Author |
Topic |
commanche
Average Member
1083 Posts |
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 16/01/2006 : 15:26:58
|
quote: Originally posted by commanche
Soucasna situace v Pande by Satenia:
http://satenia.myphotos.cc/evilpics/pande06.jpg
Jezis ja se cejtim tak trapne:/ U testing dmg sem byl. Desne mne sere kdyz se neco takovyho stane, protoze pak maji jisti lide moznost remcat jak je bot na prd... |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
commanche
Average Member
1083 Posts |
Posted - 16/01/2006 : 15:32:38
|
Jo, tam jsem byl taky, neprijemna situace...
Jinak Satenia fakt perli - z AO foru ohledne neutralu:
"If you can tab it, shoot it."
Velmi trefne :). |
Andanthe of Czech Anarchy |
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 16/01/2006 : 16:05:55
|
quote: Originally posted by commanche
Jo, tam jsem byl taky, neprijemna situace...
Jinak Satenia fakt perli - z AO foru ohledne neutralu:
"If you can tab it, shoot it."
Velmi trefne :).
lepsi je ta reakce od denisky :)). jestli jste teda cetli avr empire is expanding ;). |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
Edited by - nekrotyrael on 16/01/2006 16:07:59 |
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
|
commanche
Average Member
1083 Posts |
Posted - 16/01/2006 : 17:23:15
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
avatars reloaded - traitors to clan!
http://www.avatarsreloaded.com/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?11757
Luxus :))))
Ta guilda O.K.K.J. je dobra, max. level 90, ale tezce roleplaying zamerena, i kdyz ponekud uchylnym zpusobem, viz jejich stranky:
The Order of the Knights of King James (O.K.K.J.) is an Anarchy Online clan guild, and the president is Supplantor. We are located on RK1(Alantean), and check out our members by following the "Members" link. We have a dream that Rubi-Ka will one day be free of tyranny and will be liberated for our Lord Christ Jesus. And this is not just a dream or plan but an action that we are undertaking as we speak.
http://www.okkj.7net.info/index.html |
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 16/01/2006 : 21:57:25
|
[Czabot] Janosik: Critical Close Area Examiner chcel by niekto? [Czabot] Lapiduch: v batohu je 21 mist tak v cem je rpoblem,:-) [Czabot] Andanthe: janosiku, to muzes strelit dobre na marketu [Czabot] Janosik: ako dchest? [Czabot] Andanthe: ne, tolik jako dchest to nestoji :) [Czabot] Andanthe: mimochodem fakt potrebuju dchest :) [Czabot] Janosik: ale vo wow [Czabot] Andanthe: huh? [Czabot] Ineea: dchest je crap ;p [Czabot] Janosik: Word Of Warcraft. nezabijajte ma za to slovo [Czabot] Andanthe: a co s tim ma delat wow? [Czabot] Mittra: To hrajou jen n00bové a zoufalci, kterym ne a ne padnout burden :) [Czabot] Andanthe: negri chces rict [Czabot] Janosik: asi v tej hre ti chyba, som si overil dchest nieje ziadny item v AO
|
|
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
|
Wilda
Brzda
2124 Posts |
|
Teos
New Member
478 Posts |
Posted - 17/01/2006 : 10:32:54
|
jedno z AvR rules ...
Wearing Knights Robe Wearing this piece of armor is simply not being worthy of Avatars Reloaded. Action = Org Kick |
|
|
Wilda
Brzda
2124 Posts |
Posted - 17/01/2006 : 11:34:01
|
... Město si samozřejmě nemůže postavit každý, jsou doménou velkých organizací, které mají dostatek zdrojů na nákup budov i dost času na získávání tzv. RCU. Tato zařízení udržují v chodu štít, který město chrání a jehož vypnutím jsou vetřelci přivoláni. ... citace z jednoho webu ;))) |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 17/01/2006 : 11:41:38
|
quote: Originally posted by Teos
jedno z AvR rules ...
Wearing Knights Robe Wearing this piece of armor is simply not being worthy of Avatars Reloaded. Action = Org Kick
to je celkem normalni, ale v eternal fury maji zakazano nosit jathos/reactive ;/ |
|
Edited by - nekrotyrael on 17/01/2006 11:42:01 |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 17/01/2006 : 11:45:00
|
jedno z AvR rules ...
Wearing Knights Robe Wearing this piece of armor is simply not being worthy of Avatars Reloaded. Action = Org Kick
to je celkem normalni, ale v eternal fury maji zakazano nosit jathos/reactive ;/
Protoze jsou lama guilda a nejsou schopny si to vyraidit:-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 17/01/2006 : 11:47:29
|
quote: Originally posted by tojejedno
jedno z AvR rules ...
to je celkem normalni, ale v eternal fury maji zakazano nosit jathos/reactive ;/
Protoze jsou lama guilda a nejsou schopny si to vyraidit:-)
ee, kdyz dropne, tak to zahlasi a nechaji lootnout nekoho mimo gildu. jako doce by me to asi trochu sralo :). |
|
|
|
Wilda
Brzda
2124 Posts |
Posted - 17/01/2006 : 12:00:48
|
nevim, ale zakaz neco nosit mi prijde divnej zajimali by me opravdove duvody proc nesmeji |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 17/01/2006 : 12:04:45
|
quote: Originally posted by Wilda
nevim, ale zakaz neco nosit mi prijde divnej zajimali by me opravdove duvody proc nesmeji
ze lide v tak hnusnych hadrech by nemeli byt spojovani s gildou. |
|
|
|
commanche
Average Member
1083 Posts |
Posted - 17/01/2006 : 12:05:26
|
To uz zavani sektantstvim :). |
|
|
commanche
Average Member
1083 Posts |
Posted - 17/01/2006 : 12:35:00
|
Z AO foru:
I am a 130 Fixer wondering what kind of team i will need to put together to kill Tarasque. I want a Globe of Sufferance. If there is anyone out there that had killed him before and has pointers I would like to hear about it ... Thank you |
|
|
Rahman
Moderator
4368 Posts |
Posted - 17/01/2006 : 12:47:52
|
quote: Originally posted by Pedro
[Czabot] Razorcz: pls kam mam jit kdyz sem na 64 lvl abych nasbiral hodne zkusenosti [Czabot] Airashii: ninjove ve wine .) [Janosik]: ako zisit s ze su to ninjovia? to lootuju co sa da ci ako?
Janosik FTW!
rofl ;-) |
|
|
Bohous
New Member
214 Posts |
Posted - 18/01/2006 : 15:23:29
|
nevim, ale zakaz neco nosit mi prijde divnej zajimali by me opravdove duvody proc nesmeji
ze lide v tak hnusnych hadrech by nemeli byt spojovani s gildou.
houby...mne se treba nelibej kombajny...pojdte je v guilde zakazat - sem pro povinnej santaklausovskej kostym |
Bohous - AO - MA lamka Mrkef - AO - ENF hromotluk Break - UO, Kelevar -inactive |
Edited by - Bohous on 18/01/2006 15:24:24 |
|
|
sleglik
Average Member
1779 Posts |
Posted - 18/01/2006 : 16:08:39
|
Tady se poznáš, opravdový kámoš. KURFA to je. Včera jsem díky Willemkovi získal první kousek a on by to zakázal.
Seru na tebe ty hajzlíku . |
- |
|
|
commanche
Average Member
1083 Posts |
Posted - 18/01/2006 : 16:55:41
|
Sleglo, zapomel sis vzit prasky a zase se hadas sam se sebou? :) |
|
|
Inco
New Member
421 Posts |
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 18/01/2006 : 20:09:57
|
quote: Originally posted by Bohous
ze lide v tak hnusnych hadrech by nemeli byt spojovani s gildou.
houby...mne se treba nelibej kombajny...pojdte je v guilde zakazat - sem pro povinnej santaklausovskej kostym
jenze ty nejsi prezident gildy, abys ho moh zakazat ;) |
|
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
|
Firian
Average Member
1047 Posts |
Posted - 18/01/2006 : 23:25:54
|
Díky za post Ine, todle jsem ještě neviděl =) |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
|
|
commanche
Average Member
1083 Posts |
|
Wilda
Brzda
2124 Posts |
Posted - 19/01/2006 : 07:19:17
|
quote: Originally posted by Firian
Díky za post Ine, todle jsem ještě neviděl =)
Firi nic proti, ale Metamystik byl rychlejsi nez Ine ;) |
|
|
|
Firian
Average Member
1047 Posts |
Posted - 19/01/2006 : 12:42:01
|
No právě, proto jsem to psal :-) |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 19/01/2006 : 16:38:23
|
quote: Originally posted by Firian
Díky za post Ine, todle jsem ještě neviděl =)
Firi nic proti, ale Metamystik byl rychlejsi nez Ine ;)
co nadelam, kdyz v tomhle topicu nejde mazat :p |
|
|
|
Bohous
New Member
214 Posts |
Posted - 20/01/2006 : 17:40:23
|
Andanthe: bud hodnej a nezlob, jo?
Inee, ja navrhoval neprikazoval...to bych si jako aspirant guildy ani nedovolil |
Bohous - AO - MA lamka Mrkef - AO - ENF hromotluk Break - UO, Kelevar -inactive |
|
|
petrpets
Moderator
1941 Posts |
Posted - 23/01/2006 : 15:51:13
|
[Czabot] Janosik: nekceam, co myslis ako som mohol ninjnut item za 50M? [Czabot] Andanthe: fake LD :) [Czabot] Janosik: uz by o mne boli plne fora [Czabot] Petrdoc: sak sou :) [Czabot] Andanthe: to jsi byl bud nejakejma noobama nebo bohatejma twinkama :) [Czabot] Petrdoc: se podivej na imperium [Czabot] Janosik: imperium asi hacknem a zmazem :P
---------------------------------------------------
[Czabot] Lonillen: [Org. Msg.] Janosik just initiated an attack on playfield 635 at location (1391,657). That area is controlled by Circle of Notum. All districts controlled by your organization are open to attack! You are in a state of war. Leader chat informed.
[Czabot] Janosik: ja som len preletel na [Czabot] Petrdoc: haha [Czabot] Janosik: nad vezamy a pet bol na guard :/
|
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 23/01/2006 : 16:32:41
|
quote: Originally posted by tojejedno
application for hhli .)
http://www.aoregulators.com/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=news action=display num=1131213260
Tam se musim regnout?:/
nevim, asi jo :p |
|
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 23/01/2006 : 16:44:47
|
huh
[Czabot] Jerryenf: jak zjistim FPS pri anarchy? [Czabot] Strojarka: Alt + F4 :) [Czabot] Jerryenf left the group. [Czech Anarchy] Czabot: Jerryenf logged off
|
|
|
|
Rahman
Moderator
4368 Posts |
Posted - 23/01/2006 : 17:27:52
|
huh
[Czabot] Jerryenf: jak zjistim FPS pri anarchy? [Czabot] Strojarka: Alt + F4 :) [Czabot] Jerryenf left the group. [Czech Anarchy] Czabot: Jerryenf logged off
Ze bych zavzpominal jako to bylo kdyz ste vy byli newbici? ;-) |
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 23/01/2006 : 22:50:41
|
quote: Originally posted by Rahman
huh
Ze bych zavzpominal jake to bylo kdyz ste vy byli newbici? ;-)
kdyz ja byl newbik, tak uz jsi ao nehral :(. |
|
|
|
Rahman
Moderator
4368 Posts |
|
Stilgar
Average Member
1971 Posts |
Posted - 25/01/2006 : 19:29:13
|
Vite co hrajete?
Jestli ne, tak si to prectete:
http://wikipedia.infostar.cz/a/an/anarchy_online.html
sem z toho nejakej "zmatkovej" |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 25/01/2006 : 21:19:20
|
[Team] Airashii: you dont have 1st spec? :p [Team] Auki: me.... nope lol
[Czabot] Czabot: Jillian "Auki" Fadri (Level 196 / AI Level 8) is a female Solitus Adventurer, Clan, Veteran of European Community United :: click for more info
|
|
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 26/01/2006 : 13:42:59
|
[Dalgent]: wanna help me with tanking ado hecklers? [Dalgent]: tiping 10 m [Dalgent]: i need 1 level
|
|
|
|
sleglik
Average Member
1779 Posts |
Posted - 26/01/2006 : 14:24:40
|
Mě bylo divný, kde bereš peníze |
- |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 26/01/2006 : 15:17:39
|
quote: Originally posted by sleglik
Asi mi to utnou trubko, když to budeš psát na fórum :p.
blbost sou vyrazne horsi veci co bys moh delat vedeni cza za co by te teprve skrouhli dokud budes velebit ses vpohode |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
sleglik
Average Member
1779 Posts |
Posted - 26/01/2006 : 15:23:40
|
OMG IMHO LOL
tvůj post jsem nepochopil, ale nevěděl jsem, že drancování skladnice je blahodárné pro CzA
posledně jsem tam drancoval nějaké vyjebané itemy pro Firuna jsem myslel, že ho uškrtím
Pertho máš 2 možnosti co udělat.
1. vrátit se s svým cratem a pomoc mi expovat keepera 2. vrátit se s svým cratem a pomoc mi expovat keepera a k tomu mi budeš dávat prachy :) 3. vrátit se s docem a hajlit nás na raidech
PS: Nejsem moc dobrý v matice :p |
- |
|
|
Rahman
Moderator
4368 Posts |
Posted - 26/01/2006 : 16:02:57
|
quote: Originally posted by sleglik
OMG IMHO LOL
tvůj post jsem nepochopil, ale nevěděl jsem, že drancování skladnice je blahodárné pro CzA
posledně jsem tam drancoval nějaké vyjebané itemy pro Firuna jsem myslel, že ho uškrtím
Pertho máš 2 možnosti co udělat.
1. vrátit se s svým cratem a pomoc mi expovat keepera 2. vrátit se s svým cratem a pomoc mi expovat keepera a k tomu mi budeš dávat prachy :) 3. vrátit se s docem a hajlit nás na raidech
PS: Nejsem moc dobrý v matice :p
Ja bych si klidne i zahajloval, ale musite nejdriv zprovoznit rozumny ovladani AOcka. Posledne co sem to zkousel tak sem nedokazal ujit rovne 20 metru, ta kamera je fakt priserna :)
Naprosto nechapu jak sem to mohl 2 roky hrat ]:D |
|
|
sleglik
Average Member
1779 Posts |
Posted - 26/01/2006 : 16:54:10
|
Ja bych si klidne i zahajloval, ale musite nejdriv zprovoznit rozumny ovladani AOcka. Posledne co sem to zkousel tak sem nedokazal ujit rovne 20 metru, ta kamera je fakt priserna :)
Naprosto nechapu jak sem to mohl 2 roky hrat ]:D
Ono stačí nedotýkat se numerické klávesnice během pohybu. Člověku se tak netočí hlava.
Hraju 3d hry a s AO nemám žádný problém (HL2, D3, Q3, U2...). Nedokážu posoudit co ti vadí, ale fakt se nedotýkat té numerické klávesnice . |
- |
|
|
Topic |
|