Author |
Topic |
Firian
Average Member
1047 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 14:20:10
|
Dyť v raidu taky... moby jsou sice skriptované ale každý raid je jiný protože pokaždé to zkazí někdo jiný a nějak jinak |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 14:25:31
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
ne, tady mas variaci :P
No, sex s jednou zenskou (hrani jedny MMORPG) na solo nenabizi moc variaci (zalezi co ti hra dovoli a i tak ma svoje limity) a odvisi to od kvalit zeny/penez co do toho vrazis (vyse poplatku) s tim ze plastiky (datadisky) stoji dost penez a kvalita zazitku zustava stejna, jen v jinym prostredi.
Takze v konecnym dusledku s tou zenskou bud jsi dlouho kvuli tomu jaka je (jaky sou ve hre lidi), nebo kvuli sexu (contentu) a pak to pravidelne stridas.
|
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
Edited by - tojejedno on 28/07/2006 14:26:47 |
|
|
sleglik
Average Member
1779 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 14:29:29
|
quote: Originally posted by Firian
quote: Originally posted by Cotouch
No tak ohledně jednoduchosti WoW a co všechno tam člověk může ovlivnit při tvorbě postavy:
- sehnat si co nejlepší equip (to znamená spousta raidování instancí) - zvolit si talenty (který se daj kdykoliv zresetovat a přerozdělit znova - za nějakou částku)
to je vše
OK když to bereš takhle... co můžeš ovlivnit v AO? - rozdělit IP body - nastavit perky
To je vše LOL
lolku a bolku co takhle equip?
když ho máte ve wowu v AO není nebo co?
prostě IP, perky a equip
v wow je o to IP méně :P |
- |
|
|
ErvinoS
New Member
187 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 14:40:29
|
quote: Originally posted by tojejedno
ne, tady mas variaci :P
No, sex s jednou zenskou (hrani jedny MMORPG) na solo nenabizi moc variaci (zalezi co ti hra dovoli a i tak ma svoje limity) a odvisi to od kvalit zeny/penez co do toho vrazis (vyse poplatku) s tim ze plastiky (datadisky) stoji dost penez a kvalita zazitku zustava stejna, jen v jinym prostredi.
Takze v konecnym dusledku s tou zenskou bud jsi dlouho kvuli tomu jaka je (jaky sou ve hre lidi), nebo kvuli sexu (contentu) a pak to pravidelne stridas.
|
|
|
Firian
Average Member
1047 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 15:14:14
|
quote: Originally posted by sleglik
quote: Originally posted by Cotouch
No tak ohledně jednoduchosti WoW a co všechno tam člověk může ovlivnit při tvorbě postavy:
- sehnat si co nejlepší equip (to znamená spousta raidování instancí) - zvolit si talenty (který se daj kdykoliv zresetovat a přerozdělit znova - za nějakou částku)
to je vše
OK když to bereš takhle... co můžeš ovlivnit v AO? - rozdělit IP body - nastavit perky
To je vše LOL
lolku a bolku co takhle equip?
když ho máte ve wowu v AO není nebo co?
prostě IP, perky a equip
v wow je o to IP méně :P
Není. Představ si to asi tak jako bys měl tolik IP že bys mohl maxnout všechny zbraně které chceš a měl vždy maxnuté ability pro tvou profesi. Dosáhneš ručním rozdělením IP něčeho víc? Jen máš iluzi že to můžeš nějak ovlivnit ale všichni si stejně jen rozdělují body jako 99% ostatních v daném povolání a když chtějí občas experimentovat tak jim pak dojdou IP body. Ve Wow můžeš zkoušet jiný typ zbraně třeba každý den a nic tím neztrácíš, jen se ji jejím používáním natrénuješ... to je ta pravá flexibilita! |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 15:46:59
|
praveze nemas dost ip na maxnuti vseho co potrebujes, takze musis experimentovat a vysledek je unikatni! ;) |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 16:35:14
|
hmm, kolik bude stat robust adventuring bag a combined gladiators? ;P |
|
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 16:44:34
|
hmm, kolik bude stat robust adventuring bag a combined gladiators? ;P
Nevim, ale pocitej, ze ja s Pajou budeme u Lary a Peta u Lazora s Zarzem. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
John Dunbar
New Member
208 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 17:42:22
|
Me musi u hry rovnez chytnout grafika a ta mne u WoW pripadla s prominutim detinska ve stylu Walta Disneye... Proto jsem ho uz dal nezkoumal, i kdyz musim priznat ze netrivialni postup pri kydleni bossu by mne lakal mnohem vic nez zergovni pristup na AO |
Dunbic, adv 220/26 |
|
|
sleglik
Average Member
1779 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 22:44:25
|
Firune promin, ale obhajuješ neobhajitelné...
Kde máš počítání initů, abys měl utok 1/1...
Kde máš řešení toho, abys měl dost NCU....
Kde máš problémy s treatmentem, abys něco nasadil.....
Těch příkladů je víc.
Obtížností se tomu prostě nedá rovnat. Flexibilita u WoW tím, že umíš používat všechny zbraně a nosíš dle toho co se ti líbí mě osobně přijde spíš jako zjednodušení.
PS: jsem rád, že jsem tě zatáh do flejmu |
- |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 22:54:44
|
quote: Originally posted by John Dunbar
Me musi u hry rovnez chytnout grafika a ta mne u WoW pripadla s prominutim detinska ve stylu Walta Disneye... Proto jsem ho uz dal nezkoumal, i kdyz musim priznat ze netrivialni postup pri kydleni bossu by mne lakal mnohem vic nez zergovni pristup na AO
jo grafiku ma wow naprosto otresnou tezko ju zkousavam ale nastesti jinak je to fakt zabava a clovek si casem zvykne |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
Firian
Average Member
1047 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 23:13:17
|
Firune promin, ale obhajuješ neobhajitelné...
Kde máš počítání initů, abys měl utok 1/1...
Kde máš řešení toho, abys měl dost NCU....
Kde máš problémy s treatmentem, abys něco nasadil.....
Těch příkladů je víc.
Obtížností se tomu prostě nedá rovnat. Flexibilita u WoW tím, že umíš používat všechny zbraně a nosíš dle toho co se ti líbí mě osobně přijde spíš jako zjednodušení.
PS: jsem rád, že jsem tě zatáh do flejmu
Jako jestli si myslíš že výše uvedené nějak významně přispívá k hratelnosti tak si to klidně mysli dál :-) Je snad jasné že WoW není kopie AO a tak tam prostě některé věci nejsou v AO zas chybí jiné... Názor, že je WoW složitý právě tak, jak se do něj sám hodláš ponořit, a to je na něm fajn, určitě nezměním kvůli tomu, že mi někdo vmete do tváře, že si nemusím hlídat treatment :-)
Je to právě dost dobře navržené, že ten kdo nechce se tomu věnovat do hloubky nebo na to prostě nemá hlavu, tak si jenom sedne a může to hrát jako jednoduchou plácanou. Pamatuju si jak mě první týden z AO bolela hlava z toho nepřátelského neintuitivního ovládání, k WoWu si sedneš a hraješ (OK něco se odečte za to že to je druhá MMO co hraju) a to je určitě moment, který prodává. Mimochodem AO kráčí stejným směrem - zjednodušit, neodradit zákazníka hned na začátku - implementují automatické přidělování IP.
Jo a to že díky omezeným IP je každý build jedinečný tomu opravdu nevěřím naopak 95% postav daného povolání má IP rozdělené stejně. |
|
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 23:16:22
|
nechci mluvit za ostatni profese, ale treba u fixek nebo agentu co pvper, to jinej build |
|
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 29/07/2006 : 00:53:30
|
quote: Originally posted by Firian Pamatuju si jak mě první týden z AO bolela hlava z toho nepřátelského neintuitivního ovládání, k WoWu si sedneš
Proc si prestal hrat AO a zacal WoW? |
|
|
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 14:21:56
|
tak to vypada slibne |
|
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 14:36:34
|
jeste se pokus sehnat par kluku z mafie din romanie a mercenaries |
|
|
|
Pedro
Negr
1450 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 14:56:58
|
A jake mate pozadavky na prijeti? |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 15:37:58
|
quote: Originally posted by Pedro
A jake mate pozadavky na prijeti?
prdelacky neberem ;P |
|
|
|
Pedro
Negr
1450 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 15:39:10
|
prdelacky neberem ;P
Koukam, ze ty tam budes mit funkci admina na foru co, kdyz uz nebudes hrat... |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
|
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
sleglik
Average Member
1779 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 15:45:54
|
prdelacky neberem ;P
v tom případě je škoda, že si nezahraješ |
- |
|
|
Pedro
Negr
1450 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 15:48:39
|
quote: Originally posted by paja2000
mno zatim moc velke nejsou, hlavne se musis umet projevit na foru a plus ma cz za jmenem
Kua tak to mam predem smulu... jedine ze bych neco odchytil od tebe nebo Inee. Ale s tim CZ to asi neklapne . |
|
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
sleglik
Average Member
1779 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 16:01:41
|
Jako jestli si myslíš že výše uvedené nějak významně přispívá k hratelnosti tak si to klidně mysli dál :-) Je snad jasné že WoW není kopie AO a tak tam prostě některé věci nejsou v AO zas chybí jiné... Názor, že je WoW složitý právě tak, jak se do něj sám hodláš ponořit, a to je na něm fajn, určitě nezměním kvůli tomu, že mi někdo vmete do tváře, že si nemusím hlídat treatment :-)
Je to právě dost dobře navržené, že ten kdo nechce se tomu věnovat do hloubky nebo na to prostě nemá hlavu, tak si jenom sedne a může to hrát jako jednoduchou plácanou. Pamatuju si jak mě první týden z AO bolela hlava z toho nepřátelského neintuitivního ovládání, k WoWu si sedneš a hraješ (OK něco se odečte za to že to je druhá MMO co hraju) a to je určitě moment, který prodává. Mimochodem AO kráčí stejným směrem - zjednodušit, neodradit zákazníka hned na začátku - implementují automatické přidělování IP.
Jo a to že díky omezeným IP je každý build jedinečný tomu opravdu nevěřím naopak 95% postav daného povolání má IP rozdělené stejně.
Ano myslím si, že vyšší obtížnost hry příspívá k hratelnosti. Není to tvůj názor a ani nikoho z 6,5 milionů lidí co hrajou WoW. Ani to není názor z 120ti tisíc lidí co hrajou EQ2. Vím to a tak to je.
Kdyby AO nabízela lidem více toho contentu asi by to dopadlo jinak. WoWku jsem nikdy neodpíral to, že má víc contentu (dungů, raidů), ale AO zase nesmíš ubírat propracovaný RPG systém.
To jak píšeš, že 95% lidí má ty skilly stejně je právě nedostatek toho, že třeba pro soldu jsou nejlepší pistole a každý ho tak používá. Těch 5% soldů jsou co si myslí, že peren je lepší. Mám pocit, že ten peren je lepší pro PvP. Tady počítám, že mě Cácorka opraví .
Kdyby byla varianta, že perenový solda má skoro stejnou dmg jako pistolový tak budou pobíhat 2 typy soldů.
Mimochodem na WoW máš méně classů jak na AO. Takže možná je tam menší variabilita v equipu, ale je tam větší variabilita v classech takže se to vyrovná . Je jenom škoda, že tam je jeden typ charu co je prostě o 30% lepší jak ostatní chary a o 80% lepší jak NT :). |
- |
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 16:23:52
|
quote: Originally posted by sleglik Je jenom škoda, že tam je jeden typ charu co je prostě o 30% lepší jak ostatní chary a o 80% lepší jak NT :).
ted mas na mysli adva nebo keepera? :) |
|
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 16:31:05
|
quote: Originally posted by sleglik Mám pocit, že ten peren je lepší pro PvP. Tady počítám, že mě Cácorka opraví .
jafter a acrobat soldieri z rimoru zavedli novou modu pvpovani s nubgunem. sice neni tak efektivni jako peren/supernova hotswap, ale nevyzaduje vubec zadne skill. |
|
Edited by - nekrotyrael on 31/07/2006 16:31:27 |
|
|
sleglik
Average Member
1779 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 16:32:04
|
Adva :)
Keeper je dobrý v PvM si myslím, ale PvP není tak dobrý a přece jenom healy od advy jsou užitečnější než aury od kopra.
I když je to asi diskutabilní...
V každém případě kvalita charů je rozdílná. Na druhou stranu si nemyslím, že by třeba trader tak mizerný char. Ten trader shop může vydělat solidní love. Paja si ho určitě nezakládal jako uber dmg dealer . |
- |
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 16:37:03
|
Keeper je dobrý v PvM si myslím, ale PvP není tak dobrý a přece jenom healy od advy jsou užitečnější než aury od kopra.
mno. je ;). evady + cocoon + healy ignorujici init debuffy + obdoba tms + reaver
|
|
|
|
sleglik
Average Member
1779 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 16:41:29
|
Jinak kopr dobrý v PvM? O tom mi něco povídej taky jsem ho hrál :).
Takové zážitky, kdy tým charů kolem 200 na mne koukal, když jsem masil stejné moby jako oni. Ehm tedy trochu o dost pomaleji, ale dával jsem je. Řeč je o pen katas, kde jsem strávil hodně času .
U adva mi to přijde, že střídá cocoon a acrobata + healy, když ho náhodou něco přes to trefí :). |
- |
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 16:43:47
|
mno ja tim myslel, ze v pvp je stejne dobry jako v pvm ;) |
|
|
|
Rahman
Moderator
4368 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 17:41:18
|
quote: Originally posted by sleglik Ano myslím si, že vyšší obtížnost hry příspívá k hratelnosti.
Technicka poznamka: High-end pvm content ve WoW ma mnohonasobne vyssi obtiznost, nez high-end pvm content v AO. |
|
|
Rahman
Moderator
4368 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 17:45:04
|
Samozrejme je sakra rozdil, jestli mas warriora postaveneho na tankovani, nebo na pvm damage, nebo na pvp - a i v uvedenych kategoriich se toho da docilit ruznymi zpusoby, ruznymi talent buildy, ruznym equipem. Jedine co WoW v tomhle ohledu nema je nutnost travit par minut s kalkulackou nad vymyslenim toho, jak twinknout nejaky item. Priznavam, ze mne to v AO bavilo (samotne nasazovani uz ne), ale ze by mi to nejak extra chybelo, to fakt ne. |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 18:25:26
|
quote: Originally posted by Rahman Technicka poznamka: High-end pvm content ve WoW ma mnohonasobne vyssi obtiznost, nez high-end pvm content v AO.
No jo no jo, dyk my uz skoro deme. |
|
|
|
sleglik
Average Member
1779 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 18:25:42
|
Technická poznámka. Já tady nepíšu nic o obtížnosti PvM :).
Píšu o RPG systému nic o raidech a dungách.... |
- |
Edited by - sleglik on 31/07/2006 22:13:24 |
|
|
Deka
Moderator
2126 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 01:26:48
|
Technická poznámka. Já tady nepíšu nic o obtížnosti PvM :).
Píšu o RPG systému nic o raidech a dungách....
jo tak ty pises o rpg systemu, kudla jeste ze sem si to neprecetl ;) |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
|
|
ToniTNT
Starting Member
87 Posts |
Posted - 07/08/2006 : 18:31:42
|
Kontrolni otazka: jaky sou lagy v WOW? vetsi nez v AO? |
|
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 07/08/2006 : 19:42:59
|
jsou tam fronty na lognuti |
|
|
|
Kana
New Member
109 Posts |
Posted - 07/08/2006 : 20:14:56
|
6,5 ano ale zapominate na par milionu co sou an free servrech BTW:Podte na wow |
Dr.Shadow WILDHAMMER undead rogue |
|
|
mischu
New Member
283 Posts |
Posted - 07/08/2006 : 22:28:52
|
Pokud se nass...š do full servru čekáš většinou na log, přihlásíš se a napíše is realm bla bla bla( full )bla bla ... seš 150 počkej, za 10 min seš 160 počkej :-). Dále se tam nedá afkovat, kopne tě to ven a pokud nešáhneš na klávesnicu dýl, diskonect from servr :-) a logni se znovu :-) |
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 07/08/2006 : 23:48:32
|
quote: Originally posted by Kana
6,5 ano ale zapominate na par milionu co sou an free servrech BTW:Podte na wow
free servery nejsou wow, ale nejaky paskvil :) |
|
|
|
Kana
New Member
109 Posts |
Posted - 08/08/2006 : 11:06:25
|
no existuji servery kde jede VŠE a je online asi 300 lidi na jednom ruskym online 800 |
Dr.Shadow WILDHAMMER undead rogue |
|
|
Firian
Average Member
1047 Posts |
Posted - 08/08/2006 : 11:28:38
|
Tak co, do které hry půjdete? |
|
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 08/08/2006 : 11:39:07
|
quote: Originally posted by Kana
no existuji servery kde jede VŠE a je online asi 300 lidi na jednom ruskym online 800
neexistuje ani jeden kde funguje aspon 20 procent |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 08/08/2006 : 13:13:34
|
Tak co, do které hry půjdete?
do ruskeho free wowu. stoji jen 100 mesicne a jede tam vsecko! |
|
|
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 10/08/2006 : 22:21:23
|
quote: Originally posted by paja2000
maji ve WoW downtime? Jestli jo, tak to neni moc dobre, dneska se ukazalo, ze AO downtime nam moc nesvedci po psychicke strance. Dalsi minus ma to, ze kryptofasisticky diktator nebere pristy do guildy, tak bys nemel co hrat fido
Ale svedci to postcountu! TO uvidis jak se to vyvrbi, uz mam plan v *.mpp! |
|
|
|
Topic |
|