Rofl ...ja jsem v klidu, zadne vetsi vykyvy ..43:14:32 (zatim stazeno 380MB)
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
myslis tady na imperiu?to ze o tom disktujes kdekoliv jinde mimo oficialni EQ2 beta forum je poruseni NDA a je jedno jestli mezi ostatnimi testery (jak bys overil ze clovek kerej by do toho hidden fora mel pristup je opravdu v bete btw)
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
myslis tady na imperiu?to ze o tom disktujes kdekoliv jinde mimo oficialni EQ2 beta forum je poruseni NDA a je jedno jestli mezi ostatnimi testery (jak bys overil ze clovek kerej by do toho hidden fora mel pristup je opravdu v bete btw)
Ukaz mi prstem, kde je v NDA neco psano o oficialnim EQ2 beta foru. Lide, ktery jsou v bete se o EQ2 bete muzou bavit, chatovat apod.
Zpusobu k overeni je milion (ingame, eq2beta board nick apod.)
Ukaz mi prstem, kde je v NDA neco psano o oficialnim EQ2 beta foru. Lide, ktery jsou v bete se o EQ2 bete muzou bavit, chatovat apod.
Zpusobu k overeni je milion (ingame, eq2beta board nick apod.)
myslim ze je to zbytecny kdyz key do EQ2 bety ma prakitcky kdokoliv.
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
No, zbytecny to neni a i kdyz ten klic ma "kazdej", je samozrejme lepsi a bezpecnejsi mit forum, ktere bude skryte. Jsem taky pro, urcite se to bude hodit. Minimalne bych uz EQ2 hodil zvlast, informaci je uz dost, takze neni treba, aby bylo v jine sekci. Necham na adminech . V pripade hidden fora na EQ2 dejte vedet.
Btw. asi 5 minut potom co jsem usnul se mi prerusil download ...kazdopadne ted rano to frci dobre. Zbyvajici cas 17 hod.
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
sakra jaktoze vam to fici tak rychle.. ja mam sosnutych jen 442 mega zatim ;(( 114 hodin left ;(
EDIT: mala rada.. zkusil sem cancel a znovu pustit stahovani a pomohlo to.. uz to jede 90kb/s.. takze kdo to ma pusteny od vcera tak radim stornovat a pustit znova.. ;)
Bree ranko, tak pres noc se to slusne rozbehlo. Mam stazenych 1,4GB a zbyvajici cas je 15h a stale klesa, mozna to do vecera stihnu Jsem na to zvedavej...
Přístup do hidden fóra není potřeba, ale rád bych požádal někoho z Prahy či okolí aby, až to bude mít stáhnuté dal vědět. Obdrželi jsme s bratrem (oba ) beta test key, ovšem kabel do Ořechu zavedou až za 2 týdny, což je momentálně dosti kritická doba... a 250 hodin downloadu na ISDN není zrovna ideální.
Pokud by se tedy někdo uvolil to vypálit na CD, byl bych velice vděčen.
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Přístup do hidden fóra není potřeba, ale rád bych požádal někoho z Prahy či okolí aby, až to bude mít stáhnuté dal vědět. Obdrželi jsme s bratrem (oba ) beta test key, ovšem kabel do Ořechu zavedou až za 2 týdny, což je momentálně dosti kritická doba... a 250 hodin downloadu na ISDN není zrovna ideální.
Pokud by se tedy někdo uvolil to vypálit na CD, byl bych velice vděčen.
Orech? Ja sem z Luzin :) to je za rohem ne? Ozvi se mi na icq.
Je to mozna trochu predcasne, ale uz nekdo premyslel o budoucim nazvu guildy? Mozna by se vyplatilo o nejakem popremyslet, alespon bude dost casu pohadat se o jmenu .
Je to mozna trochu predcasne, ale uz nekdo premyslel o budoucim nazvu guildy? Mozna by se vyplatilo o nejakem popremyslet, alespon bude dost casu pohadat se o jmenu .
Osobně si myslím, že prozatím nepřekonaný patcher měla hra Shadowbane. Tam udělali to, že všechny soubory na serverstraně se sbalili do pár velkých včetně kontrolních součtů a značek v souboru po pravidelných intervalech. Při každém puštění patcheru tento zkontroloval nejenom názvy a délky souborů, ale skenoval i značky v rámci soubporu, takže například soubor textu ve velikosti 200MB skenoval, pak začal tahat update například od 50MB v souboru, pak zas přeskočil atp. Takže prostě opakoval jenom nutné součásti - něco jako předchůdce BitTorrentu, ale tohle bylo v rámci patcheru. Fakt dobré.
lol nazdarek vsem.... :) tak jsem se rozhodl ze si asi zkusim ten EQ2 beta test.... ale tech 50hodin je trochu strasidelne.... ale co... do zitra to snad stahnu.... a ve hre bych chtel mit cca stejne jmeno jako v SWG...
lol nazdarek vsem.... :) tak jsem se rozhodl ze si asi zkusim ten EQ2 beta test.... ale tech 50hodin je trochu strasidelne.... ale co... do zitra to snad stahnu.... a ve hre bych chtel mit cca stejne jmeno jako v SWG...
Co bych za tech 50 hodin dal :). Momentalne 1,5 Gb