Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Obecný Pokec o LOTRO
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 02/05/2007 :  23:47:07  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
dík Spajdr já si to musel přečíst nejmíň 3x česky než sem tomu porozuměl natož english

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 02/05/2007 :  23:50:09  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
To se někdo má že se do hry dostane, mě to po pár hodinách hraní skončilo jako sem tam už předtím na tom, že při zobrazení mapy se zobrazila jenom šipka ale už né mapa, to většinou znamená že do minuty hra spadne, stalo se kolem desáté a do hry se nedostanu doteď.

Edited by - spajdr on 02/05/2007 23:50:42
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 03/05/2007 :  07:32:19  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

To se někdo má že se do hry dostane, mě to po pár hodinách hraní skončilo jako sem tam už předtím na tom, že při zobrazení mapy se zobrazila jenom šipka ale už né mapa, to většinou znamená že do minuty hra spadne, stalo se kolem desáté a do hry se nedostanu doteď.

Nemáš hrát na very high :-) Já už jsem rezignoval a hraju jen na high s pořáným AA a AF a vypadá to téměř identicky jako very high textury. A nepadá to :-)
Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 03/05/2007 :  09:19:09  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
Přesně tak, nespadlo mi to ještě ani jednou a hraju na high!
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 03/05/2007 :  09:27:27  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Tak nějak se mi chce říci "Nemáte hrát na Vistách" :)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 03/05/2007 :  09:48:51  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

ten problem se vyskytuje i na XP, nikoliv jen na Vistach...

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

belialcz
Starting Member

49 Posts

Posted - 03/05/2007 :  10:02:54  Show Profile Send belialcz a Private Message  Reply with Quote
Ja mam XP a za asi 2,5 mesice hrani mi hra spadla jen jednou (very high detaily a nic moc komp). Kazdopadne jestli nekdo pouziva visty a pritom nemusi, tak si o podobny problemy primo rika: )
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 03/05/2007 :  10:03:32  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aragorn

quote:

no me to na XPckach padlo jen jednou, a to jsem mel pusteny Firefox, TV, a zacal jsem do toho Skypovat, kdyz povypinam vsechno co neni treba tak to bezi na very high jak z praku
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 03/05/2007 :  10:12:29  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mě to na Very High na XP nespadlo ani jednou. Very high myslím textury, stíny mám stažené trochu níže a antialiasing nemám.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 03/05/2007 :  12:25:45  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Já vím Kallathe že to stále svádíš na problém LOTRO, ale prostě to tak není, ten problém je jen ve Vistách.
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 03/05/2007 :  12:47:38  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

quote:

quote:

Já vím Kallathe že to stále svádíš na problém LOTRO, ale prostě to tak není, ten problém je jen ve Vistách.

nikoliv, ten problem reportuji i hraci s XP, napriklad zde:

http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=179650
http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=178537
http://forums.lotro.com/showthread.php?t=46190

btw duvod toho proc to pada je nejspis ve spatnym vyuzivani pameti clientem, to je taky duvod proc to pozorujou vic Vista useri nebo lidi ktery se snazej hrat s high res texture packem (po nabootovani mi Visty sezerou zhruba 600MB z celkovejch 3GB, hra vetsinou spadne v okamziku kdy je obsazeno vic jak 2-2,2GB pameti)

Kallath <Mor do Kuli>

Edited by - Aragorn on 03/05/2007 12:51:45
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 03/05/2007 :  12:51:58  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

nikoliv, ten problem reportuji i hraci s XP, napriklad zde:

http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=179650
http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=178537
http://forums.lotro.com/showthread.php?t=46190

V intenzitě 10x menší než ve Vistách. V tomhle patchi udělali opatření jen pro Vista uživatele, proč asi. V dalším patchi, který jde dnes v US je ten problém v XP vyřešen, VISTA se stále řeší.

Nakonec je jedno čím to je, prostě ve Vistách to padá násobně víc a poměrně pravidelněji.
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 03/05/2007 :  12:53:19  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nakonec je jedno čím to je, prostě ve Vistách to padá násobně víc a poměrně pravidelněji.

viz edit meho predchoziho postu..

Kallath <Mor do Kuli>

Edited by - Aragorn on 03/05/2007 12:53:34
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 03/05/2007 :  18:37:53  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Dneska jsem se dozvěděl že se LOTRO prodávalo v Praze na krámě už 30.4. docela dobry se to dozvědět po tom dovoz maratonu s CDprojektem

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 03/05/2007 :  21:45:25  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Tak mam za sebou prvnich 8 levelu (odehrano v kuse.. cca 6 hodin?) a zatim dobrej pocit.
hraju na nejvyssi mozny nastaveni - ani jeden pad a to ani pri nasilnem alt tabu do win abych si pustil mp3..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 03/05/2007 :  21:53:29  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Mě to spolehlivě padá v Bree na max detaily při zónování přesněji odněkud do Bree, ale nic šíleného, už jsem si na to zvykl
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 04/05/2007 :  09:16:43  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem včera poprvé se svým minstrelem 19 navštívil Great Barrow. Po mnoha letech jsem byl zase v dungeonu v pravém slova smyslu. Skvělý desing, úzké uličky, temná atmosféra, žádné zástupy nudných trash mobů, ze kterých nic nepadá, do toho skvělá parta, no prostě tohle mi fakt roky chybělo :-)

Ještě dodám, že za nějaké dvě hodky jsme prošli cca 30 procent.

Edited by - Gabriel on 04/05/2007 09:22:40
Go to Top of Page

belialcz
Starting Member

49 Posts

Posted - 04/05/2007 :  10:37:29  Show Profile Send belialcz a Private Message  Reply with Quote
GB je fakt uzasnej dungeon. Pritom v nem neni nejak nic extra ale ze vsech mmorpg co jsem hral mam tohle misto asi nejradsi. V bete jsem ho prolez snad dvacetkrat, i kdyz jsem pak byl o dost vyssi lvl tak me porad bavilo tam chodit a tem lidem ho pomahat dokoncit. Jsem zvedavej na dalsi dungeony, nejak jsem se k nim jeste nedostal, snad dneska jestli mi uz konecne prijde hra: )
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 04/05/2007 :  10:45:01  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Kdepak muzu najit Great Barrow? )

edit:
uz jsem si to nasel :)
http://lotro-wiki.com/index.php/Great_Barrows

Edited by - VT on 04/05/2007 10:47:03
Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 04/05/2007 :  10:48:28  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
Já byl včera prvně v Agamaur instanci, tedy jmenuje se jinak ale je v oblasti Agamaur. Je to outdoor instance zhruba od 30.levelu a tam už je to vážně síla. Bez pořádně sehrané party to jde těžko...
Go to Top of Page

belialcz
Starting Member

49 Posts

Posted - 04/05/2007 :  10:49:13  Show Profile Send belialcz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

Kdepak muzu najit Great Barrow? )

V barrow downs (kupodivu:), jihozapadne od Hurky. Bud v ramci chapter 11 na nizsim lvl (16+ a zhruba jen 30% dungeonu) nebo jako normalni instance (20+, idealne aspon 22 protoze questy jsou oznaceny jako 24 a 23 (fellowship)).
Go to Top of Page

Bajaja
New Member

168 Posts

Posted - 04/05/2007 :  12:10:28  Show Profile Send Bajaja a Private Message  Reply with Quote
quote:

..... Po mnoha letech jsem byl zase v dungeonu v pravém slova smyslu. Skvělý desing, úzké uličky, temná atmosféra, žádné zástupy nudných trash mobů, ze kterých nic nepadá, do toho skvělá parta, no prostě tohle mi fakt roky chybělo :-)

Ještě někdo napište něco podobnýho a propadnu panice...... vlastně už jsem propadl. Hurá !
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 04/05/2007 :  17:13:13  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Něco málo o "end game"

http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=180956&page=1&pp=10

+ video špatné kvality

http://www.youtube.com/watch?v=HeVya97f4Ko
Go to Top of Page

roiko
Starting Member

27 Posts

Posted - 05/05/2007 :  23:57:39  Show Profile Send roiko a Private Message  Reply with Quote
Zdravim vsetkych hracov lotra.-

Chcem sa spitat a tak isto tymto poprosit niekoho z vas ci nema 7dnovyfreebuddykey volny.Chcel by som si to vyskusat a pravdepodobne aj kupit.aspon zatial o tom urcite uvazujem,ak uz aj niesom rozhodnuty.no aj tak by som si to chcel urcite velmi rad skusit aj keby iba na den.

ps:Dakujem za pripadnu odpoved.moj e-mail je:roiko666@azet.sk..

Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 09/05/2007 :  09:47:19  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
Chci se zeptat vsech, vite o nejakem kinshipu ktery jiz dosahl vice nez life spawn 4?? Mam pocit ze to nejak nejde dal

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 09/05/2007 :  09:53:14  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eki

Chci se zeptat vsech, vite o nejakem kinshipu ktery jiz dosahl vice nez life spawn 4?? Mam pocit ze to nejak nejde dal

na cem vlastne zavisi progres?
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 09/05/2007 :  15:00:42  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
Nemam vubec poneti

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 09/05/2007 :  16:08:34  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eki

myslis tohle?
Kinship Ranks

Kinships can gain ranks over time which allow a variety of abilities.

* Rank 1 - Creation: Kinship Chat
* Rank 2 - 24 hrs: Message of the Day
* Rank 3 - 3 days: Kinship Titles
* Rank 4 - 10 days: Officer Chat
* Rank 5 - 30 Days: Kinship Mail
* Rank 6 - 60 Days: Kinship Auctions

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 09/05/2007 :  16:17:58  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
co si mam predstavit pod tou postou a aukci? co to bude za vyhodu?

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 09/05/2007 :  16:34:10  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

Můžeš rozesílat asi všeobecnou poštu pro všehcny :D Nevím..

Pod tou aukcí si představuji to, že dejme tomu se tam můžou dražit věci z raidů. Nebo prostě budeš tam prodávat cokoliv pro klan za rozumné ceny :)

Btw věděliste, že když jste v partě, že jde s lidma přes mikrofon komunikovat pomocí implementovaného messengera?
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 10/05/2007 :  07:05:22  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

quote:
Originally posted by Reyden

Můžeš rozesílat asi všeobecnou poštu pro všehcny :D Nevím..

Pod tou aukcí si představuji to, že dejme tomu se tam můžou dražit věci z raidů. Nebo prostě budeš tam prodávat cokoliv pro klan za rozumné ceny :)

Btw věděliste, že když jste v partě, že jde s lidma přes mikrofon komunikovat pomocí implementovaného messengera?

to jede jen přes gamespy ten voice kanál,nebo to jede normálně a já to jen nemůžu rozchodit.

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 10/05/2007 :  08:10:08  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Pževzato z jiného topiku:

"Pokud máš další otázky, nasměřoval bych ti k různým tématů zde již vyřešeným a přehledným, stačí pouze nalistovat a hledat. Myslím ,že jsi se dozvěděl jaký je rozdíl mezi RP a Normal serverem a že tento topic již nebude nadále zde potřeba, zítra odpoledne jde do koše."

Tak nějak bych se Shemi vrátil k naší nedávno rozehrané debatě o horlivých moderátorch. V praxi to znamená, že do pár týdnů se tu objeví nový topik na tému rozdíl mezi RP a normal serverem, znovu to někdo vysvětlí a znovu to někdo smaže.

Zamykání topiků co se zvrtnou chápu, inteligentní mazání off topiků řekněme taky, ale tohle jde zcela mimo mě.

Nejhorší kombinace je mládí s horlivostí.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 10/05/2007 :  08:47:23  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Mladej uz davno nejsem, ale ten topic bych smazal rovnou. Jak rikam, byt mderator, zavedu tady teror. Sice by asi hodne lidi prskalo, ale zase by to tu melo nejakou informacni hodnotu.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 10/05/2007 :  08:54:51  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

Mladej uz davno nejsem, ale ten topic bych smazal rovnou. Jak rikam, byt mderator, zavedu tady teror. Sice by asi hodne lidi prskalo, ale zase by to tu melo nejakou informacni hodnotu.

Žádnou, protože by se na něj většina lidí vy****.

Jak říkám, promazat bych pochopil, nechat tam cca 5 příspěvků s informační hodnotou, ale zrovna téma RP vs normal je docela zajímavé a rozhodně ho nehodlám dále hledat v jednom imbaobecnémtopikusotázkamanavšechno.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 10/05/2007 :  10:08:59  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
Taky nejsem moc zastance velkych general topicu ... tam nikdy nic nenajdete

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 10/05/2007 :  13:09:42  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Zavedl bych aktivní moderatorskou činnost.. to znamená, že když už by se nějaký topic zamykal nebo mazal tak by se z těch smazaných postu udělal jeko aby i následujíci generace z toho něco měli :)
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 10/05/2007 :  16:24:17  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
GZ Gabe, tahle zmena moderatoru me VELICE potesila :)

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 10/05/2007 :  23:27:25  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

GZ Gabe, tahle zmena moderatoru me VELICE potesila :)

No ale mám zlé tušení, že nick Blader nám tu ještě všem pořádně zatopí :-)
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 18/05/2007 :  14:24:34  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Sada obrázků z prvního free rozšíření co brzy vyjde
http://www.codemasters.co.uk/downloads/?downloadid=28400

Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 18/05/2007 :  15:12:45  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
Už aby to vyšlo- prý se budou přidávat nové questy i do starých lokací.

Haven and Hearth follower
Go to Top of Page

Blader
Starting Member

42 Posts

Posted - 22/05/2007 :  12:18:10  Show Profile Send Blader a Private Message  Reply with Quote
prosim lidi co to jako ma znamenat to u toho laurelin ´´closed´´????doufam ze jako ten server neskoncil
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 22/05/2007 :  12:20:47  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Blader

prosim lidi co to jako ma znamenat to u toho laurelin ´´closed´´????doufam ze jako ten server neskoncil

Hrálo tam málo lidí tak bude zítra wipe a smažou všechny postavy a server věnují blizzardu. Bude to nový server RP-PVP.

Edit: Leda že by byla pravidelná úterní údržba serveru:)

Edited by - Azkaban on 22/05/2007 12:22:01
Go to Top of Page

Blader
Starting Member

42 Posts

Posted - 22/05/2007 :  12:22:07  Show Profile Send Blader a Private Message  Reply with Quote
to si delas prdel ne takze jako znova od zacatku jo?????
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 22/05/2007 :  12:23:10  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

lol, prosim te nesttogatuj.

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

Blader
Starting Member

42 Posts

Posted - 22/05/2007 :  12:24:08  Show Profile Send Blader a Private Message  Reply with Quote
pls nedelejte si ze me prdel tak bude to smazany nebo ne???
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 22/05/2007 :  12:24:24  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:

No dělám si prdel. Neboj se. Je to pravidelná úterní údržba. Nic se mazat nebude. ;) Jen ho restartují.
Go to Top of Page

Blader
Starting Member

42 Posts

Posted - 22/05/2007 :  12:25:28  Show Profile Send Blader a Private Message  Reply with Quote
ufffffffffffffffffffffffffff to jsi me uklidnil protoze ja to hraju jen chvili a uz se udrel 17lvl a uz bych to nechtel delat znova a proc jedine u laurelinu je closed??
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 22/05/2007 :  12:27:15  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

ufffffffffffffffffffffffffff to jsi me uklidnil protoze ja to hraju jen chvili a uz se udrel 17lvl a uz bych to nechtel delat znova a proc jedine u laurelinu je closed??
Pravdepodobne neco testuji a nepotrebuji k tomu hrace.

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 22/05/2007 :  12:27:39  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Protoze technici prave hrajou RP --> obed.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Blader
Starting Member

42 Posts

Posted - 22/05/2007 :  12:27:59  Show Profile Send Blader a Private Message  Reply with Quote
aha tak to jo a Miky ty taky hrajes na Laurelinu ???a za co?
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,34 seconds. on eygor Snitz Forums 2000