Author |
Topic |
Mrcek
New Member
127 Posts |
Posted - 04/01/2005 : 20:27:03
|
quote: Originally posted by Almych
quote: Originally posted by Mrcek
Kdyby nahodou nekdo objevil vendora co prodava DE-10 pistoli,tak mi jsem prosim hodte waypoint kde to je...diky
vendor je na Talusu, waypoint ti klidne dam, ale mas cca 3M creditu?
Hod me ten waypoint..ja si na ni usetrim :) |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 05/01/2005 : 14:21:25
|
Je tu nějaký právník? Zajímá mě, jestli interpretací hudebního a dramatického díla na veřejnosti (před kantýnou i v kantýně) nespadám mezi plátce organizaci OSA... (za úplatu)
Časté dotazy na OSA:
JAK MÁM POSTUPOVAT PŘED USPOŘÁDÁNÍM ŽIVÉ HUDEBNÍ PRODUKCE?
Vyžádejte si formulář žádosti o svolení k užití hudebních děl na některém z pracovišť OSA nebo na obecním (městském, obvodním) úřadě. Součástí žádosti je i seznam užitých děl na jednotlivých produkcích, který je provozovatel živé veřejné hudební produkce povinen vyplnit a s uvedením jmen autorů a názvů děl, která mají být provozována, zaslat na OSA, a to nejpozději 10 dnů před konáním produkce. Pokud provozovatel takové oznámení neučiní, má se dle § 100, odst. 6 autor-ského zákona za to, že na produkci budou provozována pouze díla autorů, pro které OSA právo na živé provozování hudebních děl spravuje. Informace o užitých dílech žádejte od interpreta.
POTŘEBUJI SOUHLAS OSA K UŽITÍ HUDEBNÍCH DĚL A JSEM POVINEN ZAPLATIT AUTORSKOU ODMĚNU IV PŘÍPADĚ, ŽE POŘÁDÁM PRODUKCI NA VOLNÉM PROSTRANSTVÍ?
Ano. I v tomto případě je třeba požádat OSA o souhlas k veřejnému provozování hudebních děl, uzavřít licenční smlouvu a zaplatit autorskou odměnu. |
Edited by - WereHamster on 05/01/2005 14:24:50 |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 05/01/2005 : 15:15:01
|
quote: Originally posted by WereHamster
Je tu nějaký právník? Zajímá mě, jestli interpretací hudebního a dramatického díla na veřejnosti (před kantýnou i v kantýně) nespadám mezi plátce organizaci OSA... (za úplatu)
Časté dotazy na OSA:
JAK MÁM POSTUPOVAT PŘED USPOŘÁDÁNÍM ŽIVÉ HUDEBNÍ PRODUKCE?
Vyžádejte si formulář žádosti o svolení k užití hudebních děl na některém z pracovišť OSA nebo na obecním (městském, obvodním) úřadě. Součástí žádosti je i seznam užitých děl na jednotlivých produkcích, který je provozovatel živé veřejné hudební produkce povinen vyplnit a s uvedením jmen autorů a názvů děl, která mají být provozována, zaslat na OSA, a to nejpozději 10 dnů před konáním produkce. Pokud provozovatel takové oznámení neučiní, má se dle § 100, odst. 6 autor-ského zákona za to, že na produkci budou provozována pouze díla autorů, pro které OSA právo na živé provozování hudebních děl spravuje. Informace o užitých dílech žádejte od interpreta.
POTŘEBUJI SOUHLAS OSA K UŽITÍ HUDEBNÍCH DĚL A JSEM POVINEN ZAPLATIT AUTORSKOU ODMĚNU IV PŘÍPADĚ, ŽE POŘÁDÁM PRODUKCI NA VOLNÉM PROSTRANSTVÍ?
Ano. I v tomto případě je třeba požádat OSA o souhlas k veřejnému provozování hudebních děl, uzavřít licenční smlouvu a zaplatit autorskou odměnu.
nejsem sice pravnik, ale protoze me autorsky pravo zivi tak z toho co zatim vim - pokud je to verejna produkce ano i kdyby to bylo na namesti :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 05/01/2005 : 15:27:34
|
Ale jestli hraješ v kantýně v Bestine nebo před baráčkem či na náměstí v Theedu, tak snad autorovi poplatky platit nemusíš, třeba mu dají Lucasové z peněz za hrací poplatky |
|
|
Shemiramoth
Moderator
4339 Posts |
Posted - 05/01/2005 : 17:14:42
|
Myslite, ze je dobre toto kombo:
Master Pikeman, Master TK, Fencer prvni tri liny a novice medic kvuli stimum B?
Nevim jestli se neco nezmenilo, co se stackovani defence vs xxx tyce, melee defence, ranged defence apod. Chtel bych zkusit neco jinyho, protoze jsem mel vzdy vicemene ranged povolani - BH, Rifleman, Pistoleer, pak jsem sice delal sworda, ale ten me uz nebavi.
|
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 05/01/2005 : 19:26:10
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
Myslite, ze je dobre toto kombo:
Master Pikeman, Master TK, Fencer prvni tri liny a novice medic kvuli stimum B?
Nevim jestli se neco nezmenilo, co se stackovani defence vs xxx tyce, melee defence, ranged defence apod. Chtel bych zkusit neco jinyho, protoze jsem mel vzdy vicemene ranged povolani - BH, Rifleman, Pistoleer, pak jsem sice delal sworda, ale ten me uz nebavi.
Dobré proti čemu, dobré na co? Já osobně bych dal přednost swordsmanovi místo piká. Se swordem (kladivo) jsem dával rány za 6k6, což potěší jak proti npc, tak i pvp.. A sword může útočit přímo na mind..
Piká jsem byl asi mesíc, sword asi půl roku.. |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 06/01/2005 : 05:46:34
|
Nevim kdo z vas chodi na www.CSWU.cz a hlavne koukat na novinky o Epizode 3, ale dnes me tahle novinka dostala. Ukazuje to ze si Lucas opravdu vse hlida a uderil i v CR, hlavne ze ste si delali prdel ze nam neruzumi, ja vam rikal ze ma sve prekladatele:
LUCAS UDEŘIL !!! Dort Dnes je smutný den. George Lucas a jeho mocné impérium Lucasfilm odhalilo sekci EIII na stránkách CSWU. Pod hrozbou uvěznění za porušování autorských práv jsme byli donuceni okamžitě stáhnout veškeré fotografie z této sekce. Na konci výhružného emailu se nám - snad jako výraz smyslu pro černý humor - dostalo poděkování za naši oddanost světu StarWars... Slibujeme, že se budeme snažit tuto pohromu vyřešit a vrátíme vám vaši oblíbenou sekci.
|
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 06/01/2005 : 10:55:07
|
heh, tak to je husty
dalsi moznost je, ze to nekdo prasknul, coz je oblibena cinnost v tehle podelane radoby republice |
|
|
Azeroth
New Member
167 Posts |
Posted - 06/01/2005 : 13:39:52
|
quote: Originally posted by Almych
heh, tak to je husty
dalsi moznost je, ze to nekdo prasknul, coz je oblibena cinnost v tehle podelane radoby republice
Ano, lide si nejak neuvedomuji, ze komunismus uz je out a bonzovani jim nijak neprilepsi, pak sou tu jeste ti co to delaj jen tak ze srandy |
The siths shall rule again. |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 06/01/2005 : 14:50:40
|
tak jsem si vcera zkusil zalozit charakter na serveru Bria. Cumel jsem kolik je tam lidi, tak plnou kantynu jsem jeste nevidel :) hlava na hlave... tam musej bejt dobry valky.. |
jůůz d fóós |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 06/01/2005 : 14:58:55
|
Ja mel taky char na brie ale uz sem ho smazal, jinak kdyz sem tam prebyval tak sem nejak rozdil v poctu lidi nepoznal. Ony sou vzdy na kazdem serveru nejake hlavni cantiny kde se lide schromazduji. Nemusi byt hned na tom serveru vic lidi kdyz nahodou vlezes do plne cantiny ktera je na nasem prazdna. |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 06/01/2005 : 15:04:22
|
quote: Originally posted by Jorssk
Ja mel taky char na brie ale uz sem ho smazal, jinak kdyz sem tam prebyval tak sem nejak rozdil v poctu lidi nepoznal. Ony sou vzdy na kazdem serveru nejake hlavni cantiny kde se lide schromazduji. Nemusi byt hned na tom serveru vic lidi kdyz nahodou vlezes do plne cantiny ktera je na nasem prazdna.
Jo, můžu potvrdit, na Ahazi žije Mos Espa docela slušným životem (na rozdíl od Eclipse) a na Chimaere je docela bujný život v Mos Eisley (na Eclipse tam tolik lidí bylo někdy v říjnu 2003, když jsem začínal. |
|
|
Shemiramoth
Moderator
4339 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 16:55:58
|
quote: Originally posted by Mrcek
Kdyby nahodou nekdo objevil vendora co prodava DE-10 pistoli,tak mi jsem prosim hodte waypoint kde to je...diky
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=eclipse_trade&message.id=389002
tady mas pistolku :)) DE-10 |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 09/01/2005 : 17:37:04
|
Co to ma byt klone? Urcite nejaka chujovina, kouknu na to :) |
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 09/01/2005 : 18:21:56
|
Jestli se chce někdo zasmát, doporuču tohle...
Jak metalisti zachraňujou princeznu. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
Edited by - Jedi_Knight on 09/01/2005 18:22:16 |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 10/01/2005 : 05:40:18
|
Looooool to je humac, sem rikal ze to bude chujovina! |
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 10/01/2005 : 16:31:25
|
ale teraz vazne, nieco pre vas mam: scany z casaku na... SW: Empire at War, uuuuzas http://www.sector.sk/screenview.asp?idnov=22948&scr=files/novinky/2005191838/Image6.jpg tesim - "hra bude obsahovať aj taktickú časť na štýl Total War, kde budete presúvať svoje flotily cez galaxie k novým miestam bojov. Celé sa to bude odohrávať v žijúcej galaxií a protivníci budú na vaše kroky reagovať. Na rozdiel od Total Waru, tu bude taktická mapa v rovnakom 3D engine a prechody do nových bojov budú plynulé. Samotné strategické boje budú zamerané hlavne na akčnosť a štýl aký poznáme z C&C série a teda aj vzhľadom na hrateľnosť budú vesmírne boje len v dvoch základných rozmeroch podobne ako pozemné. Nebudete teda musieť zložito točiť kameru vo všetkých smeroch a hľadať a určovať, kam majú jednotky ísť. Príbehom sa dostanete dva roky pred Star Wars IV a budú v ňom použité postavy a skutočnosti zo SW III a poprepletané s udalosťami a vesmírnou vojnou v SW IV. Zahráte si za obe strany a môžete sa tešiť na reálne boje z filmov, známe planéty a keďže misie nie sú pevne dané, môžete zistiť aj to, čo by sa mohlo stať, keby udalosti nabrali iný spád ako vo filme. Hra bude mať aj multiplayer, kde si budete môcť zahrať proti sebe celé kampane o galaxiu alebo len skirmishe na vybraných pozemných alebo vesmírnych mapách. Hra vyjde koncom roka a spolu s Age of Empires 3 sa pripoja k next-gen stratégiám." -
|
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
Edited by - Hosty on 10/01/2005 16:35:31 |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 10/01/2005 : 16:43:38
|
Nevíte někdo IP Login Serveru pro Eclipse? Chci zkusit pingnout přímo na něj.. Už mě nebaví koukat desítky minut na okénko "Connecting to the Login Server" při logování na Eclipse :(
W. |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 10/01/2005 : 18:05:18
|
Nevíte někdo IP Login Serveru pro Eclipse? Chci zkusit pingnout přímo na něj.. Už mě nebaví koukat desítky minut na okénko "Connecting to the Login Server" při logování na Eclipse :(
W.
To na 99% nepude. Halt se budeš muset spokojit s informačním servisem SOE. |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 10/01/2005 : 18:53:48
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
W.
To na 99% nepude. Halt se budeš muset spokojit s informačním servisem SOE.
dej si batak s netstatem co se bude zapisovat to txt a mas to hnedka :-)
|
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 10/01/2005 : 20:32:13
|
quote: Originally posted by Quartax
quote: Originally posted by Jedi_Knight
W.
To na 99% nepude. Halt se budeš muset spokojit s informačním servisem SOE.
dej si batak s netstatem co se bude zapisovat to txt a mas to hnedka :-)
Njn, to je to 1%. |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 05:50:27
|
Tamon: Vypada to pekne, jen aby nepodelali ten 3D engine. |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 09:11:34
|
quote: Originally posted by Jorssk
Tamon: Vypada to pekne, jen aby nepodelali ten 3D engine.
no snad nebudou centimetrovy atat a pulcentimetrovy vojaci :-) jinak nevim, ale možná to i vyjde :-) |
|
|
|
Shemiramoth
Moderator
4339 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 11:16:15
|
To Mrcek:
Dalsi naprosto skvela DE-10 a Geo Blaster start bid 2mio
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=eclipse_trade&message.id=392097 |
|
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
|
Shemiramoth
Moderator
4339 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 08:52:56
|
Nemate nekdo Rebel Banner??? Jeden bych koupil za nejakou rozumnou cenu. |
|
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 10:48:24
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
Nemate nekdo Rebel Banner??? Jeden bych koupil za nejakou rozumnou cenu.
Mám dva, ale prodávat se mi fakt nechtěj, mám je do baráčku... určitě se ozve někdo další. |
|
|
Shemiramoth
Moderator
4339 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 11:19:27
|
Jo chci ho taky do baraku. Videl bych to asi takto: Nekde uprostred steny by byl peknej Rebel Banner a vlevo a v pravo vedle nej by byli Imperial Bannery, jmenovalo by se to neco jako: Supremacy nebo Empire ..jeste nevim . Jenze sehnat Imperial Banner 2x bude porod. |
|
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 13/01/2005 : 09:18:04
|
caute. mam dotaz, snad nekdo bude vedet a poradí. Znam lidi co maj na jedny postave dancera/musiciana a muzou si sami buffnout mind/willpower na svy druhy postave. Není mi jasný, jak se to dělá z jednoho compu, kdyz s jednou postavou musím dát watch na postavu kterou vidím a tou druhou postavou musim prece zaměřit tanec na první postavu :)... bude na to možná nějaký macro, pokud někdo víte, please help. |
jůůz d fóós |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 13/01/2005 : 09:23:34
|
quote: Originally posted by Kravka
caute. mam dotaz, snad nekdo bude vedet a poradí. Znam lidi co maj na jedny postave dancera/musiciana a muzou si sami buffnout mind/willpower na svy druhy postave. Není mi jasný, jak se to dělá z jednoho compu, kdyz s jednou postavou musím dát watch na postavu kterou vidím a tou druhou postavou musim prece zaměřit tanec na první postavu :)... bude na to možná nějaký macro, pokud někdo víte, please help.
dva klienti -dva ucty |
|
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 13/01/2005 : 09:56:38
|
quote: Originally posted by Pertha
caute. mam dotaz, snad nekdo bude vedet a poradí. Znam lidi co maj na jedny postave dancera/musiciana a muzou si sami buffnout mind/willpower na svy druhy postave. Není mi jasný, jak se to dělá z jednoho compu, kdyz s jednou postavou musím dát watch na postavu kterou vidím a tou druhou postavou musim prece zaměřit tanec na první postavu :)... bude na to možná nějaký macro, pokud někdo víte, please help.
dva klienti -dva ucty
mam jeden ucet se dvema postavama u kterych chci aby se vzajemne mohli mind buffnout z jednoho compu, vim ze to de..
|
jůůz d fóós |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 13/01/2005 : 10:11:58
|
Nešlo by spustit hru 2x a pak přepínat alt-tab? |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 13/01/2005 : 10:14:07
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
Nešlo by spustit hru 2x a pak přepínat alt-tab?
to fakt netuším... |
jůůz d fóós |
|
|
Khaot
Average Member
1947 Posts |
Posted - 13/01/2005 : 10:19:56
|
Nešlo by spustit hru 2x a pak přepínat alt-tab?
Nevim jestli to nezmenili, ale slo to a bezne jsem si tak predaval prachy z jediho na doce a veci obracene. Ovsem byl tam urcity casovy limit, po ktery to fungovalo, pak to odpojilo drive lognutou postavu, respektive klienta, postava na serveru se chovala jako pri LD, to jest zmizela ihned v meste kde bydlela/v baraku/vlastnim campu, idlovala mimo tato mista.
Edit: A pochybuji, ze to zmenili, protoze to uz je kapku mimo moznosti, respektive vyrazne by to mohlo ovlivnit standardni chod hry. |
Edited by - Khaot on 13/01/2005 10:22:17 |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 13/01/2005 : 10:21:57
|
jde to jedine nadvakrat , ¨v campu mimo mesto protoze tam jsou to tri minuty coz akorat staci bud na music nebo dance buf |
|
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 13/01/2005 : 15:24:58
|
boha jeho kravko, dyt jsme to uz resili :-)
1) mas dva accounty: tak nekde tady se vali topic s tim co pridat do slozky swg, aby sli spustit dva klienti najednou.. treba ja si klidne nastartuju jerzee, pak si alttabnu do win a spustim znova swg a naloguju derzee a pak muzu mezi nima prepinat a dat treba trade.. akorat musis porad alttabovat, takze treba onen trade vypada tak, ze postavis postavy naproti sobe a dvojklik na jednu, alttab, dvojkklik na druhou, alttab, presunuti predmetu, zatrzitko, alttab, zatrzitko a ok, alttab, ok a je to.. akorat doporucuju, pokud nemas moc pameti, pockat si az se uplne naloguje jedna postava a pak teprve zacit logovat druhou.. ja mam treba "jen" 768 RAM a kdyz si alttabnu v kritickych momentech, jako treba nahravani nove lokace pri preletu shuttlem, tak se to kousne a pak cekas hodne minut, pokud vubec se to vzpamatuje..
2) mas dve postavy na jednom uctu: nemam zkusenost, ale myslim ze to bude fungovat uplne stejne jen s tim omezenim na 3 minuty a mimo mesto.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Sagger
Ci-ua-ua
925 Posts |
Posted - 14/01/2005 : 10:43:31
|
Nevite nekdo, jak dostanu hrace, ktery predstira smrt (feign death), z tohoto stavu abych ho mohl zabit ? |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 14/01/2005 : 10:48:53
|
quote: Originally posted by Sagger
Nevite nekdo, jak dostanu hrace, ktery predstira smrt (feign death), z tohoto stavu abych ho mohl zabit ?
pokud to nezmenili , tak to nejde muzes ho jen nasrat nejakyma disease |
|
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 14/01/2005 : 11:03:39
|
Nevite nekdo, jak dostanu hrace, ktery predstira smrt (feign death), z tohoto stavu abych ho mohl zabit ?
pokud to nezmenili , tak to nejde muzes ho jen nasrat nejakyma disease
master force defender muze hrace co ma feign death z tohoto stavu vytahnout tim ze pouzije Total Heal Other... pak ho muze killnout. :) |
jůůz d fóós |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 14/01/2005 : 11:04:13
|
pokud to nezmenili , tak to nejde muzes ho jen nasrat nejakyma disease
master force defender muze hrace co ma feign death z tohoto stavu vytahnout tim ze pouzije Total Heal Other... pak ho muze killnout. :)
samozrejme jsem myslel force healera :)) |
jůůz d fóós |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 14/01/2005 : 11:08:07
|
Nemá na to něco Carbineer - zvednutí z lehu nebo tak něco? |
|
|
Arnie
Moderator
544 Posts |
Posted - 14/01/2005 : 13:19:20
|
Ma to riflemen posture change up. Nic mene to nefunguje... Aspon me to neslo. |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 14/01/2005 : 15:48:18
|
Nemá na to něco Carbineer - zvednutí z lehu nebo tak něco?
no obrana proti FD je , nenechat ho to udělat Tzn nenechat ho stát, když je kd, prone, nebo kneel tak fd nemůže dát afaik
|
|
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 14/01/2005 : 23:47:14
|
quote: Originally posted by Arnie
Ma to riflemen posture change up. Nic mene to nefunguje... Aspon me to neslo.
Ani by nemělo.
FD neni změna pozice, ale změna stavu - tady fakt jen pomůže ten heal.
Popř. nerf. |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 15/01/2005 : 16:31:07
|
s FD muze pry vytahnout rifleman ktery mu zmeni pozici z lehu na kneel nebo na postaveni ci co... |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 17/01/2005 : 11:03:47
|
A teď z jiného soudku... Létáte (ne travel) ještě někdo občas ve vesmíru? Nebo skončil veliký boom a po JTL ani křeček neňafne?
Včera jsem si při loadingu přečetl "banner" s planetkou ve vesmíru, jak SOE zpřístupnilo "station". Tak jsem si řekl, huráá, nechá se dokovat na stanicích :) boží, zábava, konečně něco :)) Šup do vesmíru a ... Nic..
Ona to je nějaká SOE předplatitelská akce :( |
|
|
Sagger
Ci-ua-ua
925 Posts |
Posted - 17/01/2005 : 11:06:55
|
A teď z jiného soudku... Létáte (ne travel) ještě někdo občas ve vesmíru? Nebo skončil veliký boom a po JTL ani křeček neňafne?
Včera jsem si při loadingu přečetl "banner" s planetkou ve vesmíru, jak SOE zpřístupnilo "station". Tak jsem si řekl, huráá, nechá se dokovat na stanicích :) boží, zábava, konečně něco :)) Šup do vesmíru a ... Nic..
Ona to je nějaká SOE předplatitelská akce :(
Za jeden mesicni poplatek (tusim 22 USD) dostanes ucet na vsech SOE hrach, ktere patri do teto Station skupiny, tedy EQ1,EQ2,Planetside,SWG a mozna jeste par dalsich.
Je to imho skvela nabidka, uvazuji o ni kvuli Planetside, u niz jsem se kralovsky bavil. |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
|
|
Topic |
|