Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Ceska online Akcni RPG hra
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

jumperb
Starting Member

3 Posts

Posted - 03/03/2014 :  18:34:11  Show Profile Send jumperb a Private Message  Reply with Quote
Ahoj! Narazil jsem na krasnou hru delanou v CECHACH! Zatim je v alpha verzi, ale uplne nova Beta je na ceste..

Jmenuje se Nyrthos a muzete si ji primo zahrat na

https://apps.facebook.com/nyrthos/

A nebo ceknete jejich Facebook fanpage tam jsou informace o tom jak jim to jde

https://www.facebook.com/nyrthos

a nebo ofiko stranky (hezky, ale jsou tam stary informace)

http://nyrthos.com

Kazdopadne zajimava zalezitost!!!

I love games

Edited by - jumperb on 03/03/2014 18:34:53

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 04/03/2014 :  00:42:04  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
No ty vle sem s toho tak na vjetvi, 6e si azi šnupnu kečup a skočim z Mostu až do Pelhřimova.

Maj tam prej fajn KREMATORIUM! !! !!!!! !!!!!!!!§§!!
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 04/03/2014 :  00:53:57  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Mimochodem zcela vážně. Tohle fórum existuje už pěkných pár let a většina čtenářů a přispěvatelů jsou veteráni, kteří v mnoha případech znají online hraní doslova od kolébky.

Informace o nových hrách určitě uvítáme, ale, snažně prosím, podávejte je alespoň trochu vážně. Postem formulovaným pro náctileté a mladší publikum a ještě navíc v hulvátsky prostoduchém business-speaku, tady drtivou většinu čtenářů zaručeně rovnou odradíte.

Pár tipů:

- V češtině používáme jeden vykčičník, a to v rozkazovacích větách. Tvůj příspěvek neobsahuje ani jednu rozkazovací větu, takže všechny použité vykřičníky jsou v něm navíc.

- Velká písmena píšeme na začátku věty nebo vlastního jména.

- Na konci věty se píše právě jedna tečka. Tedy ani dvě, ani žádná. Napsat všechny tečky za první větu s tím, že si s nimi čtenář vystačí i pro věty ostatní, opravdu nefunguje.

- Facebook fanpage checkují možná tak děti zdejších čtenářů. Tady si informace každý dokáže dohledat sám, pokud bude mít pocit, že o ně stojí.

- Což mě přivádí k dalšímu bodu: Tvůj příspěvek neobsahuje žádné přínosné informace. Zkus se podívat třeba na kickstarterový profil hry Kingdom come: Deliverance. Ten je naopak zajímavých a přínosných informací plný.

Vítej na fóru.

Edited by - Rahman on 04/03/2014 00:55:27
Go to Top of Page

jumperb
Starting Member

3 Posts

Posted - 05/03/2014 :  01:27:42  Show Profile Send jumperb a Private Message  Reply with Quote
Máte pravdu. Omlouvám se.

I love games
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 31/05/2014 :  16:55:40  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
naser mu :) jestli tohle forum neco tak neni.. tak misto pro grammar nebo nejake dalsi nazi :)

nyrthos vypada zajimave. Ale tezko rict jestli to bude neco noveho.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 01/06/2014 :  10:55:30  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
A Rodierovi ver! Toho ma kazdy (nejen tady) rad! :)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 03/06/2014 :  11:04:50  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Tak tenhle thread mě pobavil.

Jinak by mě vážně zajímalo, kolik lidí z tohohle fóra má možnost tu facebook fanpage checknout bez toho aniž by si museli zakládat účet :).

I když jak říkal Rahman můžou to udělat z účtu jejich dětí. Já si budu ale muset ještě počkat tak 2-3 roky. Ty moje jsou totiž ještě pořád dost malý na to aby měli facebook účet.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/06/2014 :  12:26:33  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mandorallen

Tak tenhle thread mě pobavil.

Jinak by mě vážně zajímalo, kolik lidí z tohohle fóra má možnost tu facebook fanpage checknout bez toho aniž by si museli zakládat účet :).

I když jak říkal Rahman můžou to udělat z účtu jejich dětí. Já si budu ale muset ještě počkat tak 2-3 roky. Ty moje jsou totiž ještě pořád dost malý na to aby měli facebook účet.

:) Mam pro tebe novinku, stranky na FB muzes prohlizet i bez uctu na FB

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 03/06/2014 :  14:26:56  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Tak to je pro mě opravdu novinka. Pochybuju, že to ale někdy využiju. Přesto díky, neumřu blbej :D.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs
Go to Top of Page

jasonlgn
Starting Member

1 Posts

Posted - 05/09/2014 :  11:02:16  Show Profile  Visit jasonlgn's Homepage Send jasonlgn a Private Message  Reply with Quote
Líbí se vám také líbí tyto hry založené na japonské manga ??
Chtěl bych vám doporučit novou bezplatnou RPG hra, s názvem Bleach online ?

bleach online games at GoGames, http://www.gogames.me
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 09/09/2014 :  10:04:08  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
diky

lastfm
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 09/09/2014 :  10:45:06  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

diky

Nemáš zač.
Go to Top of Page

Frey1
Starting Member

9 Posts

Posted - 23/12/2014 :  09:16:57  Show Profile Send Frey1 a Private Message  Reply with Quote
Tak to som zvedavy. :D

http://onlinehryzadarmo.eu
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000