Author |
Topic  |
Argon
New Member

137 Posts |
Posted - 10/11/2003 : 20:35:08
|
Nekdy v posledni dobe se dost zacali mazat acc pry za meneni a prodavani, nekolika lidi jsem se ptal a rikali, ze si budto acc pujcovali nebo se napr. od kamose logli na acc, tak by me zajimalo jestli je teda zakazany mit treba s nekym sdilenej acc nebo acc nekomu pujcit nebo dat. Pak me jeste nekdo rikal, ze mu gm smazali acc za to, ze se lognul z ip, ze ktery se logoval jinej acc tzn. treba od kamose, tak by me zajimalo jestli je to taky zakazany se logovat od kamose.
Taky by me docela zajimalo jak to je s tema 21+5 smazanyma acc ze znojma atd..., nejak se mi nechhce verit ze by mel nejakej synek 21 acc a s tema si klidne bez povsimnuti tak pul roku obchodoval a videlal si tak minimalne 15k kc,.
|
|
| |
WirusH
New Member

232 Posts |
Posted - 10/11/2003 : 21:00:10
|
Taky to opravdu nechapu...Baltazare mohl bys mi vysvetlit proc byl smazan acc ufon ? Naprosto to nechapu jedna se o muj acc za posledni 2 roky zmenil mozna jednou IP adresu...a to kdyz sem ho pucil kamaradovi...a mozna jeste jednou kdyz me nesel net tak z telefoni linky...a nechapu pro byl bez varovani smazan...velice te prosim o vysvetleni a pokud by byla prokazana nejaka vina jsem svolny ke smazani dalsich mych dvou accountu... |
Inteligent na vyzsi urovni! |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 11/11/2003 : 02:17:49
|
quote: Originally posted by WirusH
Taky to opravdu nechapu...Baltazare mohl bys mi vysvetlit proc byl smazan acc ufon ?
Nemohl protoze s vyjimkou vcerejska, kdy bylo potreba vyresit par hlavne technickych veci, neGMkuju, nemam account a mam dovolenou, takze deni jde dost mimo me. |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 11/11/2003 : 02:52:58
|
Sagger is alive!  ( contact me ) |
nAk|smOke nAkAshi crew www.nAkAshi.tk
Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
|
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 11/11/2003 : 13:59:36
|
lol sagger se pasoval na baltazara :) |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 11/11/2003 : 14:11:10
|
Ale toto preci neni sekce DP, ale vseobecny pokec. Myslim, ze nejlepsi by bylo se obratit na zastupce hracu, aby vznesli dotaz v prislusne sekci. Nebo nekoho kontaktuj na ICQ nebo mailu, treba jednoho z nejdele hrajicih hracu a zastupcu v jedne osobe na johauna@darkparadise.cz |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 11/11/2003 : 14:31:02
|
hehe ma to hacek v te uzasne urcene sekci se to bude resit este dyl nez kdekoliv jinde az se na to vrhnou ti uzasni lidi jako erina, bigbogy a spol :) |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
Posted - 11/11/2003 : 14:50:00
|
Khaot> To mi pripomina Ministerstvo pro administrativni zalezitosti :) |
San-Raal ...dyslexia for cure found... |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/11/2003 : 14:53:37
|
:)) oddeleni reklamaci na DP by se veslo na jednu az dve stredne velke planety |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 11/11/2003 : 15:04:51
|
A bude hur, Johauna ma maly GMko :D |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Erina
New Member

112 Posts |
Posted - 11/11/2003 : 15:49:30
|
quote: Originally posted by †… Havran …†
hehe ma to hacek v te uzasne urcene sekci se to bude resit este dyl nez kdekoliv jinde az se na to vrhnou ti uzasni lidi jako erina, bigbogy a spol :)
co dodat? Jen to, ze muj podpis rikam vse podstatne... |
Pred lidskou hlouposti jsou i bohove bezmocni. Aristofanes Nejhorsi ze vseho je srazka s blbcem. Jan Werich |
 |
|
WirusH
New Member

232 Posts |
Posted - 11/11/2003 : 16:04:01
|
quote: Originally posted by Sagger
Taky to opravdu nechapu...Baltazare mohl bys mi vysvetlit proc byl smazan acc ufon ?
Nemohl protoze s vyjimkou vcerejska, kdy bylo potreba vyresit par hlavne technickych veci, neGMkuju, nemam account a mam dovolenou, takze deni jde dost mimo me.
Toz to dost dobre nechapu Baltazar je rozdvojena osobnost? |
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 11/11/2003 : 16:25:04
|
quote: Originally posted by Khaot
Ale toto preci neni sekce DP, ale vseobecny pokec. Myslim, ze nejlepsi by bylo se obratit na zastupce hracu, aby vznesli dotaz v prislusne sekci. Nebo nekoho kontaktuj na ICQ nebo mailu, treba jednoho z nejdele hrajicih hracu a zastupcu v jedne osobe na johauna@darkparadise.cz
Mno myslim ze Johauna ma ted trosku jine starosti nez nejake DP a nejake accounty. |
Mechac, The Druid Templar forever Cyphisek - FFXI tired Nouvej - CS too old :op
|
 |
|
Princess of Love
Starting Member
3 Posts |
Posted - 11/11/2003 : 16:46:16
|
Taky by me zajimalo par urcitych veci ohledne acc! Ale klidne mi treba staci tohle co uz napsali, napr. ze by clovek mel 21 acc:) JInak pokud vim tak trestne je , i kdyz o tom neexistuje pravidlo, prodavani acc! Ale kdyz si clovek zahraje u jineho kamose, pujci mu acc ci jen zmeni IP adresu , tak za to se prece nemuze acc mazat a navic jeste GM napisi ze porusil pravidla DP! A to ze kdyz treba par lidi hraje v herne, coz neni jen znojmo a Hodonín, tak ze kdyz dojde jeden DEBILEK z jinyho mesta ci prdele, a naloguje se ve znojemske ci hodonínske kaFce, a udela tam nejakou kravinu tak hned za to blokujete IP, a mazete acc :( CO je tohle za kravinu? |
Hodoninska TRAPKA |
 |
|
WirusH
New Member

232 Posts |
Posted - 11/11/2003 : 16:59:11
|
quote: Originally posted by Princess of Love
Taky by me zajimalo par urcitych veci ohledne acc! Ale klidne mi treba staci tohle co uz napsali, napr. ze by clovek mel 21 acc:) JInak pokud vim tak trestne je , i kdyz o tom neexistuje pravidlo, prodavani acc! Ale kdyz si clovek zahraje u jineho kamose, pujci mu acc ci jen zmeni IP adresu , tak za to se prece nemuze acc mazat a navic jeste GM napisi ze porusil pravidla DP! A to ze kdyz treba par lidi hraje v herne, coz neni jen znojmo a Hodonín, tak ze kdyz dojde jeden DEBILEK z jinyho mesta ci prdele, a naloguje se ve znojemske ci hodonínske kaFce, a udela tam nejakou kravinu tak hned za to blokujete IP, a mazete acc :( CO je tohle za kravinu?
Ale nejvetsi prcina je ze ty accy co byli prdtim blocked propustili zvetsiny z5 do hry a bezduvodne smazali napr. ten muj kterej s tim nemel vubec nic spolecneho...a tak si ksefmeni hrajou dal...a ja mam po accu kterej sem piplal 2,5 roku.... |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 11/11/2003 : 17:19:33
|
quote: Originally posted by mechac
Mno myslim ze Johauna ma ted trosku jine starosti nez nejake DP a nejake accounty.
Ale stale je aktivnim GM i zastupcem hracu a aktivne se zapojuje do diskuzi, takze i pres zmeneny stav je osobou na pravem miste, ne?  |
 |
|
Jeffy
Starting Member
80 Posts |
Posted - 11/11/2003 : 17:49:41
|
Wire, vis jake se ti dostalo pocty?! Prave jsi se stal vyhruznym prikladem. Ted vsichni vi, co se jim stane, kdyz budou kourit na WC... eh teda hrat UO a nebudou porusovat pravidla. |
Jeffy, PK (mage) - retired Death, Seekers (paladin) - retired DzeF, Mage (Shadow Moon)
|
 |
|
WirusH
New Member

232 Posts |
Posted - 11/11/2003 : 17:53:42
|
quote: Originally posted by Jeffy
Wire, vis jake se ti dostalo pocty?! Prave jsi se stal vyhruznym prikladem. Ted vsichni vi, co se jim stane, kdyz budou kourit na WC... eh teda hrat UO a nebudou porusovat pravidla.
Nj ale to je mi prdlajs platny....vis jakej sem nervak na mape ne...ale ve hre sem vzdycky slusnej abych nekazil ty deti :) a snazim se hrat cestne...a odmena...vidite vsichni jeste zadny GM mi nebylo schopny rict cim sem se prohresil... |
 |
|
Argon
New Member

137 Posts |
Posted - 11/11/2003 : 20:38:33
|
Vono je taky mozny ze te nekdo udal, to se mi jednou stalo, ze sem si v cove jen tak makroval a najednou jail, prej za napomahani pk, tak rikam ze nevim o co jde, ze sem tam makroval a gm na to ze pry nekdo napsal page, ze jsem blokoval dvere, tak rikam at mi da jmeno a prej ze ne, ze na tom nezalezi , nastesti bylo v okoli dost pk, ktery mohli potvrdit, ze jsem jim nepomahal ale docela me znepokojilo, ze si nekdo klidne napise page a ja kvuli nemu malem dostanu 15 kills a to nevim co by se stalo kdybych byl treba na wc (samozrejme ze bych mel vypnuty makro) a pak bych prisel a mel zniceho nic 15 kills . |
 |
|
kouba
New Member

136 Posts |
Posted - 12/11/2003 : 11:18:37
|
quote: Originally posted by Jeffy
Wire, vis jake se ti dostalo pocty?! Prave jsi se stal vyhruznym prikladem. Ted vsichni vi, co se jim stane, kdyz budou kourit na WC... eh teda hrat UO a nebudou porusovat pravidla.
Nj ale to je mi prdlajs platny....vis jakej sem nervak na mape ne...ale ve hre sem vzdycky slusnej abych nekazil ty deti :) a snazim se hrat cestne...a odmena...vidite vsichni jeste zadny GM mi nebylo schopny rict cim sem se prohresil...
Treba se na vanoce dockas  |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 12/11/2003 : 13:23:56
|
quote: Originally posted by Erina
hehe ma to hacek v te uzasne urcene sekci se to bude resit este dyl nez kdekoliv jinde az se na to vrhnou ti uzasni lidi jako erina, bigbogy a spol :)
co dodat? Jen to, ze muj podpis rikam vse podstatne...
jj to sedne hlavne v tom secret forum tam je blbcu az hruza |
|
 |
|
GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts |
Posted - 13/11/2003 : 13:17:10
|
quote: Originally posted by Princess of Love A to ze kdyz treba par lidi hraje v herne, coz neni jen znojmo a Hodonín, tak ze kdyz dojde jeden DEBILEK z jinyho mesta ci prdele, a naloguje se ve znojemske ci hodonínske kaFce, a udela tam nejakou kravinu tak hned za to blokujete IP, a mazete acc :( CO je tohle za kravinu?
Ale majitel provozovny ma plnou kontrolu, koho si tam pusti a koho ne, vcetne obcanskopravnich nalezitosti, pokud dany "debilek z jineho mesta" provede neco, coje v rozporu s pravidly herny, Telekomunikacnim zakonem pripadne prestupkovym ci trestnim pravem. On z toho ma penize, tak at se ON stara o korektnost.
Jinak receno, znamena to nastoupeni tvrde linie naq procisteni hracske komunity. Pokud nekdo dodrzuje pravidla uvedena v Novinkach, evidentne mu nic nehrozi, pokud ne, je ciste jeho rizikem, jestli z toho bude mit nejake problemy. |
Please use my PGP key: http://dp.privacy.cz/Baltazar.asc |
 |
|
Mickk
New Member

489 Posts |
Posted - 13/11/2003 : 14:07:44
|
dyt je to jasny ne ? vsichni majitele heren sou jasnovidci nebo aspon umi cist myslenky a tyhle lidi poznaji hnedka jak otevrou dvere d: |
RP sux, macro 4ever
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 13/11/2003 : 14:13:34
|
mozna by bylo zajimave chodit od poskytovatele k poskytovateli, vzdy k tomu kde by bylo DP umisteno a vyslouzit si ban na IP :) to by za par tejdnu asi DP bylo zpet na nejakych kolejich jako kdysi davno |
|
 |
|
WirusH
New Member

232 Posts |
Posted - 13/11/2003 : 14:33:47
|
quote: Originally posted by GM Baltazar
quote: Originally posted by Princess of Love A to ze kdyz treba par lidi hraje v herne, coz neni jen znojmo a Hodonín, tak ze kdyz dojde jeden DEBILEK z jinyho mesta ci prdele, a naloguje se ve znojemske ci hodonínske kaFce, a udela tam nejakou kravinu tak hned za to blokujete IP, a mazete acc :( CO je tohle za kravinu?
Ale majitel provozovny ma plnou kontrolu, koho si tam pusti a koho ne, vcetne obcanskopravnich nalezitosti, pokud dany "debilek z jineho mesta" provede neco, coje v rozporu s pravidly herny, Telekomunikacnim zakonem pripadne prestupkovym ci trestnim pravem. On z toho ma penize, tak at se ON stara o korektnost.
Jinak receno, znamena to nastoupeni tvrde linie naq procisteni hracske komunity. Pokud nekdo dodrzuje pravidla uvedena v Novinkach, evidentne mu nic nehrozi, pokud ne, je ciste jeho rizikem, jestli z toho bude mit nejake problemy.
Bodujes ,ale porad si mi nerek cim sem se prohresil ja ze sem se logol od kamose...kdyby nekteri GM svoji praci delali poradne coz tvrdi kazdyho IDIOTA napadne ze kdyz 2roky loguju z jedny IP pak se lognu od kamose a loguju se zase z ty co predtim,ze se asi tezko jedna o nejakej prohresek vuci pravidlum... |
 |
|
Mickk
New Member

489 Posts |
Posted - 13/11/2003 : 15:03:30
|
quote: Originally posted by Pertha
mozna by bylo zajimave chodit od poskytovatele k poskytovateli, vzdy k tomu kde by bylo DP umisteno a vyslouzit si ban na IP :) to by za par tejdnu asi DP bylo zpet na nejakych kolejich jako kdysi davno
to by musel mit ten hosting jen jednu IP a tomu bych se docela divil |
RP sux, macro 4ever
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 13/11/2003 : 15:13:15
|
myslel jsem to jinak provideri maji docela slusny penize z dialupistu kdyz na balik adres tiscali co maj pro dialup zaridim blok IP asi docela ztratej zajem DP sponzorovat, kdyz to neni sluzba pro jejich uzivatele atd. |
|
 |
|
GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts |
Posted - 13/11/2003 : 15:17:06
|
quote: Originally posted by Mickk
dyt je to jasny ne ? vsichni majitele heren sou jasnovidci nebo aspon umi cist myslenky a tyhle lidi poznaji hnedka jak otevrou dvere d:
U novych lidi si maji vzit obcanku. |
 |
|
GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts |
Posted - 13/11/2003 : 15:19:00
|
quote:
kdyz na balik adres tiscali co maj pro dialup zaridim blok IP asi docela ztratej zajem DP sponzorovat, kdyz to neni sluzba pro jejich uzivatele atd.
Vis, nez mit problemy s prasatama, tak radsi zaplatim nesponzorovany komercni hosting. Ale jdou ti ty teorie krasne. |
 |
|
WirusH
New Member

232 Posts |
Posted - 13/11/2003 : 15:22:15
|
quote:
kdyz na balik adres tiscali co maj pro dialup zaridim blok IP asi docela ztratej zajem DP sponzorovat, kdyz to neni sluzba pro jejich uzivatele atd.
Vis, nez mit problemy s prasatama, tak radsi zaplatim nesponzorovany komercni hosting. Ale jdou ti ty teorie krasne.
Tenhle Topic je trosku o necem jinym a jestli nedokazes normalne odpovedet na polozeny otazky a vysvetlit nam situaci tak sem radsi nepis... |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 13/11/2003 : 15:39:17
|
mno musim konstatovat ze prispevky WirusH jsou velmi srozumitelne ;) viz tohorovo hodnoceni v jinem topiku, musel jsem si pozvat prave zhuleneho fetaka z ulice aby me to vysvetlil ;) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
WirusH
New Member

232 Posts |
Posted - 13/11/2003 : 15:59:45
|
quote: Originally posted by -corwin-
mno musim konstatovat ze prispevky WirusH jsou velmi srozumitelne ;) viz tohorovo hodnoceni v jinem topiku, musel jsem si pozvat prave zhuleneho fetaka z ulice aby me to vysvetlil ;)
Ze je nekdo blbej za to ja ovsem nemuzu...rekni mi cemu na tom nerozumis... |
 |
|
GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts |
Posted - 13/11/2003 : 16:10:05
|
quote: Originally posted by WirusH Tenhle Topic je trosku o necem jinym a jestli nedokazes normalne odpovedet na polozeny otazky a vysvetlit nam situaci tak sem radsi nepis...
Uz jsem jednou napsal, ze nejsem aktivni GM, takze nevim. Jestli si sedis na vedeni a mas problemy to pochopit, tak si to precti desetkrat za sebou, pripadne pozadej aby ti to nekdo jiny vysvetlil.
Jinak mam sem stejne pravo psat jako ty a jediny, kdo mi muze rict neco jineho, je Tibor, ktery takto zatim neucinil, takze se starej o svoje. |
 |
|
WirusH
New Member

232 Posts |
Posted - 13/11/2003 : 16:25:09
|
quote: Originally posted by WirusH Tenhle Topic je trosku o necem jinym a jestli nedokazes normalne odpovedet na polozeny otazky a vysvetlit nam situaci tak sem radsi nepis...
Uz jsem jednou napsal, ze nejsem aktivni GM, takze nevim. Jestli si sedis na vedeni a mas problemy to pochopit, tak si to precti desetkrat za sebou, pripadne pozadej aby ti to nekdo jiny vysvetlil.
Jinak mam sem stejne pravo psat jako ty a jediny, kdo mi muze rict neco jineho, je Tibor, ktery takto zatim neucinil, takze se starej o svoje.
Ja se staram o svoje...pokud sis nevsim a pokud nedokazes ani posoudit za co se account smazat muze a za co ne....tak si zbytek domysli Btw kdo me to ma vysvetlit ten radobyGM Gryf ktery na slusnou otazku odpovi Protoze bagr... |
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
Posted - 13/11/2003 : 16:40:44
|
quote: Originally posted by GM Baltazar U novych lidi si maji vzit obcanku.
Na obcanku rozhodne v netcafe narok nemaji, nevim kde jsi na to prisel. |
 |
|
M@gh0r
Starting Member
26 Posts |
Posted - 13/11/2003 : 17:40:59
|
quote: Originally posted by San-Raal
Na obcanku rozhodne v netcafe narok nemaji, nevim kde jsi na to prisel.
Přesně tak, ochrana osobních dat.. se tomu myslím řiká... |
I wanted to destroy something beautiful I'd never have. Burn the Amazon rain forests. Pump chlorofluorocarbons straight up to gobble the ozone. I wanted to breath smoke. I wanted to burn the Lourve. I'd do the Elgin Marbles with a sledge-hammer and wipe my ass with the Mona Lisa. This is my world, now. |
Edited by - M@gh0r on 13/11/2003 17:41:23 |
 |
|
Argon
New Member

137 Posts |
Posted - 13/11/2003 : 21:47:20
|
quote: Originally posted by GM Baltazar ...
Hm, sice neznam vsechny okolnosti ale to je presne zamer toho 12ti letyho fracka kterej naschval v nejaky herne zabuguje a vi ze smazete vsechny acc, ktery se z ty herny logli, pri takovyhle pripadech bych acc nemazal ale dal jim jail treba na neurcito a prece v jailu se acc neztrati a muze tam bejt do aleluja, tak by se predeslo ruznym takovymhle nesporum, vsechno by se pak mohlo postupne vyresit, napr bych si zasel do herny a vyridil si to tam s riditelem, ten by se pak treba nejak domluvil s dp, ze zabanuje toho fracka atd... |
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 13/11/2003 : 22:53:20
|
Onehda sme vedli obdobnou hadku s kamosema ohledne jedne pujcovny lodek. Fungovalo to tak ze lodku pujcili jen oproti zastave v podobe obcanky. Taky nemaji pravo ti ji drzet, ale taky ti tu lodku pujcovat nemusi. Tady by se to dalo brat obdobne, nemusis mu ukazat obcanku, ale on te doty herny taky nemusi pustit. Podotykam ze vim, ze drzet a ukazat je rozdil, ale i tak. |
|
 |
|
WirusH
New Member

232 Posts |
Posted - 13/11/2003 : 23:04:46
|
Onehda sme vedli obdobnou hadku s kamosema ohledne jedne pujcovny lodek. Fungovalo to tak ze lodku pujcili jen oproti zastave v podobe obcanky. Taky nemaji pravo ti ji drzet, ale taky ti tu lodku pujcovat nemusi. Tady by se to dalo brat obdobne, nemusis mu ukazat obcanku, ale on te doty herny taky nemusi pustit. Podotykam ze vim, ze drzet a ukazat je rozdil, ale i tak.
Pokud by ti tu lodku nepucil z toho duvodu že jsi mu neprodlozil nebo nedal do zastavy OP jedna se 100%minimalne o prestupek ne-li trestny cin... |
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 13/11/2003 : 23:11:28
|
quote: Originally posted by Mickk
dyt je to jasny ne ? vsichni majitele heren sou jasnovidci nebo aspon umi cist myslenky a tyhle lidi poznaji hnedka jak otevrou dvere d:
U novych lidi si maji vzit obcanku.
OMG...Balte, ty uz nepij, ani vodu z pracky...
A jeste si zajisti doprovod policie ceske republiky pro kontrolu kazdeho noveho zakaznika? Mam sice rad radikalni nazory, ale tohle je totalni magorina  |
Dávejte na sebe pozor, holoto! Dobře už bylo... |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 13/11/2003 : 23:15:34
|
Pokud by na DP byla zabava a lidi se nenudili, nebudou problemy s kriminalitou. Misto mazani acc radsi udelejte neco pro hrace, at se zase bavi a bude klik (jiste, nebude to stoprocentni, ale bude to o nekolik radu mirnejsi).
|
|
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
Posted - 14/11/2003 : 00:17:35
|
quote: Originally posted by mechac Fungovalo to tak ze lodku pujcili jen oproti zastave v podobe obcanky. Taky nemaji pravo ti ji drzet, ale taky ti tu lodku pujcovat nemusi. Tady by se to dalo brat obdobne, nemusis mu ukazat obcanku, ale on te doty herny taky nemusi pustit. Podotykam ze vim, ze drzet a ukazat je rozdil, ale i tak.
Ukazat - proc ne, jestli nepozna jinak ze mi 15 uz bylo :) Opsat udaje - ani nahodou, to si nedovoli ani v bance. Drzet - to je na zalobu, pripadne veskere mozne inspekce :) |
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 14/11/2003 : 02:43:35
|
quote: Originally posted by mechac Fungovalo to tak ze lodku pujcili jen oproti zastave v podobe obcanky. Taky nemaji pravo ti ji drzet, ale taky ti tu lodku pujcovat nemusi. Tady by se to dalo brat obdobne, nemusis mu ukazat obcanku, ale on te doty herny taky nemusi pustit. Podotykam ze vim, ze drzet a ukazat je rozdil, ale i tak.
Ukazat - proc ne, jestli nepozna jinak ze mi 15 uz bylo :) Opsat udaje - ani nahodou, to si nedovoli ani v bance. Drzet - to je na zalobu, pripadne veskere mozne inspekce :)
\no vtip je vtom, ze to nikde oficialne v radu nemeli napsany. Tys jim tu obcanku vpodstate pujcil dobrovolne. Hadali sme se otom taky docela dlouho a nejak sme nedospeli k nazoru jestli je to za hranici zakona nebo ne. Je to fuk, ja to jen uvedl jako priklad z praxe. :) |
|
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 14/11/2003 : 07:06:16
|
Onehda sme vedli obdobnou hadku s kamosema ohledne jedne pujcovny lodek. Fungovalo to tak ze lodku pujcili jen oproti zastave v podobe obcanky. Taky nemaji pravo ti ji drzet, ale taky ti tu lodku pujcovat nemusi. Tady by se to dalo brat obdobne, nemusis mu ukazat obcanku, ale on te doty herny taky nemusi pustit. Podotykam ze vim, ze drzet a ukazat je rozdil, ale i tak.
Pokud by ti tu lodku nepucil z toho duvodu že jsi mu neprodlozil nebo nedal do zastavy OP jedna se 100%minimalne o prestupek ne-li trestny cin...
LoooooooL. Už to nehul, měkne ti mozek. |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 14/11/2003 : 13:26:45
|
Lol balt je machr, balt podle obcanky pozna jestly ses nebo nejses prase tak tj husty :) |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 14/11/2003 : 13:45:10
|
Lol balt je machr, balt podle obcanky pozna jestly ses nebo nejses prase tak tj husty :)
to ma z toho jak delal v tom blazinci :) to je dobry |
|
 |
|
Vretoman
Starting Member
20 Posts |
Posted - 14/11/2003 : 14:12:29
|
Jinak mam sem stejne pravo psat jako ty a jediny, kdo mi muze rict neco jineho, je Tibor, ktery takto zatim neucinil, takze se starej o svoje.
Ja len kontrolnu otazku to na prvej strane topicu ked si pisal ze nie si aktivny GM si asi netrafil svoj account na fore? (pisal pod Saggerom) alebo som to nepochopil  |
Somalska cierna dusa zlakana Templarskym plnym stolom
|
 |
|
Argon
New Member

137 Posts |
Posted - 14/11/2003 : 17:21:02
|
quote: Originally posted by Demostenes
Pokud by na DP byla zabava a lidi se nenudili, nebudou problemy s kriminalitou. Misto mazani acc radsi udelejte neco pro hrace, at se zase bavi a bude klik (jiste, nebude to stoprocentni, ale bude to o nekolik radu mirnejsi).
Nj ale kdyz se kvesty delaj v utery v pulnoci? :), normalni clovek ve vsedni dny spi kdyz chodi do prace/skoly, chtelo by to nejaky mensi kvesty a nejakou dejovou linii, fakt nejlepsi je ta snow cedule v britu na bance o britishovi a novinka jak se bude odvijet nejaka nova dejova linie ale jeste jsem nevidel, ze by se neco delo . |
 |
|
Aleksej
Starting Member
22 Posts |
Posted - 19/11/2003 : 13:09:08
|
quote: Originally posted by Princess of Love
Taky by me zajimalo par urcitych veci ohledne acc! Ale klidne mi treba staci tohle co uz napsali, napr. ze by clovek mel 21 acc:) JInak pokud vim tak trestne je , i kdyz o tom neexistuje pravidlo, prodavani acc! Ale kdyz si clovek zahraje u jineho kamose, pujci mu acc ci jen zmeni IP adresu , tak za to se prece nemuze acc mazat a navic jeste GM napisi ze porusil pravidla DP! A to ze kdyz treba par lidi hraje v herne, coz neni jen znojmo a Hodonín, tak ze kdyz dojde jeden DEBILEK z jinyho mesta ci prdele, a naloguje se ve znojemske ci hodonínske kaFce, a udela tam nejakou kravinu tak hned za to blokujete IP, a mazete acc :( CO je tohle za kravinu?
Ale nejvetsi prcina je ze ty accy co byli prdtim blocked propustili zvetsiny z5 do hry a bezduvodne smazali napr. ten muj kterej s tim nemel vubec nic spolecneho...a tak si ksefmeni hrajou dal...a ja mam po accu kterej sem piplal 2,5 roku....
:-)))))))))))))))) to s tim, že si ho pipla 2,5 roku myslels fakt vyžně  |
 |
|
WirusH
New Member

232 Posts |
Posted - 19/11/2003 : 16:07:24
|
quote: Originally posted by Mistral
Pokud by ti tu lodku nepucil z toho duvodu že jsi mu neprodlozil nebo nedal do zastavy OP jedna se 100%minimalne o prestupek ne-li trestny cin...
LoooooooL. Už to nehul, měkne ti mozek.
Co uz muzes psat? Ja myslel ze mas furt namozenou ruku vod toho honeni |
 |
|
Mongrel
New Member

175 Posts |
Posted - 22/11/2003 : 00:09:39
|
Ty nejsi aktivni GMko ? No to ale u Vas uz pak neni nikdo ne ? :( Tuhle story si rad poslechnu. |
GM Mandos, Moria team. Ranger Mongrel + Craft Thalion, DarkParadise |
 |
|
Topic  |
|