ty ceny sou husty, to by chtelo reformu ;)) drak stoji vic jak kun omg to nechapu taky, mozna ma jine buffy nez u nas, tady ma jen HP heal a pk 3 dmg - 2 z toho AoE, nacez kun ma dva nepostradatelne buffs do att a def. No pokud takovehle ceny, kolik pada zlata z nestvur, u nas lvl 50 non-boss nestvury hazou 500-1500 goldu. Jako nasetrit 200m je u naseho serveru otazka tak roku craftingu/nakup levno-prodej draz a podobnych nudnych procesu s tim, ze clovek by nesmel levlovat a kupovat novej equip.
pada z mobu uplne stejne. jen hs nepadaji temer vubec. dnes za 14h ve hre ani jeden.. za cely tyden mi padl jeden a jeden v parte kdyz jsme expili ve trech. zrejme proto ta cena.
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
aha tak chapu, ale teda to je prekna drbarna vykoupena zas tema +7 zbranema, ale stejnak ty ceny hardcore teda, zalozit si tam acc a videt ty ceny okolo, tak jistojiste propadnu panice :) coz ovsem panice propadam i u tech nasich :))
sem to teda otestoval, a na lvl 39 po global resetu vseho - 2578 SP a 53 stat points na prerozdeleni. Ta karta stala cca 1920 ap, jestli si to jeste spravne pamatuju, precejen uz je to nekolik hodin ;)
hmm jak je myslen ten event s winning serverem, nechapu nerozumim
Na serveru kde se rychlej skoupi naky event balicky dostanou tu expu.
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
hmm jak je myslen ten event s winning serverem, nechapu nerozumim
The Rules: In the item mall there are 2 new packages, the Katar Server Event Package and the Cariae server event package. The first server to sell out all of their event packages on their server will win the 12 hour event. The event will begin at noon PST on the first full Saturday after the package sells out. Katar Server Event Pkg sales only count on the Katar server and Cariae Server Event Pkg sales only count on the Cariae server. Consolation prize: The second server to sell out all of their server event packages will receive a 6 hour Double Experience, Double Skill Point and Double Pet Experience event. The consolation event will begin the first full Saturday after the server event package for their server reaches sold out status.
dik za vysvetleni, nemel sem (kupodivu) cas to v praci smraknout :)) imho je to sprosta zdimacka penez a at si balik narvou vime kam ;p
jo jinak loni omg brzdis progress ;pp Guilda s tebou pocita, tak se k ni snad neobratis zady will conc sice jeste nema, ale jakoby ji mel, pac porad mu to pripominam hehe ;p Navic neni jedinny knajt, vcera sme to chteli rozjet, ale chybel nam jeden noob do tymu :))
jo jinak loni omg brzdis progress ;pp Guilda s tebou pocita, tak se k ni snad neobratis zady will conc sice jeste nema, ale jakoby ji mel, pac porad mu to pripominam hehe ;p Navic neni jedinny knajt, vcera sme to chteli rozjet, ale chybel nam jeden noob do tymu :))
mam pocit ze to pomalu vzdava, holt jak sem rikal, cim vic do nekoho cpes, tim min ho to pak zajima ;p Nejlepsi nechat Vas behat nahate a sbirat zlotky po jedne z lisek ci vlku ;))
mam pocit ze to pomalu vzdava, holt jak sem rikal, cim vic do nekoho cpes, tim min ho to pak zajima ;p Nejlepsi nechat Vas behat nahate a sbirat zlotky po jedne z lisek ci vlku ;))
Deko nebo nekdo z LostRiders... hraju LCh spolecne s dalsimi dvema hraci , postavy mame lvl 15-19.
Mate nejake podminky pro vstup at uz vase vlastni nebo dane napr. urovni gildy? Radi bysme se pridali k LostRiders. Na kterem Kataru hrajete... na trojce?
quote:Originally posted by hvezdosvit Mate nejake podminky pro vstup at uz vase vlastni nebo dane napr. urovni gildy? Radi bysme se pridali k LostRiders. Na kterem Kataru hrajete... na trojce?
Podminkou pro vstup do guildy je jeden kus HS, tot vse.
Deko nebo nekdo z LostRiders... hraju LCh spolecne s dalsimi dvema hraci , postavy mame lvl 15-19.
Mate nejake podminky pro vstup at uz vase vlastni nebo dane napr. urovni gildy? Radi bysme se pridali k LostRiders. Na kterem Kataru hrajete... na trojce?
hehe, zadne HS neni potreba, ale kdyz date, nikdo se zlobit nebude :) Podminky jsou jen takove, ze nejdriv je potreba nekoho pokopat pac tam mame i alty a je plno, coz ale neni problem, takze ingame rekni me, nebo willovi (Padavka) nebo lonimu (Lonillen/Isfin). Hrajem prevazne na K3, kdyz je potreba (treba na demony a na K3 se neda postavit tym) tak K4/K5. Budete vitani vsichni 3 :)
edit: jinak do guildy muze jakykoliv lvl postav, omezene to neni
Jste mi kolegu pěkně vyděsili ;) Tak nějak jsme se tu všichni tři shodli, že se k vám rádi přidáme. Tak až bude v guildě volno, tak dejte vědět. Samozřejmě to nespěchá :)
Tak v guilde je volno :) Alty a nektere chary co asi uz nelognou jsme dneska procistili, takze staci ingame napsat me(Padavka),dece(Dekada), nebo lonimu (Lonillen, Isfin) a radi vas naberem.
hehe nikdo me nevydesil, ale uz jsem byl pravda se svym HS rozlouceny :) moc pekne jsi me Bitchi dostal to se musi nechat :)
Zkusim pisnout az budu zase online. Btw mozna je to trosku off topic, ale koukali jste na Shalyiu (nebo jak se jmenuje ta hra v bete od Aeriagames)? ICGSi si nainstaloval a vypada moc pekne... hlavne modely postav, ale ma to napriklad kolizni system, WASD movement...
Loni stav s epls nekdy v ao a hod mi Blackshirt of Zuwadza, cohen to po mne chce na sve MPecko /dalsi z jeho lil postav/...dikec :)
Ti ho dam, mam ho poctive vykempeny na Tojemetovi.
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
vy se musite asi hodne nudit co? tohle je vazne 10x horsi nez L2. Proc si radeji nezahrajete L2? Pokud se va nechce platit, je spousta skvelych EU/USA serveru kde hraje 5K+lidi online ve spicce (jako na oficu) a vzhledem k ukradenemu software je to i ple funkcni :-D
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
vy se musite asi hodne nudit co? tohle je vazne 10x horsi nez L2. Proc si radeji nezahrajete L2? Pokud se va nechce platit, je spousta skvelych EU/USA serveru kde hraje 5K+lidi online ve spicce (jako na oficu) a vzhledem k ukradenemu software je to i ple funkcni :-D
mno on uz to prakticky snad krome tommyho nikdo nehraje :))
puvodne placene ale nechytlo se to pac je to preci jen zejmena grind, tak to dali zadarmo. Uz pridali asi 3 "datadisky", questy se tam objevuji automaticky (je jich par), je to takova kombinace magie/robotu/scifi. Muzes mit bud palne nebo chladne zbrane a ma to zajimavej skill system. Kdy se nejak expi zvlast level postavy a zvlast skilly.
Diky tomu tam neni nic jako protahovani, protoze pokud dostavas moc expu za moby (zabijeni) tak mas sice velkej level, ale skilly maj level malej (ty se zvedaj pouzivanim..ala UO).
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
jj já tam pořád jsem ještě s Jadeshopem, Deko a ty už to hrát nebudeš ? ( Last chaos )
popravde asi ne, neni uz kdy, 1] musim napsat bakuli, 2] je zkouskove, 3] jeste neco dalsiho je na ceste, 4] parim eq2 a to teda zere more casu :)), proto nestiham body 1],2] a 3] :)) Rozhodne mam ale v planu jeste lognout a rozdat naskudlene veci jako jsou 38lvl rare kun, zbrane/armor, prachy, predat vedeni guildy a rozdat AP co mi zbyly :)
to je vsechno na jedno brdo, cabal/hero/archlord etc. imho dokud nezaplatis, tak si nic poradneho ani nezahrajes, prosel sem tech free mmorpg hafoul a jak rikam
quote:Originally posted by Deka ... a rozdat naskudlene veci jako jsou 38lvl rare kun, zbrane/armor, prachy, predat vedeni guildy a rozdat AP co mi zbyly :)
Tak zrovinka takovej nejkej kun by se mi hodil ;-)
quote:Originally posted by Deka ... a rozdat naskudlene veci jako jsou 38lvl rare kun, zbrane/armor, prachy, predat vedeni guildy a rozdat AP co mi zbyly :)
Tak zrovinka takovej nejkej kun by se mi hodil ;-)
mno tak to neni problem, jedinny problem je lognout ;) Ale staci se domluvit na urcity den v urcity cas, co tam 100pro budes a ja budu mit cas a spachame to :)
[/quote] to je vsechno na jedno brdo, cabal/hero/archlord etc. imho dokud nezaplatis, tak si nic poradneho ani nezahrajes, prosel sem tech free mmorpg hafoul a jak rikam [/quote]
v lc sem to zabalil, archlord zkusil, ted testuju granado espada, zatim to vypada slibne a hlavne se tam daj ovladat 3 chary najednou