Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - nábor
 Hledame hrače
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Kráska
Starting Member

12 Posts

Posted - 04/12/2007 :  10:09:32  Show Profile  Visit Kráska's Homepage  Send Kráska an ICQ Message Send Kráska a Private Message  Reply with Quote
Čau všem, Guilda Allian (Alliance) hleda tyto classy :

Warior 2 - 3 hráče

Holy priest 2 hráče

Warlock 2 - 3 hráče

Feral Druid 2 hráče

Resto Druid 2 hráče

Balanc Druid 1- 2 hráče

Rogue 1

Přihlášky posílejte na http://www1.wow-allian.com/wp2.2cs/

GM

Edited by - Kráska on 04/12/2007 12:48:51

Vodnik
New Member

153 Posts

Posted - 04/12/2007 :  10:59:51  Show Profile  Send Vodnik an ICQ Message Send Vodnik a Private Message  Reply with Quote
OMG, že já na to klikal, už po půl stránce textu mi málem upadly oči. To jste guilda dyslektiků?

Turpe Lucrum @ Drak'thul
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 04/12/2007 :  11:51:10  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem si přečetl vaše pravidla raidování a celkem jsem se zasmál. Do takovéhle guildy bych opravdu nevlezl.

Doporučuju k přečtení i pro ostatní :)

http://www1.wow-allian.com/wp2.2cs/Forum/viewtopic.php?t=89
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 04/12/2007 :  11:56:31  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurrshael

no koncne trocha zabavy v tomhle nudnem dni :)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 04/12/2007 :  12:06:47  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Az na tu cestinu celej nazija:-)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Kráska
Starting Member

12 Posts

Posted - 04/12/2007 :  12:18:33  Show Profile  Visit Kráska's Homepage  Send Kráska an ICQ Message Send Kráska a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vodnik

OMG, že já na to klikal, už po půl stránce textu mi málem upadly oči. To jste guilda dyslektiků?

JJ chyby tam možná sou každopadně ja to nepsal, ale co už. Nejde o chyby ty nejsou důležité. Důležitý je kolektiv lidí a snaha hrát.

GM
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 04/12/2007 :  12:25:06  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
Musim rict ze ja jsem teda byl diktator, ale co provozuje tenhle typek tim co napsal do bodu 1 je uz moc.
Takze ty jdes na raid i kdyz nejsi prihlasenej mno ja nevim to si koleduje akorat o to ze mu vseci utecou, nedivim se ze shaneji tolik lidi.

a tohele je taky dobry - ... loot se rozdeluje dle aukce kterou vypisuji, urcuji si pravo pridelit item nebo zakazat bidovat nejakym lidem dle meho uvazeni
Go to Top of Page

Tuberkul.es
New Member

107 Posts

Posted - 04/12/2007 :  12:26:03  Show Profile Send Tuberkul.es a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kráska

quote:

JJ chyby tam možná sou každopadně ja to nepsal, ale co už. Nejde o chyby ty nejsou důležité. Důležitý je kolektiv lidí a snaha hrát.

podle projevu bych to videl na HC ty bit dobra checha gildu

rogue
shaman
Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 04/12/2007 :  12:36:57  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak jsem si přečetl vaše pravidla raidování a celkem jsem se zasmál. Do takovéhle guildy bych opravdu nevlezl.

Hehe, az na ten ukrutnej pravopis (ne, nejsem ucitelskej) jsou to docela fajnova nazi rules. Rekl bych, ze pohody si tam u Vas lidi s nejvetsi pravdepodobnosti moc neuziji. Nevim, nevim jestli s takovym pristupem budete patrit mezi top evropske guildy. Spis Vam ty lidi casem zdrhnou jinam.

DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1
AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1
----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 04/12/2007 :  12:38:58  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

Musim rict ze ja jsem teda byl diktator, ale co provozuje tenhle typek tim co napsal do bodu 1 je uz moc.
Takze ty jdes na raid i kdyz nejsi prihlasenej mno ja nevim to si koleduje akorat o to ze mu vseci utecou, nedivim se ze shaneji tolik lidi.

a tohele je taky dobry - ... loot se rozdeluje dle aukce kterou vypisuji, urcuji si pravo pridelit item nebo zakazat bidovat nejakym lidem dle meho uvazeni

Byls měkkej Ary, hodně měkkej

Lišák
A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%

Go to Top of Page

Kráska
Starting Member

12 Posts

Posted - 04/12/2007 :  12:47:35  Show Profile  Visit Kráska's Homepage  Send Kráska an ICQ Message Send Kráska a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NoX

quote:

Byls měkkej Ary, hodně měkkej

Oki tak sme to aspon zkusily no ............. dik za good flame

GM
Go to Top of Page

Dvorski
Starting Member

10 Posts

Posted - 04/12/2007 :  12:48:55  Show Profile  Send Dvorski an ICQ Message Send Dvorski a Private Message  Reply with Quote
RL není rodilý Čech, proto ta gramatika mnohdy trošku pokulhává. Každopádně mě mrzí, že pro některé z vás je to motivace pro posměšné off-topic příspěvky.

Co se týká raidovních pravidel, není to tak tvrdé, jak to vypadá. Máme složenou více než slušnou grupu která byla schopná za dva měsíce raidování vykosit všechno včetně Vashj. Bohužel nemáme žádné střídající hráče a když někdo vypadne míváme problémy se složením. Proto ten nábor.

Mage, Allian guild
Ghostlands EU
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ghostlands&n=Dvorski
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 04/12/2007 :  13:07:14  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
Tomu posměchu se přeci nemůžete divit Vždyť ta pravidla (než jste je lockli) opravdu nebyla příliš dobrou vizitkou guildy. Ať po stránce obsahové, tak po stránce pravopisné.

Ale ať tu není jen posměch. Koukám, že jste na vašem serveru v progressupoměrně hodně dobře umístěni, a když se vezme v potaz jak dlouho fungujete, je to úctyhodný výkon. Hodně štěstí do budoucna.

Lišák

Go to Top of Page

Dvorski
Starting Member

10 Posts

Posted - 04/12/2007 :  13:17:56  Show Profile  Send Dvorski an ICQ Message Send Dvorski a Private Message  Reply with Quote
Máš pravdu v tom, že na první pohled ta pravidla vypadají skutečně velmi tvrdě, až despoticky, skutečnost je však pochopitelně trošku jiná. Měli jsme je upravit podle skutečnosti, než jsme to sem plácli. Máme klasický DKP systém, přihlašovací kalendář, standardní vedení GM, RL, CL, jen občas se potýkáme s nedostatkem lidí.

Mage, Allian guild
Ghostlands EU
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 04/12/2007 :  13:50:13  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
Tak ja bych se pridal, ale nemuzu si precist pravidla :(

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

Vodnik
New Member

153 Posts

Posted - 04/12/2007 :  13:57:05  Show Profile  Send Vodnik an ICQ Message Send Vodnik a Private Message  Reply with Quote
Občas máte nedostatek lidí a proto nabíráte jestli dobře počítám 13-15 lidí, čili půlku raidu? Asi slušná fluktuace, což se vzhledem k pravidlům ani nedivím

Turpe Lucrum @ Drak'thul
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 04/12/2007 :  14:04:13  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dvorski

RL není rodilý Čech, proto ta gramatika mnohdy trošku pokulhává. Každopádně mě mrzí, že pro některé z vás je to motivace pro posměšné off-topic příspěvky.

Co se týká raidovních pravidel, není to tak tvrdé, jak to vypadá. Máme složenou více než slušnou grupu která byla schopná za dva měsíce raidování vykosit všechno včetně Vashj. Bohužel nemáme žádné střídající hráče a když někdo vypadne míváme problémy se složením. Proto ten nábor.

To, jestli je rodilý čech, bohužel neomlouvá oficiální prezentaci guildy. Za něco takového bych se styděl. To u sebe nemáte nikoho, kdo by to nedokázal během pár minut projít a chyby opravit? O.o

Raidovní pravidla komentovat nebudu, nechtěl bych raidovat v guildě, kde mi bude zakazováno bidovat na předměty podle toho, jak se RL vyspí, budu muset chodit na raidy i když na ně nejsem přihlášený a nemám na ně zrovna čas a navíc budu muset mít PVE spec bez jediného PVP talentu...

Edited by - Gurrshael on 04/12/2007 14:05:20
Go to Top of Page

Kráska
Starting Member

12 Posts

Posted - 04/12/2007 :  14:08:09  Show Profile  Visit Kráska's Homepage  Send Kráska an ICQ Message Send Kráska a Private Message  Reply with Quote
quote:

Občas máte nedostatek lidí a proto nabíráte jestli dobře počítám 13-15 lidí, čili půlku raidu? Asi slušná fluktuace, což se vzhledem k pravidlům ani nedivím

Vodníku 1, počty ti dou skvěle , bohužel čeříš špatnou vodu,logicky, kdyby nám chybělo tolik lidi tak nedáme Vashj, ty pravidla vznikli na začátku guildy.

Jinak nahodˇ link na stranky guildy ve které působíš strašně by mě zajímalo kam ses dostal ty, víš na DT sem hrál za hordu přes 2 roky a takových típanů jako seš ty sem zažil hafo, vždy to byly lamky ..... neuměli nic jenom rýpat.

GM
Go to Top of Page

Dvorski
Starting Member

10 Posts

Posted - 04/12/2007 :  14:10:24  Show Profile  Send Dvorski an ICQ Message Send Dvorski a Private Message  Reply with Quote
Ano, 13 - 15 lidí, protože v současnosti chodíme 3/7 a rádi by jsme to skládali min. 4/7 - 5/7 a doplnili tak dny, kdy někteří hráči chodit nemohou.

Mage, Allian guild
Ghostlands EU
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 04/12/2007 :  14:11:23  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To, jestli je rodilý čech, bohužel neomlouvá oficiální prezentaci guildy. Za něco takového bych se styděl. To u sebe nemáte nikoho, kdo by to nedokázal během pár minut projít a chyby opravit? O.o

Raidovní pravidla komentovat nebudu, nechtěl bych raidovat v guildě, kde mi bude zakazováno bidovat na předměty podle toho, jak se RL vyspí, budu muset chodit na raidy i když na ně nejsem přihlášený a nemám na ně zrovna čas a navíc budu muset mít PVE spec bez jediného PVP talentu...

JJ greedy droodi to maj asi tezky v tyhle guilde, ledaze GM je taky Drood pak je to to spravny pravidlo na vsechno budu jen ja bidovat :o))
Go to Top of Page

Kráska
Starting Member

12 Posts

Posted - 04/12/2007 :  14:14:50  Show Profile  Visit Kráska's Homepage  Send Kráska an ICQ Message Send Kráska a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ja zapomněl napsat že sme PVE guilda na normal serv Ghostlands, mňo pravidla byla napsána na začatku vzniku guild, ale co už pokud prostě budete někdo chtít přijít tak se ozvěte, sme pohodová guilda.... toť vše

Ještě k tomu bidu : Je to klasicky system DKP bodů

GM
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 04/12/2007 :  14:16:10  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

Google Cache >>> Allian Guild:

Pravidla Raidovani
Go to Top of Page

Dvorski
Starting Member

10 Posts

Posted - 04/12/2007 :  14:18:00  Show Profile  Send Dvorski an ICQ Message Send Dvorski a Private Message  Reply with Quote
@Gurrshael:

Presentace guildy nebyla v tomto směru zrovna šťastná, to uznávám. Nicméně nechápu, proč se opět vracíš k raid-pravidlům, když jsem se k nim vyjádřil o tři posty výše, píši neviditelně ?

Mage, Allian guild
Ghostlands EU
Go to Top of Page

Kráska
Starting Member

12 Posts

Posted - 04/12/2007 :  14:22:58  Show Profile  Visit Kráska's Homepage  Send Kráska an ICQ Message Send Kráska a Private Message  Reply with Quote
Asi mu to děla dobře nic meně co naděláme ...

Uznávám že sem špatně prezentoval Guildu

GM
Go to Top of Page

Morfcz
Starting Member

5 Posts

Posted - 04/12/2007 :  14:37:09  Show Profile Send Morfcz a Private Message  Reply with Quote
viš proř Dvořo, protože ČEŠI.
nic jinýho. každý čech umí hledat chyby jen u jiných, anonymně kritizovat a mít inteligentní řeči.

- stav je takovej, potřebujeme lidi, ano protože někteří hrají v určité dny a místo nich je potřeba zas někdo jiný. core je pravidelně 3/4, potřebujem jen část lidí na to, aby se mohlo rotovat na 4/4(případně 5/5)

- pokud pravidla vyznívají tak, že je náš RL despota, není tomu tak, všichni kdo se zatím zapojili do raidu byli dost inteligentní na to, aby odhadli zda epix potřebují nebo bude potřeba pro někoho jiného.

- a přirovnávat naše pravidla k nacistům, bože snad ne, víš co uměli nacisti, víš co udělali nacisti, určitě ano, seš inteligentní čech
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 04/12/2007 :  14:40:27  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Morfcz

Delas jako by tohle nedelali lidi z celyho sveta. Proste ty pravidla tak jak byly napsany byly komicky, tak si to lidi dal posilaji jako vtip.

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 04/12/2007 :  14:41:31  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
jen jsem na to nakouknul a neprijde mi teda, ze by ten web byl nejak otresnej..

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 04/12/2007 :  14:42:50  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

nic jinýho. každý čech umí hledat chyby jen u jiných, anonymně kritizovat a mít inteligentní řeči.
- a přirovnávat naše pravidla k nacistům, bože snad ne, víš co uměli nacisti, víš co udělali nacisti, určitě ano, seš inteligentní čech

Nacisti napriklad hazeli/hazeji jednotlivce podle urcitych obecnych jmenovatelu (nikoliv vlastnosti jednotlivce) do jednoho pytle.

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 04/12/2007 :  14:45:52  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Google Cache >>> Allian Guild:

Pravidla Raidovani

Diky za odkaz, pekne jsem si pocetl. Cestina je opravdu ukazkova. Musim se smat at uz na guildchatu a nebo barrens, kdyz se strhne nejaka flamovaci debata a pada jedna perla za druhou.

A to me vede k dotazu. Je na DT nejaka guilda, ktera je prevazne urcena dospelym lidem?

Jeste me napadlo, funguje ve WoW nejaky LFT interface? Nejak jsem neprisel na to jak funguje, nebo jak by mel fungovat. Znam jen z AO, kde si clovek napise /lft Sel bych cokoliv, pak druhy clovek mrkne a vidi seznam hracu, kteri chteji jit to a nebo ono a pak jen posila pozvanky do tymu.

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

Morfcz
Starting Member

5 Posts

Posted - 04/12/2007 :  14:46:11  Show Profile Send Morfcz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axtheb

quote:

Delas jako by tohle nedelali lidi z celyho sveta. Proste ty pravidla tak jak byly napsany byly komicky, tak si to lidi dal posilaji jako vtip.

jj a jsou na to řádně hrdí.
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 04/12/2007 :  14:49:27  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nicméně nechápu, proč se opět vracíš k raid-pravidlům, když jsem se k nim vyjádřil o tři posty výše, píši neviditelně ?

Gurrsh postoval ten odkaz na pravidla, protože se na ně chtel Pája podívat. Na tom přeci nic špatného neni.

quote:

Koukám Morf(CZ)e, přijímání kritiky není tvou silnou stránkou, že?
A když už tu vytahuješ tu inteligenci. Docela vážně se zamýšlím nad tím, kolik inteligence bylo za potřebí na vytvoření takových těžce diktátorských pravidel.

Lišák

Go to Top of Page

kundihrabka
New Member

126 Posts

Posted - 04/12/2007 :  14:51:29  Show Profile Send kundihrabka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Skoda, ze ten clovek vubec netusi co to znamena HC raidovani, kdyz tam pise takove kraviny hned v prvnim bodu.

To, ze Buh nikdy nebyl neznamena, ze neni treba se Ho zbavit.

Edited by - kundihrabka on 04/12/2007 14:52:37
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 04/12/2007 :  14:54:12  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jeste me napadlo, funguje ve WoW nejaky LFT interface? Nejak jsem neprisel na to jak funguje, nebo jak by mel fungovat. Znam jen z AO, kde si clovek napise /lft Sel bych cokoliv, pak druhy clovek mrkne a vidi seznam hracu, kteri chteji jit to a nebo ono a pak jen posila pozvanky do tymu.

Das lfg, zaskrtnes co chces jit a ono te to hned vicemene samo hodi do pripravenyho tymu. Je to docela fajn.
LFG najdes v polozce (a)Social

Edited by - tojejedno on 04/12/2007 14:55:35
Go to Top of Page

Morfcz
Starting Member

5 Posts

Posted - 04/12/2007 :  14:54:46  Show Profile Send Morfcz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NoX

quote:

Nicméně nechápu, proč se opět vracíš k raid-pravidlům, když jsem se k nim vyjádřil o tři posty výše, píši neviditelně ?

Gurrsh postoval ten odkaz na pravidla, protože se na ně chtel Pája podívat. Na tom přeci nic špatného neni.

quote:

Koukám Morf(CZ)e, přijímání kritiky není tvou silnou stránkou, že?
A když už tu vytahuješ tu inteligenci. Docela vážně se zamýšlím nad tím, kolik inteligence bylo za potřebí na vytvoření takových těžce diktátorských pravidel.

neboj ja s kritikou nemám problém,
ano vadí mě, ale dokážu se z oprávněné kritiky poučit.
z čeho se nehodlám poučovat jsou "inteligentní" posty
Go to Top of Page

Kráska
Starting Member

12 Posts

Posted - 04/12/2007 :  15:17:47  Show Profile  Visit Kráska's Homepage  Send Kráska an ICQ Message Send Kráska a Private Message  Reply with Quote
Hc guilda? Kurna lidi kolik zvas je tady z HC guild co? Musím podotknout že naše RL a někteří členové pochazí z HC guild (Narayah byvale Zdechliny)takže pravidla byla napsaná přísně. Zamyslete se nad sebou a podivejte se kam ste se dostaly vy můžete říct hele my sme se za pul roku vypracovali až po Kael'thasa ? O tom silně pochybuji polovina z vás co tu píše vtipne poznámky nebyla ani v SSC.My sme možna HC guilda na progres ale jinak sme pohodova guilda.
A musím konstatovat jako GM , že za to kam sme se dostali vděčíme nejenom RL ale hlavně hračům kterým o něco de..

GM

Edited by - Kráska on 04/12/2007 15:19:11
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 04/12/2007 :  15:22:36  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
quote:

neboj ja s kritikou nemám problém,
ano vadí mě, ale dokážu se z oprávněné kritiky poučit.
z čeho se nehodlám poučovat jsou "inteligentní" posty

Chyba !
Inteligentni posty maji totiz tu vyhodu, ze jsou inteligentni, a proto se z nich muze inteligentni clovek neco inteligentniho naucit...inteligentne pochopitelne.

Jdete uz k sipku s inteligenci. Co ma inteligence spolecneho s tim, co tady kdo napsal. Gurrsh jen vyjadril svuj nazor na vasi stranku a pravidla. To lidi na forech delaji. Popravde sami musite uznat ze ty pravidla jsou "zvlastni" Pokud bych je mel brat doslova, ste guildou uplnejch magoru vedenych silenym,egoistickym maniakem. Pokud je to mineno jako zert, pak to zase nejsou pravidla. Ale jako inteligentni clovek muzu rict jen...

Kazdej clovek ma pravo na svuj nazor a kde jinde ho presentovat, nez na verejnem foru. Me se treba vase stranky zdaji byt v pohode a u pravidel jsem se zasmal....a co jako ?

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 04/12/2007 :  15:22:43  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hc guilda? Kurna lidi kolik zvas je tady z HC guild co? Musím podotknout že naše RL a někteří členové pochazí z HC guild (Narayah byvale Zdechliny)takže pravidla byla napsaná přísně. Zamyslete se nad sebou a podivejte se kam ste se dostaly vy můžete říct hele my sme se za pul roku vypracovali až po Kael'thasa ? O tom silně pochybuji polovina z vás co tu píše vtipne poznámky nebyla ani v SSC.My sme možna HC guilda na progres ale jinak sme pohodova guilda.
A musím konstatovat jako GM , že za to kam sme se dostali vděčíme nejenom RL ale hlavně hračům kterým o něco de..

Nevim, zda dotaz byl smerovan take muzske casti osazenstva, ale pokud ano, tak bych si dovolil odpovedet. Ja se dostal do WC! Ktere jsem uspesne tankoval! A taka jsme se Stab splnili quest na vykradani vajicek uz na lvl 19!! To vam panecku byla vyzva!

Go to Top of Page

Kráska
Starting Member

12 Posts

Posted - 04/12/2007 :  15:27:06  Show Profile  Visit Kráska's Homepage  Send Kráska an ICQ Message Send Kráska a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nevim, zda dotaz byl smerovan take muzske casti osazenstva, ale pokud ano, tak bych si dovolil odpovedet. Ja se dostal do WC! Ktere jsem uspesne tankoval! A taka jsme se Stab splnili quest na vykradani vajicek uz na lvl 19!! To vam panecku byla vyzva!

JJ pajo to je jasny WC! Peknej inst! jen tak dal :D

GM
Go to Top of Page

Dvorski
Starting Member

10 Posts

Posted - 04/12/2007 :  15:42:07  Show Profile  Send Dvorski an ICQ Message Send Dvorski a Private Message  Reply with Quote
@Sorrow:

Upřímně, tvůj post jako jeden z mála tady je opravdu inteligentní. Toto je skutečně rozumný pohled na věc a nemám s tím nejmenší problém.

Btw., jsme skutečně guilda uplnejch magoru vedenych silenym,egoistickym maniakem

Mage, Allian guild
Ghostlands EU

Edited by - Dvorski on 04/12/2007 15:43:13
Go to Top of Page

Threepio
nic

126 Posts

Posted - 04/12/2007 :  16:21:21  Show Profile  Send Threepio an ICQ Message Send Threepio a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno
Nacisti napriklad hazeli/hazeji jednotlivce podle urcitych obecnych jmenovatelu (nikoliv vlastnosti jednotlivce) do jednoho pytle.

Ale tohleto dela kazdy z nas kazdy den nespocetnekrat ne? Dokonce bych rekl ze je to jednou ze zakladnich podminek preziti.

Tak trosku...klokan
Go to Top of Page

tjtm
New Member

113 Posts

Posted - 04/12/2007 :  16:38:41  Show Profile Send tjtm a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zamyslete se nad sebou a podivejte se kam ste se dostaly vy můžete říct hele my sme se za pul roku vypracovali až po Kael'thasa ? O tom silně pochybuji polovina z vás co tu píše vtipne poznámky nebyla ani v SSC.

A tohle dokazuje co? Ale na tvuj popud jsem se zkusil zamyslet a tvoje argumenty jsou opravdu smysluplne...

We are the ones we’ve been waiting for.
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 04/12/2007 :  16:43:29  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zamyslete se nad sebou a podivejte se kam ste se dostaly vy můžete říct hele my sme se za pul roku vypracovali až po Kael'thasa ?

Prosim! Nauc se aspon shodu podmetu s prisudkem, kdyz uz ne celou gramatiku.

P.s.:Jinak je mi ten topic pomerne ukradeny, ale tohle fakt nejde cist.

WoW-Crista <Fluffy Bunnies>
Sarkasticka sova

Edited by - pompo on 04/12/2007 16:44:19
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/12/2007 :  16:54:40  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
nuda nuda, šeď šeď
cesky tu neumi 90 procent osazenstva a pravidla se tykaj clenu gildy ostatnim je po nich .....

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 04/12/2007 :  16:58:59  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hc guilda? Kurna lidi kolik zvas je tady z HC guild co? Musím podotknout že naše RL a někteří členové pochazí z HC guild (Narayah byvale Zdechliny)takže pravidla byla napsaná přísně. Zamyslete se nad sebou a podivejte se kam ste se dostaly vy můžete říct hele my sme se za pul roku vypracovali až po Kael'thasa ? O tom silně pochybuji polovina z vás co tu píše vtipne poznámky nebyla ani v SSC.

Tak jsem na tvuj popud lognul a vlezl do SSC, muzu ted uz neco rict?
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 04/12/2007 :  17:32:40  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

nuda nuda, šeď šeď
cesky tu neumi 90 procent osazenstva a pravidla se tykaj clenu gildy ostatnim je po nich .....

na druhou stranu pokud guilda nabizi nova mista v raidu tak pravidla jsou snad to nejdulezitejsi...

ja bych teda nekam s naprosto "dementnima" pravidlama nevlez...

ono takovych tech vykriku typu "dovolime bidovat jen hracum XY na item Z" jsem zazil docela dost a nikdy to nedela/lo dobrotu...

nastesti doby, kdy wow bylo jen raidovani jsou pryc...

jo a v BC jsem neraidoval, kdyby se nekdo ptal ;-), ja obecne jsem takova bila vrana mezi vsema...z blazneni z lootu jsem trochu vyrost...

no mmo
Go to Top of Page

Kráska
Starting Member

12 Posts

Posted - 04/12/2007 :  17:40:18  Show Profile  Visit Kráska's Homepage  Send Kráska an ICQ Message Send Kráska a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pompo

quote:

Zamyslete se nad sebou a podivejte se kam ste se dostaly vy můžete říct hele my sme se za pul roku vypracovali až po Kael'thasa ?

Prosim! Nauc se aspon shodu podmetu s prisudkem, kdyz uz ne celou gramatiku.

P.s.:Jinak je mi ten topic pomerne ukradeny, ale tohle fakt nejde cist.

Pompo ....., běž se projít ven, přečti si noviny podtrhej si chybné slova a řekni si sem nejlepší....

GM
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/12/2007 :  18:03:05  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

quote:

nuda nuda, šeď šeď

na druhou stranu pokud guilda nabizi nova mista v raidu tak pravidla jsou snad to nejdulezitejsi...

ono takovych tech vykriku typu "dovolime bidovat jen hracum XY na item Z" jsem zazil docela dost a nikdy to nedela/lo dobrotu...

jo a v BC jsem neraidoval, kdyby se nekdo ptal ;-), ja obecne jsem takova bila vrana mezi vsema...z blazneni z lootu jsem trochu vyrost...

ono jak si to vezmes naopak jsou guildy kde primo deleni lootu bez jakyhokoliv bidovani a fungujou dost slusne
nic nemusi byt jen proto dementni, ze to tobe tak pripada, pokud teda nejses buh

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 04/12/2007 :  18:04:24  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Threepio

quote:
Originally posted by tojejedno

Ale tohleto dela kazdy z nas kazdy den nespocetnekrat ne? Dokonce bych rekl ze je to jednou ze zakladnich podminek preziti.

Aha, ja ne.

Go to Top of Page

Kráska
Starting Member

12 Posts

Posted - 04/12/2007 :  18:06:34  Show Profile  Visit Kráska's Homepage  Send Kráska an ICQ Message Send Kráska a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by celdric

quote:

nuda nuda, šeď šeď

ono jak si to vezmes naopak jsou guildy kde primo deleni lootu bez jakyhokoliv bidovani a fungujou dost slusne
nic nemusi byt jen proto dementni, ze to tobe tak pripada, pokud teda nejses buh

Souhlasim s tebou, je to o lidech a jejich pristupu a duvere.

GM
Go to Top of Page

Kráska
Starting Member

12 Posts

Posted - 04/12/2007 :  18:11:33  Show Profile  Visit Kráska's Homepage  Send Kráska an ICQ Message Send Kráska a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hc guilda? Kurna lidi kolik zvas je tady z HC guild co? Musím podotknout že naše RL a někteří členové pochazí z HC guild (Narayah byvale Zdechliny)takže pravidla byla napsaná přísně. Zamyslete se nad sebou a podivejte se kam ste se dostaly vy můžete říct hele my sme se za pul roku vypracovali až po Kael'thasa ? O tom silně pochybuji polovina z vás co tu píše vtipne poznámky nebyla ani v SSC.

Tak jsem na tvuj popud lognul a vlezl do SSC, muzu ted uz neco rict?

Jj to musela bejt fuska co lognout dat si raid grupu vlezt do instu a rict si tak sem tady ted mu du napsat .... chovani ditete, me se strasne libi tady ten flame, lidi nebudte srabici hodte nazvy guild at se podivam na vase uspechy atd?

GM
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 04/12/2007 :  18:15:55  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

to slovo bylo v uvozovkach pomerne schvalne...

ano jsou to pravidla, ktera me osobne by velmi nevyhovovala...parkrat jsem tohle "diktovani" zazil...a muzu rict, ze to nebylo nic prijemnyho

krome jineho mi treba bylo zakazano bidovat na nekolik itemu, ktere byly pro moji primarni roli v raidu, bez radneho vysvetleni...(kdyz jsme si potom o tom po vychladnuti promluvili tak jsem uznal, ze bych sam nebidoval kdyby mi byla situace predlozena komplexne...)

no koneckoncu je to vec te guildy...ale pointa byla, ze pravidla musi zajemce znat predem a pro hrace z venku je to jedina vizitka guildy, kterou ma jako voditko...a pokud byly napsany tak jak tu bylo prezentovano...
no nevim zajimalo by me kolik zajemcu uz urvali?

no mmo
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,3 seconds. on eygor Snitz Forums 2000