Author |
Topic  |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
|
| |
Havran
New Member

305 Posts |
Posted - 28/08/2007 : 23:52:50
|
Rád se připojím |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 29/08/2007 : 01:51:41
|
by me zajimalo kde Havrane porad jsi? Hraju tu snad jen s Mackem |
 |
|
querb
New Member

125 Posts |
Posted - 29/08/2007 : 02:09:59
|
Toz to ja kua taky chcu ale nemam ty veci PO tom plasti, je to na jak dlouho asi? Delat frakci atd. Estli se to da este stihnout tak se domlufme zaberme a udelejme to toz kua ne! Ps. rychle |
Ticho leci  |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 29/08/2007 : 08:06:58
|
Querbe, pokud nejsi support, tak všechny questy až po zabíjení středních purple draků v epik zóně (amíci té fázi říkají minis), se dají v pohodě usólovat. Fakce se dělá převážně questama a tak dlouho, dokud ti NPCčko neprodá portovací šutr do dračí vesnice příslušné fakce.
Zvládl jsem to v klidu se SB, Berserkerem (Mordred) a 49lvl Heretikem (Gareth).
Aby to pve bylo co nejméně bolestivé pro všechny, doporučuji takto ostupovat vlastním tempem sólo, dokud v journálu nebude svítit pouze Hunt Begins a Great Hunt.
Na tyhle questy je potřeba slušná grupa i více, aby to bylo v klidu.
Nemusíme posléze zabíjet hopem ty velké namedy, bo Medal of honor je za Hunt questy. A armor/zbraň by se měla dát udělat i po ukončení kampaně. |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 31/08/2007 : 12:07:16
|
Dle ohlasů soudím, že není vůle ani síla naší komunity na Mordredu stihnout v daném termínu dostupnost rewardu za kampaň.
Ve hře nenacházím nikoho online a na TS jsem za poslední týden taktéž nikoho nepotkal.
Je to škoda - no co už, holt je to jen hra :)
BTW na Garethu/Albion už s heretikem odlogovávám výhradně jen u dračího lairu a skoro každý den na večer stihnu BGčko, které sesmahne hlavního draka - zatím mám 6 killu, /random mi moc nevychází, nicméně je to sranda a bavím se, když se ti draci často vymknou kontrole a kosí ten zerg po deseti :D
Tip: hledejte v /who bg osobu Kodel-Ector (eventuelně Kode-Ector) - borec to má docela zmáknuté :) |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
|
|
Topic  |