Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Shadow Moon - řady a lagy
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/04/2005 :  10:17:16  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha
tzn za 10 minut je odpojeno cca 7 procent hracu
takze jak dlouho vydrzi byt hrac pripojen ?

asi 142 minut bez padu na cloveka a to veru neni mnoho :)

Unikla ti, ale jedna zasadni vec. A to, ze se hraci odlogovavaji ze hry take sami.
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 27/04/2005 :  10:20:06  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:

stejne je to zvlastni si to spocitejte
strop na server je 3000 lidi
bezna fronta ted ve spicce je 220 lidi a to je asi 10 minut

imho ten algoritmus front je o hodne slozitejsi nez ze by platilo 1ven 1dovnitr...
bude to neco ve stylu:
pokud mnozstvi hracu presahne hrani X (o neco min nez je max) aktivuje se fronta... kazdou minutu to nezavysle na tom jestli se nekdo odpoji pribere in treba 4 lidi az bude hracu vic jak X + treba 3% zacne to vybirat adepty na disconn az bude hracu X + 5% zacne jich to vybirat vic a vic atp. V podtate se tim ziskava cas aby se nejaci lidi odlogovali regulerni cestou (skoncily s hranim) a nebylo potreba disconnectit lidi.

a nebo je to treba uplne jinak ale rozhodne si nemyslim ze by to byl trapnej algoritmus jeden in jeden out.

so...

Edited by - Khandar on 27/04/2005 10:25:05
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 27/04/2005 :  10:26:28  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:

Unikla ti, ale jedna zasadni vec. A to, ze se hraci odlogovavaji ze hry take sami.

neunikla ja nikde nepisu ze nekdo nekoho odpojuje , jen ze prumerne vydrzi hrac byt pripojen cca 142 minut
cti poradne, kdyz chces na neco ragovat

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/04/2005 :  10:58:07  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
neunikla ja nikde nepisu ze nekdo nekoho odpojuje , jen ze prumerne vydrzi hrac byt pripojen cca 142 minut cti poradne, kdyz chces na neco ragovat

Bleh :) Mozna by jsi mel s tim ctenim zacit u sebe?

Naopak, ty jsi psal o tom, ze jsou hraci odpojovani:

Perta wrote:

"Pad" mi tedy prijde jako oznaceni nedobrovolneho odpojeni.

Edited by - VT on 27/04/2005 11:02:03
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 27/04/2005 :  11:06:31  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

vytrhavani z kontextu ti jde v tom jsi mistr takze ja to udelam podobne
quote:
Originally posted by pertha

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 27/04/2005 :  11:11:05  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

Pertho máte v grupě všichni vadnou paměť

ja myslel, ze je to disconnectuje, ne ze jim padaj cely klienti
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 27/04/2005 :  11:18:45  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
A já mám ještě ke všemu v kompu ECC moduly a diagnostika žádnou chybu nehlásí.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/04/2005 :  11:27:02  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

vytrhavani z kontextu ti jde v tom jsi mistr takze ja to udelam podobne
quote:
Originally posted by pertha

Priznam se, ze tak zcela nevim za co bojujes :)

Jednoznacne jsi se snazil rici, ze 142 minut bez padu (nedobrovlneho odpojeni) neni mnoho, a ze je v tomto asi WoW "spatne" ci co.

Viz.
Pertha wrote:

Ted se snazis svuj post dementovat ci co? Nebo snad chces tvrdit, ze "padem hrace" jsi myslel i dobrovlny logout a ze tedy prumer skoro 2,5 hodiny na hrace per jeho jedna hraci session neni "veru mnoho"?

Edited by - VT on 27/04/2005 11:28:07
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 27/04/2005 :  11:27:26  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Není náhodou člověk co vleze do instance převeden na jiný server (proto jsou instance instance), a uvolní tím místo na serveru hlavním?

He?

Jinak maximální fronty na ShadowMoon jsou teď na 10 minut čekání, a to tak dvě hodiny denně (jinak bez front). Když se to člověku kousne v instanci nebo má disco, tak to není nic moc, to uznávám, ale že bych si kvůli tomu rušil account, to ne :)
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 27/04/2005 :  11:58:33  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

A já mám ještě ke všemu v kompu ECC moduly a diagnostika žádnou chybu nehlásí.

tak problem bude v podlozce pod krysu...
prej kdo hraje hordu musi mit rudou a kdo alianci tak ruzovou se zlutyma prasatkama jinak to muze zpusobit disconn

so...
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 27/04/2005 :  12:01:39  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
V manuálu to není napsané, takže je to bug. Chci vrátit peníze.
Go to Top of Page

Bajaja
New Member

168 Posts

Posted - 27/04/2005 :  12:05:53  Show Profile Send Bajaja a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dario

quote:
Originally posted by Bajaja

Ohh !
On se takový chudinka aspoň chvíli cítí dobře, když může napsat :
"Za svý těžce vydělaný prachy chci 100% kvalitu !!"
Tak bych jim to neměl za zlé...

Jinak by se nudili, takhle mají aspoň pocit, že řeší něco fakt velkýho..

Ohh !

To je zajimave co, ze clovek zada kvalitu za sve penize.
Mozna by jsi se tvaril kysele chytraku pokud by jsis koupil televizi a takova mala vecerni imploze a nasledna exploze by te potesila a po navsteve doktora pokud by jsi nesedel moc blizko a neprisel o oci sel by jsis koupit novou no co se da delat preci nechci za sve penize kvalitu:)

Dobře, citoslovce vynechám. Tvoje srovnání s TV mně bohužel nepřesvědčilo, ale aspoň jsem se dozvěděl něco z oblasti implozí a následných explozí.. Já si budu hrát svůj funkční WOW a ty si hrej ten svůj nefunkční a skřípej dál zubama.
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 27/04/2005 :  12:32:59  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
mno, lagy... treba predevcirem a pak to zuchlo, ale to se holt nekdy stane...

ale minuly tyden sem mel jeden vecer disco, mala fronta cca 5min, lognu jedem dal a druhy disco... to uz me trochu vyvedlo z rovnovahy... cekam ve fronte a dalsi disco! no ja sem cumel jak tele na novy vrata.... tak sem dal zase reconncet a pak uz to bylo ok...

mno a treti vec ktera ale asi nesouvisi vubec s wow... zprovoznil sem si mikrak kvuli ts a co se nestalo, behem vecera 2x BSOD (modra smrt)... no to sem taky koukal jak jojo, se mi nestalo snad rok... uz samo hledam kde je chyba, ale treba s tim mel taky nekdo problem, tak ze by me nasmeroval... (sestava: xp@3200+ FSB200, nforce2 Ultra400; 1.5GB DDR400, zvukovka ABIT AU-10 ForteMedia FM810 PCI) edit: WinXP SP2 CZ Profi, vsechny aktualizace

4Pertha: hele fronty +-10min jsou ok, ikdyz taky serou... budme radi, ze uz nejsou fronty 30 a vic, ja sme kolikrat cekal skoro hodinu, nastesti sem v te dobe nemel problemy s discem, takze slo jen o to prvni naconnecteni....

Edited by - Warlord on 27/04/2005 12:34:47
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 27/04/2005 :  12:38:09  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
no s modryma obrazovkama + samovolny restart PC behem hry jsem mel problemy taky... taky jsem podeziral HW, sediveli mi vlasy...
(nic jsem teda netestoval)
ale zkusil jsem vypnout ve video options Hardware cursor a od te doby se mi to nestalo.... ale jestli je to skutecne tim... nezarucim.

Co jsem koukal na ignku tak tam taky nekdo s nvidii (taky mam nvidii) hlasil, ze se mu to behem hrani samo restartuje... a taky mu lidi rikali, ze to je urcite HW...

no nevim... zkus treba tohle... me to celkem pomohlo

no mmo
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 27/04/2005 :  12:45:14  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
jo urcite to zkusim, tys myslim nekde psal, ze ti to tu modrou smrt hodilo pri exitu, to u me byl ten druhy pripad, prvni byl pri nejakym loudovani, myslim ze kdyz sem vlezl do portalu do inner circle v maraudonu tak ze mi to zuchlo, takze ciste teoreticky by to aj mohlo byt tim, co rikas... aj tomu chci verit, protoze HW mam celkem odladenej, na to si davam pozor... nemam totiz rad jakekoliv chybove hlasky
ikdyz,... vcera vecer sem pustil prime95 a po 9,5h to vyhodilo chybu, takze nejaka drobnost tam taky jeste nekde je...
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 27/04/2005 :  12:51:10  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
jj jak rikas.. uz jsem to psal...
obcas prechod do modre obrazovky/samovolny restart i po ukonceni wow a jeho procesu... presto se mi zda, ze pak se jeste uvolnuji swapy atd.... takze ciste teoreticky muze byt zavada v HW... a v tom, ze pamet nestiha (mam jen 512MB)
ale na druhou stranu po vypnuti te optiony problemy nejsou...

teda az na to, ze si musim nechavat pusteny IE okno na pozadi, protoze jinak musim wow.exe ukoncovat pres task manager...

operacni system mame stejnej i service pack

jak rikam... muzes zkusit vypnout optionu a uvidis... je to podstatne levnejsi nez jakekoliv dalsi reseni... (osobne bych musel valit do obchodu reklamovat nejspis cely PC, tvrdit jim, ze mi to nejede a obcas se to samo restartne = mozna zdroj, MB, pameti a 30 dni cekat az mi reknou, ze jim se to za 30 dni nestalo a ja budu 30 dni cekat na PC... takze proto jsem si pripoustel chybu HW az jako posledni moznost... pokud mi nekdo poradi dobry diagnostiky na test jinych casti HW nez jen pameti... napr. otestit SW prostredky IDE rozhrani, USBcka, motherboard, jestli mi tam neco nehapruje budu jen rad)

no mmo
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 27/04/2005 :  12:57:41  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
mimochodem ty modry obrazovky bejvaj dost pikantni... ze zacatku to byvalo jako od atapi.sys... tedy CD driver... tak to mi zatrnulo, zkusil jsem ho odstranit a znovu nainstalit ...
tak zacali modry obrazovky s kernel error...

no proste pikoska...
ale nejvetsi hruzu jsem mel, kdyz se mi to samovolne restartlo jak kdybych zmackl HW reset... ale pak jsem se uklidnil, kdyz jsem nasel clovicka na ign, ktery mel ten samy problem...

vsak nekteri si vzpomenou jak jsem se ingame vyptaval cim to muze byt a byl jsem z toho na provaz... a vsichni me desili ze to bude zdroj/pamet atd.

no mmo
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 27/04/2005 :  13:19:10  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
fakt nevim o cem se hadate.
v programech chyby vzdy byli a budou. v mmorpg zvlast.
ale skuste si napriklad reklamovat windowsy. ze tam je tolik bugu ze az. ze vam to muze kdykoli znicit trebars uctovnictvo firmy a uvidite ako pochodite... a to je "to najlepsie" co si mozete z programov kupit

Who is General Failure?
and why is he reading my disk?
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 27/04/2005 :  13:21:50  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khandar
prej kdo hraje hordu musi mit rudou a kdo alianci tak ruzovou se zlutyma prasatkama jinak to muze zpusobit disconn

Ja ji mam cernou... jsem na tom moc spatne? (Hraji za hordu)

Vcera jsem mel mou prvni modrou smrt po reistalaci woken (od prosince) a zrovna ve WoW...
To je pech, ze to zrovna padlo na WoW a ne EQ .

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 27/04/2005 :  13:35:53  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Nazorne ukazu jak absurdni je srovnavat "kvalitu" produktu jako je WoW a produktu jako je par bot, auto, apod. a presto se najde vytecnik, ktery uvadi citace meho zcela absurdniho srovnani a vyvozuje z toho zcela zoufale dedukce.

Fascinujici :)
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 27/04/2005 :  13:55:28  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

quote:
Originally posted by Khandar

Ja ji mam cernou... jsem na tom moc spatne? (Hraji za hordu)

cerna je akceptovatelna pouze jako pozadi.. v popredi musi byt aspon jedna useknuta gnommi hlava. Proto je nejidelanejsi cela ruda ktera znazornuje 500 podrezanejch gnommu v jezirku

so...
Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 27/04/2005 :  16:12:50  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote
Jetli se neco muze pokazit tak se to pokazi a u velkejch a slozitejch projektu je to vic nez jisty.

Treba takovy Apollo do toho vrazili miliardy dolaru a stejne se jim to dostkrat posralo :)

Obas se taky odkouri nejakej HW a stim Blizz neudela vubec nic. Odpari se procak chcipne disk, umre radic....

Tank_Chief
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 27/04/2005 :  17:07:49  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thor
...
Treba takovy Apollo do toho vrazili miliardy dolaru a stejne se jim to dostkrat posralo :)
...

To maji reklamovat, ze? :))

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 28/04/2005 :  09:22:49  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
CO jsem si zjistil tak pokud začne být fronta začne server vyhazovat lidiu co jen někde stojí a mají ten automatik afk.

Normálně přes den takhle zaparkuju a stojím i hodinu a nic a předevčírem sem si nestihnul udělat ani čaj :-( a uš sem byl venku :-(.

Proto to jde rychle. A když to dost lidím padá jak teď je to rychlé :-).

Horší je když to padá i vám.

EVE Online - Bel Gar family :-).
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 28/04/2005 :  10:59:04  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
V souvislosti s tim mne napada, ze disconet muze byt zpusobeny i dlouhym letem, napr. z TB do Tanarisu, kdy po dosednuti uz clovek ma automaticky AFK.

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 28/04/2005 :  11:00:20  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bearsson

V souvislosti s tim mne napada, ze disconet muze byt zpusobeny i dlouhym letem, napr. z TB do Tanarisu, kdy po dosednuti uz clovek ma automaticky AFK.

Tak to se mi nestava ani pri letu z OM do Gadgetzanu.

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000