:08
|
diky |
lastfm |
 |
|