Author |
Topic |
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 24/06/2005 : 15:52:32
|
quote: Originally posted by Tragedy
Spajdr: Jde o to, ze generovane mise jsou si podobne jako vejce vejci... nemuzou byt vyladene a tak zabavne jako mise predem pripravene.
No jednou všechny vymlátíš, podruhé máš získat šperky, potřetí máš někoho zachránit atd. A že by mise ve WOW byly něčím extra, o tom nevím Né fakt je to dobrá oddychovka, doporučuju. Jinak jsou tam i mise, kde je třeba větší grupa, všechno generované není. |
Edited by - spajdr on 24/06/2005 15:58:30 |
|
|
night_hawk
New Member
315 Posts |
Posted - 24/06/2005 : 16:59:28
|
Ja jsem hral obe hry a je pravda v tom, ze WOWu se clovek musi hodne venovat, aby to nekam dotahl. U teto hry souhlasim se Spajdrem, ze to je na oddych, je to nenarocne a docela zabavne, ja to hral pred rokem a premyslim o tom, ze si to koupim EU. Nemam moc casu a tohle mi celkem vyhovuje. To ze jsou tam generovane mise mi moc nevadi, alespon to porad neni to same. Je fakt, nejsou domyslene jako nektere mise ve WoW, ale to treba bude v pozdejsi fazi hry, to nemuzu posoudit... |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 04:10:02
|
quote: Originally posted by Tragedy
Spajdr: Jde o to, ze generovane mise jsou si podobne jako vejce vejci... nemuzou byt vyladene a tak zabavne jako mise predem pripravene.
zadna hra nema "mise predem pripravene".. tak jak si to definujes ty. mise co jsou v CoH jsou uplne stejneho razeni jako mise v AO, WoW, EQ, DaoC.. atd..atd.. Ale je mi to jasny (asi), kdyz mas ve wow misi "dones tohle tamhle kvuli pribehu.." tak ti to prijde jako ze to neni generovane.. to ze tu samou misi dostanes jeste 20x, jen se zmeni 3 slovicka uz asi ignorujes..
Mne by spis zajimalo jak budou vypadat mise u CoV.. vlastne tam nemuzou bejt dungy.. klasicky, protoze co by tam Zlouni delali.. ale dokazu si predstavit dung ve forme vila nejakyho bohace s ochrankou ;-DD
spajdr > city of villains NENI datac, je to samostatna hra. jen to podle webu pojede v 1 svete.. 2 hry.. dobri proti zlejm... zajimavy
mne na coh zaujal prave ten svet.. ty skilly.. ten fajn system.. to ze clovek nemusi jako ve wow cestovat hodinu aby nekam dosel.... proste civilizace a rychla akce. hmm kamos ma 1 coh v krame.. evropsky.. ze bycvh si ho koupil???? pred mesicem sem kupoval swg... |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 04:10:58
|
jeste neco co mne na coh vadilo.. ze (prej) pozdejs jsou mise kde se proste neda solovat.. :( |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 08:19:04
|
Ono to solo na vyšších levelech taky není už moc možné (nebo aspoň efektivní), protože už stojí ve velkých skupinách a jsou tam Bossové. To se dá trochu ošetřit lítáním, pokud jsi třeba Blaster. |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 08:24:48
|
Klidně si to vyzkoušej, když né fullku, tak US trial. Já EU ještě nerozjel, zkouším na US trial postavy, která mi nejvíce vyhovuje. Moc daleko nejsem, ale prostě větší bandu zabít sám, to možná něco bude pro blastera co dělá plošný damage, ale takový specnutý na heal defender, ten se moc chybat nebude. |
|
|
BlackSource
Starting Member
99 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 09:33:58
|
Jinak musim rict, ze nejvic me na CoH chytlo to jak ten svet pusobi zive. Je to opravdu super a v zadne jine hre, krome GTA, jsem to nezazil. A verim, ze jen to me bude drzet dost dlouho. |
|
|
SHIMI
Junior Member
915 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 10:55:50
|
to si povime za cca 2 tejdny |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
|
|
Tragedy
Moderator
2637 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 11:42:28
|
Meli by udelat nejaky MMOGTA :) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 22:53:06
|
prej rockstar udelaj patch pro gta sa multiplayer
a ten auto assault bude neco podobneho.. delas mise..zijes ve mestech.. ale stim ze je tam vsecko hodne v autech.. |
|
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 22:54:31
|
quote: Originally posted by BlackSource
Jinak musim rict, ze nejvic me na CoH chytlo to jak ten svet pusobi zive. Je to opravdu super a v zadne jine hre, krome GTA, jsem to nezazil. A verim, ze jen to me bude drzet dost dlouho.
jo to se mi na CoH taky libilo.. WoW mne nudilo tim ze sem sel na quest hodinu prazdnou krajinou. Tady je furt na co koukat.....
kua mne serete.. ja sem socka kde na ty hry mam brat ;-D kamos ma coh deluxe eu za 900 v kramku.. mne to laka..ale ted teprf mesic mam to swg ;-( nechcete ho nekdo? :-DD |
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 00:01:31
|
Rodiere hlavně ať se ti nestane to, co mě, dočetl jsem si comics, patchuje se mi hra asi 100MB, pak dám udělat account, zadám seriové číslo a bum SERIAL CODE IS ALREADY USED. Málem mě cip střelil, takže už je to nahlášené na support, modlím se aby se to vyřešilo. |
Edited by - spajdr on 28/06/2005 00:03:40 |
|
|
night_hawk
New Member
315 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 10:24:06
|
quote: Originally posted by Rodier
quote: Originally posted by BlackSource
Jinak musim rict, ze nejvic me na CoH chytlo to jak ten svet pusobi zive. Je to opravdu super a v zadne jine hre, krome GTA, jsem to nezazil. A verim, ze jen to me bude drzet dost dlouho.
jo to se mi na CoH taky libilo.. WoW mne nudilo tim ze sem sel na quest hodinu prazdnou krajinou. Tady je furt na co koukat.....
kua mne serete.. ja sem socka kde na ty hry mam brat ;-D kamos ma coh deluxe eu za 900 v kramku.. mne to laka..ale ted teprf mesic mam to swg ;-( nechcete ho nekdo? :-DD
za kolik ty Galaxies das a kolik CoH ma Tvuj kamarad na sklade? :) |
|
|
night_hawk
New Member
315 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 12:47:00
|
ja se ted rozhoduji mezi CoH a SWG. Nejak nevim co. Chtelo by to do CoH vice cechu, alespon na zalozeni grupy. |
|
|
Rasta
New Member
350 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 21:27:30
|
quote: Originally posted by night_hawk
ja se ted rozhoduji mezi CoH a SWG. Nejak nevim co. Chtelo by to do CoH vice cechu, alespon na zalozeni grupy.
CoH je zábava na měsíc,i když moje dcera u toho vydržela asi 3 a teď mě nutí k reaktivaci accountu. Jestli hledáš zábavu na delší dobu,doporučuju radši swg. |
Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 01/07/2005 : 13:42:14
|
spravedlnost vyhrála, mám nový kód
Dear Marek.
We have now disabled that old key. Here is yuor new one:
(censored :D)
Enjoy ;-D
Kind Regards Billing & Account Support
hiphip huráá |
|
|
night_hawk
New Member
315 Posts |
Posted - 19/07/2005 : 11:05:35
|
Tak pokud na tiscali nekecaji,tak by City of Villains melo vyjit jeste tento mesic, nevite nekdo co je na tom pravdy?
Na CoV tady je druhe forum a v cervenci to nevyjde, meli tam chybu na kterou jsem se upozornil, vyjde to mozna u nas nekdy v pulce listopadu. |
Edited by - spajdr on 19/07/2005 13:06:58 |
|
|
Topic |
|