Author |
Topic |
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 10/01/2007 : 20:53:58
|
tak nějak jsem našel v mailu klíč k betě, ale vzhledem k shitoidnímu připojení je utopií stažení 6+GB klienta ... nenašel by se dobrý člověk, co by klienta vypálil a za drobný poplatek českou poštou poslal? (případně osobně v Teplicích či Ústí předal)? |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 10/01/2007 : 20:56:41
|
Doufejme, že s tou složitostí vytrvají a nedají na kvílení malých amerických fakanů na fórech, jako to udělali v SWG, kde napřed zrušili možnost kombinovat schopnosti z různých povolání, potom začali zjednodušovat systém získání Jediho (až ho nakonec dali všem zadarmo) a došlo to až tak daleko, že zrušili možnost útoku na různé části těla (health, action, mind) a nahradili ho prostým útokem do healthu za použití action a mind vypustili úplně. Teď mi SWG připomíná spíš špatný vtip. Snad se to tady nezopakuje (nebo aspoň rok to vydrží v relativně hratelném stavu, než i tady SOE přijde s CU a NGE.
Škoda, že se na to nemůžu jít taky podívat |
|
|
erdisk
Moderator
342 Posts |
Posted - 10/01/2007 : 21:23:17
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
Škoda, že se na to nemůžu jít taky podívat
Jeden beta key mám navyše, ak má niekto záujem.
Edit: Tak už je fuč |
Edited by - erdisk on 11/01/2007 00:35:14 |
|
|
†… Havran …†
Average Member
1962 Posts |
Posted - 10/01/2007 : 22:23:55
|
ja bych zajem mel, aspon mrknout bych rad... |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 09:49:51
|
Tak moje zazitky po dvou dnech:
Ma to potencial, ale nedovedu si predstavit jak to chteji pustit v horizontu 2 mesicu naostro.
Libi se mi variabilita charu - za kazdy z tech co jsem skusil se hralo jinak. Velikost sveta je impresivni. Maji tam napady co jsem v zadne jine hre nevidel (treba system custom songu u barda je hodne zajimavej, Blood Mage je taky uber napad).
Problemu je ovsem mraky... modely postav, animace, nefunguje poradne ani respawn mobu, obrovsky lokace jsou neosazeny, boj sam o sobe je takovy neslany/nemastny - ten global cooldown je podle mne broskvovina. HW naroky jsou silene - ale snad je to zpusobeny debug modem - to jak pomalu to bezi na HW co mam je nesmysl. Tim spis ze stromy jsou jen pruchozi textury a ne objekt - coz je mimochodem des - to si zadna hra dneska nemuze dovolit. Interface je tragedie - to doufam predelaj uplne protoze tohle odradi 50% lidi co to jen zahlidnou - je to neprehledny a extremne osklivy - takhle hnusnej paper doll a inventorar uz jsem dlouho nevidel. Nechapu proc zrovna na UI ve spouste her serou - vzdyt udelat to hezky s moznosti si oblekat veci a videt na nich animace zvedne prvni dojem o 100%. Navic v tomhle se neda orientovat. O systemu shortcutu radsi ani nemluvim.
Kdyby tohle byla beta 1 a vydani za 6mesicu az rok tak si reknu ze to asi bude hodne promakla gamesa az to vydaj. Takhle se spis bojim pruseru - coz by byla skoda tech napadu je v tom hodne. |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 10:03:13
|
quote: Originally posted by brutus Interface je tragedie - to doufam predelaj uplne protoze tohle odradi 50% lidi co to jen zahlidnou - je to neprehledny a extremne osklivy - takhle hnusnej paper doll a inventorar uz jsem dlouho nevidel. Nechapu proc zrovna na UI ve spouste her serou - vzdyt udelat to hezky s moznosti si oblekat veci a videt na nich animace zvedne prvni dojem o 100%. Navic v tomhle se neda orientovat. O systemu shortcutu radsi ani nemluvim.
Prijde mi, ze prave paperdoll planuji, viz. volne misto nalevo v character okne.
Mne UI prislo zcela intuitivni (kopie wow) a shortcuty taky (viz. zjednodusene vytvareni maker (prave mysitko na hot baru ) ) :)
Jo co se tyce globalniho 2sec cooldownu tak to je fakt nic moc. Hra je pak spise takova tahova strategie ... WoW mi prijde mnohem akcnejsi. |
Edited by - VT on 11/01/2007 10:06:14 |
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 10:10:50
|
quote: Originally posted by brutus Ma to potencial, ale nedovedu si predstavit jak to chteji pustit v horizontu 2 mesicu naostro.
Ja si to dovedu predstavit a taky do toho chci jit hned od releasu. Ale to jenom proto, ze nabidnou ffa server. Kvuli gimplemu a easy pve bych do toho urcite nesel. WoW i EQ2 maji pve imho lepsi, nemluve o FFXI kde stale nemohu zapomenout tiny mandragoru jak mne na levelu 1 meznula, hodila si regen a umlatila mne )
Pokud bude pvp stat za starou backoru (milion legendary critu, ignorovani silnych pve abilit a nechut balancovat classy) tak to zapichnu klidne po dvou mesicich :). |
Edited by - VT on 11/01/2007 10:12:40 |
|
|
Tibor
<Mor do Kuli>
1443 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 10:14:24
|
quote: Originally posted by Van Tassel
quote: Originally posted by brutus Ma to potencial, ale nedovedu si predstavit jak to chteji pustit v horizontu 2 mesicu naostro.
Ja si to dovedu predstavit a taky do toho chci jit hned od releasu. Ale to jenom proto, ze nabidnou ffa server. Kvuli gimplemu a easy pve bych do toho urcite nesel. WoW i EQ2 maji pve imho lepsi, nemluve o FFXI kde stale nemohu zapomenout tiny mandragoru jak mne na levelu 1 meznula, hodila si regen a umlatila mne )
Pokud bude pvp stat za starou backoru (milion legendary critu, ignorovani silnych pve abilit a nechut balancovat classy) tak to zapichnu klidne po dvou mesicich :).
Na webu jsem čel, že release je 29. leden. Nějak tu nevidím prostor na ty dva měsíce ... |
|
|
Black
Moderator
2371 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 10:21:56
|
No prave, 2mes bych si jeste predstavil ale 14dni zavani pruserem. Rad bych se mylil. |
Black |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 10:48:29
|
quote: Originally posted by brutus ... Kdyby tohle byla beta 1 a vydani za 6mesicu az rok tak si reknu ze to asi bude hodne promakla gamesa az to vydaj. Takhle se spis bojim pruseru - coz by byla skoda tech napadu je v tom hodne.
Ty problemy (boj, cooldown, interface) co jsi vypsal si zase jini pochvaluji (teda krome HW naroku:-)), takze to vypada spis jako subjektivni dojem.
Sice tu slychavam, ze to bude placena beta atd., ale uz jsme dlouho neslysel o nejakym velkym prusvihu. Vypada to, ze vybylancovany do tymu to vesmes je. Delat je taky co. Takze obecne mi zatim prijde, ze jediny "prusvih" bude sem tam hnusna grafika, bugnutej quest atd. Je nejakej vylozenej systemovej prusvih, ktery vypada ze v bete nezvladnou? (PS nemluvim o PvP, tam podle Sigil pocitani jede Beta 2:-))
|
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 10:53:33
|
quote: Originally posted by tojejedno
quote: Originally posted by brutus ... Kdyby tohle byla beta 1 a vydani za 6mesicu az rok tak si reknu ze to asi bude hodne promakla gamesa az to vydaj. Takhle se spis bojim pruseru - coz by byla skoda tech napadu je v tom hodne.
Ty problemy (boj, cooldown, interface) co jsi vypsal si zase jini pochvaluji (teda krome HW naroku:-)), takze to vypada spis jako subjektivni dojem.
Sice tu slychavam, ze to bude placena beta atd., ale uz jsme dlouho neslysel o nejakym velkym prusvihu. Vypada to, ze vybylancovany do tymu to vesmes je. Delat je taky co. Takze obecne mi zatim prijde, ze jediny "prusvih" bude sem tam hnusna grafika, bugnutej quest atd. Je nejakej vylozenej systemovej prusvih, ktery vypada ze v bete nezvladnou? (PS nemluvim o PvP, tam podle Sigil pocitani jede Beta 2:-))
Hodne class abilit nefunguje, bud zcasti nebo zcela. A pokud funguji v pve tak zase nefunguji v pvp :)
Mne vcera honil druid, hazel na mne milion dotu a ja blahovej si myslel, ze moje offenzivni stance se bude ridit svym description, ktery tvrdi, ze bude kazdych pet sec curovat doty a diseasy ... Nicmene kazdy druidi dot dotikal az do konce ... |
Edited by - VT on 11/01/2007 10:54:28 |
|
|
vtmar6n
New Member
379 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 14:29:02
|
quote: Originally posted by Tibor Na webu jsem čel, že release je 29. leden. Nějak tu nevidím prostor na ty dva měsíce ...
Já to na webu čet jen u prodejců... nebo je to někde i u SOE? Nikde na oficiálních VG stránkách na station a vanguardsoh jsem to nenašel. |
Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 14:47:29
|
quote: Originally posted by vtmar6n Já to na webu čet jen u prodejců... nebo je to někde i u SOE? Nikde na oficiálních VG stránkách na station a vanguardsoh jsem to nenašel.
Nemam link, ale puvodne (pred vanocema) rikali 27/1, ted ofiko rikaji "close to that date". Kazdopadne 16/1 zaviraji i fora, takze bych tomu veril. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
|
vtmar6n
New Member
379 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 15:31:37
|
quote: Originally posted by tojejedno Nemam link, ale puvodne (pred vanocema) rikali 27/1, ted ofiko rikaji "close to that date". Kazdopadne 16/1 zaviraji i fora, takze bych tomu veril.
No to zavření fór jsem čet... moc to nechápu... teda vůbec nechápu proč to zavíraj... Každopádně pokud to opravdu chtěj vydat koncem měsíce tak ani jako maximální optimista to nevidim nijak růžově. Vidim to na další "orgie" ve stylu vydání Gothic 3 (i když ty hlásili předem že vydaj nedodělek a v den vydání bude k dispozici patch - kterej teda IMO moc nepomoh ;)).
I když... vezmeme-li to kolem a kolem ... vydat ještě neznamená spustit :)
www.sigilgames.com quote: The company’s first game, Vanguard: Saga of Heroes, will be co-published by Sony Online Entertainment and is scheduled for release in winter 2007.
Asi se necháme překvapit. ;)
|
Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 15:36:55
|
Pac chteji aby se utvorila komunita mimo oficialni servery. A winter 2007 je az do 21/3 a pak od 24/12:-)
Edit: Toz SOE to uz vrazilo do store, ale asi jim tam jeste neprotekly vsecky data (nejde to objednat).
Edit2: A uz to SOE zase vyrazilo |
|
Edited by - tojejedno on 11/01/2007 15:51:30 |
|
|
TesiD
Starting Member
49 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:27:38
|
Mam takovej divnej dojem z bety?
Stahl sem ji normalne se prihlasim projede patcher a pak se to nespusti nevite nekdo cim to muze bejt? Nic to nenahlasi proste to jen nejede.
|
|
|
Havran
New Member
305 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:38:39
|
quote: Originally posted by TesiD
Mam takovej divnej dojem z bety?
Stahl sem ji normalne se prihlasim projede patcher a pak se to nespusti nevite nekdo cim to muze bejt? Nic to nenahlasi proste to jen nejede.
Pokud ti to po zmacknuti 'Play' spadne zpatky do windows, tak se mi stavalo neco podobneho. Pomohl upgrade DirectX |
|
|
Tragedy
Moderator
2637 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:46:12
|
Pac chteji aby se utvorila komunita mimo oficialni servery. A winter 2007 je az do 21/3 a pak od 24/12:-)
Edit: Toz SOE to uz vrazilo do store, ale asi jim tam jeste neprotekly vsecky data (nejde to objednat).
Edit2: A uz to SOE zase vyrazilo
Nj... SOE :)
Osobně mi ale nepřipadá moc chytrý vydávat MMO dva týdny po vydání Burning Crusade... obzvlášť v takovym stavu v jakym je ta hra teď. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
|
|
TesiD
Starting Member
49 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:47:19
|
Diky DirecX zabral |
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:51:29
|
quote: Originally posted by vtmar6n
quote: The company’s first game, Vanguard: Saga of Heroes, will be co-published by Sony Online Entertainment and is scheduled for release in winter 2007.
Mno poslední news na Sigil webu je z 13. října 2006 takže ty stránky bych bral s velkou rezervou. |
Noe
|
|
|
ninoki
Starting Member
21 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 18:22:14
|
quote: Originally posted by brutus Interface je tragedie - to doufam predelaj uplne protoze tohle odradi 50% lidi co to jen zahlidnou - je to neprehledny a extremne osklivy - takhle hnusnej paper doll a inventorar uz jsem dlouho nevidel. Nechapu proc zrovna na UI ve spouste her serou - vzdyt udelat to hezky s moznosti si oblekat veci a videt na nich animace zvedne prvni dojem o 100%. Navic v tomhle se neda orientovat. O systemu shortcutu radsi ani nemluvim.
Pokud by nahodou nekdo chtel pouzit neco z tohoto UI (http://img186.imageshack.us/img186/7316/ui03ct3.jpg), tak me kontaktujte ve hre (Treala). Jeste je tam predelana group ve stejnem stylu. |
Edited by - ninoki on 11/01/2007 18:26:59 |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 10:39:47
|
Toz se mi to vcera dotahalo a zkusil jsem si PSI/Dark elf/fem. Zatim jen noob island.
Co mne asi nejvic oslovilo: Rozdil mezi tim, kdyz clovek pristoupi k boji tak, ze se postavi a zacne sypat co ma, oproti tomu, kdyz u toho premysli je jako nebe a dudy.
Co mne asi nejvic neoslovilo (tim trpel i eq). Kdyz si to napalim doprostred hloucku mobu ranged, tak pullnu jen jednoho moba. Mam radsi nejaky lepsi agro chovani, u kteryho musi clovek vic premyslet.
Co mne dostalo uplne nejvic - Sem drobet ujetej na hrudnik. V kazdy hre mi nikdy nestacil slider, a vzdy jsem byl nespokojen s velikosti. No ale tady kdyz jsem dal max, tak i ja jsem si musel rict no fuj, co je moc, to je moc |
|
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 10:45:17
|
Toz se mi to vcera dotahalo a zkusil jsem si PSI/Dark elf/fem. Zatim jen noob island.
Co mne asi nejvic oslovilo: Rozdil mezi tim, kdyz clovek pristoupi k boji tak, ze se postavi a zacne sypat co ma, oproti tomu, kdyz u toho premysli je jako nebe a dudy.
Co mne asi nejvic neoslovilo (tim trpel i eq). Kdyz si to napalim doprostred hloucku mobu ranged, tak pullnu jen jednoho moba. Mam radsi nejaky lepsi agro chovani, u kteryho musi clovek vic premyslet.
Co mne dostalo uplne nejvic - Sem drobet ujetej na hrudnik. V kazdy hre mi nikdy nestacil slider, a vzdy jsem byl nespokojen s velikosti. No ale tady kdyz jsem dal max, tak i ja jsem si musel rict no fuj, co je moc, to je moc
|
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 10:48:51
|
quote: Originally posted by Van Tassel Mne UI prislo zcela intuitivni (kopie wow) a shortcuty taky (viz. zjednodusene vytvareni maker (prave mysitko na hot baru ) ) :)
O UI si porad myslim ze je pahnusne :) ale s tim se da zit/ Ovsem zjistil jsem co mne vadi: ono se asi nescaluje s rozlisenim a jelikoz to hraju v 1900*1200 mam vsechno neskutecne mrnavy. |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 11:09:37
|
predpokladam ze ui maji delany stejne jako treba wow takze je jen zalezitost casu nez to nekdo predela do schopne podoby, defaultni ui treba ve wow je taky nanic |
lastfm |
|
|
Genagen
Junior Member
589 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 11:15:17
|
vsechno neskutecne mrnavy. Osobne jsem to nezkousel, ale cudliku na zvetsovani/zmensovani UI v setting jsem si vsiml. |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 11:24:24
|
quote: Originally posted by Genagen
vsechno neskutecne mrnavy. Osobne jsem to nezkousel, ale cudliku na zvetsovani/zmensovani UI v setting jsem si vsiml.
Jmenuje se to snad stejne jako ve wow - scaling ui nebo tak nejak. |
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 11:26:08
|
aha :) tak na to mrknu :) |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 11:32:54
|
jinak nevite kdy vyjde datadisk ? :) |
lastfm |
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 14:09:36
|
Je to nádherný klon WoW, akorát s pritažlivější grafikou. Dojmy jsou u mě lepší, než z klasického WoW. |
Wyndia Creel - Tarkin server
|
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 15:34:15
|
quote: Originally posted by Unioner
Je to nádherný klon WoW, akorát s pritažlivější grafikou. Dojmy jsou u mě lepší, než z klasického WoW.
Na pohled mozna jo, uvidime, jak se "wowici" srovnaji s neinstancovanym obsahem. |
|
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 15:48:24
|
Je to nádherný klon WoW, akorát s pritažlivější grafikou. Dojmy jsou u mě lepší, než z klasického WoW.
Na pohled mozna jo, uvidime, jak se "wowici" srovnaji s neinstancovanym obsahem.
A hlavne s postihem za smrt v podobe ztraty expy a vsech nepojistenych itemu :) |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 15:54:02
|
quote: Originally posted by Van Tassel [A hlavne s postihem za smrt v podobe ztraty expy
Hm, to by mohl byt supr bug, na 60ce nabirat xp debt, pak vyjde DD se 70tym levelem a clovek by zacal z -50teho levelu:-) |
|
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 21:07:04
|
ja mel za to ze max lvl je 50 |
lastfm |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 21:09:15
|
quote: Originally posted by Van Tassel [A hlavne s postihem za smrt v podobe ztraty expy
Hm, to by mohl byt supr bug, na 60ce nabirat xp debt, pak vyjde DD se 70tym levelem a clovek by zacal z -50teho levelu:-)
tak se to vyřeší delevelem, ne? |
|
|
Firian
Average Member
1047 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 22:12:12
|
Nevím jak někoho může přitahovat mírně vyblitá bezduchá nevýrazná grafika ala EQ2 Dyť to nemá šťávu :) |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
Edited by - Firian on 12/01/2007 22:13:03 |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 00:04:46
|
tak jsem se cvicne lognul a musim rict ze jsem jeste nevidel takove moznosti vyberu postavicky, cvicne jsem si vzal high elfa female a dal ji vsechno na max, vse na obliceji i na postave a musim rict ze to co vznikne stoji za to vyzkouset :) vypada spis jak gnom :)
jinak ale dojem ze hry je katastrofalni, vzhledem k tomu ze mi asi 10 minut svitilo connecting na server a pak mi totalne vytuh komp :) soucasny stav mi prijde opravdu mirne nedodelany :) |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 13/01/2007 00:08:56 |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 00:34:41
|
quote: Originally posted by Rashaverak ale dojem ze hry je katastrofalni, vzhledem k tomu ze mi asi 10 minut svitilo connecting na server a pak mi totalne vytuh komp :) soucasny stav mi prijde opravdu mirne nedodelany :)
Nemohoucnost lognout do bety=nedodelana hra:P Si to precti:) |
|
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 09:20:55
|
chvilku jsem si zahral celkove to neni tak zle, nicmene tech apr veci co jsem zkusil moc nefunguje, vybihani schodu je jako takove male zemetreseni dost hnusnej efekt, plavani rekl bych ze ten proud je az moc silny, proti proudu se ani nehnu :) vubec animace a udrzeni se nad hladinou je problem.
grafika cele hry otresna. wowko mam na full detaily 100 fps pri solovani v pohode, eq2 bez stinu na ultra quality na solo 20 fps. tady mam tak 30 fps ale cokoliv noveho se mi zacne vykreslovat znamena zaskub a vypada to asi tak 5x hure nez eq2 na ultra quality. mam balanced. |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 13/01/2007 09:21:46 |
|
|
Genagen
Junior Member
589 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 10:18:50
|
Cim vic to hraju - tim vic se mi to zatim libi. :-)
Uplne nerozumim, jak tohle nekdo muze srovnavat s wowem :-) Jediny stycny body vidim - jsou tam trpaslici, bojuje se tam a ano ma to toolbary, minimapu a qeustbook :-) Jinak jsou to uplne jiny hry.
Technicky to sice stale obcas skripe, ale na druhou stranu IMO vsechno podstatne funguje bez problemu. Herne mi prijde takove to jadro vymyslene uplne super (byt je to potreba samorejme malicko doladit).
Grafika je trochu rozporuplna - dungy vypadaj trochu divne, ale otevrena krajina je misty graficky uzasna.
Takze me hrani bety presvedcilo, ze stoji za to VG dat sanci hned po startu :-) |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 10:28:37
|
quote: Originally posted by Rashaverak grafika cele hry otresna ... vypada to asi tak 5x hure nez eq2 na ultra quality. mam balanced.
Včera jsem udělal pár levelů na Thestra kontinentu jak v zóně Humanů tak Elfů, Thestra který je již v novém grafickém kabátě narozdíl od Qualie je o třídu graficky lepší a z grafiky jsem uplně hotovej. Přenádherný scenérie například mlha kolem padajícího vodopádu, odraz města na vodní hladině alá Tadz-Ma-Hal, Plující mraky na obloze atd a to nemluvím o tom se postavit někam na skálu a pozorovat krajinu s dohledem na kilometry ... Absolutně nechápu jak můžeš napsat takový žvást - že grafika je otřesná. Někumu může být bližší grafika kresleně dětská ala WOW, někomu zase jiný styl - ale tvrdit že je otřesná - to by snad mohl napsat jedinej Rodier. Jo a grafiku EQ2 i WOW znám na max detaily - Vanguard mě přijde graficky po včerejšku v exteriérech (poprvé Thestra kontinent s max. detaily) o poznání lepší.
Nastavení grafiky mám skoro vše na max, zaplé stíny, atmosféric detaily atd... mám tak 20-40 FPS.
edit: v exteriérech |
Noe
|
Edited by - Noe on 13/01/2007 10:30:51 |
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 11:15:33
|
bety je fajn :P |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 11:16:48
|
Noe a ty máš co za grafiku?
Rashaverak : s tvojí grafikou za 5000Kč se ani nedivím že se to hýbe jak se to hýbe |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 11:32:42
|
neorientuju se ktery kontinent je ktery, na balanced s nekterymi snizenymi slidery, jsem se podival do startovni lokace high elfu a orku a obe jsou graficky otresne, velmi silne mi pripominaji daoc a to je opravdu spatne, jedinou vyjimkou jsou postavy a obliceje ktere jsou docela fajn.
verim ze pri high nastaveni grafiky to muze vypadat hezky, ale kolik lidi si to v dnesni dobe bude moct dovolit ? ja rozhodne nemuzu a posuzuju co vidim. porovnavam s ostatnima hrama pri srovnatelnem fps.
ano oproti eq2 pri stejnych fps je grafika vg nekolikanasobne horsi, vis nechapu proc na me utocis mel jsem te za ponekud rozumnejsiho cloveka, proste jsem napsal svuj nazor, jestli s nim nesouhlasis lze to napsat i bez osobniho afektu.
jinak hra je opravdu plna bugu na kazdem kroku pobavilo me ze zasazuju udery jeste po smrti :) na nejake posouzeni nemam absolutne narok, po par minutach hry, necham se prekvapit jak vsechno opravi za 20 dni :)
na to ze jsem vyzkousel rekneme 5% systemovych veci a 0.001% co se tyce kontentu a narazil jsem na cca 5-10 bugu ... release za 20 dni ... |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 13/01/2007 11:39:06 |
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 11:44:09
|
quote: Originally posted by Firian
Nevím jak někoho může přitahovat mírně vyblitá bezduchá nevýrazná grafika ala EQ2 Dyť to nemá šťávu :)
jop, je to hnus |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 12:28:22
|
quote: Originally posted by spajdr
Noe a ty máš co za grafiku?
8800GTX
|
Noe
|
Edited by - Noe on 13/01/2007 12:42:44 |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 12:35:46
|
quote: Originally posted by Noe 8800GTX
lol ty jsi srandista chces porovnavat hru podle grafiky kterou bude mit pri realeasu kolik 1-5 % hracu ? |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 13/01/2007 12:49:14 |
|
|
Black
Moderator
2371 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 12:40:50
|
quote: Originally posted by Rashaverak
quote: Originally posted by Noe 8800GTX
lol ty jsi srandista chces porovnavat hru podle grafiky kterou bude mit pri realeasu kolik 1-5 % hracu ? dost mimo
myslim ze to cislo bude o hodne vyssi
Noe: grats 2k |
Black |
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 12:43:01
|
quote: Originally posted by Rashaverak vis nechapu proc na me utocis mel jsem te za ponekud rozumnejsiho cloveka, proste jsem napsal svuj nazor, jestli s nim nesouhlasis lze to napsat i bez osobniho afektu.
Vůbec na tebe neútočím, ale ten tvůj silný výraz "grafika je otřesná" mě trochu nadzvedl a připomíná mi spíše Rodierovi posty než Tvé. Nemám rád takhle silný výrazy kor když nemáš možnost s grafiku prohlédnout tak jak je nascriptovaná. To, že hra nejede na max. detaily na low či mainstream kartách je těžko posuzovat v betě ... Pokud si pamatuji ani ten EQ2 mě na začátku nejel na vyšší detaily na celkem slušný kartě. Jinak donedávna jsem to hrál na X1600Pro na balanced a i tam se mi grafika nezdála vůbec nějak znatelně horší než WOW či EQ2. Prostě je to subjektivní dojem ale jsem dalek nazývat něco slovy (otřesné, příšerné atd...). A když sme u toho, že tobě se líbí jediné postavy a obličeje - tak zrovna tohle považuji za slabší stránek grafiky ve VG.
|
Noe
|
Edited by - Noe on 13/01/2007 12:44:59 |
|
|
Topic |
|