Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Dp web.
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 20/11/2003 :  12:23:52  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
koukam nic novyho co ?

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

kouba
New Member

136 Posts

Posted - 20/11/2003 :  13:40:14  Show Profile  Send kouba an ICQ Message Send kouba a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

koukam nic novyho co ?

ale jo stranky byli presunty na kvalitnejsi lokalitu
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 20/11/2003 :  18:45:45  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kouba

To ardeth: plnis svou postovou normu??

Plni ji i Tleskac ?
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 22/11/2003 :  10:05:18  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kouba

quote:
Originally posted by Pertha

koukam nic novyho co ?

ale jo stranky byli presunty na kvalitnejsi lokalitu

na bahamy ?

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Baghera
Starting Member

31 Posts

Posted - 26/11/2003 :  11:45:29  Show Profile  Send Baghera an ICQ Message Send Baghera a Private Message  Reply with Quote
Muze mi tu nekdo vysvetlit proc nekery lidi - a treba ja z prace vidim [nebo spis teda nevidim] generovany stranky dp [vyveska, dvorni klepy spatne ? Nevidim tam spoustu prispevku - a to nejsem sam ...
Cim to sakra je ??

Diky za nejakou rozumnou odpoved.

*may there always be a road!*
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 26/11/2003 :  12:14:07  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Baghera

Muze mi tu nekdo vysvetlit proc nekery lidi - a treba ja z prace vidim [nebo spis teda nevidim] generovany stranky dp [vyveska, dvorni klepy spatne ? Nevidim tam spoustu prispevku - a to nejsem sam ...
Cim to sakra je ??

je to polamany

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 26/11/2003 :  13:51:26  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:

Cim to sakra je ??

Normalka, dedky neberou

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 26/11/2003 :  17:02:14  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Cim to sakra je ??

Moznosti je vic.

1. Nekdo si dal pri nefunkcnosti domeny darkparadise.cz, zpusobenou tim, ze jako kazdy rok poskytovatel jaksi az do druhe upominky opomnel zaplatit udrzovaci poplatek :p, do souboru hosts (nejcasteji c:\winnt\system32\drivers\etc\hosts) radek s IP adresou na www.darkparadise.cz.

2. Nekteri "inteligentni" provideri cachuji zaznamy az mesic, prestoze je jejich TTL kratsi. Pak zakaznici vyuzivajici tytp stare informace dostanou chybnou starou adresu www stranek

3. Lokalni cache cachuje i to, co by cachovat nemela

4. Je to lozbityyy

Please use my PGP key: http://dp.privacy.cz/Baltazar.asc
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000