Author |
Topic  |
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 15/10/2004 : 14:51:04
|
Davam sem popis teaseru (trailer) na Epizodu 3, muzete si byt jisti ze je to pravda. Ten kdo se chce nechat prekvapit a pockat do 6. listopadu tak at to radsi necte 
Na začátku uslyšíme hlas Aleca Guinnesse. Uslyšíme jeho monolog z New Hope, kdy říkal Lukovi o Jediích. "Jedi Knights alway being the guardians of peace. Během těchto slov uvidíme záběry ze všech epizod SW, tedy i z E3. Ve chvíli, kdy uslyšíme: "Vader was seduced by the dark side of the Force" uvidíme Anakinovu tvář, zahalenou v tmavé kápi - záběr potrvá asi 40 vteřin.
Následují záběry na výbuchy sopek a pak tma, podkreslená dechem Darth Vadera. Pak uslyšíme…
Sidious: "Lord Vader..."
Vader: "Yes?"
Sidious: "Rise."
Pak spatříme Anakina jako Vadera, jak je připoután k nějakému stolu. Pak následuje mnoho a mnoho rychlých záběrů z E3, jako např. bojující Wookiové, Padmé v účesu podobném Leiyným, TIE fightery, CloneFightery, X- Wingy.
Teaser končí titulem "The Saga is Complete - May 2005. Teaser tvá 100 sekund
Nakonec oficialni plakat na teaser: http://www.starwars-union.de/bilder/news/20041014ep3_teaserposter.jpg
|
Edited by - Jorssk on 11/04/2005 14:24:39
|
|
| |
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 15/10/2004 : 15:12:10
|
quote: Originally posted by Jorssk
Davam sem popis teaseru (trailer) na Epizodu 3, muzete si byt jisti ze je to pravda. Ten kdo se chce nechat prekvapit a pockat do 6. listopadu tak at to radsi necte 
Na začátku uslyšíme hlas Aleca Guinnesse. Uslyšíme jeho monolog z New Hope, kdy říkal Lukovi o Jediích. "Jedi Knights alway being the guardians of peace. Během těchto slov uvidíme záběry ze všech epizod SW, tedy i z E3. Ve chvíli, kdy uslyšíme: "Vader was seduced by the dark side of the Force" uvidíme Anakinovu tvář, zahalenou v tmavé kápi - záběr potrvá asi 40 vteřin.
Následují záběry na výbuchy sopek a pak tma, podkreslená dechem Darth Vadera. Pak uslyšíme…
Sidious: "Lord Vader..."
Vader: "Yes?"
Sidious: "Rise."
Pak spatříme Anakina jako Vadera, jak je připoután k nějakému stolu. Pak následuje mnoho a mnoho rychlých záběrů z E3, jako např. bojující Wookiové, Padmé v účesu podobném Leiyným, TIE fightery, CloneFightery, X- Wingy.
Teaser končí titulem "The Saga is Complete - May 2005. Teaser tvá 100 sekund
Nakonec oficialni plakat na teaser: http://www.starwars-union.de/bilder/news/20041014ep3_teaserposter.jpg
Neklikací odkaz :) |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 15/10/2004 : 15:20:33
|
Jorssk - viem odkial to mas , aj ja som to tam videl. Btw myslim, ze na toto si nemusel zakladat novy topic, lebo je to od SWG dost daleko.

a pridali tam plno novych obrazkov, videl si ? |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
Edited by - Hosty on 15/10/2004 15:21:23 |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 25/10/2004 : 05:44:42
|
Nove zpravy o teaseru E3: První teaser Epizody III. bude k dispozici členům Hyperspace už 4. listopadu, tedy o den dříve, než se objeví v amerických kinech. Teaser bude uveden při premiéře nového filmu společnosti Pixar # Úžasňákovi. Kdy se teaser objeví v českých kinech zatím není jisté. Určitě však bude dabovaný. Mohu slíbit, že už 4. listopadu (nebo 5. # záleží na tom, jak to stihnu bude teaser ke stažení na CSWU. Kdo má pomalý modem, uvidí teaser na Koprconu 2004 v rámci přednášky o Epizodě III. :) |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 25/10/2004 : 08:43:24
|
Nove zpravy o teaseru E3: Kdy se teaser objeví v českých kinech zatím není jisté. Určitě však bude dabovaný.
Jo jo vzdycky to musej zkurvit. |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 25/10/2004 : 14:25:08
|
Jorssk, to si mohol radsej hodit link a menej by si sa napisal, ale ved ty to robis preto, aby to vyzeralo, ze sa vyznas...
 |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 25/10/2004 : 14:42:27
|
Ne ja to delam pro to, aby si lidi precetli jen to co jsem chtel a nehledali to 10 min. v novinkach.
Glitanas - To je vec nazoru, ja proti dabingu novich epizod nic nemam je povedenej. Btw. kdyz uz to delaj k traineru tak se alespon budou snazit ne?  |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 25/10/2004 : 14:57:19
|
quote: Originally posted by Jorssk Glitanas - To je vec nazoru, ja proti dabingu novich epizod nic nemam je povedenej. Btw. kdyz uz to delaj k traineru tak se alespon budou snazit ne? 
No ale v originalu jsi to asi nevidel. Ja to nejdriv videl anglicky pak s dagingem. A malem jsem zvracel. Jako vzdy cesky dabing nezklamal a aby se jim to veslo do huby opet totalne prevraceli smysl vet ve filmu. Existovat filmy jen v ceskem zneni tak jsem se do hveznych valek asi nikdy nezazral :-) |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 25/10/2004 : 15:11:07
|
quote: Originally posted by Giltanas No ale v originalu jsi to asi nevidel. Ja to nejdriv videl anglicky pak s dagingem. A malem jsem zvracel. Jako vzdy cesky dabing nezklamal a aby se jim to veslo do huby opet totalne prevraceli smysl vet ve filmu. Existovat filmy jen v ceskem zneni tak jsem se do hveznych valek asi nikdy nezazral :-)
Souhlas - proto jsem byl rad, ze cesky dabing na DVDcka nedali, a nikdy ani nezapnu ceske titulky. Nekdo kdo nezna SW a preklada to, souvislosti, ktere nechape prelozi naprosto jinak, nekdy tam hodi uplnou blbost (s podobnym pristupem jsem se setkal u Hvezdne brany, kterou jsem videl nejdriv v anglictine, a kdyz jsem se na to kouknul v cestine, nektere pasaze byly uplne o necem jinem).
Takove veci by nemeli prekladat lidi, kteri o tom vi houby. Docela me nastvalo, kdyz na jedne nejmenovane strance u modelu AT-TE meli popisku Stihacka AT-TE a k tomu popiska:
"Otevřete pláty brnění v zadní části lodi a objevíte ukryté výsadkáře. Masivní dopravní loď transportuje výsadkáře přímo do středu bitvy. A už se otvírá přední část lodi a vypouští do boje vojáky na rychlých podvozcích" |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 25/10/2004 : 19:45:49
|
To make a long story short - z větší části plácáš kraviny. Rozvedu to.
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden Souhlas - proto jsem byl rad, ze cesky dabing na DVDcka nedali, a nikdy ani nezapnu ceske titulky. Nekdo kdo nezna SW a preklada to, souvislosti, ktere nechape prelozi naprosto jinak, nekdy tam hodi uplnou blbost.
Automaticky zařazovat nějakou věc do škatulky "sračka" není zrovna inteligentní. Český dabing rozhodně v posledních letech nezáří, to ale neznamená, že každý nadabovaný film musí být notně hovadina. Pokud se nadabuje kvalitně (což je třeba případ nové i staré trilogie), nevidím nikde problém. Ovšem je kravina říkat, že jsi rád že tam český dabing (na DVD) není. DVD je od toho aby sis mohl vybrat. Kravina je, že tam není.
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden (s podobnym pristupem jsem se setkal u Hvezdne brany, kterou jsem videl nejdriv v anglictine, a kdyz jsem se na to kouknul v cestine, nektere pasaze byly uplne o necem jinem)
Dovol, abych se zasmál.
 To by bylo. Řekni díl a řadu. Český dabing SG-1 je "řekněme" speciální případ - a to v tom že je nadabovaná velmi dobře. Některý díly jim, souhlasím, ujeli (můžeš jmenovat? ), ale ve většině případů to čeština jen vylepšila. Mnohé vtipy či hlášky dokonce vyzní lépe... Viděl jsem všechny řady v AJ a řady 1 až 6 v ČJ a musím říct, že ČJ je jednoznačně lepší. Například díl "Časová smyčka" ztrácí v angličtině většinu humoru. Hammond prostě zní lépe když říká "Máte zelenou!" než když říká "God's speed!". SG-1 je imho velmi špatný příklad, protože lidé mající dabing na starost jsou vybráni velmi dobře.
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden Takove veci by nemeli prekladat lidi, kteri o tom vi houby.
Jediná věc ve které s tebou souhlasím. Ovšem ani jeden z tebou uvedených příkladů není ukázka takové situace.
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden Docela me nastvalo, kdyz na jedne nejmenovane strance u modelu AT-TE meli popisku Stihacka AT-TE a k tomu popiska:
"Otevřete pláty brnění v zadní části lodi a objevíte ukryté výsadkáře. Masivní dopravní loď transportuje výsadkáře přímo do středu bitvy. A už se otvírá přední část lodi a vypouští do boje vojáky na rychlých podvozcích"
 Imho ale nechápu, jak můžeš srovnávat dabing filmů s překladem v LEGO katalogu? 
Ende? Chápu, že ty jako učitel AJ si to bez problému pustíš v AJ (nakonec, já to většinou dělám taky), ale už nechápu proč o správnosti tohoto postupu či o debilitě opačného musíš přesvědčovat ostatní. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
Edited by - Jedi_Knight on 25/10/2004 19:49:34 |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 25/10/2004 : 22:36:34
|
A jeeje janek zase zacal diskutovat....ale mas pravdu anglicky oreginal nebo titulku svemu 7 letemu bratranci na DVD tezko pustim... |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 26/10/2004 : 07:56:54
|
Ach jo, promiň že žiju.
Nikoho jsem nepřesvědčoval, jenom jsem vyjádřil svůj názor, to snad můžu, ne?
Btw. to že můj názor nesouhlasí s tím tvým znamená, že to jsou blbosti? Aby to nebylo naopak... |
Edited by - Drizzt DoUrden on 26/10/2004 08:04:58 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 26/10/2004 : 11:42:15
|
mno já to jankovi říkám pořád, hoď se do klidu člověče, uber páry.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Popbob
New Member

100 Posts |
Posted - 26/10/2004 : 13:40:52
|
janek je proste v tomto smere puntickar :) |
EQ2 Popbob guardian/alchemyst SWG Popbob Aifi commando WoW Littlemage warlock/alchemyst Vanguard Popbob Necromancer LOTRO Poprandir champion
|
 |
|
Azeroth
New Member

167 Posts |
Posted - 26/10/2004 : 13:48:23
|
V kině dabing moc nemusím, ale u SW je vcelku povedenej. Když jsem slyšel Vaderův hlas v aAnglické verzi myslel jsem, že mě omejou. |
The siths shall rule again. |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 26/10/2004 : 13:57:59
|
No ja mluvim o dabingu novych epizod ze je povedenej, ten tech epizod 4,5,6 SE je fekalni. A kdyz jsem si to ted poslechl na DVD tak me do dostalo jeste vic protoze v dabinku WOOKIE prekladali jako "zvire" a kdyz mluvili o tom ze "Bounty Hunter" (boba fett) chce dostat sola tak to vzdy bylo prelozene v dabingu jako ze ho chce Jabba. Takhle bych mohl pokracovat ale nebudu...V titulcich od Fuky je to uz ok, stejne jako jeho dabing novich epizod. Nojo Fuka je borec, fuka to umi..  |
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 26/10/2004 : 15:28:50
|
No ja mluvim o dabingu novych epizod ze je povedenej, ten tech epizod 4,5,6 SE je fekalni. A kdyz jsem si to ted poslechl na DVD tak me do dostalo jeste vic protoze v dabinku WOOKIE prekladali jako "zvire" a kdyz mluvili o tom ze "Bounty Hunter" (boba fett) chce dostat sola tak to vzdy bylo prelozene v dabingu jako ze ho chce Jabba. Takhle bych mohl pokracovat ale nebudu...V titulcich od Fuky je to uz ok, stejne jako jeho dabing novich epizod. Nojo Fuka je borec, fuka to umi.. 
nechceš toho fuku .... 
dabing je mnohdy schvalně upravován, proto taky funkce úprava dialogů... :-) prostě to dají tak jak se režisér dabinku vyspí, loby ochránců zvířat, fanatických StarWars fanoušků, a nesmíme zapomenout na trpaslíky... kurvy jedny malý všude se dostanou... |
|
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 26/10/2004 : 16:21:36
|
No to je partia, jeden je(vraj) post hunter, druhy puntickar, treti... |
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 26/10/2004 : 16:40:53
|
quote: Originally posted by Hosty
No to je partia, jeden je(vraj) post hunter, druhy puntickar, treti...
musím reagovat, co jsem? |
|
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 26/10/2004 : 16:51:42
|
Neviem co si ale urcite nieco kladne |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 26/10/2004 : 18:34:33
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
Ach jo, promiň že žiju.
Nikoho jsem nepřesvědčoval, jenom jsem vyjádřil svůj názor, to snad můžu, ne?
Btw. to že můj názor nesouhlasí s tím tvým znamená, že to jsou blbosti? Aby to nebylo naopak...
ROFLMAO.
C'mon, copa tady se člověk debaty nedočká? 
OK, možná jsem to trochu přehnal, ale prostě jsem se nasral ňo... stává se. 
Když mluvíte o trpaslících, komu z vás se líbil nadabovanej Gimli? Nemůžu na něj zapomenout. "Koňáku..."    |
 |
|
Kuki
Starting Member
22 Posts |
Posted - 26/10/2004 : 18:56:36
|
Mne dost, Gimli bola najhaluznejsia postava  |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 27/10/2004 : 07:40:56
|
Gimli bol dobre nadabovany(iba v cestine) a Gimli sam o sobe je cool. No Kuki este nevidel SW ani Jango Fetta - keby ho uvidel, tak hned to vsetko zmeni |
Edited by - Hosty on 27/10/2004 07:41:39 |
 |
|
Kuki
Starting Member
22 Posts |
Posted - 27/10/2004 : 14:12:50
|
Ked myslis 
Ale videl som SW1 a bol dost v pohode  |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 27/10/2004 : 14:56:22
|
Tak to sa mas na co tesit , I je slabsia. |
 |
|
Kuki
Starting Member
22 Posts |
Posted - 27/10/2004 : 15:36:25
|
Tak sa tesim
Ale zda sa mi, ze u niekoho som videl koniec SW2 Neviem preco len koniec  |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 27/10/2004 : 18:21:25
|
quote: Originally posted by Kuki
Tak sa tesim
Ale zda sa mi, ze u niekoho som videl koniec SW2 Neviem preco len koniec 
A co tam bolo ? |
 |
|
Kuki
Starting Member
22 Posts |
Posted - 27/10/2004 : 18:33:09
|
Zda sa mi ze nejaka bitka |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 27/10/2004 : 21:05:23
|
quote: Originally posted by Kuki
Tak sa tesim
Ale zda sa mi, ze u niekoho som videl koniec SW2 Neviem preco len koniec 
A co tam bolo ?
Mi netvrď že si nepametáš KDO na konci EP2 skákal jak potrefená koza...  |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 27/10/2004 : 21:49:30
|
LOL Ale ja som sa len pytal, ze co tam bolo - ci to videl alebo to bolo nieco ine , on videl geonosis arena, takze to nevidel koniec. |
 |
|
Kuki
Starting Member
22 Posts |
Posted - 27/10/2004 : 22:05:15
|
Ja som videl akurat tak SW1 a SW2 som videl le nejaku cast v tej casti bola bitka tak som si myslel ze to je koniec  |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 28/10/2004 : 11:11:21
|
Yoda in action - Alespon jste videli jak bojuje skutecny mistr jedi. A to ze se mame dockat souboje Yoda vs Palpatine a Palpi ma byt lepsi se mame na co tesit  |
 |
|
Kuki
Starting Member
22 Posts |
Posted - 28/10/2004 : 11:47:01
|
OhohO |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 28/10/2004 : 12:59:54
|
Kubo, ty ani nevies kto to je |
 |
|
Azeroth
New Member

167 Posts |
Posted - 28/10/2004 : 13:04:52
|
Tak to sa mas na co tesit , I je slabsia.
Mno ale Darth Maul ruluje. |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 28/10/2004 : 13:18:49
|
Darth Maul... nic extra, mne sa najviac paci Jango a s jediov... to je tazke, mozno ten Maul. |
Edited by - Hosty on 28/10/2004 13:19:29 |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 29/10/2004 : 11:54:20
|
Maul byl celkem cool Sith az na to ze podcenoval jedi a nakonec ho zabil blbej padawan. |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 29/10/2004 : 12:32:27
|
Maul byl celkem cool Sith az na to ze podcenoval jedi a nakonec ho zabil blbej padawan.
Obi dokončil Jedi knight trial   |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 29/10/2004 : 13:48:28
|
ale v dobe kdy zabil maula byl jeste padawan.. i kdyz bych si dovolil odmitnout prizvisko "blbej"  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 29/10/2004 13:50:47 |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
|
Azeroth
New Member

167 Posts |
Posted - 30/10/2004 : 14:05:18
|
V okamžiku kdy zabil Maula se z něj stal knight, takže už v podstatě padawan nebyl. |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 30/10/2004 : 15:29:13
|
quote: Originally posted by Azeroth
V okamžiku kdy zabil Maula se z něj stal knight, takže už v podstatě padawan nebyl.
proč ? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 30/10/2004 : 16:48:48
|
Jak jsi na to prisel? |
 |
|
presidente
Starting Member
17 Posts |
Posted - 30/10/2004 : 17:05:42
|
Trebas je to nova zkouska, zabij Sitha a stan se jedi knightem |
 |
|
Azeroth
New Member

167 Posts |
Posted - 30/10/2004 : 18:27:41
|
Jak jsi na to prisel?
Protože na konci filmu mu Yoda oznamil, že mu rada udělí titul rytíře jedi a mezi zabitím Maula a udělením titulu už neskládal žádný testy ani nedělal žádný úkoly, takže v době kdy zabil Maula už byl v podstatě knight, akorát, že ještě neměl ten titul. |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 30/10/2004 : 22:02:15
|
Jak jsi na to prisel?
Protože na konci filmu mu Yoda oznamil, že mu rada udělí titul rytíře jedi a mezi zabitím Maula a udělením titulu už neskládal žádný testy ani nedělal žádný úkoly, takže v době kdy zabil Maula už byl v podstatě knight, akorát, že ještě neměl ten titul.
Nemám rád takovýhle dedukce.  |
 |
|
Azeroth
New Member

167 Posts |
Posted - 31/10/2004 : 12:52:36
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
Jak jsi na to prisel?
Protože na konci filmu mu Yoda oznamil, že mu rada udělí titul rytíře jedi a mezi zabitím Maula a udělením titulu už neskládal žádný testy ani nedělal žádný úkoly, takže v době kdy zabil Maula už byl v podstatě knight, akorát, že ještě neměl ten titul.
Nemám rád takovýhle dedukce. 
Mno tak to je, ale čistě tvůj problém |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
|
Azeroth
New Member

167 Posts |
Posted - 31/10/2004 : 22:16:26
|
To je blbost jedi knightem se stane az mu ten titul rada udeli.
Na todle kouknete je to vynechana scena s E2 kde meli Ki-adi-mundi vyradit lod ktera ovlada droidy, nakonec vsak prisli na to ze byla falesna: http://www.hyperss.wz.cz/Starwars.com%20Hyperspace%20-%20attack%20on%20the%20droid%20control%20ship.mov
To neni hra ve ktery to funguje tak, že když mu rada řekne, že je Knight tak najednou zesili, on prostě v době kdy zabil maula už byl stejně silnej jako když mu rada oznamila, že je knight. |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 31/10/2004 : 22:44:09
|
To je blbost jedi knightem se stane az mu ten titul rada udeli.
Na todle kouknete je to vynechana scena s E2 kde meli Ki-adi-mundi vyradit lod ktera ovlada droidy, nakonec vsak prisli na to ze byla falesna: http://www.hyperss.wz.cz/Starwars.com%20Hyperspace%20-%20attack%20on%20the%20droid%20control%20ship.mov
To neni hra ve ktery to funguje tak, že když mu rada řekne, že je Knight tak najednou zesili, on prostě v době kdy zabil maula už byl stejně silnej jako když mu rada oznamila, že je knight.
Ten TITUL mu rada udělí. Do té doby je Padawan. Silnej může bejt klidně jak Mistr Proper, ale furt je to *jen* Padawan. |
Edited by - Jedi_Knight on 31/10/2004 22:44:59 |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 01/11/2004 : 05:25:09
|
Lol jj Janek ma pravdu  |
 |