Takže po instalaci včetně bonus dvd to má 4.3GB, takže velké jako beta
A co je teda na tom druhem DVD? Je prazdne?
Na druhem DVD je prima film Perverzni jeptisky 2
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Já teda jak zkoušel patchovat tu betu, tak se tam něco změnilo, že tam byl na výběr servery, myslím si že nám teoreticky by mohla stačit i betaverze a patchnout, no jestli nám dnes přijde kód od alana, tak proč to nezkusit že?
IMHO to napatchovat pude. Já to radši pokoušet nebudu. Naposled když měnili něco s chatem hra pak padala pokud měl někdo uloženou ve svém profilu nějakou specialitku.
EverQuest II comes in three retail versions, all of which include a 30-day subscription (excluding SOE Station Access subscriptions) to the game’s online world. The Collector’s Edition includes a number of in-game items, an exclusive art book, bonus DVD with trailers, gameplay videos and behind-the-scenes footage, a soundtrack CD, a collector’s coin with a velvet pouch, a cloth map of Norrath, and two posters. Pre-order numbers have been so high that very few copies of the Collector’s Edition will be available at launch.
EverQuest II carries a monthly subscription fee of $14.99 for continuing access to the game world. Players can subscribe using a credit card, or purchase 30-day and 90-day SOE Game Cards, which open the new world of Norrath to those who choose not to use a credit card. Additonally, EverQuest II is included as part of the Station Access subscription, which includes all SOE-published games, for only $21.99 per month. Titles included as part of the Station Access subscription include: EverQuest, PlanetSide, EverQuest Online Adventures, Infantry Online, Tanarus, Cosmic Rift, and EverQuest II (all game software sold separately).
Mám to chápat tak že na oficoš fórum EQII musím zaplatit dalších 22 dolarů měsíčně?
Jde o to, ze oni maji balik her kde za nejakeou tuhle castku asi umozni hrat vic her. Ale to je jen pocit ze jsem to zahledl u nich na webu.
Jedine co si muzes doplatit je ten bonus web - kde za tusl $3 mesicne mas pristup ke vsem udaum v databazi. Dalo se to zkusit v bete - byl na to tu i link.
Tech 22$ mesicne je kombo ucet s EQ live, Planetside EQ2 a nejakym dalsim smetim.
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
EverQuest II comes in three retail versions, all of which include a 30-day subscription (excluding SOE Station Access subscriptions) to the game’s online world. The Collector’s Edition includes a number of in-game items, an exclusive art book, bonus DVD with trailers, gameplay videos and behind-the-scenes footage, a soundtrack CD, a collector’s coin with a velvet pouch, a cloth map of Norrath, and two posters. Pre-order numbers have been so high that very few copies of the Collector’s Edition will be available at launch.
EverQuest II carries a monthly subscription fee of $14.99 for continuing access to the game world. Players can subscribe using a credit card, or purchase 30-day and 90-day SOE Game Cards, which open the new world of Norrath to those who choose not to use a credit card. Additonally, EverQuest II is included as part of the Station Access subscription, which includes all SOE-published games, for only $21.99 per month. Titles included as part of the Station Access subscription include: EverQuest, PlanetSide, EverQuest Online Adventures, Infantry Online, Tanarus, Cosmic Rift, and EverQuest II (all game software sold separately).
Mám to chápat tak že na oficoš fórum EQII musím zaplatit dalších 22 dolarů měsíčně?
Nevim co je to "na oficos forum". Ale jestli myslis toto, tak text viz. vyse nijak neparuje SOE All Access a pristup na forums.
Na forum muzes prispivat uz jako 14dolarovy subscriber. As a reminder, only EverQuest II subscribers are able to log in and post on these boards.
Platba 21.99$ je za vsechny SOE hry, coz je extremne vyhodne uz pro placeni dvou her (eq1, eq2 napr.).
ok díky všem za ujasnění, ještě aby subscription stránka fachala a Alan poslal kód a servery byly up a už by se pařilo :-) na cdromshop furt nemají že je IN STOCK! .. tak kde to vázne kua drát
ok díky všem za ujasnění, ještě aby subscription stránka fachala a Alan poslal kód a servery byly up a už by se pařilo :-) na cdromshop furt nemají že je IN STOCK! .. tak kde to vázne kua drát
nervozo :) tp me bere, jak je kazdej natesenej! Ja taky, ale ja sem na tom jako Pertha fnuk...
nervozo :) tp me bere, jak je kazdej natesenej! Ja taky, ale ja sem na tom jako Pertha fnuk...
No já doufám že si zítra v tuto dobu už zahraju, kód bych měl mít, pokud ta beta bude fachat, tak nevidím pak důvod proč pak nepařit že, se tak těším kua na priest/shaman/mystic spajdraaa
Na cdromshop prave zmenili release date u collectors edice z 8 na 11. Mam takove tuseni ze posun data bude nasledovat i u normalni verze. Asi to na cdromshop zrusim a objednam v sony station.
Na cdromshop prave zmenili release date u collectors edice z 8 na 11. Mam takove tuseni ze posun data bude nasledovat i u normalni verze. Asi to na cdromshop zrusim a objednam v sony station.
Tak to je peknej binec. Od zacatku mi bylo jasny, ze az zacne hrat Marwyn a spol, ja budu uz tak na 20lvl :-)) A taky sem myslel, ze zitra touto dobou uz budu tak na 5lvl. Jestli to posunou, tak sou to pekny drzky!
Cleos aka Toodle Noodle <Pohodari> - Everquest II (Nagafen) Cleos <Temp> - Age of Conan (Fury) Sir Zotikus Alexius <Mor do Kuli> - Everquest II (Runnyeye) - retired
Tak to je peknej binec. Od zacatku mi bylo jasny, ze az zacne hrat Marwyn a spol, ja budu uz tak na 20lvl :-)) A taky sem myslel, ze zitra touto dobou uz budu tak na 5lvl. Jestli to posunou, tak sou to pekny drzky!
No je to divné, normálně kdyby to dnes došlo, tak by mi měl už přijít email že to poslal, prachy už blokované dávno jsou, tak nevím kde to vězí, ani kód ještě neposlal, takhle často už jsem dlouho nekontroloval poštu Rotačák na kanaďany!
tak mi 6.11. strhli z uctu 1859 kc, uz se vam nekomu alan ozval ?
Zatím nic, tak mě napadá, asi toho má moc, přece jenom na tohle spousta lidí čeká, takže než to všechno vyřídí, tak to pár hodin asi potrvá, naštěstí to datum pro DVD verzi se nezměnilo, tak to bude snad v kladu a žádné další čekání a kdyby ano, tak nám snad bude stačit ten kód